22
feb
Seneste opdatering: 22/2-22 kl. 2305
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vaccinepasset er det overgribende mĂ„l for EU og WEF: Til efterĂ„ret er EU som Canada”: Trudeau forstĂŠrker canadisk politi med FN tropper

Jeg gentager det sÄ ofte, jeg kan. Vaccinepasset er stadig mÄlet i hele Europa. Australien, New Zealand og Canada er forsÞgsmodellerne, men ingen vil pt. opleve en folkelig, canadisk truckersituation. Derfor tÞver Europa nu, men det er kun en pause. Derfor forhandlede Trudeau ikke med truckerne. Han er Schwabs marionet, ligesom han har danske marionetter, og der findes intet kompromis mellem Schwab og vaccineprotesterne. De kan kun tromles ned, eller til nÞd holdes hen ved skinforhandlinger. Almindelig demokratisk procedure er sat ud af spil.

Og derfor leverer medierne kun lĂžgn og propaganda om de lande. Alle EU lande har store lagre liggende af uvirksomme og farlige vacciner. Sverige har op til syv doser, Tyskland har til en halv milliard mennesker. Det er til seks sprĂžjter til hver tysker. De vil ikke blive smidt ud.

Noget vigtigere, politisk spÞrgsmÄl end dette findes ikke  nu. Vaccine og masseindvandring er to sider af samme sag. Det handler om kampen mellem demokrati og den nye verdensorden reprÊsenteret af bla. WEF, Bilderberg, Den Trilaterale Kommission og EU, som er de store penges kamporganisationer. Skal de sidste vinde, skal hele kloden tvangsvaccineres pÄ ubestemt tid. HÞr hvad WEF selv siger om deres endelige mÄl. Trudeau har forstÊrket canadisk politi med FN tropper, da en hel del canadiske politifolk har nÊgtet at fungere for ham, og har sagt op. (se nedenfor) Det er tankevÊkkende, nÄr det tÊnkes sammen med en EU hÊr.

Jeg hÄber, de der kvier sig ved svensk, alligevel hÞrer disse tyve minutter

Varför ska vi inte inbilla oss att restriktionerna Àr över? Dels för att sÄ faktiskt inte Àr fallet. EU:s resepass stÀnger mÀnniskor inne, pÄ ett sÀtt som Àr helt omotiverat. FrÄgan om de pÄgÄende grundlagsförÀndringarna kvarstÄr. Att oppositionen Àr lika glad i s k vaccin och pass, som regeringen Àr, gör detta till en ödesfrÄga.

Christopher Lasch The Revolt of the Elites:

The thinking classes are fatally removed from the physical side of life
 Their only relation to productive labor is that of consumers. They have no experience of making anything substantial or enduring.

They live in a world of abstractions and images, a simulated world that consists of computerized models of reality – “hyperreality,” as it’s been called – as distinguished from the palatable, immediate, physical reality inhabited by ordinary men and women. Their belief in “social construction of reality” – the central dogma of postmodernist thought – reflects the experience of living in an artificial environment from which everything that resists human control (unavoidably, everything familiar and reassuring as well) has been rigorously excluded. Control has become their obsession. In their drive to insulate themselves against risk and contingency – against the unpredictable hazards that afflict human life – the thinking classes have seceded not just from the common world around them but from reality itself.
Reality Honks Back

30 days to flatted Canadian democracy

Trudeaus politi til hest red hen over en  Mohawk kvinde i rullestol. Hesten brÊkkede hendes skulder. Det er den vold, der er klar imod hele Vestens befolkninger. Endeligt vil de lukke internet, hvis protesterne i Europa bliver uoverkommelige. Internet er blevet centrum for information om virkeligheden, nu MSM er blevet nÊrmest ubrugelig propaganda.

En stor andel af politifolkene synes at vÊre FN styrker, der ikke taler engelsk og er i uautoriserede uniformer. FN fly er spottet af flere pÄ den canadiske base North Bay 4 timers bilkÞrsel fra Ottowa.

North Bay Base

Fra Twitter

4.3 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Bedst at Sverige fra start erkender de folkevalgte tog fejl, fra dag 1′ grueligt fejl, men alright de tog fejl det ved alle, ellers gĂžre alt for at genoprette Sverige. Nemlig ikke lĂŠngere hemmeligt at globalister, EU, medicinalindustrien, islam og New World Forum ligger bag Sveriges store ulykke, kun mangler at de folkevalgte erkender deres fejl, at Sverige som selvstĂŠndig nationalstat kan komme videre, uden EU, uden globalister, uden islam, uden medicinalindustrien, uden New World Forum, alt var kun affald en tungt en ondskabsfuld byrde som skal kastes overbord,for at Sverige kan komme videre at folket igen kan leve lykkeligt,… Read more »

Let's go Brandon
Let's go Brandon
2 years ago

EU kommissĂŠr med i ‘vaccine’ bedraget og myrderierne – https://rumble.com/vvif4i-leaked-emails-reveal-operation-warp-speed-pushed-international-medical-rack.html?mref=cc6h2&mc=e4jua

Vi mĂ„ aldrig lade dem slippe, det er de samme mennesker som vil myrde os med deres bio-vĂ„ben ‘vaccine’, og smadre vores samfund med islamister, fupflygtninge og terrorister.

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

<i>De vil ikke blive smidt ud.</i>

Det vil sandsynligvis blive forÊret til Afrika. Vi kan jo ikke fÄ kÄl pÄ Corona nÄr der er et helt kontinet af uvaccinerede, faktisk skal vil have indkÞbt MANGE flere vacciner til de stakkels afrikanere.

Poul
Poul
2 years ago

Jeg syntes der er et stort hul i den coronapas teori steen: Selvom virussen mĂ„ske oprindeligt er skabt med alle mulige modbydelige motiver som baggrund, sĂ„ muterer alle luftbĂ„rne virusser over tid til noget der minder om en forkĂžlelse. Tror du ikke at det bliver ualmindeligt svĂŠrt for alle superskurkene at bilde folk ind at de skal leve som i “1984” til evig tid, fordi de ellers kan komme til at hoste lidt?

Hvis de mister vÄbnet har de jo ikke rigtigt noget at true med lÊngere vel.

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago
Reply to  Poul

At coronavirus muterer er en feature, ikke en bug. Det betyder nemlig at vi skal have boostere i al evighed.

Og jeg er efterhĂ„nden nĂ„et til den overbevisning at man kan bilde hovedparten af vĂŠlgerne hvad som helst ind. Hvis sundhedsstyrelsen i morgen anbefalede at man skulle stĂ„ pĂ„ et ben og sige “kykeliky” mens man betalte med sit dankort, ville supermarkedet lyde som Jens Hansens bondegĂ„rd.

Nielsen
Nielsen
2 years ago
karl madsen
karl madsen
2 years ago

Jeg er bekendt med, at man i GrĂŠkenland har noget, som kaldes ”freedom pass”, hvilket som jeg forstĂ„r det netop er et vaccinepas. Det med freedom skal nu nok tages med et gran salt, idet personer, der ikke har et sĂ„dant pas oplever begrĂŠnsninger i deres personlige frihed. Obersterne (1967 – 1974) ville have elsket Mitsotakis! Men ser man bort fra ovenstĂ„ende er diverse restriktioner i de EuropĂŠiske lande ved at vĂŠre fortid og de i artiklen omtalte vaccinepas eksisterer mig bekendt ikke. Selv har jeg ikke et vaccinepas og har heller ikke tĂŠnkt mig at anskaffe et sĂ„dant. Og… Read more »

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  karl madsen

Jeg var ogsĂ„ ligeglad indtil jeg sĂ„ at trudeau lukkede bank kontoerne hos de demonstranter der var uenige med ham, og at han ikke mĂždte nogen nĂŠvnevĂŠrdige forhindringer fra politikerne pĂ„ “vores” side da han gjorde det.

Nu hader jeg dem alle vÊsentligt mere i dag end jeg gjorde i gÄr.

karl madsen
karl madsen
2 years ago
Reply to  Poul

Du skal ikke vÊre sÄ sikker pÄ, at det samme kan ske i Europa, hvor dannelsen af nationalstaterne trods alt er foregÄet pÄ et noget andet grundlag en den mÄde Canada er opstÄet pÄ.

I Europa har vi en vis tradition for at “afsĂŠtte” magthavere, der bliver lidt for smarte, og i f.eks. Danmark har udsigten til at blive et hoved kortere stadig indflydelse pĂ„ politikernes gĂžren og laden.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 years ago
Reply to  karl madsen

FortĂŠl mig glad om hvordan “nationalstaterne” er opstĂ„et, hvem socialisterne er og hvem der er blevet et hovede kortere i danmarkshistorien? Hvis du er k.m. fra uriasposten sĂ„ mĂ„ du da snart have gennemskuet Kim MĂžller, eller forstĂ„r du ikke de “nationalkonservative” i Danmark?

Last edited 2 years ago by FucktheWorldEstablishment
TrĂŠt
TrĂŠt
2 years ago

karl madsen er sandsynligvis lig Cleon, der netop er blevet bandlyst fra Uriasposten

karl madsen
karl madsen
2 years ago
Reply to  TrĂŠt

Hvis det kan glÊde dig pÄtager jeg mig gerne skurkerollen som Cleon og/eller k.m., og sÄfremt du ikke besidder basal viden om europÊisk og nordamerikansk historie er det virkelig sÞrgeligt for dig

karl madsen
karl madsen
2 years ago
Reply to  karl madsen

Åh, jeg ser fĂžrst nu, at jeg svarede bĂ„de den ene og den anden som vĂŠrende Ă©n og samme. Undskyld!

Og med hensyn til “TrĂŠt”, har du fĂ„et tid nok og forsvinder derfor nu. Puf!

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 years ago
Reply to  karl madsen

Men det var jo netop Nordamerika, dvs USA som gennemfĂžrte den eneste folkelige revolution i verdenshistorien. De Ăžvrige mĂ„ stĂ„ for kongerne og adlen, som jo stadig sidder tungt pĂ„ magten og forlĂŠngst har stjĂ„let USA tilbage. Socialisterne/Marxisterne eller hvad du vil kalde dem inklusive 1789 og 1848 er virkelig en dĂ„rlig hoax-kopi af 1775/76, som vi sĂ„ har vĂŠret underkastet lige siden. Hvis du tror at de danske bĂžnder har haft indflydelse pĂ„ dansk politik er du meget naiv. Desuden underkastede vi jo nationen EF/EU i start 70erne, som som bekendt er et diktatur. Kan du ikke fortĂŠlle mig… Read more »

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 years ago
Reply to  TrĂŠt

Han mÄ sige for mange sandheder, hvis han bannes pÄ UP. Kim MÞller mener jo at ISIS var i krig med NATO i Syrien og 911 blev begÄet af bin Laden

TrĂŠt
TrĂŠt
2 years ago

Taler du ogsÄ som Alex Jones?

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 years ago
Reply to  TrĂŠt

Jeg forstÄr ikke dit spÞrgsmÄl. Jeg taler jo ikke amerikansk og hvilken betydning har det, hvordan jeg taler? Mener du at ISIS kÊmpede pÄ russernes/Syriens side? Mener du at bin Laden begik 911? Ved godt, at du ingen argumenter har pÄ de to spÞrgsmÄl og tror du ved noget, da du har slugt propagandaen i lang tid, som det meste af den vestlige verdens ligeglade underinformerede hjernevaskede socialister, sÄ jeg forventer ikke nogle svar, da I UP-tosser jo aldrig kan svare pÄ noget, men alle argumenterer nÞjagtig lige sÄ dÄrligt og pÄ samme mÄde som Antifa

Last edited 2 years ago by FucktheWorldEstablishment
karl madsen
karl madsen
2 years ago

“sĂ„ jeg forventer ikke nogle svar”

Et godt rÄd: Stil et spÞrgsmÄl ad gangen i stedet for et hel byge. SÄ er sandsynligheden for et svar langt stÞrre.

P. S. Det hjÊlper uden tvivl ogsÄ, hvis du undlader at omtale andre som tosser. Du skal nemlig ikke forvente, at der er nogen, som gider at bruge tid pÄ at skrive en ph.d.blot fordi du fÄr lyst til at udspy galde over dem.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 years ago
Reply to  karl madsen

To spÞrgsmÄl, refererer direkte tilbage til den kommentar TrÊt reagerede pÄ. Det er ikke en byge af spÞrgsmÄl, men de to spÞrgsmÄl TrÊts kommentar selv drejede sig om, og det er en strÄmand, at mene at jeg forventer professorniveausvar

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 years ago

WORLD WAR 4 HAS BEGUN! POWERFUL GLOBAL CORPORATIONS HAVE SET IN MOTION THEIR PLAN FOR WORLD DOMINATI
ï»żbitchutehash:
rPd9IIch27Md

Last edited 2 years ago by FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 years ago

At I ikke kan lide Alex Jones er som nÄr bombemaskiner modtager flak naturligt, da de fleste der gider bruge tid pÄ at kommentere i stÞrre stil er sock puppets for etablissementet

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x