15
feb
Seneste opdatering: 15/2-22 kl. 0700
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har set videnskabsfolk påstå det, men sandheden er, at vi ikke ved det endnu. Jeg havde selv Covid her en uges tid, og trods det at jeg får cancermedicin, der stærkt forringer mit immunforsvar, kom jeg let igennem det. Jeg havde ikke engang feber eller hovedpine, så frygt ikke Covid. Min canadiske ven interviewede dr. Hodkinson på hans hotel i en time, så det er muligt han slipper nogle flere bidder. Hodkinson fortæller her, hvordan hans kolleger er blevet intimideret af de samme organisationer, der skullle tale deres sag og beskytte dem og patienterne,

FIFA: 108 fodboldspillere døde af hjertesvigt

og over 400 andre sportsudøvere

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Odd S
Odd S
2 years ago

Man komme jo til at tænke på Christian Eriksen, der faldt og døde af hjerteproblemer. Han var vel også vaccineret? Puuha, de stinker langt væk, disse vacciner. Og jeg har fået hele TRE af dem. Jeg kommer til at nægte at få flere ‘boostere’, og havde jeg været lidt vaksere den gang jeg fik min første, ja så havde jeg ventet til jeg vidste mere. D.v.s. så var jeg sikkert aldrig blevet vaccineret. Har iøvrigt haft Covid, så mit immunforsvar havde nok taget sig af det uden vaccinerne alligevel. Jeg må sgu indrømme at jeg erblevet MEGET skeptisk over for… Read more »

karl madsen
karl madsen
2 years ago
Reply to  steen

Og hvornår kan vaccinerede forvente at skride i svinget? Bare sådan cirka…

Jeg mener; der er jo ingen grund til at spare på el og varme, hvis det hele alligevel snart er slut. Hist og her er der vel også en kassekredit, der skal overtrækkes som modsvar til negative renter.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Her til morgen kom en “fuld-vaxxet” og fortalte mig, hvordan hun for nylig på vej på arbejde, pludselig var blevet ramt af så ekstrem en hovedpine, at hun var nødt til at køre bilen ind til siden. De modkørende bilers lys, fik det til at brænde voldsomt i øjnene, og hovedet føltes som skulle det eksplodere, provokeret af de samme lys. Det lød som beskrivelsen af klassisk migræne. Problemet er bare, at det har hun aldrig i sit 50-årige liv haft før. Jeg tænker umiddelbart små propper/blødninger i hjernen. Det er selvfølgelig ikke i sig selv et bevis på en… Read more »

karl madsen
karl madsen
2 years ago
Reply to  Margrethe

For efterhånden en del år siden oplevede jeg noget tilsvarende, ja jeg gjorde altså. Men om det eventuelt kan have været relateret til den flaske Jägermeister jeg drak dagen forinden, skal være usagt. (Nej, jeg kørte ikke bil med efterkoger på, men befandt mig “lidt højere oppe”).

Nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvordan din fuldvaxxede har det med fortrolighed, men prøv at spørge, om vedkommende også så lyserøde elefanter.

Tid til at iføre sig en sølvpapirshat!

Johansen
Johansen
2 years ago
Reply to  karl madsen

Hold da Kæft, hvor du sutter røv, Madsen! Er du klar over det, din Klaphat? FU!

karl madsen
karl madsen
2 years ago
Reply to  Johansen

Den største forskel på os to er, at jeg ikke behøver at få at vide at jeg er en klaphat.

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  karl madsen

Dit svar til Margrethes kommentar kunne godt tyde på,at du har brug for,at blive kaldt det du faktisk er. -Klaphat.

karl madsen
karl madsen
2 years ago
Reply to  Nielsen

Hvor har du dog ret, søde.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 years ago

Ja, meget. De kan bringes til at gøre hvad som helst

karl madsen
karl madsen
2 years ago

Breaking — Breaking — Breaking

Det mest uhyggelige er, at alle der har drukket modermælk dør på et tidspunkt!

Broncobilly
Broncobilly
2 years ago
Reply to  karl madsen

Karl, du skylder dokumentation på din påstand og en opslutning til sverigesdemokraterne på “81pct” i en opinionsmåling.
Ellers enig i din analyse!

karl madsen
karl madsen
2 years ago
Reply to  Broncobilly

Få klik, og du er i mål: https://www.scb.se/

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x