7
feb
Seneste opdatering: 7/2-22 kl. 2019
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“You are a liar, commissar Trudeau, you stalinist manipulator of the truth”

Dette var hvad man ventede af den globalistkøbte og ikke alt for begavede rigmandsdreng, Justin Trudeau. Han har allerede betjente der tømmer trucks for reservebrændstof og tager chaufførerne bort i håndjern til arresten. Han ved, han ikke kan vinde en saglig debat eller forhandling.

Der er to mulige udgange på dette: Enten antænder han en meget større brand – der er lastbiler på vej til Bruxelles mens dette skrives, de kører også i U.S.A. – eller også lykkes det ham faktisk at afmontere den allerede gigantiske folkelige demonstration mod hans regering. Den nærmeste tid bliver spændende, hvem vil den rive med i faldet? Ottawa Police Steamroll Freedom Convoy Camps, Feb 6. og Freedom Convoy ADDRESS TO THE NATION – Feb.6

Trudeau is planning brute force against truckers

Denne mand har en god kilde inde i politiet, der fortæller ham, at politiet vil gå løs på truckerne i denne uge

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bastardo
Bastardo
3 months ago

Trudeau er (lidt) mere skadelig for demokratiet end Barbara, Mette og Nick tilsammen.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
3 months ago

That stinking Turdeau…

Dronningens tandbleger og poder
Dronningens tandbleger og poder
3 months ago

Svinet ender i fængsel, hvis han er heldig. Er han uheldig får folket fat i ham først.

Margrethe
Margrethe
3 months ago

Jeg aflæser indirekte et positivt skred her i landet ved at læse FB-kommentarfeltet under DR’s “nyhed” her til morgen om de forfærdelige truckere i Canada, der har bragt Ottawa i en nødretstilstand, hedder det sig. Der er 360 kommentarer nedenunder, og så lang jeg har gidet at læse mig igennem er der ikke én kommentar, der anerkender DR’s stupide Pravda vinkel. Alle bakker op om truckerne og håner DR for deres vinkel på sagen. Der er jo nok en grund til at Sukkerbjerget ikke længere gider sit eget projekt FB.

Margrethe
Margrethe
3 months ago

Som lidt, jeg vil ikke sige salt, men nærmere svovlsyre i det i forvejen gabende sår: Ifølge journalist, Alex Berensons blog er der ikke én eneste kineser, ikke én, som er blevet injiceret med disse genterapeutiske mRNA steriliserings- og mordvæsker. De havde ganske vist købt store doser, men kom lissom aldrig i gang med at bruge dem… Når mennesket nu engang er, som mennesket ér, kan man vel se en hvis logik i, at kineserne betragter den hvide verden som en fjende, der skal bekæmpes og vindes over. Men at vores egen ledende klasse hjælper dem så manisk med at… Read more »

Last edited 3 months ago by Margrethe
Poul
Poul
3 months ago
Reply to  Margrethe

Asa troen er rollespil for folk der keder sig mere end gennemsnittet, udover at være en joke som et middel til forsvar. Jeg kan give dig et eksempel: For måske 10-12 år siden eller deromkring, var der traditionen tro et stort vikingetræf ved moesgaard i århus. De gæve vikinger blev generet af par unge indvandrere, hvorefter de ringede efter politi beskyttelse!! Kristendommen er ganske rigtigt endnu mere tandløs i kraft af dens hang til “tilgivelse” hvilket oversat bare betyder at de er kujoner, men dagens “vikinger” er ikke noget alternativ. Og det inkluderer også de rockere der render rundt med… Read more »

Margrethe
Margrethe
3 months ago
Reply to  Poul

Nu er det ikke “dagens vikinger” jeg skriver om, men fremtidens. Når vi ikke længere spiser for at leve, men for at overleve. Den hestekur har det med at give andre boller på suppen. Men hvad vil du så? Ingenting? Det er der jo heller ingen grund til at skrive om. Den tilstand giver sig selv.

B. Nielsen.
B. Nielsen.
3 months ago
Reply to  Margrethe

Forstå det dog, Poul. Profilen Margrete har altid ret. Altid!

Margrethe
Margrethe
3 months ago
Reply to  B. Nielsen.

Det er ikke min “profil”. det er mit navn. Opkaldt efter min bedstemor.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago
Reply to  Margrethe

Mere salt og ufortyndet svovlsyre til de åbne sår, her et nyt gruopvækkende eksempel fra den svenske kirke, ækelt ligefrem afskyeligt uanset om man er kristen eller ej, en regulær hån imod det svenske folk, imod den sande Gud, en svensk ærkebiskop samarbejder nu med det muslimske brødreskab, med det formål at få langt mere utilpasset ond islamisk immigration til Sverige: https://www.friatider.se/arkebiskopen-haller-mote-med-muslimska-brodraskapet Den svenske kirke er blevet korrupt bryder Guds lov, men der findes masser af trofaste kristne som Gud kalder ud, som der står skrevet: ” for at de ikke skal deltage i hendes synder og blive ramt af… Read more »

Poul
Poul
3 months ago
Reply to  Margrethe

“Men hvad vil du så? Ingenting?” Jeg smutter bare fra danmark når det brænder på for alvor. Jeg er allerede flyttet ud af byen og langt ud på landet, her er fred og ingen “mangfoldighed”, og når de også kommer her, så lader jeg de danskere der stemte for at importere stenalderen til danmark slås med dens repræsentanter. Så kan man kalde mig kujon hjemme bag computeren under et falsk navn hvis man har lyst til det, men alle og enhver her ved godt hvem flertallet af danskerne ville rynke på næsen af hvis jeg en dag slog igen for… Read more »

Last edited 3 months ago by Poul
Margrethe
Margrethe
3 months ago
Reply to  Poul

Gid jeg på samme vis kunne nyde freden i mine egne landlige, perkerfrie omgivelser. Jeg misunder dig faktisk den evne. Men de barske realiteter, uden for egen comfort zone, maser sig på. Selv i mine drømme, når jeg forsøger mig med samme eskapisme. Så er det jeg altid bliver mindet om en historie, som præsten læste højt for os, da jeg gik til konfirmationsforberedelse. Jeg husker ikke forfatteren, men essensen af fortællingen glemmer jeg aldrig: Den handlede om et ældre, velhavende ægtepar, der havde besluttet sig for, at de ikke længere ville konfronteres med verdens sande elendighed. Derfor havde de… Read more »

Poul
Poul
3 months ago
Reply to  Margrethe

Sjovt, det guldbelagte slot fik mig til at tænke på vatikanet i rom, og hvem der mon egentlig var skyld i tiggerens skæbne til at begynde med. Den del glemmer de hellige altid at fortælle om, om de er fra kirken, moskeen, eller enhedslisten, når de prædiker skyld og profiterer på den efterfølgende dårlige samvittighed. Jeg var nok bare skredet fra kirken og var gået efter guldslottet hvis jeg havde hørt den historie, og så havde jeg ansat tiggeren til at slå græs eller lign. Bemærk hvordan alle vinder i min version, i modsætning til kirkens. Det var vist iøvrigt… Read more »

Styrbjørn16
Styrbjørn16
3 months ago
Reply to  Poul

Nok en gang skingert flæb fra “patetiske Poul” – Danmarks grædekone nummer 1.

Broncobilly
Broncobilly
3 months ago
Reply to  Styrbjørn16

Har Styrbjørn noget at tilføje andet end hån og spot?

Du må meget gerne deltage i debatten!

Svend Giønge
Svend Giønge
3 months ago
Reply to  Poul

Næ så hellere Kalki der er på vej med hovedrengøring så hovederne vil rulle i hobetal, han misser ikke selv den mindste urenhed, desuden er det en særlig velsignelse at blive udrenset af Kalki. Han stammer fra en mytologi der har stærke forbindelser til vore Nordiske Guder. Hvad angår kujoner og slavesjæle så tal venligst for dig selv. Her i de Nordiske Riger er vi flere der til hver en tid er parat til at slå kreds om vor Nordiske Folkeånd ! Hil Thor ! Menneskenes beskytter !

Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
3 months ago
Reply to  Margrethe

Nu må vi jo ikke glemme at folkekirken er overtaget af
kommunister, feminister og pladderhumanister samt et
væld af hyklere, nihilister og pampere. I folkekirken er
der ikke meget ægte kristendom tilbage. Den er blevet
et propaganda-instrument for de gudløse, fædrelandsløse
og samvittighedsløse. Dog med hæderlige undtagelser
blandt præster og kirkegængere. Men næppe blandt
biskopperne. Der ser ud til at have mistet al respekt
for bibelen, naturlovene og Gud. Sandsynligvis fordi
de er marxister forklædt som kristne.

Poul
Poul
3 months ago

Fascisternes nye greb hedder “demokratisk kontrol”: http://www.uriasposten.net/archives/124889

De læser “1984” som en manual.

Poul
Poul
3 months ago
Reply to  Poul

Og nej det har ikke direkte noget med emnet at gøre, men mon ikke det begreb bliver udbredt snart? “Demokratisk kontrol”. Smag på det…

Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
3 months ago

Kan det ikke nemt give bagslag for Trudeau at bruge
politi og militær mod demonstranterne? Og hvad med
forsynings-situationen i Canada hvis titusinder af
lastbiler holder op med at køre varer ud? Trudeau
bør afsættes hurtigst muligt. Men er hans støtter
så korrumperede at de bliver ved med at holde
ham ved magten?

Nielsen
Nielsen
3 months ago

Det gik jo heller ikke så godt for apparatnikken. Han havde også bestilt køretøjer til at fjerne lastbilerne. Men de sluttede sig -uheldigvis for Trudeau tossen- til konvojen.
Der er et kort klip fra Ottawa på gårsdagens ronpaullibertyreport der viser,at politiet forsøgte sig med chikane mod canadierne,men måtte se sig i undertal.

Nielsen
Nielsen
3 months ago

Jeg undrer mig over hvor meget Trudeau tossen er klar over hvor mange mennesker,som føler et inderligt had mod ham.
Og ved de danske politikere hvor populære de er?

karl madsen
karl madsen
3 months ago

“der er lastbiler på vej til Bruxelles mens dette skrives, de kører i U.S.A.”

Er det virkelig muligt at være på vej til Bruxelles mens man kører i USA? Men ok, der findes jo så mange byer i USA med europæiske bynavne.

Og jeg tror forresten gerne, at Trudeau lyver, det gør politikere jo. Men at han ligefrem skulle være stalinist vil jeg godt nok tillade mig at tvivle på.

karl madsen
karl madsen
3 months ago
Reply to  steen

Ok, de kører den anden vej, forstås. Men er der en bro fra Europa til USA?

Spørgsmålet ser måske lidt dumt ud, men det vil være rart at få klarhed over tingene; vi har jo ikke Russell Brand til at dissekere for os.

Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
3 months ago
Reply to  karl madsen

Du fejlciterer. Der stod at de OGSÅ kører i USA.

karl madsen
karl madsen
3 months ago

Nej, jeg fejlciterer ikke. Sætningen er kopieret og indsat, så ordet også er tilføjet på et senere tidspunkt.

karl madsen
karl madsen
3 months ago
Reply to  steen

At ændre på den originale tekst uden at oplyse om det, er den mest beskidte form for manipulation.

Svend Giønge
Svend Giønge
3 months ago
Reply to  Steen

Har lagt mærke til et mønster visse deltager her benytter sig af, nemlig at fjerne fokus fra emnet for kommentarene.

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x