21
feb
Seneste opdatering: 22/2-22 kl. 1141
38 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Klaus Schwab praler i 2017: “Vi er trængt ind i halvdelen af parlamenterne.” Javel, jeg troede, vi havde folkestyre, men så tænker jeg på danske politikere og presses afslørende, pinlige tavshed om truckerne og vaccineskaderne,  for ikke at tale om den unisone kampagne mod demokraten Trump, der netop ikke var kontrolleret af globalister, og derfor skulle fjernes for enhver pris. Nej, Christiansborg og pressen adlyder stærkere kræfter end befolkningen og sandheden. Det skjuler de ikke ret godt.

Af William F. Engdahl – oversættelse Snaphanen.dk

Den frækkeste, kriminelle sammensværgelse i moderne tid

En ny globalistisk, teknokratisk dagsorden under FN, hvor det bla. skal være muligt – som vi ser det i dag med vaccinerne – at udføre forsøg på mennesker. Vi ved, at Klaus Schwab i et par årtier har udviklet håndplukkede ledere til at gennemføre den påtænkte dagsorden, som vi under ét kan kalde Davos-sammensværgelsen, hvis opgave det er at inflitrere politiske kredse og fremme den skumle “nulstilling” ifølge World Economic Forum, er grundlagt for omkring 50 år siden.

Et af de mest forbløffende træk ved covid-hysteriet er i hvilket omfang politikere, medier og sundhedsaktører over hele verden er hoppet på vognen for at vedtage en dagsorden uden fortilfælde af ødelæggende art både økonomisk og menneskeligt, for at bekæmpe en såkaldt virus – eller en influenza – med et våben, som ødelægger menneskers immunforsvar og dermed deres helbred.

De udvalgte nøglepersoner, som skal lede den såkaldte “nye verdensorden” eller The Great Reset, kalder han “alumni” eller “Young Global Leaders” eller “Global Leaders for Tomorrow”.

Schwab udvalgte den første ledergruppe i 1993, og mere end 1.400 fremtidige verdensledere er blevet uddannet efter en proces, som er tophemelig og sjældent omtalt i de omtalte personers biografer. Med stor tålmodighed har Schwab og hans rige støtter spundet et indflydelsesrigt netværk af politiske aktører.

Schwab er tilsyneladende stolt over at have fået indflydelse på regeringerne via sine “Young-Global Leaders på topposter, og han har udtalt, at når han nævner navne som f.eks. Merkel, så har hun og andre tilhørt “unge globale ledere” fra WEF. Men især er han stolt over den unge generation af den unge generation af præsidenter som Trudeau, Macron mfl.

Den berømte store nulstilling

Hans bog Covid-19:The Great Reset kan købes af alle. Den opstiller den dagsorden, som skal forny den globale økonomi oppefra og ned ved at skabe kaos først – f.eks. via covid – og derefter skabe en kulstoffri, grøn omstilling, fjerne kødprotein og traditionelt landbrug, fjerne fossile brændstoffer, indskrænkning af flyrejser, fjerne kontanter til fordel for digitale valutaer og indføre et sundhedssystem med obligatoriske vaccinationer.

Ved et virtuelt møde for verdensledere i juni 2020 med titlen Great Reset udtalte Klaus Schwab: “Alle lande skal deltage i projektet, og enhver industri fra olie og gas til teknologi skal transformeres. Kort sagt så har vi brug for “Great Reset” af kapitalismen.”

“Der er flere grunde til at indføre Great Reset, men mest presserende er covid-19. Great Reset kræver, at regeringerne gennemfører længe ventede reformer, som fremmer mere retfærdige forhold. Det kan handle om ændringer i formueskatten, fjernelse af subsidier til fossile brændstoffer. Anden del af Great Reset vil  blive at sikre, at investeringer fremmer fælles mål så som lighed og bæredygtighed”.

Hvad han ikke nævner er, at det var hans netværk af “globale ledere”, der har stået i spidsen for covid-dagsordenen med unødvendige lock downs, tvangsvaccinationer og obligatoriske masker. Pandemien var den nødvendige første fase af den store nulstilling. Uden den ville det ikke give mening at tale om fundamentale verdensændringer.

Her er Schwabs dagsorden for den globale omfordeling af rigdom, også kaldet FN’s 2030 dagsorden om den “bæredygtige” økonomi”.

USA, Kina og Japan har også ambitiøse planer. I stedet for at bruge midler til at udfylde sprækkerne i det nuværende system, bør vi bruge dem til at skabe et nyt system. Det skal være mere modstandsdygtigt (mod hvad?), mere retfærdigt og mere bæredygtigt på lang sigt (han mangler at konkredisere hvad han mener med disse floskler). Det betyder f.eks. at vi skal bygge “grøn” infrastruktur i byerne og incitere industrier til bedre at tilgodese miljøhensyn, sociale- og forvaltningsmæssige foranstaltninger”. Og han tilføjer: “Den tredje og sidste prioritet i Great Reset programmet er at udnytte innovatioerne fra den fjerde industrielle revolution til støtte for almenvellet, herunder sunehedsmæssige og sociale anliggender”.

Kriminel sammensværgelse i moderne tid

Sådan er det med det, der uden tvivl er den mest frække og kriminelle sammensværgelse i moderne tid, The Great Reset. Det hele er der, tilgængeligt for alle med tålmodighed til at gennemse siderne med pressemeddelelser og WEF-websider. Det skal bemærkes, at globale aktører, Davos “direktørerne,” omhyggeligt er udvalgt gennem de sidste tredive år for at blive plejet til magtpositioner og for at implementere Great Reset-dagsordenen, er åbent navngivet på webstedet. Davos-web, som kan findes med lidt tålmodighed. Delvise lister er dukket op med navn på en lille håndfuld af Davos’ unge globale ledere. En mere udtømmende søgning på omkring 1.400 navne i gymnasiets årlige klasser siden 1992, afslører en forbløffende og detaljeret sammensværgelse. WEF-webstedet siger, at verdens ledere er ” uddannet til at være i tråd med missionen fra World Economic Forum “, som er at ” stimulere offentlig-privat samarbejde i den globale offentlige interesse “.

The Great Reset den frækkeste, kriminelle sammensværgelse i moderne tid

Alt er tilgængeligt, åbenlyst, for man kan få bogen The Great Reset og læse de mange tilgængelige pressemedelelser og WEF-websider.

Det skal bemærkes, at de globale aktører – de omhyggeligt udvalge “direktører” gennem de seneste 30 år, der er blevet forberedt til magtpositioner for at implementere Great reset – er navngivet på webstedet. Davos-web kan findes med lidt tålmodighed. Nogle lister er dukket op med navne på en lille håndfuld af Davos’ “unge globale ledere”. En grundigere søgning giver omkring 1400 navne, som har været under uddannelse siden 1992, siges at afsløre en detaljeret sammensværgelse. WEF-webstedet oplyser, at verdens ledere er “uddannet til at handle i tråd med missionen hos World Economic Forum”, som er at styrke det offentlige og private samarbejde i Verdensregeringens interesse”.

Følgende er resultatet af en undersøgelse af hver klasses fremtidige verdensledere fra WEF siden 1993. Det mest slående er, at nøgleaktørerne som er knyttet til Schwab, er involveret i afgørende tiltag, som har gjort covid-19 til den økonomiske og fysiske ødelæggende proces, som den har været – og stadigvæk er nogle steder. Disse såkaldte WEF-alumner udgør kernen i alt, hvad der angår covid.

Davos, Gates og mRNA-vacciner

Kernen i covid-19 dagsordenen er helt klart den hastighed, hvormed de eksperimentelle, utestede, genmodificerede blandinger blev udbredt. De var en falsk betegnelse at kalde dem vacciner af de to farma-virksomheder, Pfizer (med BioNTech i Tyskland) og Moderna i USA.

Bill Gates (WEF 1993) og hans Gates Foundation er kernen i udbredelsen af mRNA-baserede vacciner såvel som Tony Fauci fra det amerikanske NIAID. Bill Gates blev udpeget af Schwab selv før oprettelsen af Bill og Melinda Gates Foundation i 1993 til at være en del af den første gruppe af WEF-ledere sammen med Angela Merkel, Tony Blair, Gordon Brown mfl. Havde Schwab mon indflydelse på Gates beslutning om at oprette en fond?

Gates Foundation købte for flere hundrede millioner kontrol over den korrupte FN Verenssundhedsorganisation, WHO, siger WHO-whistleblower, schweizeren og epidemiologen Astrid Stuckelberger, som for nylig i et interview sagde:

“WHO har ændret sig, siden jeg var der …Der skete en ændring i 2016 … Det var noget særligt, idet ikke-statslige organisationer – som GAVI – Global Alliance for Vaccine immunization – ledet af Bill Gates – sluttede sig til WHO i 2006 med en fond. Siden da har WHO ændret sig til en ny type international organisation. GAVI har fået mere og mere indflydelse og fuld immunitet, mere end FN-diplomaterne”.

Gates Foundation blev oprettet samtidig med Schwabs WEF’s Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) i 2000. Endnu en berygtet alumne fra Gates WEF Global Leader Class var José Manuel Barroso (WEF 1993) – formand for EU Kommissionen fra 2004-2014. Han var tidligere direktør for Goldman Sachs International, medlem af bestyrelsen for Bilderberg og udnævnt til adm. direktør for den Gates finansierede GAVI-vaccine alliance i januar 2021, da mRAN-vaccinationerne gik i gang. Barroso fører nu tilsyn med globale udgifter til mRNA-vaccinerne for Gates og WHO.

Albert Bourla, bestyrelsesformand og adm. direktør for Pfizer, er bidragsyder til WEF-dagsordenen. Pfizer vicepræsidenten, Vasudha Vats (WEF 2021) er en “rookie” blandt verdenslederne.

Den anden store vaccineproducent er Moderna, hvis administrerende direktør, Stéphane Bancel (WEF 2009) er også en Davos alumne. I 20010 blev han valgt til adm. direktør for den nye virksomhed, Moderna i Massachusetts. I 2016 , før de mRNA- baserede produkter var blevet godkendt, underskrev Moderna en Global Health Projekt Framework Agrement med Bill og Melinda Gates Foundation for at fremme mRNA baserede udviklingsprojekter mod forskellige infektionssygdomme. Samme år underskrev Bancel en Global Health Project Framework Agreement med Tony Fauci og NIAID. I en tale i januar 2018 på JP Morgan Healthcare konferencen – mere end et år før verden hørte om covid-19 fra Wuhan sagde Gates: “Vi støtter virksomheder som CureVac og Moderna med mRNA til vaccine- og lægemiddeludvikling. (Var det forudvidenhed? spørger denne artikel efter afsnittet).

Politikerne fra Davos

Det andet centrale element i Davos pandemi-dagsorden er en international samling af førende politikere især fra EU og Nordamerika, som støttede historiens mest drakoniske nedlukningsforanstaltninger og tvangsvaccinationer. De fleste nøglepersoner er fra Davos WEF.

I Tyskland blev en af de hårdeste covid-lock downs ledet af Angela Merkel, som varede til hendes afgang på pension i december 2021.

Hun var blandt de første i WEF undervisningen i 1993. Den tyske sundhedsminister, Jens Spahn (WEF 2012) var også en Davos-alumne. Spahn gennemtvang massive injektioner med mRNA og pressede på for at tvinge unødvendig brug af maskerne. Han var tidligere lobbyist i medicinalindustrien.

Philipp Rösler, sundhedsminister fra 2009 til 2011 blev udnævnt til adm. direktør for WEF af Schwab i 2014. I december blev en ny koalition dannet under kansler Olaf Scholz, som var inviteret af Schwab til at holde en særlig tale i januar 2022 på Davos mødet. Den nye tyske udenrigsminister, De Grønnes leder Annalena Baerbock (WEF 2020), blev valgt som verdensleder lige før han blev kandidat til kansler. Baerbocks kontroversielle valg som udenrigsminister for klimaændringsdiplomati,

Greenpeace-chef Jennifer Morgan, en amerikansk statsborger, er en bidragyder til WEF-dagsordenen og en nær ven af ​​medlem Al Gore. fra WEFs bestyrelse.

Den tidligere tyske grønne partileder Cem Özdemir (WEF 2002) er den nye minister for landbrug og ernæring. Medlem af WEFs bestyrelse. Den tidligere tyske grønne partileder Cem Özdemir (WEF 2002) er den nye minister for landbrug og ernæring.

I Frankrig sprang præsident Emmanuel Macron (WEF 2016) på mystisk vis frem fra en obskur ministerpost til præsidentposten i Frankrig i 2017. Han kom ikke fra et parti, men han var blevet udvalgt til at deltage i WEF’s Global Leaders-program. Som præsident iværksatte Macron nogle af de mest drakoniske COVID-foranstaltninger i verden, herunder interne pas og obligatoriske vacciner.

Andre europæiske politikere i Davos-klubben omfatter den græske premierminister Kyriakos Mitsotakis (WEF 2003) og den belgiske premierminister Alexander De Croo (WEF 2015). Begge indførte alvorlige COVID-foranstaltninger.

Sanna Marin (WEF 2020), Finlands premierminister, påberåbte sig undtagelsestilstand i Finland med alvorlige lukninger og andre drastiske foranstaltninger.

I Storbritannien blev tidligere Labour-premierminister, Gordon Brown, (WEF 1993) udpeget af WHO i april 2021 til at fremme et 60 milliarder dollars program til COVID-vaccination i “fattige lande”. Brown blev WHO-ambassadør for global sundhedsfinansiering i september 2021.

Trudeau er i lommen på Davos – derfor er der intet kompromis med truckerne

I Nordamerika er den canadiske regering Justin Trudeau, som i øjeblikket er genstand for et massivt folkelig oprør mod sine hårde vaccinationsmandater og andre foranstaltninger, i lommen på Davos-agenter. Trudeau er selv en bidragyder til WEF Davos dagsorden og en hyppig taler i Davos. Schwab introducerede Trudeau kom til Davos i 2016 og sagde: Schwab sagde: “Jeg kunne ikke forestille mig nogen, der bedre kunne repræsentere verden på vej ud af den fjerde industrielle revolution.” Den vigtigste covid medspiller for Trudeau er vicepremierminister og finansminister Chrystia Freeland, som sidder i WEF-bestyrelsen og leder Trudeaus reaktion på COVID. Andre WEF-officerer i Ottawa er udenrigsminister Mélanie Joly (WEF 2016), familieminister Karina Gould (WEF 2020).

I USA er de vigtigste embedsmænd udpeget af Biden-administrationen Jeffrey Zients (WEF 2003), Det Hvide Hus koordinator for coronavirus. En anden er udenrigsminister for transport Pete Buttigieg (WEF 2019), som pludselig annoncerede sit kandidatur til præsidentposten efter at være blevet valgt af Davos.

Den amerikanske deep state-agent Samantha Power (WEF 2003) er leder af Bidens USAID, det vigtigste udenlandske hjælpeagentur, der er tæt knyttet til CIA-aktiviteter i udlandet.

Rebecca Weintraub (WEF 2014), en Harvard-professor, der går ind for fuld vaccination af alle på planeten, med obligatoriske vacciner selv for børn, er rådgiver for National Vaccine Advisory Committee i Department of Health and of Social Services.

Californiens guvernør Gavin Newsom (WEF 2005) pålagde nogle af de hårdeste maskelockdowns og mandater i landet, ligesom Jared Polis (WEF 2013) guvernør i Colorado, med en folkesundhedsordre, der gjorde Colorado til en af ​​de første stater, der krævede bevis for fuld vaccination for optagelse til større indendørs arrangementer.

Australien og New Zealand har været to af de hårdeste COVID-tyranni-regimer i verden. I Australien var sundhedsminister Greg Hunt WEF’s strategidirektør i 2001 og WEF’s globale leder i 2003. Han har kontrol over regeringens ekstreme COVID-19-politikker. I New Zealand mødtes premierminister Jacinda Ardern (WEF 2014) med Bill Gates i New York i september 2019 som den fremhævede taler ved Gates Foundations årlige Sustainable Development Goals-konference, lige før COVID-begivenhederne i Kina og et par dage før verden. Economic Forum og Bill og Melinda Gates Foundation oktoberbegivenhed 201 “pandemisimulering”. Som premierminister pålagde Ardern flere omgange af indespærring,

Større tænketanke og diverse akademiske navne

Dette er langt fra omfanget af det omhyggeligt dyrkede og promoverede globale Davos-netværk bag orkestreringen af de ​​globale foranstaltninger til at bekæmpe covid-19-pandemien. De Instrumentale partier spilles af Rockefeller Foundation, hvis formand, Rajiv Shah (WEF 2007), var en førende skikkelse i den grønne revolution i Afrika ved Gates Foundation, samt vaccinationsprogrammer. Som leder af den indflydelsesrige Rockefeller Foundation spiller Shah en central rolle i promoveringen af ​​Great Davos Reset, hvor han er bidragyder til dagsordenen i WEF. Endnu en meget indflydelsesrig politisk tænketank i USA, New York er Council on Foreign Relations, som er dybt engageret i covid-19-dagsordenen. Thomas Bollyky (WEF 2013) er direktør for CFR’s Global Health Program og er tidligere konsulent for Gates Foundation og WHO. Han ledede CFR-taskforcen, Improving Pandemic Preparedness: Lessons from covid-19 (2020).

Jeremy Howard (WEF 2013) er australier, som i starten af covid-19 organiserede en global kampagne for at gøre det obligatorisk at bære masker. og Mustapha Mokass (WEF 2015) udviklede et vaccinepassystem til Schwabs 4. industrielle revolutions dagsorden.

Goebbels mainstream medier og offentligheden

De administrerende mediers rolle har været central i en hidtil uset propaganda offensiv for covid-19. Davos og Schwabs SEF befinder sig ligeledes i kernen af denne offensiv.

CNN er en af ​​de bedst kendte propagandamaskiner, der fremmer frygt og går ind for mRNA-injektioner, mens de angriber enhver kur, hvis positive virkning er bevist. CNN og Davos trivs i skøn forening.

Dr. Sanjay Gupta (WEF 2010), CNN ‘s Chief Medical Correspondent, har spillet en central rolle i promoveringen af ​​den officielle fortælling om covid-19 historien. Dr. Leana Sheryle Wen (FME 2018) er klummeskribent i Washington Post og medicinsk analytiker på CNN. Som CNNs “medicinske bidragyder” mente Wen, at livet måtte være hårdt for de amerikanere, der ikke havde modtaget en covid-19-vaccine. Anderson Cooper (WEF 2008) tidligere CIA “praktikant” hos CIA, som har ondt i ryggen, er en fremtrædende kraft hos CNN. Jeffrey Dean Zeleny (WEF 2013) er Chief National Affairs Correspondent for CNN .

Mens CNN producerer ensidige kommentarer til mRNA-stik og om covid, engagerer de meget indflydelsesrige ejere af sociale medievirksomheder sig i et hidtil uset forbud mod kritiske eller modsatte meninger, og i censur, der ville få Goebbels til at rødme. Blandt dem er Mark Zuckerberg (WEF 2009), milliardærejer af Facebook og støttet af CIA, Martha Lane Fox (WEF 2012), Twitter-bestyrelsesmedlem, medlem af Storbritanniens Joint Committee on National Security Strategy og af House of Lords covid-19 kommittéen og Larry Page (WEF 2005) milliardær medstifter af Google, uden tvivl den mest censurerede og udbredte søgemaskine i verden.

Marc Benioff (WEF Board of Trustees) milliardærejer af Time magazine og Salesforce cloud computing, er også knyttet til Bill Gates’ The Giving Pledge. Dawood Azami (WEF 2011) er medieredaktør hos BBC World Service, Storbritanniens indflydelsesrige public broadcaster. Jimmy Wales (WEF 2007) grundlæggeren af ​​Wikipedia, som notorisk ændrer indholdet af covid-relaterede indlæg for at fremme WHO og Davos dagsorden. Lynn Forester de Rothschild (WEF 1995) ejer sammen med sin tredje mand, Sir Evelyn Robert de Rothschild, magasinet The Economist, som promoverer Davos-dagsordenen for covid samt den fremtidige grønne nulstilling. Hun blev præsenteret for Sir Evelyn af Henry Kissinger ved Bilderberg-konferencen i 1998 i Skotland.

Andre personer i stalden af ​​fremtidige Davos verdensledere inkluderer Jamie Dimon (WEF 1996), CEO for JP Morgan Chase, Nathaniel Rothschild (WEF 2005), søn og arving efter baron Jacob Nathaniel “Nat” Rothschild. David Mayer de Rothschild (WEF 2007), britisk milliardær og grøn dagsorden fortaler med en anslået formue på $10 milliarder.

Nogle af WEF’s strategiske “partnere”, som er med til at skabe rammerne for Davos’ globale ledere, omfatter Barclays Bank, Bill & Melinda Gates Foundation, Deutsche Bank AG, General Motors Company, Goldman Sachs Group Inc, Google Inc, HSBC Holdings Plc, McKinsey & Company og UBS AG bl.a.

Er denne koncentration af global magt en ren tilfældighed, eller er den en del af en ægte sammensværgelse? Læsning af den nuværende bestyrelse for World Economic Forum kan hjælpe med at besvare dette spørgsmål.

kilde: New Eastern Outlook og Davos et la conspiration de la Lettre volée

Læs Robert Malone om WEF: ”Har infiltrerat västvärldens regeringar”

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
38 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bitten
Bitten
3 months ago

det skal lige understreges, at Trudeau, Canadas pr.minister, en af Schwabs søde drenge, nu har lukket nogle chaufførers bankkonti for at få dem til at parere ordre. Er det der, vi skal hen? Her er det nemlig von der Leyen, der bestemmer.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  Bitten

Det er en del af the “Great Reset” af crashe verdensøkonomien ved at destruere værdien af alle de “nationale” jødefiatvalutaer, hvilket er hvad du overværer. Du må hellere købe nogle BTC eller guldbarer i tide, hvis du ikke vil miste alt i hyperinflationen

Bitten
Bitten
3 months ago

intet her er simpelt. Det er ubehageligt, men der er intet andet at gøre end at bide i det sure æble og læse det stof igennem, som bliver leveret!! Så hvis hr. og fru Danmark, som det bliver nævnt, bliver skræmt, så venter der dem større vanskeligheder forude.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
3 months ago
Reply to  Bitten

Bare sjovt det skal tage jer 2 år at begynde at læse lidt ord i en sammenhæng, mens verden tydeligvis bliver revet ned. Fandt I ud af det med at vira ikke eksisterer?

Last edited 3 months ago by FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
3 months ago

Hold op, det er alt for svært. Så skal de gå ind på CDCs website og finde artiklen om de over 100 år gamle eksperimenter, som modbeviser viras eksistens på engelsk. Uha-da-da

karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  Bitten

Hr. og Fru Danmark har så travlt med at tjene penge til f.eks. andre borgeres overførselsindkomster, at når de endelig har fri og kan slappe af, så orker de ligesom ikke rigtig de sammensværgelser, der eksisterer i bl.a. nettets mange ekkokamre.

Letfordøjelige MSM foretrækkes derfor.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  karl madsen

Hr og Fru Danmark er ligeså sølle, som de perkere der er blevet importeret istedet for de børn kællingerne myrdede. For det første er de underbegavede, for det andet hjernevaskede, for det tredje selv klienter af staten.

karl madsen
karl madsen
2 months ago

Forhåbentlig læser Hr. og Fru Danmark ikke din tilsvining af dem. For hvis de gør er frihedskampen stendød!

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  karl madsen

Tilsvining? Det er kendsgerninger. Danskerne er verdens dummeste folkefærd

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
Svend Giønge
Svend Giønge
3 months ago

Når WEF med enge ord har gennemtrængt Kabinetter. Er det set herfra Landsskadelig virksomhed at pleje omgang med WEF. I Frankrig og Canadas regeringer er over 50% WEF`ere.

Last edited 3 months ago by Svend Giønge
Bitten
Bitten
3 months ago
Reply to  Svend Giønge

Lars Løkke har sikret Danmark med forbindelsen. Jeg husker ikke, om det er et medlemskab, men han var i hvert fald i Davos og skrive noget under på Danmarks vegne. Great Reset, som Schwab selv kalder det, er tilsyneladende et omfattende projekt – om vi kan lide det eller ej. Al begyndelse er famlende …vær glad for de få uafhængige alternativ “aviser”, vi har, og læs Great Reset af Klaus Schwab. .

Svend Giønge
Svend Giønge
2 months ago
Reply to  Bitten
jesper
jesper
2 months ago

Danske medlemmer af young global leaders
Ida AukenMember of Parliament, Parliament of Denmark (Folketinget), Denmark

Lea WermelinMinister for Environment, Ministry of the Environment of Denmark, Denmark

Lars Jannick JohansenFounder and Managing Partner, Den Sociale Kapitalfond, Denmark

James R. LeeChairman and Managing Partner, Lee & Partners, Denmark

Mette LykkeChief Executive Officer, Too Good To Go, Denmark

Tinna C. NielsenFounder and Chief Executive Officer, Move the Elephant for Inclusiveness and Inclusion Nudges, Denmark

Marion PoetzAssociate Professor, Copenhagen Business School, Denmark

Jens Martin SkibstedPartner, Manyone A/S, Denmark

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
2 months ago

En av Trudeau´s ministrar är styrelseledamot i WEF under Schwaab! Trudeau är inte bara i händerna på WEF utan de har även en “politruck” placerad hos honom.

Fundera istället på hur det ser ut i Danmarks Regering och vem som är politruck där?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago

https://www.youtube.com/watch?v=P1po9pNs8RU Helt ny meget meget stærk sang fra Jordan B Peterson, appel at VÅGNE OP!!! Egentligt der vi står, med et folk der som flest aldrig vågnede, men gik går lodret ned i døden, både med hensyn til etnisk udrensning udskiftes time for time med en ond hedensk islamisk immigration, og helt ukritisk vælger en dødelige en giftig eksperimentel covidvaccine den som slog de dyr ihjel der blev testede, som søvngængere bevæger folket flest sig uden at ænse præsist som dyr til slagtning, lodret ned i døden! Meget meget stærk appel fra Jordan B Peterson til os allesammen, endeligt at… Read more »

Last edited 2 months ago by Jan Ulrik Friis
karl madsen
karl madsen
2 months ago

Canadiske Jordan Peterson har et kvikt hoved og så er han en knivskarp retoriker, men der er alligevel et problem, for eftersom mange canadiere, der måske endda har engelsk som modersmål ikke rigtig forstår Petersons elitære og snøvlende måde at udtrykke sig på vil jeg hævde, at kun et fåtal i Danmark begriber, hvad manden siger. Komplet uforståelig er manden selvfølgelig ikke, og ganske mange danskere behersker da også engelsk på et niveau, hvor de i det mindste forstår noget af det han beretter; lad os bare kalde det for stikord. Resten fylder de selv på, så fortællingen passer ind… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago
Reply to  karl madsen

Jordan B Petersons “Waik Up” nye sang som allerede pt. er hørt af over 1,4 millioner er godt gået, med det enkle budskab at vågne op, om bare verden ville vågne, men som vi så det ske i Sverige de vågnede aldrig, med katastrofale følger for det svenske folk, så nej vi er ikke naive, for ligesom Sverige aldrig vågnede vil verden heller aldrig vågne, selv om budskabet helt enkelt at forstå: waik up!. Vigtigt naturligvis at sådanne berømtheder som Jordan går all in, støtter folket, der er brug for langt flere af sådanne, selv nu Jordan udmærket ved hvilken… Read more »

N. Eger
N. Eger
2 months ago

Så snart det går op for folk, at de kaster perler for svin, daler interessen for at bidrage til debatten på f.eks. Snaphanen hastigt.

Svend Giønge
Svend Giønge
2 months ago
Reply to  N. Eger

Selv et blindt svin kan finde Guldperler ! Citat P. Erle

Last edited 2 months ago by Svend Giønge
Margrethe
Margrethe
2 months ago

Antal slagtilfælde er steget med 68.000 procent, neurologiske skader med 3.000 procent, osv. Det har FDA godt nok glemt at fortælle. Men nu skal vi heller ikke hænge os for meget i detaljer. Det har aldrig gavnet nogen.

https://vaccineimpact.com/2022/68000-increase-in-strokes-as-fda-and-hih-secretly-study-reports-of-neurological-injuries-after-covid-19-vaccines/

karl madsen
karl madsen
3 months ago

Hvis Hr. og Fru Danmark skulle få forvildet sig ind på Snaphanen, vender de omgående tilbage til MSM når de ser ordet “sammensværgelsen”.

Der skal holdningsbearbejdes for at flytte stemmer, så pil et eller to medlemmer af sammensværgelsen ud og udstil derefter deres synder uden brug af konspirationsteoretiske udtryk.

Ellers er kampen tabt på forhånd.

ino
ino
3 months ago
Reply to  karl madsen

Der er visse oplysninger, der for mange er svære at forholde sig til. The Great Reset er et sådant eksempel – selv søde piger som Ida Auken og prinsesse Mary er jo involveret. Dinesh D’Souza’s og True the Vote’s oplysninger om massiv valgsvindel ved præsidentvalget i 2020 er et andet eksempel (se 2000mules.com). Traileren om muldyrene burde være sprængstof allerede nu. Desværre kommer dokumentaren først i April/Maj.
Men – de fleste synes nok at det er for meget og for vildt at forholde sig til.

karl madsen
karl madsen
3 months ago
Reply to  ino

Og præcis derfor skal ethvert budskab være uhyre simpelt.

Lær af MSM!

karl madsen
karl madsen
3 months ago
Reply to  steen

Overvågning har til alle tider været anvendt af magthavere, men så vidt jeg kan se eksisterer, hverken Napoleons Frankrig, Det Osmanniske Rige eller Romerriget længere, så nogen må have fundet en vej udenom overvågningen.

Svend Giønge
Svend Giønge
3 months ago
Reply to  karl madsen

Sjovt. Katolicismen er stadigvæk den Romerske stats religion.

Last edited 3 months ago by Svend Giønge
karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  Svend Giønge

Jeg kender ikke nogen nuværende romersk stat, og katolicismen var ikke statsreligion i Romerriget da det blev grundlagt.

karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  karl madsen

Mindst én ser ud til at være uenig mht. ovenstående kommentar. Forklar gerne, hvor det er jeg tager fejl.

Svend Giønge
Svend Giønge
2 months ago
Reply to  karl madsen

Plus og minus flyver rund herinde og nogle gange styres de af følelser og trolderi ikke fakta. dyb indsigt og logik, Har iagttaget at flere får minus for at udtrykke fornuft eller andre bliver tæppe nedstemt inklusiv Steen.
Hvad angår gamle Riger og Empirere har de det med at skifte ham og forsvinde for det overvågende øje for derefter på ny at opstå i anden form.
Det Hellige Romerske Empire blev af den sidste Hellige Romerske Kejser lukket ned i 1806 for at det ikke skulle falde i hænderne på Napoleon.Efter at have eksisteret i 1000 år.

Søren Ferling
Søren Ferling
2 months ago
Reply to  karl madsen

Det er teknologien, der gør forskellen på dengang og nu – det siger de i øvrigt også selv, så du har læst for lidt.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

Hele det danske bondetog af folkemordstingsrepræsentanter og øvrige etablissement er involveret, herunder lægestanden og bunker af top- embedsmænd, erhvervsledere og direktører for tvstationer, som har været inviteret til Bilderbergmøder, deltaget og modtaget og efterlevet de modtagne instruktioner, herunder tidligere statsmedister Helle-et-eller-andet psykopaten

karl madsen
karl madsen
2 months ago

Læger, embedsmænd i lange baner, direktører i hobetal og sikkert også gørtlere samt andre håndværkere. Til sidst er der så mange involverede, at alle er med. Og så er der ikke længere ofre.

Poul
Poul
3 months ago

Karl har ret, det der er simpelthen for kompliceret til at 99,99% af danskerne kan finde hoved og hale i det, mig selv inklusive, for slet ikke at tale om beviserne hvilket er et helt kapitel for sig selv at få koblet sammen med persongalleriet og alle deres planer. Jeg siger ikke at det ikke er sandt, men det skal kort sagt koges gevaldigt ned og skæres ud i pap hvis man forventer en reaktion fra folk. Og vi snakker altså om en befolkning som synger sange og tænder lys for gerningsmændene efter terrorangreb, så det skal være noget tykt… Read more »

Bitten
Bitten
3 months ago
Reply to  Poul

læs Schwabs bog: Great Reset. Der får du alle de beviser, du kan ønske dig.

karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  Bitten

Forkert svar! Det hedder; hvis ikke folk umiddelbart forstår budskabet, er det fordi udtryksformen er for dårlig.

38
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x