19
feb
Seneste opdatering: 20/2-22 kl. 1050
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Money talks. De er fanget! Wall Street vågner til Covid-svindlen”

Vi må forvente de næste tre-fire måneder, at det hele bliver værre, inden hele skandalen eksploderer. Det er sådan kriminelle reagerer, de nægter ind i det sidste. Politikere, presse, medicinalindustrien.” Det kan nok være, at der er nogle i “det frie Vesten,” der kommer i stormvejr snart. Dette er den største skandale, vi kommer til at opleve i vores levetid. Hos dem, der har drevet vaccineringerne, er der ingen hæder tilbage. De skal ud og forklare alle dødsofrene.

Edward Doud er en Wall Street professionel, der har arbejdet for Black Rock, formentlig klodens rigeste virksomhed. Han kommenterer at Pfizer og Modernas aktier rasler i værdi, at Modernas chef solgte sine aktier og forsvandt, at Skotland ikke længere tør offentliggøre vaccinedata, og han ser det som det første tegn på, at den kriminelle Covid-vaccinevirksomhed vil blive afsløret, og de hovedansvarlige vil blive draget til ansvar: Følg pengene. Når Wall Street har opdaget det, er sandheden på vej ud.

Begyndelsen til enden

Dette er måske den vigtigste video om emnet, jeg har bragt i det år, jeg har beskæftiget mig med emnet. Den indvarsler begyndelsen til enden. Nu skal alle følge godt med, alle I der bruger ord som “sølvpapirhat” og “konspirationsteori.” Det er f.eks. hele den danske løgnepresse, der aldrig har afsløret sig selv tydeligere end i de sidste to år. Hvem er deres virkelige arbejdsgiver? Det er ikke læsere og seere, sandheden eller folkestyret. Se også Mørklægnings-fasen er begyndt, beviserne vil bringe big pharma til fald.

Rapport: Alle batches er giftige

“The vaccines killed off the elderly people in a targeted way”

After analyzing adverse event (AE) data from the United States, the Ontario Civil Liberties Association (OCLA) published a report with concerning findings.

The report, titled “Nature of the Toxicity of the COVID-19 Vaccines in the USA,” was constructed using data reported in the Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) database. What was discovered contradicts the claim that there are so-called “hot” or “toxic” vaccine batches, as I had originally reported in November of 2021.

Which leads me to the most shocking discovery: the older that you are, the more likely that these injections are going to kill you. Dr. Rancourt explains that age is exponential with adverse events reporting, namely death. This means that the likelihood of dying from one of the COVID injections doubles for every 10 years of age. So, for every decade of age, your chance of death doubles from the decade before it, and so on.

Dr. Rancourt goes on to reinforce, “when they started the [vaccine] campaign in the U.S., they really killed off the elderly people in a targeted way.” Citing Figure S2, he points out that “the red line is the distribution of deaths for those aged 80 and older and their deaths happened right at the beginning when they were injecting the most vulnerable people.”

Dr. Rancourt emphasizes that there is no “enhanced immune response” with subsequent doses and instead believes that “aggressively targeting frail elderly with these injections killed the most susceptible individuals first. People who get the second injection are only those who survived the first one and so on. You’re basically looking at a population that is more resilient as you continue to inject more and more people.New analysis of U.S. vaccine adverse events data yields alarming findings (se det hele)

Nature of the toxicity of the COVID-19 vaccines in the USA, pdf

Doctor Responds to Latest Covid Vaxx Death Toll

3 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bitten
Bitten
3 months ago

En folkedomstol, Grand Jury, kører nu en retssag, Nürnberg 2, og ender helt sikkert med anklager for mord i stibevis. Men hvad så??? Hvor kan de gå hen med resultatet?

karl madsen
karl madsen
3 months ago
Reply to  steen

Er der bare den mindste smule hold i anklagerne, er én ting vis; politikerne får travlt ved håndvasken

karl madsen
karl madsen
3 months ago

Afsløringer måske, men så skal man nok heller ikke regne med ret meget mere. Fanden hytter jo som bekendt sine.

Bitten
Bitten
3 months ago

vedr. folkedomstolen. … kunne forestille mig, at disse personer med Fuellmich i spidsen har en strategi, som går videre. Det er kloge mennesker. Jeg husker at have set Domstolen i Haag nævnt i den forbindelse – en gang sidste år, så måske stiler de mod den …

Jari Norvanto
Jari Norvanto
3 months ago

Nu finns det nog bara en utväg för makthavarna, för att hoppas undgå Ceasescu-ögonblick: att blåsa faran över och återgå till tiden före 2020 och hoppas allmänheten godtar att det var svåra men s a s nödvändiga år att gå genom. Alternativet är att försöka fortsätta på den inslagna vägen och lura på allmänheten femtielva boosterinjektioner av de nödgodkända gifterna, med krigslagar och ‘vaccinpass’. Ska Sverige valhänt hitta en medelväg och låta omvärlden ange riktningen?

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
3 months ago
Olaf
Olaf
3 months ago

Tja. Med unntak for en tante i syttiårene som døde av lungekreft etter nesten seksti år med tobakksrøkning så er samtlige av mine eldre slektninger stadig i live halvannet år etter dose nr.1 og snart to måneder etter dose nr.3. Min mor som nærmer seg åttito fikk riktignok et “utslett” ifjor. Sannsynligvis symptom på medisinutløst vaskulitt. Men hun bruker også en medisin mot osteoporose. Prolia (Denosumab) fordi hun fikk svært ubehagelige bivirkninger av bifosfonat som er standardbehandling i Norge. Prolia består av antistoffer. Og det er allerede sterk mistanke om vaskulitt som underrapportert bivirkning. Svært mange, kanskje de fleste eldre… Read more »

peter madsen
peter madsen
3 months ago

jeg har 200 + flere og INGEN libetære idioter .det er værre end england og INGEN ! gør noget

peter madsen
peter madsen
3 months ago

. corona . og jer idioter. ARABERE voldtager børn hver dag i Danmark. I stor stil . Steen . ffs. du faldt også i fælden .
der er ingen corona . ! stop jer selv idioter. der er MUSLIMSK DØDS patruljer

peter madsen
peter madsen
3 months ago

amerikansk propaganda har effekt, ingen tvivl, men en effekt på danere . i neo usa libatære idioter . – Hver dag voldtager arabere danske børn piger og kvinder . INGEN ! som i INGEN gør noget . Troede du din idiot det var nogle andre muslimer vi havde end englang grooming” gangs . jeg bliver blokeret over alt. DE VOLDTAGER LØS

karl madsen
karl madsen
3 months ago
Reply to  peter madsen

Hvad gør du selv? Altså andet end at servere usammenhængende vrøvl.

peter madsen
peter madsen
3 months ago
Reply to  karl madsen

jeg kører ikke rundt i en AUDI eller BMW fyldt med unge muslimske mænd og voldtager utro ” kvinder ?! . går nogen dansker det ?
Der foregår massiv voldtægt, og medier fortier , NÅR dette som i England kommer for dagens lys, vil vi se den politiske fjende. folk stemmer af deres OPLYSLING ! der har vi MSM, der lyver og fortier.

https://www.sn.dk/danmark/indvandrerkvinder-foeder-faerre-boern-end-danske-kvinder/
https://www.youtube.com/watch?v=RactI-zeZbY

N. Eger
N. Eger
3 months ago

“distribution of deaths for those aged 80 and older and their deaths happened right at the beginning when they were injecting the most vulnerable people”

Den værste gang bs jeg endnu har set!

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
3 months ago
Reply to  N. Eger

Min mor blev slået ihjel af remdesivir fordi hun tilfældigvis var inde i hospitalssystemet i vinteren 21/22

N. Eger
N. Eger
3 months ago

Når man er oppe at flyve kan man være 100 % sikker på én ting; ned kommer man, uanset.

Betyder det så, at det er dødsensfarligt at flyve? Er det noget diverse pseudoforskere bør advare imod?

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
3 months ago
Reply to  N. Eger

Sorry, det var 20/21. Som tiden dog går. Min mor blev myrdet af den manglende pleje i det danske hospitalsvæsen. Remdesivir slår patienterne ihjel, som jeg selv konstaterede under “lockdown”. Hun blev bragt ind for noget andet, men blev straks erklæret covidramt via en fake PCR-test, med den svindelvirus der er kendt som SARS-2, som ikke eksisterer. Remdesivir slår patienterne ihjel på kort tid gennem nyresvigt, som det er blevet fastslået for længe siden. Herudover gav de hende hverken mad eller drikke. Det dør man også af

Oslo/Norge
Oslo/Norge
3 months ago

DOWD, ikke Doud.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
3 months ago
Reply to  Oslo/Norge

… Doh!

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
3 months ago

Husk sølvpapirshatten!
AMAZING POLLY: THE GREAT REST IS NO CONSPIRACY THEORY. THE UNITED NATIONS AND WEF HAVE JOINED FORCE
bitchute hash
v79YBUThwsZL

Last edited 3 months ago by FucktheWorldEstablishment
Træt
Træt
3 months ago

Folk dør hverken af Corona eller vaccinerne, men af det de altid er døde af.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
3 months ago
Reply to  Træt

Præcis

HugoBørge
HugoBørge
3 months ago

Hvis Støjberg skal have 60 dage for at skille 12 pædofile muslimer fra deres ofre, så skal Forræderiksen have 60,000 dage ex. moms og feriepenge.

karl madsen
karl madsen
3 months ago
Reply to  HugoBørge

Jamen, det er jo langt over 100 år, så det kan vel slet ikke lade sig gøre.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
3 months ago
Reply to  HugoBørge

Der findes ingen passende straf til en person der myrder den danske befolkning herunder destruerer en hel industri

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
3 months ago

Snaphanen er real

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x