11
feb
Seneste opdatering: 13/2-22 kl. 2055
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Denne video fandt censorerne på You Tube/Google det betimeligt at fjerne. De har nemlig aktier i nedkæmpningen af det canadiske demokrati, ligesom man skulle tro samtlige danske medier inklusive DR har. Nu er den her heldigvis igen. Man kunne håbe, Trudeau får politi og militær imod sig, men i øjeblikket ser det ud til, han selv sørger for sit nederlag. Læs Canadas regering lyver om fredelige demonstranter – ingen danske medier dækker skandalen, skriver Trykkefrihedsselskabet. (Bortset fra mig, Lone Nørgaard og enkelte andre.)

Arbejderklassen rører på sig, venstrefløjen gyser

Af Lars Hedegaard.

Ifølge den almindelige opfattelse står venstrefløjen på den lille mands side over for kapitalister, imperialister og undertrykkere af enhver art. I gamle dage hed det arbejderklassen, som burde samle sig til modstand mod kapitalisterne, der ejede fabrikkerne og bankerne og udbyttede samfundets underste. Som Karl Marx og Friedrich Engels skrev i socialismens bibel, Det kommunistiske manifest fra 1848: “Arbejdere i alle lande forener eder!”

Sådan taler den moderne venstrefløj ikke længere. Ikke desto mindre henter vore dages socialister og andre venstreorienterede deres legitimitet fra marxismens grundfortælling om de gode mod de onde – arbejdere og lønmodtagere mod udbytterne.

Det underlige er, at når arbejderne går i aktion for at forsvare deres interesser, reagerer venstrefløjen med forfærdelse og raseri. Vi så det med Dansk Folkeparti, der var – og måske stadig er – et arbejderparti. Stuerent blev det aldrig, sagde landets statsminister, som rystede ved truslen om, at han måske ikke længere havde styr på den jævne hob.

Vi så det med populisten Donald Trump, der åbent appellerede til det, man i USA kalder middelklassen – stort set svarende til det, som vi i Danmark forstår som lønmodtagerne og de mindre næringsdrivende. Venstrefløjen holdt sig for næsen i væmmelse over disse “ynkværdige”, der ikke opførte sig, som de fik besked på.

Og vi ser det nu i Canada, hvor truckerne har organiseret en såkaldt “frihedskonvoj” i protest mod den venstredrejede regeringens covidrestriktioner. Man skulle måske forvente, at “progressive”, socialistister og selvudråbte marxister ville blive begejstrede over dette rigtige arbejderoprør.

Det modsatte er sket. Canadas venstreorienterede premierminister, Justin Trudeau, er gået under jorden af frygt for, at arbejderne vil komme efter ham, og har mobiliseret politiet mod de strejkende. Ordensmagten er begyndt at arrestere chaufførerne for at dytte og andre for at give dem benzin. Techmonopolerne i Silicon Valley – en base for det yderste venstre – prøver at forhindre truckerne og deres sympatisører i at indsamle penge og fjerner støtteerklæringer på nettet. Venstrefløjen og deres kapitalistiske allierede anklager uden grund truckerne for at være voldelige, men havde intet problem med rigtige voldsorganisationer som Black Lives Matter og Antifa.

Man kunne give talrige andre beviser på venstrefløjens sande ansigt. Men lad os nøjes med at konstatere, at venstrefløjen hader og foragter de små i samfundet, som de tolererer, så længe de lader sig kontrollere, men pudser politiet på, når de ikke retter ind.

Hvilken sørgelig arv efter de gamle, der kæmpede for frihed, lighed og broderskab.

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
42 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
3 months ago

Censorerne er vakse. “This video has been removed for violating CensorTube’s Terms of Service.” Hvor ville vi dog leve nogle kedelige liv,havde det ikke været for Googlag.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Venstrefløjen ude på onde ideologiske blindveje, hvor de skaber en tro på islamisk multikulturisme, påtvinger os andre alt deres ondskab og terror, velfærdsforringelser et velfærdssamfund der forsvinder som dug for solen! Vi ved at borgerkrigen er på vej, at fjenden allerede står i landet, derfor er det så dødsensfarligt det socialisterne har gang i, en gåde hvordan socialister, feminister, homoseksuelle, politikere kan elske muslimer, som kun store politistyrker kan kontrollere, men hvor længe ? Der finnes ingen undskyldning for at sige at vi intet vidste, vi vidste alt, efter i hundredtusindvis af dokumenterede overgreb! Snaphanen har igennem alle år advaret… Read more »

karl madsen
karl madsen
3 months ago
Reply to  ino

Mit navn er Major Stephen Chledowski, og så gider jeg egentlig ikke at se mere, for hans navn er ikke Major Stephen Chledowski.
Mandens navn er sandsynligvis Stephen Chledowski og han skal såmænd nok være major, men han hedder ikke Major Stephen Chledowski.

Træt
Træt
3 months ago
Reply to  karl madsen

Hvor er du dum at høre på, Notarius Umulius

karl madsen
karl madsen
3 months ago
Reply to  Træt

Jeg kan godt lide navnet Notarius Umulius. Kunne godt finde på at skifte.

Træt
Træt
3 months ago
Reply to  karl madsen

Skifte tilbage, mener du.

Nielsen
Nielsen
3 months ago
Reply to  karl madsen

Det er nok muligt t han misbruger det engelske sprog en smule. Men det ændrer dog ikke ved de ganske fornuftige ting han får sagt om Trudeau tossen.

Odd S.
Odd S.
3 months ago

“Vi så det med Dansk Folkeparti, der var – og måske stadig er – et arbejderparti. Stuerent blev det aldrig, sagde landets statsminister, som rystede ved truslen om, at han måske ikke længere havde styr på den jævne hob.”

Lige i det sekund Poul Nyrup Rasmussen sagde disse ‘bevingede’ ord, vidste jeg at han havde tabt valget, og jeg tror mange havde det ligesom mig. Sikke et fjols, at sige sådan noget vrøvl i direkte TV! Der var i øvrigt ikke meget ‘statsmand’ over Poul Nyrup Rasmussen. Poul cykelhjelm, vor herre bevare os…

Broncobilly
Broncobilly
3 months ago
Reply to  Odd S.

Ligesom Claus Schwab – søn af en Nazi

Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
3 months ago

Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves.

Når danskerne bliver ved med at stemme på kommunistiske
partier, er det indlysende at samfundet bliver ringere og
ringere, og mere og mere ufrit og utrygt.

Selv efter at det er kommet frem at de røde har terroriseret
og ødelagt millioner af børn og voksne i snesevis af lande,
bliver de fleste danskere ved med at stemme på de gamle
partier. Der har snydt dem igen og igen.

De røde er begyndt at kalde sig humanister, verdensfrelsere,
borgerlige og radikale mv., men det burde vel være nemt
at gennemskue?

Piotr
Piotr
3 months ago

En majoritet af danskerne er blevet “velfærds-doppede” de er ikke længere istand til at have et job og samtidig langt fra motiverede, da det ikke længere kan betale sig at arbejde. Det har det socialistiske Regime set for længst, med en tilpas lav bistandshjælp(+ lidt varmehjælp!) kan man holde på disse individer og deres stemmer OG derved blive siddende på magten. Det drejer sig kun om magt! Den del af danskerne, der ikke vil tage imod den billige “Velfærdsdope” bliver terroriseret med høje skatter og afgifter på alt, samt overvågning og indskrænkning af ytringfriheden. Kontrol. Kontrol! Bare vent det stopper… Read more »

karl madsen
karl madsen
3 months ago
Reply to  Piotr

At det evt. ikke kan betale sig at arbejde skyldes ikke, at velfærdsydelserne er for høje, men at lønningerne på arbejdsmarkedet en for lave.

Og så er der jo rigtig mange borgere, der synes virkelig godt om, at kransekagefiguren, som er fuldstændig uproduktiv, modtager et enormt skattefrit beløb om året og end ikke behøver at betale moms.

Piotr
Piotr
3 months ago
Reply to  karl madsen

Karl M: Velfærdsydelserne er ALT for høje, Mette FUSK har netop øget dagpengene de første 3 månder til DKK 27.000,- WTF!…. og dermed købt sig 50000 nye stemmer til næste valg. Du betaler Karl! Bidstandshjælpen giver absolut ingen incitament til at tage et job! En enlig trunde med 2-3 unger lever en komfortabel tilværelse på din & min regning. Hvorfor skulle f….. skulle nogen så stå klokken lort, for at gå på arbejde? Jeg taler ikke om folkepension! den trænger en grundig OPjustering.>15% Folk in Lavtlønssegmentet/servicefagene er ikke under betalte, men de er overbeskattede. Man kunne jo starte med at… Read more »

Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
3 months ago
Reply to  Piotr

Piotrs indlæg er en god beskrivelse af tilstanden
i dronningeriget, matriarkatet og behandlersamfundet.
Og da størstedelen af vælgerne stadig ikke fatter at
de gamle partier pisser på dem året rundt, vil det
sikkert lykkes for disse vælgere at ødelægge både
Danmark og sig selv. For de gamle partiers politik
er at Danmark skal afrikaniseres, islamiseres og
ruineres. Vi ender som dem i Sverige og Somalia.

Peter Buch
Peter Buch
3 months ago

Techmonopolerne… fjerner… nettet. Reaktionen kunne da være at lave sit eget net. At klage og tro man kan bruge andres net, der tydeligvis ikke er nær ens egne værdier, når man gang efter gang har fåret søgte udbredte holdninger og meninger undertrykt, da er det for dumt at fortsætte at være det klagende offer. Brug venligst mere på at få dit synspunkt frem end klagen over andres gerninger. Bortset fra det, til hr. Hedegaards tekst: Det kan under en at erkendelsen af der eksisterer forskelle i virkelighedens verden, som en kæmpen for frihed, lighed og broderskab, herfra anskuet aldrig/ikke vil… Read more »

Margrethe
Margrethe
3 months ago
Reply to  Peter Buch

Så hvis de lukker for din strømforsyning, fordi den, der sidder på distributionen af el ikke bryder sig om eller deler de værdier, du udbreder på din eldrevne PC, så skal du stoppe klynkeriet og bare oprette dit eget elnet? Du kan strengt taget godt leve uden elektricitet, der er nogenlunde lige så nymodens en opfindelse som ytringsfrihed.

Peter Buch
Peter Buch
3 months ago
Reply to  Margrethe

Der sikreste er at sidde på sit eget net.
Sit eget energi.
Sig selv/ sit beroende.
Naturligvis.

Personlig levede, vel overlevede jeg på sæt og vis nylig måneder uden computer, har aktuelt overlevet ikke at have nemid.
Computer ønskes med det ellers velfungerende linux-system på, jeg har haft installeret på computere siden omkring år 2000, leveres ikke fra min forhandler, og inden jeg fik det installeret gik der tid.
https://web.archive.org/web/20210525034746/https://www.free-energy-info.com/

Odd S.
Odd S.
3 months ago
Reply to  Peter Buch

Hatten af for endnu en Linux-broder. Linux er frihed! Frihed fra big-tech som f.eks. Microsoft og Google. Og når folk forstår hvor let det er at installere, og hvor brugervenligt og justerbart det er, så bliver vi flere og flere som bruger Linux. Jeg vil på det kraftigste opfordre folk til at prøve det!

Peter Buch
Peter Buch
3 months ago
Reply to  Odd S.

Tak for det! Måtte dog have fat i ex-kollega da det tog mig for lang tid selv.

karl madsen
karl madsen
3 months ago
Reply to  Margrethe

Lige så længe der har været mennesker på Jorden, har magthaverne forsøgt at få folk til at tie. Det er nu engang lettest at regere når slaverne adlyder!

Ikke desto mindre er det altid lykkedes for den jævne befolkning at kommunikere, så med eller uden internet vil elitens dage alligevel være talte en dag.

BroncoBilly
BroncoBilly
3 months ago
Reply to  Peter Buch

Reaktionen kunne da være at lave sit eget net.”

Geniale Peter B, mener altså, at vi menige morgere skal ud og grave nye kabler ned i hele landet og lægge kabler over atlanten – hvorfor har ingen tænkt på det før???

I de blindes rige er den enøjede konge

Peter Buch
Peter Buch
3 months ago
Reply to  BroncoBilly

Blandt såkaldte sociale medier er der mindst en af de større, der fik afvisninger og lukket ting ned indtil de opbyggede deres eget.

BroncoBilly
BroncoBilly
3 months ago
Reply to  Peter Buch

Undskyld jeg hånede dig lidt, men det du mener er vel at lave egen platform/socialt medie og ikke et helt nyt internet.

Det er selvfølgelig en teoretisk mulighed, men det vi ser fra appel og google, er at de blokerer konkurrenter fra fra deres platforme, som appstore og googleplay – det medfører at man ikke kan installerer politisk alternative apps på deres produkter.

Tilsammen har de to styresystem-leverandøre 95pct af markedet – altså monopol – når de vel at mærke interagerer som et kartel, hvilket de gør.

Mistænkeligt underligt, at vores myndigheder ikke tager monopollovgivningen alvorligt.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
3 months ago
Poul
Poul
3 months ago

Surprice, venstrefløjen er fuld af løgn, og nu til det rituelle brokkeri over det..

Jeg er ikke uenig, men ved i hvad de også er fulde af? Initiativ, og evnen til at få skabt resultater. Tænk hvis højrefløjen havde bare 1% af det, men nu drømmer jeg vist igen.

Piotr
Piotr
3 months ago
Reply to  Poul

@ Poul: “Jeg er ikke uenig, men ved i hvad de også er fulde af? Initiativ, og evnen til at få skabt resultater”. Jaså, resultater som højere skatter & afgifter, indskrænkning af ytringsfriheden, øget overvågning. lavere pensioner, øget indvandring, øget forbrug på krigshandlinger i Mali og Guineabugten, håndtering af Corona-krisen uden mindste bevismateriale. Bare vent til alt skal betales. I min verden, er det ikke noget Danmark og danskerne har megen nytte af. Tværtimod, de produktive i DK bliver holdt som skaffedyr! For mig er det en skandale at de såkaldte “blå” partier spiller tøsefornærmede og ikke kan samarbejde, de… Read more »

Odd S.
Odd S.
3 months ago

Nådada, den blev sgu hurtigt taget ned, den video!

Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
3 months ago

PS: Sverige bliver nok det første land i verden som dør af ren og skær dumhed. Eller massiv kommunisme. Det kommer næsten ud på eet. Danmark kan blive næste land og folkehjem som går neden om og hjem. Dels pga. vælgernes historieløse uvidenhed og sløvhed, dels pga. manglen på sammenhold. Se hvordan de har travlt med at falde hinanden i ryggen i V, DF og R og andre steder. Og så er der den afgrundsdybe naivitet. Hvorfor tror danskerne at NB alene vil kunne redde dem fra kaos, fattigdom, terror og folkeudskiftning? Hvorfor tror de at sløv passivitet er vejen… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
3 months ago

Jeg tror ikke NB alene kan ret meget. Størrelsen taget i betragtning mangler der en del, og støtten fra vælgerne synes aktuelt ikke være i voldsom stigning. Jeg tror ikke politikere generelt kan ret meget. Jeg er dog medlem af både NB og Dansk Samling. Men egentlig mener jeg politiske partier burde være overflødige. Det der kunne være væsentligst for individer, der ikke kun ønsker 1870erne med dengang eksisterende forhold tilbage, kunne være at der var lidt styr på- bolig, mad og drikke , energi-problematikken og lidt kærlighed. Frilands-eksemplet synes jeg er godt, jeg mener Steen Møller sagde hans boligudgift… Read more »

Last edited 3 months ago by Peter Buch
karl madsen
karl madsen
3 months ago
Reply to  Peter Buch

Og slipper man så samtidig for at betale beskyttelsespenge (også kaldet ejendomsskat) til den organiserede kriminalitet på Hoppeborgen; penge man får absolut intet for, begynder mulighederne så småt at vise sig.

H. D. Vind
H. D. Vind
3 months ago

Hvor kan man ellers finde den video?!

H. D. Vind
H. D. Vind
3 months ago
Reply to  H. D. Vind

OK, fandt den!

karl madsen
karl madsen
3 months ago

Venstrefløjen, i alle tilfælde venstrefløjens spidser, er den nye adel og naturligvis hader adelen de små i samfundet. Dertil kommer alle venstrefløjens medløbere, som mener, at når det regner på præsten, drypper det på degnen.

BroncoBilly
BroncoBilly
3 months ago
Reply to  karl madsen

Meget enig – det er nemlig en adel.

Hækkerupperne.
Helvegérne.
Aukenèrne

Og Uffe Ellerman søn med fine fornemmelser og datteren, der blev minister.

I Danmarks afhængige radio.
Cordsen.
Klein
Kløvedal
Og sikkert mange flere

Last edited 3 months ago by BroncoBilly
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
3 months ago

Det er flot at Snaphanen skaffer og viser os denne video
med en begavet, modig og loyal officer, der står frem
som folkets sande ven og forsvarer. Manden er en ædel
frihedskæmper, en total modsætning til den nederdrægtige
Trudeau, der ikke er andet end en ussel politiker og tyran
som ved brug af løgne, perversiteter, propaganda, tanke-
politi og corona-svindel vil have Canada omdannet til et
kommunistisk diktatur.

42
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x