18
feb
Seneste opdatering: 19/2-22 kl. 1412
52 kommentarer - Tryk for at kommentere!

All of her claims have been verified and she has been vindicated multiple times

Dr. Li-Meng Yan er en virolog og ophtalmolog fra Hong Kong, der flygtede fra Kina i april 2020. Hun hævdede, at Covid 19 var skabt i et kinesisk laboratorium, noget der nu er ganske ukontroversielt. Hun bor i skjul i USA efter at det kinesiske kommunistparti forsøgte at myrde hende.

Hun siger i dette interview, at kommunistpartiet nu spreder et nyt biologisk våben over verden, hæmoragisk febervirus. Om hun har ret, er svært at vurdere. Det er en lille gruppe sjældne sygdomme, som der nu meget nylige eksempler på i Europa: UK sees cases of deadly haemorrhagic Lassa fever with ‘pandemic potential’ og Two cases of ‘eye bleeding’ Lassa fever found in UK (15 februar 2022) For forståelsen af hende, er det godt hvis man er lidt vant til at forstå kinesere, der taler engelsk. Ellers er her lidt tekst. CCP er kommunistpartiet:

After doing over 350 interviews in my career, I rarely get shaken by a guest. That rare event occurred today when I interviewed Dr. Li-Meng Yan. She told me things from her various sources, many of which are in China with direct knowledge, that blew my mind. Is the CCP developing another bioweapon? The answer to that is almost certainly yes, but Dr. Yan went a step further. She explained that they are already unleashing one onto the world through the Olympic games in Beijing today.

It’s important to understand that she and her sources are highly credible. There have been concerted efforts to discredit her, but her claims as far back as early 2020 have invariably been proven accurate. The powers-that-be attempted to debunk her claims that Covid-19 was developed in a lab. They tried to disprove what she’s said all along, that Peter Daszak and Anthony Fauci had intimate knowledge of the gain-of-function research that was going on in Wuhan. They even tried to prove she was wrong about the inefficacy of the vaccines. All of her claims have been verified and she has been vindicated multiple times.

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
52 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago

New World Forum klapper i deres små hænder over covid, deres egen giftige covidvaccine en kæmpe kassesucces, klart at New World Forum ønsker at gentager dette win-win, at samtidigt få fuld digital kontrol over hele verdensbefolkningen, endda uden det allermindste besvær, om de samtidigt kan skylde på Kina so what! Uden tvivl kommer verdenseliten inden længe at slippe et nyt virus, Dr Fauci endnu på fri fod, endda inden disse selvsamme banditter dømt skyldige for alt død og elendighed i sammenhæng med den påtvungne dødelige covidvaccinen og tvangsregistrering, for overhovedet at udvikle et covid virus, at over lig så målrettet… Read more »

HugoBørge
HugoBørge
2 months ago

Jeg håber og tror på, at alle dem, der har drevet denne unødvendige masse psykose og vaccination frem, kommer til at bøde for deres overgreb på jordens befolkninger. “The right to avoid the imposition of human experimentation is fundamentally rooted in the Nuremberg Code of 1947. has been ratified by the 1964 Declaration of Helsinki and further codified in the US. Code of Federal Regulations. In addition to the US regarding itself as bound by these provisions, these principles were adopted by the FDA in its regulations requiring the informed consent of human subjects for medical research” Der bliver travlt… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago
Reply to  HugoBørge

De der måske allerede ligger døde grundet magtelitens overgreb, eller livsvarigt syge på grund af covidvaccinet, desværre ikke meget at gøre ved, kun at håbe folket nu endelig vågner op, at aldrig mere tvangsvaccinering, aldrig mere tvangsregistrering, aldrig mere kontrol/covidpas, nu beviserne kommer ind som perler på snor for Davos & medicinalindustriens regulære ondskab, om vores egne domstole om korruption egne folkevalgte købte og betalt ene og alene for deres uvidenheds skyld!

Dr. Reiner Fuellmich Corrupt International Courts
https://www.brighteon.com/64843571-b101-4429-9ab8-03d8a79763b5

HugoBørge
HugoBørge
2 months ago

Bill Gates kryber til korset:

“Bill Gates Credits Natural Infection With Doing “A Better Job” Of Bolstering COVID Immunity”
According to Gates, it’s already “too late” to reach the WHO’s goal to vaccinate 70% of the global population by mid-2022. Currently 61.9% of the world population has received at least one dose of a COVID vaccine)

https://www.zerohedge.com/technology/bill-gates-credits-natural-infection-doing-better-job-bolstering-covid-immunity

HugoBørge
HugoBørge
2 months ago
Reply to  HugoBørge

Tænk engang har psykopaterne vaccineret 62% af verdens befolkning?

Hvis det er rigtigt, kommer der millioner af ofre og pårørende efter jer.
Selv jeres løgnemedier kan ikke redde jer fra den skæbne.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago
Reply to  HugoBørge
HugoBørge
HugoBørge
2 months ago

Neil Young, den lille væsel

KLodshans
KLodshans
2 months ago

Intet kan overraske længere, men alt probaganda som kommer fra USA skal granskes grundigt. De er notoriske løgnere på den anden side af atlanten!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 months ago

Joakim Lamotte EMELIE BLEV MOBBAD, SLAGEN OCH TRAKASSERAD FÖR ATT HON ÄR SVENSK TILL SLUT TVINGADES HON BYTA SKOLA Det här reportaget handlar om Emelie som för ett och ett halvt år sedan gick på en skola där majoriteten av eleverna har invandrarbakgrund. Efter flera års trakasserier tvingades hon i sjuan byta till en annan skola med fler svenska elever. Jag har mött det här problemet många gånger i mitt jobb som journalist, men väldigt få vågar prata öppet om det eftersom ämnet är tabubelagt i Sverige idag. Därför får ni gärna dela det här reportaget så att det når… Read more »

karl madsen
karl madsen
2 months ago

Under WWI brugte man en overgang krigsgasser på slagmarken, men det fik en ende da det gik op for de krigende parter, at de ofte selv fik det hele i hovedet igen.

N. Eger
N. Eger
2 months ago

Er der en voksen til stede herinde?

Kammerat Jørgensen
Kammerat Jørgensen
2 months ago

Jeg tror sgu at FucktheWorldEstablishment næres af negative kommenterer.

HugoBørge
HugoBørge
2 months ago

 “næres af negative kommenterer”

Hvad mener du egentlig?

Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
2 months ago

Det er vist kun i din fantasi at virus ikke eksisterer. Også
psykiske sygdomme er en realitet. Ligesom visse laboratorier
for biologisk krigsførelse er en realitet

Det lyder absolut vanvittigt at en ny kunstigt fremkaldt epidemi
skulle være på vej, men egentlig ikke overraskende. Der synes
pt. ikke at være nogen grænser for vanviddet i Vesten og
Østen.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

Virus i flertal hedder vira. De er eksperimentelt modbevist at eksistere for 100 år siden. At du ikke ved det er ikke mit problem. Der findes heller ingen psykiske sygdomme andet end som begreb. Der eksisterer ingen test der kan påvise en psykisk sygdom, ligesom der ikke findes elektronmikroskopi der kan vise hvor virussen er. Det er ikke undeligt, da de ikke eksisterer. At du ikke har nogle argumenter og er apologet for satanisterne er ikke noget jeg gider bruge meget tid på

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
karl madsen
karl madsen
2 months ago

“Der findes heller ingen psykiske sygdomme andet end som begreb”

Det er de tossede, der tror, at det er alle de andre, som er tossede.Eller hur?

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  karl madsen

En psykisk sygdom er ikke andet end adfærdsklassificering. Alle er psykisk syge, de fleste er bare ikke blevet diagnosticerede. WHOs katalog over psykiske sygdomme er en matrix over al menneskelig adfærd. Alt sammen bygger på en subjektiv opsamling af adfærdsdata, hovedageligt er kilden patienten selv, som på en eller anden måde er blevet “opsamlet” af systemet. Systemets egen årsag er social kontrol. At det er svindel ses som sagt af at der ikke findes en meningsfuld objektiv måde at definere “sygdommene” på, som at der ikke findes en “rask” tilstand i psykiatrien, samt i den omstændighed at behandlingen består i… Read more »

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  karl madsen

Vil lige tilføje, at dette er de fleste psykiatere helt klar over selv. De bestikkes jo af pilleindustrien og staten,, som også betaler politikerne for at skabe psykiatrien og virologien, så de kan sælge “psykofarmaka” og “vacciner”, så borgerne alle kan blive syge klienter af staten, lægerne og pilleindustrien, ikke? Du kunne på samme måde lave en sygdom, som hedder “racist”, hvis du vil og så udvikle en pille til de mennesker, som siger for mange grimme sætninger om andre “racer”

karl madsen
karl madsen
2 months ago

Jeg ved simpelthen ikke, hvad alle os almindelige mennesker skulle gribe og gøre i, hvis ikke det var for dit blændende intellekt og helt utrolige klarsyn, og selvom jeg udmærket ved, at du simulerer, vil jeg alligevel ønske dig god bedring. For så kan ingen komme og påstå, at jeg ikke er høflig.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  karl madsen

Tak, Per Henriksen

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

Jeg ved godt at alle mennesker med en hjerne får betegnelsen psykisk syg i vores samfund og at mange begavede mennesker falder for det ved enten at føle sig bedre eller dårligere end andre, så start med at undersøge det med vira, da det som sagt er undersøgt empirisk (eksperimentelt) for længe siden og fladt afvist. Det med psykiske sygdomme er udelukkende en illusion, så simpel så når du har fundet ud af det med svindelvirologien, så vend tilbage

karl madsen
karl madsen
2 months ago

Godt vi har dig, som er så psykisk velfungerende, men sig mig engang.

Hvor meget indebrændt had til sine medmennesker slipper man af med ved at træde på folk, der ligger ned? Bare sådan cirka…

Albert den Store
Albert den Store
2 months ago

Nu kan det da bestemt ikke vare længe før Steen lægger en dæmper på dig.

HugoBørge
HugoBørge
2 months ago

Håber jeg så sandelig ikke.
Jeg går stærkt ud fra, at Steen mener, at alle har ret til at ytre sig.
Det er derfor, at jeg læser denne blog

Albert den Store
Albert den Store
2 months ago
Reply to  HugoBørge

Steen er kendt for at censurere, så glæd dig ikke for tidligt.

HugoBørge
HugoBørge
2 months ago

Det er jeg ked af at høre.
Jeg går ud fra at alle der frekventerer denne blog er her pga ytringsfrihed og mangel på samme i resten af statsmedierne.

Dog ved jeg, at han fraterniserer med forsangeren på document.no – et medie, der censurerer, som var de alle på roundup.

Albert den Store
Albert den Store
2 months ago
Reply to  HugoBørge

Her er skam fuld ytringsfrihed for personer med de rigtige meninger. Andre får en omgang roundup.

HugoBørge
HugoBørge
2 months ago
Reply to  HugoBørge

Bemærkelsesværdigt, at så mange er mod ytringsfrihed.

Venstreorienterede mennesker er vist ikke særlig tolerante – det er bare noget de siger

Margrethe
Margrethe
2 months ago

Malign narcissisme er tydeligvis ikke illusion…

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  Margrethe

Bitchutetitel: EMERGENCY: DOCTOR EXPOSES WHO BLUEPRINT FOR GLOBAL HEALTHCARE CONTROL Doctor Peter Breggin exposes WHO Blueprint For Global Healthcare Control. While some restrictions are being pulled back right now, documents show plans are in the works to create a New World HEALTH order. He warns what this would mean for our civil liberties and the future of our health. Dr. Breggin is known as “The Conscience of Psychiatry” for his many decades of successful reform work in the mental health field, but recently turned his attention to the misuse of Science surrounding COVID-19 and its origins. He and his wife… Read more »

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

ALEX JONES WAS RIGHT (EXCLUSIVE COVIDLAND THE SHOT CLIP)
bitchute hash:
yYLb3Y55MIOA
exclusive covidland dvd episode 3

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

Der er ingen forskel på Europas, Ruslands, Kinas eller USA’s ledelse. De er alle der for at udbytte og svindle deres respektive befolkninger. Alle 4 områders regeringer og embedsmænd sover i den samme gangsterseng på det samme hotel. De samarbejder alle bag om ryggen på de hjernedøde befolkninger, hvor højst 5% er i stand til at gennemskue dette ældgamle og supersimple trick

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

Vira eksisterer kun i svindelvidenskabens fantasi. Ligesom psykiske sygdomme også kun eksisterer i befolkningens og psykiaternes fantasi. Det er ikke særlig svært at påvise begge ting, men ingen er så blinde, som dem der ikke vil se

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
2 months ago

Virusser eller vira kan ses i elektron-mikroskoper.
For 100 år siden fandtes de ikke.
At mennesker kan blive psykisk syge eller afsindige
som følge af stress, stofmisbrug eller gen-fejl er
noget man dagligt konstaterer i familier og på
hospitaler. Du skriver ofte noget fornuftigt, men
på lige de her to punkter tager du nok fejl.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

Ja, de kan ses i elektronmikroskoper hvis de eksisterer, men de eksisterer ikke, så hvis du leder inde i en covid-patient efter SARS-II-COVID-19, så finder du den ikke, da det er en in-silico-model af en svindelvirus. Du behøver som sagt ikke at forstå hele virologi-terminologien og læse videnskabelige tidsskrifter, du kan nøjes med at se på de eksperimentelle data der findes og som kan genskabes til enhver tid, ved at lave forsøget selv, ikke?

N.Eger
N.Eger
2 months ago

Stop nu dig selv.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  N.Eger

DR. ANDREW KAUFMAN INTERVIEWS DR. WILLIAM TREBING, AUTHOR OF GOOD-BYE GERM THEORY
Bitchute hash:
yeCW8HqX5twB

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  N.Eger

HOLY FUCK !
bitchute hash:
37BmwamZ4bFl

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
N. Eger
N. Eger
2 months ago

Forhåbentlig forstår du selv dine svar.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  N. Eger

1/2 SARS‑COV‑2 COVID 19 VIRUS THOROUGHLY DEBUNKED – NO VIRUS ISOLATION | MIRROR
bitchutehashkode:
7903croP2D2X

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  N. Eger

Det er bitchutevideotitler og hashkoder til at skrive deres bitchuteadresse. Du er velkommen

N. Eger
N. Eger
2 months ago

“og hashkoder”

Bare du ikke tumler rundt i hashtåger…

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  N. Eger

hashkode er computersprog for den nøgle, som definerer objektet, som du ikke er begavet nok til at finde

Albert den Store
Albert den Store
2 months ago

Spekulerer på, hvilken kolbøttefabrik du er stukket af fra.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

Nu har hele verden bevist i 2 år i træk hver eneste dag at de ingen hjerne har og alle er splitteravende sindssyge, så alt andet end at være som jer, tak

N. Eger
N. Eger
2 months ago

Det forstås, at du er et misforstået geni.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  N. Eger

Enhver med logisk sans er et geni i forhold til idioter uden argumenter

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

Både Snaphanen og relaterede Uriasposten beskæftiger sig jo med Islam i Europa. Her finder du et brudstykke af Alex Jones’ mening om/opfattelse af/syn på dette emne:
ALEX JONES [1 OF 4] FRIDAY 2/18/22 • NEWS, REPORTS & ANALYSIS • INFOWARS
bitchute hash:
MFQzcEmmEEwc

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
Alan Mackenzie
Alan Mackenzie
2 months ago

CCP would be crazy to do that, it would be traced back to them immediately.

Piotr
Piotr
2 months ago
Reply to  Alan Mackenzie

JA, og hvad så? de skævøjede sataner er totalt ligeglade!
Det drejer sig om verdensherredømme.
Altså Putin han er ren legestue i børnehaven ved siden af CCP.
P.

HugoBørge
HugoBørge
2 months ago
Reply to  Alan Mackenzie

Sidste gang, kostede det dem intet – tvært imod.
Joe Biden`s stimulus plan øger salg og produktion i Kina.

52
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x