16
feb
Seneste opdatering: 17/2-22 kl. 1501
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Det er ikke de få riges ejendom”

Her er, hvad danske medier skriver om Canada det seneste døgn, hvor Trudeau med 16 procent af stemmerne i realiteten læner sig op af et statskup. Deres evne til at fordreje, fortie, propagandere og rent ud lyve, er steget til højder, vi ikke har set før. Det gælder både såkaldt “public service”, og private som Berlingske Media, der er ejet af European Investment Bank med Kommissionen som hovedaktionær og gennem det belgiske milliardforetagende DPG Media.

Derfor, må man formode, lyver Berlingske i de påfaldende artikler, avisen har skrevet om Canada og truckerne. JP/Politiken er ikke bedre. Hvem tør de ikke træde over tæerne? Hvem bestemmer, at de skal nedtone Canada på denne måde? Det er det interessante.

Dummere er Trudeau  ikke, selvom det ser sådan ud

Man må jo regne med, at dem der  ejer orkestret, bestemmer musikken. Uafhængige medier er vigtigere end nogensinde. Det ved Trudeau, der vil censurere internet. Han kan ikke agere og vinde, hvis det frie ord råder. Dummere er  han ikke, selvom det unægtelig ser sådan ud.

Konklusionen jeg har måttet drage efter de seneste år, at hvis mennesker der vil diskutere med mig, kun er informeret af dansk MSM på emner som Trump, indvandring, Canada, Covid og vaccineskader, er de som regel så fejl- eller underinformerede, at jeg vælger, at det ikke er værd at diskutere med dem. Det er spildtid, og jeg er ikke i sjælefrelserbranchen.

Det er beklageligt, at det er gået den vej med medier i Vesten, men vi kan ikke gøre meget ved det udover at prøve at forstå, hvorfor de ser ud som de gør. Og så håbe på nogle whistleblowers indefra, der fortæller os, hvem der egentlig bestemmer, hvad der skal skrives om.

Se Freedom Convoy Supporter: Media Are Destroying Families, ‘My Sister Won’t Speak to Me’og Klaus Schwab om, hvornår vi får chips i kroppen og bliver forbundet med internet. Det troede du nok var ‘sølvpapirhat,’ men det kaldes transhumanisme.

Douglas Murray: Trudeau bør gå af, og hær og politi nægte at udføre ordrer

Invoking Emergencies Act ‘a monumental blunder’ from ‘a petty tyrant’

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
2 months ago

Et meget klogt citat: ” hvis mennesker der vil diskutere med mig, kun er informeret af dansk MSM på emner som Trump, indvandring, Canada, Covid og vaccineskader, er de som regel så fejl- eller underinformerede, at jeg vælger, at det ikke er værd at diskutere med dem!”
Ih guder, hvor må jeg sande det ofte, ja faktisk hver dag. Men det har også været en lang og trang affære at tilegne sig og vedligeholde al denne viden. Jeg gribes ofte af mismod over denne uvidenhed selv normalt kloge mennesker besidder.

Last edited 2 months ago by Knud Madsen
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
2 months ago

DR som er domineret og styret af kvinder fra den
yderste venstrefløj, samarbejder nu med folk fra
Enhedslisten og lignende, for at få you tube til
at censurere og fjerne videoer og indslag som
EL ikke bryder sig om. Her til morgen havde
P1 også noget om nogen som vil udvikle loga-
ritmer og kunstig intelligens til automatisk
fjernelse af alle kritiske ytringer fra den
offentlige debat. DR ønskede dem held og
lykke med arbejdet.

Niels Thyge Riisgaard
Niels Thyge Riisgaard
2 months ago

Veteranen i uniform taler fra hjertet og taler for mange. Mon ikke det er skriften på væggen om hærens loyalitet over for folket og ikke regeringsmagten, når situationen spidser til. Premierministeren spiller højt og har nu smidt sine trumfkort på bordet. Sandhedens time er inde, nu kommer ‘the Ceausescu moment’, som canadierne kalder situationen. “Dette land er vores”! runger dejligt i nationale øren. Noget at kæmpe for, dø for.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

Vi har ingen presse. Tror aldrig vi har haft andet end kommunistisk/nazistisk propaganda på alle kanaler

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
Nielsen
Nielsen
2 months ago

Ovre på U.P. laver kinesersnot en skøn legering af menap som jeg tror er en forkortning af mellem østen og noget andet opfundet af ordvridere og lbt qu eller hvad nu de seksuelt afvigende kalder sig.
Det ville nok stort set være nemmere,hvis vi holdt op med at bruge store bogstaver i sammenhæng.
Lad ingen tvivl være,om at mit had retter sig mod politikere og deres skatteopkrævere.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  Nielsen

UP er ikke værd at beskæftige sig med Nielsen. Det er en forløjet blog, som ikke drejer sig om det den udgiver sig for. Lad være med at give den opmærksomhed, på samme måde som det vil være skørt at gå ind på eb dot dk og søge information der

Nielsen
Nielsen
2 months ago

We hate England. That is our main message.
We love englishmen too.

Poul
Poul
2 months ago

“Det er beklageligt, at det er gået den vej med medier i Vesten, men vi kan ikke gøre meget ved det udover at prøve at forstå, hvorfor de ser ud som de gør.” Mediestøtten er ikke forbeholdt venstreorienterede, heller ikke selvom man skulle tro det når man læser de nuværende store medier. Så når du undrer dig over hvorfor venstrefløjens medier ser ud som de gør og fylder så meget, så spørg lige dig selv samtidig hvorfor højrefløjen kun laver blogs og youtubekanaler. Det svar tror jeg er mindst lige så interessant, ihvertfald hvis man spørger for at opnå en… Read more »

Poul
Poul
2 months ago
Reply to  steen

“Jeg skrev ikke, det er venstrefløjens medier,” men snarere hele MSM.”

Tomato/tomato. Men hatten af for schweitz, indbyggerne ihvertfald.

Last edited 2 months ago by Poul
karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  steen

Jeg kender ikke mediestøttens størrelse i Danmark, men det seneste geniale påhit går ud på, at udvide ordningen til også at omfatte små lokale ugeaviser, og på den måde sætter regimet sig virkelig tungt på det meste af nyhedsformidlingen.

Er der stor folkelig modstand mod opførelsen af f.eks. en vindmølle et eller andet sted i landet, bliver det herefter højst sandsynlig fortiet.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 months ago
Reply to  steen

Det kunne være godt med en folkeafstemning om mediestøtte i Danmark, men det kommer ikke til at ske, for den bestemmende klasse er sammenfiltret med MSM.
Kort sagt, deres magtposition ville i den grad blive truet, hvis MSM måtte lukke og slukke – og det må de uden mediestøtte!

Felix Krull
Felix Krull
2 months ago
Reply to  Poul

<i>Især når det objektivt set må være en rigtig god forretning at levere et nyheds-alternativ til 5 millioner danskere</i>

Der har på intet tidspunkt i historien været penge i at sælge “nyheder”. Aviser har altid været finansieret af enten regeringer, rigmænd eller reklameindtægter. Nu hvor reklameindtægterne er forsvundet over på internettet, er der kun regeringer og rigmænd tilbage.

Hvilket burde forklare hvorfor det danske mediebillede er en kommunistisk fætter-kusinefest.

“Jamen Felix, rige svin er jo per definition kApiTaLister!”

Okay, boomer.

karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  Felix Krull

“… er en kommunistisk fætter-kusinefest”

Kan vi dog ikke snart blive fri for dette latterlige forsimplede verdensbillede!?

Felix Krull
Felix Krull
2 months ago
Reply to  karl madsen

Helt enig! Men nu er det mediernes job at kolportere et latterligt forsimplet verdensbillede, så vi slipper nok ikke for det foreløbig.

Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
2 months ago
Reply to  Poul

En ansøgning om statsstøtte/mediestøtte til en
et medie som ærligt ville forsvare danskernes
interesser, vil blive afslået. Kun røde og halvrøde
tildeles støtte.

Poul
Poul
2 months ago

Hvorefter de ville blive sagsøgt. Jeg tror iøvrigt at paludans “frihedens stemme” får mediestøtte, såe…

Piotr
Piotr
2 months ago
Reply to  Poul

Poul! du er rigtig dygtig til at løbe med en halv vind…

Poul
Poul
2 months ago
Reply to  Piotr

Hellere en halv vind end al den varme luft andre lukker ud. Jeg tror efterhånden definitionen på at være højreorienteret er at være et apatisk brokhovede, for venstrefløjen kan sagtens finde ud af at opnå indflydelse og tjene penge på deres medier, om ikke andet i form af mediestøtten.

Men de fleste herinde og på resten af højrefløjen reagerer som en vampyr på et kors når man beder dem om at tage lidt initiativ eller tænke nyt. Det har stået på siden 1968, og er mildt sagt patetisk.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  Poul

Det er altså ikke bare Danmark der er sådan, som du benægter. Det er hele verden

Poul
Poul
2 months ago
Reply to  Poul

Generation identitær undtaget, som efterhånden er det eneste nytænkende fra denne side af det politiske spektrum. Alt andet er bare systematisk og nærmest rituelt brok over hvad venstrefløjen laver, og de er om nogen pisseligeglade for ingen af dem ser jer som en trussel. For de ved at i kun taler til jer selv, anonymt endda, og ikke har den mindste indflydelse der hvor det virkelig gælder. Beklager, men det er sandheden. Ingen lytter til højrefløjens mikroskobiske kommentarfelter, udover jer selv. Steen kunne afsløre det endegyldige bevis for rumvæsener i morgen, og det ville ikke nå videre fordi det kommer… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 months ago
Reply to  Poul

Og hvad vil du så selv gøre ved det ud over at brokke dig på sider, som “eliten” har dømt ude?
Er du gået i gang med et fund raising projekt? Har du kontaktet Asger Aamund for at høre, om han vil finansiere en ny borgerlig medieplatform, eller andre i samme økonomiske klasse?

Poul
Poul
2 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg har faktisk kontaktet en del, men alle er apatiske og insisterer på at lade venstrefløjen fortsætte med at sætte dagsordenen. Og de som i forvejen beskæftiger sig med blogs/youtubekanaler osv, virker som om de er fuldt ud tilfredse med at sidde derhjemme og kopiere historier fra venstrefløjens medier og malke dem for clickbait. Højrefløjen er ynkelig.

Poul
Poul
2 months ago
Reply to  Poul

Tilføjelse, det ser ud til at kontrast.dk har opnået mediestøtte. Så er der da en puls, selvom patienten stadig er i coma. (Og man skal være medlem for at læse deres artikler)

M R
M R
2 months ago
Reply to  Poul

Du er sqda en af de mest uvidende personager, jeg har stødt på i mange år.

De eneste der har råbt op ift masseindvandringen var kommunisterne, det gjorde de allerede tilbage i 1970.

 Hanne Reintoft (DKP) om indvandrere som løntrykkere 1970

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x