13
feb
Seneste opdatering: 15/2-22 kl. 0724
39 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Joakim Lamotte er til en muslimsk demonstration mod fjernelse af  børn

der foregik netop i dag i Gøteborg. Man hører, hvor mytoman aktionen mod svensk socialvæsen er. “Der fjernes tyvetusind muslimske børn” når der i alt fjernes lidt over tretusind, hvoraf flertallet rigtignok er fremmede på grund af kulturforskellen i synet på børneopdragelse.

Situationen minder principielt om Muhammedkrisen, blot langt værre da der konservativt skønnet nu er 1.2 mio muslimer i Sverige. En betragtelig pressionsgruppe og magtfaktor, med et betydeligt voldspotentiale. Trods alle advarsler, har svenske politikere og vælgere selv lagt løkken om egen hals. Man behøver ikke vente på et muslimsk flertal – som med  nuværende hast først forekommer hen imod år 2100 – før islam griber efter den politiske dominans. Tyve procent vil være rigeligt. Dette er en magtkamp, der vil blive værre for hvert år, der går, og som tendensen er, vil Sverige tabe den.

Femten procent muslimer var nok til at dominere al Andaluz i 800 år. Denne situation vil naturligvis føre til stor risiko for borgerkrig før eller senere, og jeg håber de hovedskyldige lever den dag, så svenskerne kan behandle dem efter fortjeneste. På kun halvanden generation har de gjort Sverige til en krudttønde – i al evighed. Selv vil jeg gerne slippe for at opleve, at jeg har haft ret siden dag ét. Min modstand mod “globalisering og multikultur,” har udelukkende været for at bevare fred og demokrati. Det ser ud til at have været ‘a losing battle’ i hele Vesteuropa. I Sverige, der gik forrest som matriarkale selvmordere, ser vi vor fremtid.,

Sverige: Muslimer mener socialvæsenet “stjæler” deres børn

Af: Helena Edlund

Oprørte demonstranter, der krævede deres børn tilbage, protesterede mandag mod svenske socialtjenester. Protesterne betragtes som en del af den islamistiske kampagne mod Sverige.

Mandag blev der arrangeret en demonstration udenfor Riksdagshuset i Stockholm, mod hvordan socialforvaltningen tager sig af børn i familier med udenlandsk baggrund. Protesten beskrives som led i en desinformationskampagne på sociale medier, som siden årsskiftet har hævdet, at svenske myndigheder kidnapper børn fra muslimske familier for at gøre dem til kristne. Børnene siges at være anbragt i kristne familier, hvor de er tvunget til at spise svinekød og ikke må bære religiøst tøj.

Kampagnen er blevet spredt via arabisktalende kanaler med millioner af følgere og har også opfordret til terrorhandlinger mod de svenske myndigheder.

Kræver undersøgelse

Omkring hundrede demonstranter påstod, at børn er blevet fjernet af socialforvaltningen på et forkert lovmæssigt grundlag, da myndigheden brugte LVU, loven med særlige bestemmelser om beskyttelse af unge. I et indslag på SVT Stockholm krævede oprørte forældre at få deres børn tilbage.

Demonstranterne krævede blandt andet, at der blev foretaget en undersøgelse, der skal lave statistik over forskellen mellem, hvor mange børn med indvandrerbaggrund og etnisk svensk baggrund, der bliver taget hånd om af sociale myndigheder. Journalist Joakim Lamotte skriver i et Facebook-innlegg:

”Demonstranterne har nok ret i det med undersøgelsen, men tager fejl i, at det skulle handle om diskrimination. Rimeligvis handler det i stedet om, at immigranter er mere tilbøjelige til at behandle deres børn på en måde, som ikke er tilladt i Sverige. [—]

Jeg har ofte fået at vide, at børn i vores forstæder bliver misbrugt derhjemme, når jeg har besøgt disse områder og talt med de unge. Det er en del af deres liv at blive slået simpelthen.

Læg dertil, at indvandrere er overrepræsenterede, når det kommer til kriminalitet, og især den alvorlige slags. Det betyder, at deres børn også er overrepræsenteret hvad angår antallet af børn, der vokser op i kriminelle miljøer.”

At slå børn har været forbudt i Sverige siden 1975, mens det betragtes som en naturlig del af opdragelsen i mange indvandrergrupper. I en BRIS-rapport fra 2011 beskrev forskere fra Karlstad Universitet resultaterne fra interviews med 8.500 børn i Sörmland med den sammenfatning, at «immigranter slår deres børn mere og mere alvorligt end indfødte svenskere». Rapporten er nu fjernet fra BRIS’ hjemmeside, men citatet er gengivet af blandt andet SVT Öst.

Negative konsekvenser for udsatte børn

For at socialforvaltningen kan gribe ind for at anbringe et barn i pleje, skal der være gode grunde til det. Socialtilsynet kan fx have konstateret, at barnet er udsat for vold eller krænkende behandling i familien, eller at barnets behov ikke bliver dækket. I sådanne tilfælde er det socialforvaltningens opgave at gribe ind.

At Sverige betegnes som en fascistisk stat, der kidnapper muslimske børn, anses for at have store negative konsekvenser for udsatte børn i dårligt integrerede immigrantfamilier. Forældrenes uvidenhed om svensk lov og de svenske myndigheders opgave kan i kombination med frygt for, at børnene bliver kidnappet og tvangkristnede, føre til, at forældrene ikke søger den hjælp, de har brug for.

Den igangværende kampagne mod kommunernes socialtilsyn kan også føre til, at personalet undlader at gribe ind trods behov for handling. At socialrådgivere ikke tør varetage deres opgaver, når det gælder familier med tilknytning til kriminalitet og/eller religiøs ekstremisme, står noteret i rapporten “Er der en tavshedskultur i Gøteborg by?” Finns det en tystnadskultur i Göteborg stad? fra 2021 og problemet blev rejst sidste år, da den svenske regering begyndte at flyve IS-terrorister til Sverige.

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

39 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
karl madsen
karl madsen
2 years ago

Det ser ud til, at ganske mange af demonstranterne i videoen er negre. Hvis disse ellers negre gad sætte sig lidt ind i, hvorfor der ikke findes sorte efterkommere i de arabiske lande efter de afrikanske slaver araberne i sin tid hentede i Afrika, burde de virkelig føle sig meget ilde tilpas ved at være muslimer.

At være neger og muslim er noget af det allermest selvmodsigende, der findes.

Piotr
Piotr
2 years ago
Reply to  karl madsen

De har ikke IQ til så avanceret tankegang….
Der er vidensakbeligt bevist af professor Nyborg.

StemNB! SIAD! P.

Broncobilly
Broncobilly
2 years ago
Reply to  Piotr

Du og han har måske ret, når man ser på gennemsnits iq bla. i afrika og den arabiske halvø,

Men, har du nogensinde hørt om Thomas Sowell? – nå ikke, så nyd ham her:

https://www.youtube.com/watch?v=mS5WYp5xmvI

Derudover er det bemærkelsesværdigt, at det er kaukasiere flest, der har taget lemminge-vaccinen – hvilket bare accelerer sveriges-kursen

Se DR. Yeadon og andre beskrive ricikoen for aborter og hjerneskader.
https://rumble.com/vuu74z-covid-19-vaccine-impact-on-female-reproduction.html

Last edited 2 years ago by Broncobilly
karl madsen
karl madsen
2 years ago
Reply to  Piotr

Jeg kender ikke noget til professor Nyborg, men at man generelt har lavere IQ i visse dele af verden, køber jeg ikke. Jeg tror forresten heller ikke, at ideen vinder gehør i NB.

Træt
Træt
2 years ago
Reply to  karl madsen

Du, Notarius Umulius, som er selverklæret journalystløgner, kender selvfølgelig ikke professor Helmuth Nyborgs IQ forskning, der påviser at negre i gennemsnit har langt lavere IQ end hvide mennesker.

karl madsen
karl madsen
2 years ago
Reply to  Træt

Korrekt, det gør jeg ikke, men se her:

Kan en sten flyve? Nej! Kan Træt flyve? Nej! Ergo er Træt en sten!

Broncobilly
Broncobilly
2 years ago
Reply to  karl madsen

” at man generelt har lavere IQ i visse dele af verden, køber jeg ikke”

Det er der vist ingen tvivl om – overhovedet!

https://worldpopulationreview.com/country-rankings/average-iq-by-country

Men den sandhed læser man ikke i de afhængige medier

Last edited 2 years ago by Broncobilly
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
2 years ago
Reply to  karl madsen

Der er heller ikke noget mere selvmodsigende end
feministiske “humanister” og feltmadrasser. De beklager
sig året rundt over at blive undertrykt og krænket, men
bruger al deres indflydelse på at importere så mange
undertrykkere og krænkere som muligt. For woke
kvindesagskvinder går politik kun ud på at skade
egne landsmænd og eget land så meget som muligt.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 years ago

Der er 1,2 mio perkere i Danmark

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Hele problemet blev til min stor overraskelse skåret ud i pap af Socialdemokraten Rasmus Stoklund i debatten, hvor han tørt konstaterede, citeret frit efter hukommelsen, at man skam ikke udskammede muslimer, men blot konstaterede at hvor Islam dominerede voksede kriminaliteten, og fattigdom bredte sig. Og der stod så Sikandar Siddique ude af stand til at svare. Lidt offerrolle blev det til, men det var så det! MHT Sverige, så er der kun at vente, opgøret kan komme snart, der kan også gå et par år, men det kommer. Men en ting er sikkert, der er lige så stille ved at… Read more »

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 years ago

Deporter dem alle nu

karl madsen
karl madsen
2 years ago

Overflødigt, for den seneste opinionsundersøgelse viser, at Sverigesdemokraterne ville få 81 procent af stemmerne, hvis der var valg nu. Altså rigeligt til en flertalsregering.

Ingentingpasser
Ingentingpasser
2 years ago
Reply to  karl madsen

Jeg håber du har ret . 81% til Sverigs Demokraterne ville være på sin plads . Endlig. Men hvad skulle dog pludselig have fået SÅ mange svenskere til at vågne op? Og på engang indse , at de trænger meget voldsomt til , at rede sig selv og deres K and , fra de partier de har givet magt så længe. Hvad skulle dog have fået så mange til (reelt) at stemme anderledes? Det forstår jeg ikke. Har nogen et bud?

Ingentingpasser
Ingentingpasser
2 years ago

Rede deres land…

Broncobilly
Broncobilly
2 years ago
Reply to  karl madsen

Det vil jeg se før jeg tror det!
Send mig et link, med den glædelige nyhed

Piotr
Piotr
2 years ago
Reply to  karl madsen

81%? et link tak!
Nyheter Idag skrev 11/2 at der var et knebent flertal til de BlåGula, M/SD/KD efter en opinion undersøgelse af Demoskop/Aftonbladet.
Der tages forbehold for unøjagtigheder og glem ikke at Aftonbladet er sosserne avis!

Stem NB! SIAD! P.

Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
2 years ago

Både i Sverige og Danmark er familie-bureaukratierne pilrådne.
De fortjener ikke skygge af tillid, undtagen i de sjældne tilfælde
hvor de opfører sig ordentligt og vinder ens tillid. Et eksempel:
En narkomanmor med to børn smed i en rus sit ene barn ud ad
vinduet fra 2. sal. Barnet døde. Derpå krævede faderen at få
forældremyndigheden over det andet barn. Faderen var hverken
narkoman eller kriminel. Men det fik han ikke. For bureaukraterne
mente at moderen nok ville forbedre sig. (en sag fra København)

Poul
Poul
2 years ago

Man får denne meddelelse når man prøver at se videoen med lamotte uden en facebook konto. På de fleste andre hjemmesider kan man sagtens fortsætte alligevel uden at acceptere andet end nødvendige cookies, men klikker man nej til facebook blokerer de alt indhold uden undtagelse. Pointen er at vi virkelig burde vænne os af med at bruge det lort, og i de tilfælde hvor indholdet alligevel er værd at dele, kopiere det til rumble eller lignende sider først.

C94984A1-983B-459A-926F-F386B94DC0E1.jpeg
Poul
Poul
2 years ago
Reply to  Poul

Man kan dog godt trykke “tillad”, se videoen, og så bare slette websteddata bagefter i indstillingerne på sin tlf/tablet. Men man hjælper facebook med at være facebook imens hvis man gør det på den måde, og det virker heller ikke altid hvis man ikke er logget ind/har en facebook konto.

Last edited 2 years ago by Poul
karl madsen
karl madsen
2 years ago
Reply to  Poul

Det oplever jeg ikke. Når jeg klikker på videoen starter den bare, og jeg bliver ikke opfordret til at afvise eller tillade noget.

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  karl madsen

Så er du sandsynligvis logget ind på facebook samtidig, og/eller har allerede accepteret deres cookies tidligere. Det er vist også kun apple produkter der beder dig om at godkende facebooks snageri, hvis du sidder med en PC sker det bare automatisk. Betryggende ikke?

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  Poul

Den video blev iøvrigt hurtig kedelig, det var bare de sædvanlige hjernevaskede muslimer der var blevet bildt noget ind af en imam, og derefter aktiverede deres arabiske automatreaktion = at gå amok baseret på løse rygter.

Jeg syntes dog det er helt fint at de gør det, for jo mere “mangfoldighed” svenskerne får lov at opleve, jo mere lærer de af det. Og den proces er ikke ligefrem hurtig i forvejen..

karl madsen
karl madsen
2 years ago
Reply to  Poul

“hvis du sidder med en PC sker det bare automatisk. Betryggende ikke?”

Jeg bilder mig ind at have sikret mig mod, at Facebook, Google m.fl. kan følge mig rundt på nettet, men man skal jo aldrig sige aldrig.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago

Hvor er videoen? Er Steen blevet censureret? Når det er sagt, så passer den muslimske løgn-kampagne, præcis med hvad jeg skrev til fire folketingspartier, i foråret 2021. Voldsomt ubehageligt at jeg har kunne forudse det her, på års afstand. Jeg skulle havde skrevet til flere interessenter, for at lægge indirekte pres på beslutningstagerne.Tror ikke det var nok med fire partier; men det er de eneste partier, med ønske om at styrke forsvaret betragteligt. Faktisk skrev jeg kun til tre i starten. men Søren Espersen overbeviste mig, om at jeg burde skrive til det fjerde. Tak igen Søren. Skulle der være… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  steen

Så er spørgsmålet blot hvem der har betalt dem for at censurerer dig. Hvor kommer pengene fra?

I øvrigt, en af mine mordere, har netop vist sig på Quora:

Læs hellere nu, såfremt de sletter tråden.

https://da.quora.com/Hvis-du-mener-Danmark-er-et-diktatur-hvordan-synes-du-vores-politiske-system-skulle-reformeres/answer/Andr%C3%A9-Jensen-5?comment_id=248571472&comment_type=2

Min profil hedder Fast

Muslimen kalder sig selv for Anders Vælds

Og han truer mig; men jeg er som sagt chippet af de svin.

Skåning
Skåning
2 years ago
Reply to  steen

Willys.se har WIFI och blockerar nordfront.se

Russerne kommer på torsdag eller fredag
Russerne kommer på torsdag eller fredag
2 years ago

De svenskere jeg har talt med er ganske forfærdede over det der sker. Det er bare spørgsmål om tid før vi skal evakuere svenskere fra Sverige.

Træt
Træt
2 years ago

Kun de svenskere, der kan bevise at have stemt på Sverigedemokraterne eller Alternativ för Sverige. Svenskerne har jo ikke hemmelige afstemninger, men tager i fuld offentlighed en fortrykt konfettistemmeseddel fra det parti de vil stemme på. Denne konfetti-stemmeseddel, som bliver trykt i faktor 100 eller 1000 af antallet stemmeberettigede, lægger de så i en officiel valgkuvert, og tror på at deres stemme bliver talt med.
I virkeligheden bliver alle kuverterne makuleret, og en forud aftalt fordeling af stemmesedler fra Syvkløverpartiet bliver talt op.

Træt
Træt
2 years ago

1,2 millioner? Prøv med 2,3 millioner. I det mindste opleves det som om der er 2,3 millioner, fordi så mange af de rigtige svenskere er ældgamle, og aldrig ses i gadebilledet.

Broncobilly
Broncobilly
2 years ago

Se komiker prale af alle de vacciner hun har udsat sin krop for, for derefter at besvime på scenen:
https://rumble.com/vuujcz-comedian-heather-mcdonald-mocked-jesus-and-people-who-refused-the-vaccines-.html

Last edited 2 years ago by Broncobilly
trackback

[…] Håndtryk-grafik via FacebookSe også “I skal passe på. Vi er krigere” […]

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 years ago

Den der krig, som I ser afbilledet på videoen er mellem mænd og kvinder, og i de sidste adskillige årtier har kvinderne vundet

Bitchute

Sandman MGTOW
Sandman

titel
WHY HOT WOMEN DATE BAD MEN – MGTOW

Last edited 2 years ago by FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 years ago

Som det fremgår af videoen har kvinderne ikke vundet andet end en masse slag i krigen de har påført familien. Sejren bestod i at smadre kernefamilien, samfundsstrukturen og glæden ved parforholdet, og opbygge evnen til at ødelægge alt omkring dem, hvilket selvfølglig også er kostbart for dem selv, men de bestemte og det er det eneste vigtige for dem

Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
2 years ago

Du har fuldstændig ret. Kommunistisk familie-politik har smadret
tusinder og attter tusinder af familier. Især indenfor skilsmisse- og
børneværns-politikken er der tale om hetz og krig mod børn, mænd
og forældre. Rabiate røde feminister gør alt hvad de kan for at
gøre mændene retsløse og børnene faderløse. Nævenyttige, sinke-
agtige, dovne og mandshadende sagsbehandlere splitter familierne,
håner fædre og giver alle rettigheder til mødre, næsten lige meget
hvor psykisk syge, fordrukne, hashmisbrugende, voldelige eller
utilregnelige disse mødre er. Mænd behandles som affald.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 years ago

ANOTHER PISSED OF COP
Bitchutekanal:
Digital Truth Calgary
counter fake news

Last edited 2 years ago by FucktheWorldEstablishment
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
2 years ago

Der behøver altså ikke være “gode” grunde til tvangsfjernelser.
Fordi systemet er skørt og korrupt. Der er mange eksempler på at
børn kan blive fjernet mod deres vilje og uden nogen fornuftig
grund. Nogle børn er blevet stjålet og kidnappet af den svenske
stat af halvskøre sagsbehandlere med begrundelser som at
hjemmet var for borgerligt, at forældrene ikke havde forstand på
“korrekt” opdragelse, eller at børnene led af ubevidste forestillinger
som hæmmede at de fik harmoniske, inkluderende og tillidsfulde
holdninger til staten, til fremmede, til masseindvandring, til rød
ideologi osv.

39
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x