5
feb
Seneste opdatering: 6/2-22 kl. 1547
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Der havde aldrig været en pandemi, hvis ikke WHO havde ændret definitionen”

Mange tror, at nu når vi alle kan gå i byen uden maske og pas, så er det hele overstået. Det er det ikke. Vi får en lille pause i den stress, politikerne har lagt på hele samfundet, formentlig indtil efteråret. CORONA PASSET er det allervigtigste, det er målet for hele Covid-teaterstykket, det har truckerne i Canada forstået.

Passet handler om livslang detaljeret overvågning i en hidtil uset skala, og det trækkes IKKE tilbage. Prøv at nærlæs EU Kommisionens lyrik, når de foreslår passet forlænget til juni 2023. “Det har gjort det SÅ meget lettere og sikrere at rejse,” gentager de talrige gange. Vi kommer ADRIG af med denne “kinesiske overvågning,” medmindre vi aktionerer hårdt imod den, og jeg mener generalstrejke: Commission proposes to extend the EU Digital COVID Certificate by one year.

Dansk og tysk undersøgelse: Vaccinen er som heroin

Den beskytter dig kortvarigt, men gør dig permanent otte gange mere modtagelig overfor kommende varianter og andre sygdomme

Worried about Omicron? Guess what? After 90 days, the vaccine they gave you is going to make you MORE likely to get infected from Omicron, not less. The longer you stay on the vaccine treadmill, the harder to get off in the future and the easier you’ll make it for the virus.

In short, we’ve been lied to about the vaccine. It is protecting you less and less over time. While you may get a benefit for earlier variants, the benefit for other variants (and likely other diseases) is going to be negative. In short, you are getting a short term benefit against Delta, but at the expense of a degradation of your overall immunity to everything else. These vaccines may help you win the war against a variant that may soon be rare, but the price you pay is that you make your immunity to everything else worse.

Summary: Refuse to comply with mandates. Now.

This paper means we will need to inject people every 30 days if we want to “protect” them. Based on the harm that the vaccines do to our immune system, it’s likely that the needed interval will shorten with each booster.

If people don’t get boosted as required, they will be MORE vulnerable to Delta and Omicron than if they weren’t vaccinated. That’s what NEGATIVE vaccine efficacy means. It doesn’t mean the protection wears off (like we were told). It means the OPPOSITE of what you were told: it means the vaccines helps the virus to infect you (by suppressing your immune system, probably permanently each time we are injected according to Dr. Ryan Cole). It means we were lied to.

In short, the vaccine is like a heroin addiction: once you’ve had a taste of it, you are hooked: you have to continue it for life if you want protection. If you stop it, you’re a sitting duck for the virus. New studies show that the COVID vaccines damage your immune system, likely permanently (læs det hele, links og grafikker)

Vaccine effectiveness against SARS-CoV-2 infection with the Omicron or Delta variants following a two-dose or booster BNT162b2 or mRNA-1273 vaccination series: A Danish cohort study

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dronningens tandbleger og poder
Dronningens tandbleger og poder
3 months ago

Os, der ikke er vaccineret skal have en fremtidig skatterabat, da vi i langt mindre omfang kommer til at belaste sygehusvæsenet.

Jeg mener, det må da gælde begge veje, der var røster fremme om at ikke vaccinerede skulle betale et højere sundhedsbidrag, så det skal naturligvis også være det samme den anden vej rundt.

Ret skal være ret.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Covid-pas den omvendte verden, fremtidens syge er de covid-vaccinerede, de der nu spreder varianter, til enhver tid bedst at være uvaccineret med et intakt immunsystem, vi kommer at se de covid-vaccinerede give op overfor covid-vaccinen, ironisk nok at netop de covid-vaccinerede tildeles covid-pas, covid-vaccinen end ikke nogen vaccine men en dødelig gift, flere døde af covid-vaccinen end af alle andre vacciner tilsammen.  Minder mig om disse der i Nazityskland blev sat på toget i retning Auschwitz-Birkenau, de fleste vendte aldrig nogensinde tilbage igen, de der nu vifter med deres covid-pas en falsk “frihed”, i den betragtning at deres immunforsvar er… Read more »

karl madsen
karl madsen
3 months ago

“der i Nazityskland blev sat på toget i retning Auschwitz-Birkenau”

Goodwin’s lov: “the longer the discussion, the more likely a Nazi comparison becomes, and with long enough discussions, it is a certainty.”

Og der er endda et tillæg, som lyder noget i retning af; “den der trækker nazikortet har tabt.”

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago
Reply to  karl madsen

Hitler gav ordren at kæmpe til allersidste mand,
Hitlers 3′ rige og Schwabs 4′ rige vi her taler om, helt samme drøm om verdensherredømme, intet mindre end verdensherredømme kunne/kan gøre det.

New World Order har allerede mange uskyldige døde på deres samvittighed, glemmer bare at de ikke er de eneste der går efter verdensherredømme, et spørgsmål om de vil kæmpe til allersidste mand, alt tyder på at det kommer de uanset til.

Margrethe
Margrethe
3 months ago

Smart! En stor andel af de vaccinerede har fået ødelagt deres naturlige immunforsvar over for coronavira og muligvis også mange andre viratyper. Et dansk studie viste for eksempel, at efter knap tre måneder havde de Pfizer-injicerede et immunforsvar over for den harmløse omicron variant på minus 77 procent, og for de Modernnainjicerede fra immunforsvaret for minus 33 procent(frit fra hukommelsen). Oversat betyder det, at de er meget mere modtagelig over for vira end ikke-vaccinerede. Så selvfølgelig skal vi have coronapas over for disse potentielle superspredere, der er gjort til “AIDS patienter”. Med mindre de bliver så “Red Pilled”, at løgnen… Read more »

Broncobilly
Broncobilly
3 months ago
Reply to  Margrethe

Eu-nazi Commissionèn har forlænget vaccine gulstjerne-passet til juni 2023.

Nuremberg 2.0 med samme strafferamme.
Derudover skal vi huske på, at nazisterne blev straffet med tilbagevirkende kraft. De blev altså straffet for noget, der ikke var lovhjemmel for.

https://www.breitbart.com/europe/2022/02/05/eu-looks-to-extend-coronavirus-health-pass-until-june-2023/

Se Jordan Peterson`s opmundring til Trucker-guderne i Canada:
https://www.youtube.com/watch?v=km5Em_xz8RI

Last edited 3 months ago by Broncobilly
mia
mia
3 months ago
Reply to  steen

De vaksinerte som fremdeles bruker maske gjør meg uvel. Men det kan se ut som om disse er å foretrekke for oss u-vaksinerte.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Socialdemokraterna i Kalmar fattar beslut om ett klimatnödläge, vänsterfeminister utlyser nu klimatnödläge i Kalmar men toppolitiker från socialdemokraterna kan inte förklara vad ett klimatnödläge är ?

https://swebbtube.se/w/grKP7v5w6UywXpjxaScjJm

Så länge detta rasande vansinnet stannar i Sverige, inte sprider sig vidare in i Danmark!

Last edited 3 months ago by Jan Ulrik Friis
karl madsen
karl madsen
3 months ago

Jeg har som så mange andre ikke noget coronapas, hvilket dog ikke begrænser mig i dagligdagen. Til gengæld er jeg ret sikker på, at Mette Frederiksen nok skal finde på noget andet at skræmme befolkningen med.

Broncobilly
Broncobilly
3 months ago
Reply to  karl madsen

For en gang skyld kan vi rose Forræderiksen lidt, at hun har afskaffet kina-restriktionerne, men mon ikke det er ligesom med Doris i UK, at når man er presset, så følger man befolkningens vilje.

karl madsen
karl madsen
3 months ago
Reply to  Broncobilly

Grundlovens “giver”, Frederik. 7, fulgte i alle tilfælde befolkningens vilje. Eller også kiggede han lidt ud i Europa og så, hvordan flere af hans kolleger pludselig blev et hoved kortere.

Det eneste sprog magthaverne lader til at forstå er “fakler og høtyve”. Men Mette Frederiksen ved naturligvis godt, at der skal en del til før danskerne sætter deres ejerboliger over styr, så hun kan nå hidtil usete højder for magtfuldkommenhed før folket siger stop.

Træt
Træt
3 months ago
Reply to  karl madsen

Falske tvetunge, Umulius.

Dronningens tandbleger og poder
Dronningens tandbleger og poder
3 months ago
Reply to  Broncobilly

Man skal ikke rose kællingen for at give os noget tilbage, som retsstridig var taget fra os.

karl madsen
karl madsen
3 months ago

“men gør dig permanent otte gange mere modtagelig”

Jamen så farvel da. Jeg kan vel ikke have mere end et par dage tilbage, ser det ud til.

Men hvorfor kun otte gange? Hvorfor ikke 12, 24 eller 48 gange, nu vi er i fuld sving med at lukke bræk og lort ud?

Og i Canada bliver der åbenbart gevaldig mangel på eksportchauffører i nær fremtid, for ud af de cirka 110.000 eksisterende chauffører er omkring 80 % vaccinerede, og de resterende godt 20.000 chauffører kan nok ikke magte kørslen alene.

Træt
Træt
3 months ago
Reply to  karl madsen

Nu kender vi dig igen, Umulius. Det er ikke kun uvaccinerede, der protesterer i Canada. Det er bare folk, der er pissetrætte af virkningsløse restriktioner. Men dit ærinde er som sædvanlig at hævde dig selv på bekostning af andre, der ikke sluger løgnepressens budskab råt.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x