16
feb
Seneste opdatering: 16/2-22 kl. 1848
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard     (foto © Snaphanen)

Undtagelsestilstanden skal bruges til at bekæmpe “uacceptable synspunkter”.

Med en vælgertilslutning på 16 pct. har Canadas premierminister, Justin Trudeau, besluttet at aktivere landets såkaldte Emergencies Act. Den blev indført i 1988 og tager sigte på en situation, der ikke kan klares under den gældende lov, som når der foreligger en trussel mod Canadas selvstændighed. Trudeau har med andre ord erklæret undtagelsestilstand. Man kunne også kalde det krigsretstilstand.

Trudeau har i et par uger været i konflikt med lastbilchaufførerne, som har blokeret veje og broer for at tvinge ham til at opgive coronarestriktionerne. Fem af Canadas ti provinser har allerede gjort det i vekslende grad, men Trudeau lader sig ikke rokke og vil ikke forhandle med truckerne.

Interessant nok nævnte Trudeau ikke corona under mandagens pressekonference, hvor han meddelte sin beslutning. Derimod gjorde han det klart, at undtagelsestilstanden skal bruges til at bekæmpe “uacceptable synspunkter”.

Det er foreløbigt uklart, i hvilken grad Trudeau vil bruge de redskaber, som han har tiltaget sig, men undtagelsestilstanden giver ham ubegrænset magt til at knægte ytringsfriheden, forsamlingsfriheden, knække enhver opposition, arrestere og fængsle kritikere og modstandere, indføre interne pas for at kontrollere canadiernes bevægelser, beslaglægge deres bankbeholdninger og fratage uefterrettelige virksomheder retten til at drive forretning – og naturligvis beslaglægge truckernes køretøjer, pålægge truckerne store bøder og ophæve deres bilforsikring.

Trudeau vinder tilslutning i de fleste canadiske medier

Mange vil nok sige, at premierministeren hermed har afskaffet friheden, men det vinder tilslutning i de fleste canadiske medier, der ligesom i USA og herhjemme er stærkt venstreorienterede. På visse “liberale” kommentatorer forstår man, at frihed er et højreekstremistisk begreb.

Indtil nu har trucker-demonstrationerne været fredelige, men Trudeau vil åbenbart provokere dem til at blive voldelige.

Han har i øvrigt intet mod vold, bare det er de rigtige voldsmænd. Da terrorister nedbrændte 50 katolske kirker, udtrykte Trudeau sympati med gerningsmændenes motiver. Han kunne godt forstå deres reaktion på baggrund af Canadas historiske ondskab.

Premierministeren  prøvede at mobilisere hæren, som dog ikke skulle nyde noget

Trudeau vil ikke indsætte militæret, meddelte han på pressemødet, men det er ikke fordi, han ikke har forsøgt. Mange af truckerne har en militær baggrund og venner og familie i militæret og politiet, og af dem fortæller, at premierministeren sidste uge prøvede at mobilisere hæren, som dog ikke skulle nyde noget.

En talsmand for truckerne siger, at Trudeau er en general uden en hær og dermed et fjols. Vi får se, hvordan det ender.

Kilder til denne beretning er bl.a. Fox News, The Federalist, Rebel News og New York Post.

Snaphanen: Et par helt aktuelle videos og links

Trudeau tries to bring back online censorship bill og Trudeau’s Censorship Bill Is Being Resurrected

The implications of Trudeau’s tyrannical power grab

Klaus Schwab on Trudeau’s loyalty to the World Economic Forum

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
3 months ago

Nu er både Canada og USA kommet i kløerne
på tyranner, fascister og woke kvinder, og det
er Europa vel også. Og i særdeleshed Danmark,
Norge og Sverige. Den verden vi lever i bliver
mere og mere forrykt.

karl madsen
karl madsen
3 months ago

Jeg tror sørme, at det nu er umuligt at kende forskel på Ottawa og Peking.

Ekstremt kommunistiske Canada eller Kina; et fedt!

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
3 months ago
Reply to  karl madsen

Kina er modellen for det samfund “eliten” (frimurerne/luciferanerne) har tiltænkt os alle

karl madsen
karl madsen
3 months ago

Der bor rigtig mange mennesker i Kina, tror jeg, men eliten er vel ikke større end at medlemmerne af denne selvfede og nassende samfundsgruppe kan vippes af pinden. Jeg mener faktisk, at netop det er sket adskillige gange op gennem historien.

Poul
Poul
3 months ago

Det er vel efterhånden en ubetydelig detalje i hele det cirkus, men youtube > mistersunshinebaby > the nazi flag story er 36 interessante sekunder der aldrig når medierne.

trackback

[…] Source link […]

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
3 months ago

Bitchute
yxgQPJhu2KBD
NICK FUENTES || TRUDEAU INVOKES EMERGENCY POWERS AS LIBERAL REGIME WOBBLES

Alex Jones har ret

Last edited 3 months ago by FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
3 months ago

Ikke i alt dog. F.eks har han ikke ret i at Joe Rogan politisk har noget med opposition at gøre, men Alex Jones har været den mest troværdige nyhedskilde igennem de sidste årtier Nu har han så vundet den informationskrig han selv startede, og alting har så flyttet sig og en hær af nye journalister er samlet, udsprunget af ånden fra Infowars’ store sejr over statens, erhvervslivets og industriens løgnemedier (:))

Last edited 3 months ago by FucktheWorldEstablishment
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x