22
feb
Seneste opdatering: 22/2-22 kl. 2305
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vaccinepasset er det overgribende mål for EU og WEF: Til efteråret er EU som Canada”: Trudeau forstærker canadisk politi med FN tropper

Jeg gentager det så ofte, jeg kan. Vaccinepasset er stadig målet i hele Europa. Australien, New Zealand og Canada er forsøgsmodellerne, men ingen vil pt. opleve en folkelig, canadisk truckersituation. Derfor tøver Europa nu, men det er kun en pause. Derfor forhandlede Trudeau ikke med truckerne. Han er Schwabs marionet, ligesom han har danske marionetter, og der findes intet kompromis mellem Schwab og vaccineprotesterne. De kan kun tromles ned, eller til nød holdes hen ved skinforhandlinger. Almindelig demokratisk procedure er sat ud af spil.

Og derfor leverer medierne kun løgn og propaganda om de lande. Alle EU lande har store lagre liggende af uvirksomme og farlige vacciner. Sverige har op til syv doser, Tyskland har til en halv milliard mennesker. Det er til seks sprøjter til hver tysker. De vil ikke blive smidt ud.

Noget vigtigere, politisk spørgsmål end dette findes ikke  nu. Vaccine og masseindvandring er to sider af samme sag. Det handler om kampen mellem demokrati og den nye verdensorden repræsenteret af bla. WEF, Bilderberg, Den Trilaterale Kommission og EU, som er de store penges kamporganisationer. Skal de sidste vinde, skal hele kloden tvangsvaccineres på ubestemt tid. Hør hvad WEF selv siger om deres endelige mål. Trudeau har forstærket canadisk politi med FN tropper, da en hel del canadiske politifolk har nægtet at fungere for ham, og har sagt op. (se nedenfor) Det er tankevækkende, når det tænkes sammen med en EU hær.

Jeg håber, de der kvier sig ved svensk, alligevel hører disse tyve minutter

Varför ska vi inte inbilla oss att restriktionerna är över? Dels för att så faktiskt inte är fallet. EU:s resepass stänger människor inne, på ett sätt som är helt omotiverat. Frågan om de pågående grundlagsförändringarna kvarstår. Att oppositionen är lika glad i s k vaccin och pass, som regeringen är, gör detta till en ödesfråga.

Christopher Lasch The Revolt of the Elites:

The thinking classes are fatally removed from the physical side of life… Their only relation to productive labor is that of consumers. They have no experience of making anything substantial or enduring.

They live in a world of abstractions and images, a simulated world that consists of computerized models of reality – “hyperreality,” as it’s been called – as distinguished from the palatable, immediate, physical reality inhabited by ordinary men and women. Their belief in “social construction of reality” – the central dogma of postmodernist thought – reflects the experience of living in an artificial environment from which everything that resists human control (unavoidably, everything familiar and reassuring as well) has been rigorously excluded. Control has become their obsession. In their drive to insulate themselves against risk and contingency – against the unpredictable hazards that afflict human life – the thinking classes have seceded not just from the common world around them but from reality itself.
Reality Honks Back

30 days to flatted Canadian democracy

Trudeaus politi til hest red hen over en  Mohawk kvinde i rullestol. Hesten brækkede hendes skulder. Det er den vold, der er klar imod hele Vestens befolkninger. Endeligt vil de lukke internet, hvis protesterne i Europa bliver uoverkommelige. Internet er blevet centrum for information om virkeligheden, nu MSM er blevet nærmest ubrugelig propaganda.

En stor andel af politifolkene synes at være FN styrker, der ikke taler engelsk og er i uautoriserede uniformer. FN fly er spottet af flere på den canadiske base North Bay 4 timers bilkørsel fra Ottowa.

North Bay Base

Fra Twitter

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago

Bedst at Sverige fra start erkender de folkevalgte tog fejl, fra dag 1′ grueligt fejl, men alright de tog fejl det ved alle, ellers gøre alt for at genoprette Sverige. Nemlig ikke længere hemmeligt at globalister, EU, medicinalindustrien, islam og New World Forum ligger bag Sveriges store ulykke, kun mangler at de folkevalgte erkender deres fejl, at Sverige som selvstændig nationalstat kan komme videre, uden EU, uden globalister, uden islam, uden medicinalindustrien, uden New World Forum, alt var kun affald en tungt en ondskabsfuld byrde som skal kastes overbord,for at Sverige kan komme videre at folket igen kan leve lykkeligt,… Read more »

Let's go Brandon
Let's go Brandon
2 months ago

EU kommissær med i ‘vaccine’ bedraget og myrderierne – https://rumble.com/vvif4i-leaked-emails-reveal-operation-warp-speed-pushed-international-medical-rack.html?mref=cc6h2&mc=e4jua

Vi må aldrig lade dem slippe, det er de samme mennesker som vil myrde os med deres bio-våben ‘vaccine’, og smadre vores samfund med islamister, fupflygtninge og terrorister.

Felix Krull
Felix Krull
2 months ago

<i>De vil ikke blive smidt ud.</i>

Det vil sandsynligvis blive foræret til Afrika. Vi kan jo ikke få kål på Corona når der er et helt kontinet af uvaccinerede, faktisk skal vil have indkøbt MANGE flere vacciner til de stakkels afrikanere.

Poul
Poul
2 months ago

Jeg syntes der er et stort hul i den coronapas teori steen: Selvom virussen måske oprindeligt er skabt med alle mulige modbydelige motiver som baggrund, så muterer alle luftbårne virusser over tid til noget der minder om en forkølelse. Tror du ikke at det bliver ualmindeligt svært for alle superskurkene at bilde folk ind at de skal leve som i “1984” til evig tid, fordi de ellers kan komme til at hoste lidt?

Hvis de mister våbnet har de jo ikke rigtigt noget at true med længere vel.

Felix Krull
Felix Krull
2 months ago
Reply to  Poul

At coronavirus muterer er en feature, ikke en bug. Det betyder nemlig at vi skal have boostere i al evighed.

Og jeg er efterhånden nået til den overbevisning at man kan bilde hovedparten af vælgerne hvad som helst ind. Hvis sundhedsstyrelsen i morgen anbefalede at man skulle stå på et ben og sige “kykeliky” mens man betalte med sit dankort, ville supermarkedet lyde som Jens Hansens bondegård.

Nielsen
Nielsen
2 months ago
karl madsen
karl madsen
2 months ago

Jeg er bekendt med, at man i Grækenland har noget, som kaldes ”freedom pass”, hvilket som jeg forstår det netop er et vaccinepas. Det med freedom skal nu nok tages med et gran salt, idet personer, der ikke har et sådant pas oplever begrænsninger i deres personlige frihed. Obersterne (1967 – 1974) ville have elsket Mitsotakis! Men ser man bort fra ovenstående er diverse restriktioner i de Europæiske lande ved at være fortid og de i artiklen omtalte vaccinepas eksisterer mig bekendt ikke. Selv har jeg ikke et vaccinepas og har heller ikke tænkt mig at anskaffe et sådant. Og… Read more »

Poul
Poul
2 months ago
Reply to  karl madsen

Jeg var også ligeglad indtil jeg så at trudeau lukkede bank kontoerne hos de demonstranter der var uenige med ham, og at han ikke mødte nogen nævneværdige forhindringer fra politikerne på “vores” side da han gjorde det.

Nu hader jeg dem alle væsentligt mere i dag end jeg gjorde i går.

karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  Poul

Du skal ikke være så sikker på, at det samme kan ske i Europa, hvor dannelsen af nationalstaterne trods alt er foregået på et noget andet grundlag en den måde Canada er opstået på.

I Europa har vi en vis tradition for at “afsætte” magthavere, der bliver lidt for smarte, og i f.eks. Danmark har udsigten til at blive et hoved kortere stadig indflydelse på politikernes gøren og laden.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  karl madsen

Fortæl mig glad om hvordan “nationalstaterne” er opstået, hvem socialisterne er og hvem der er blevet et hovede kortere i danmarkshistorien? Hvis du er k.m. fra uriasposten så må du da snart have gennemskuet Kim Møller, eller forstår du ikke de “nationalkonservative” i Danmark?

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
Træt
Træt
2 months ago

karl madsen er sandsynligvis lig Cleon, der netop er blevet bandlyst fra Uriasposten

karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  Træt

Hvis det kan glæde dig påtager jeg mig gerne skurkerollen som Cleon og/eller k.m., og såfremt du ikke besidder basal viden om europæisk og nordamerikansk historie er det virkelig sørgeligt for dig

karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  karl madsen

Åh, jeg ser først nu, at jeg svarede både den ene og den anden som værende én og samme. Undskyld!

Og med hensyn til “Træt”, har du fået tid nok og forsvinder derfor nu. Puf!

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  karl madsen

Men det var jo netop Nordamerika, dvs USA som gennemførte den eneste folkelige revolution i verdenshistorien. De øvrige må stå for kongerne og adlen, som jo stadig sidder tungt på magten og forlængst har stjålet USA tilbage. Socialisterne/Marxisterne eller hvad du vil kalde dem inklusive 1789 og 1848 er virkelig en dårlig hoax-kopi af 1775/76, som vi så har været underkastet lige siden. Hvis du tror at de danske bønder har haft indflydelse på dansk politik er du meget naiv. Desuden underkastede vi jo nationen EF/EU i start 70erne, som som bekendt er et diktatur. Kan du ikke fortælle mig… Read more »

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  Træt

Han må sige for mange sandheder, hvis han bannes på UP. Kim Møller mener jo at ISIS var i krig med NATO i Syrien og 911 blev begået af bin Laden

Træt
Træt
2 months ago

Taler du også som Alex Jones?

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  Træt

Jeg forstår ikke dit spørgsmål. Jeg taler jo ikke amerikansk og hvilken betydning har det, hvordan jeg taler? Mener du at ISIS kæmpede på russernes/Syriens side? Mener du at bin Laden begik 911? Ved godt, at du ingen argumenter har på de to spørgsmål og tror du ved noget, da du har slugt propagandaen i lang tid, som det meste af den vestlige verdens ligeglade underinformerede hjernevaskede socialister, så jeg forventer ikke nogle svar, da I UP-tosser jo aldrig kan svare på noget, men alle argumenterer nøjagtig lige så dårligt og på samme måde som Antifa

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
karl madsen
karl madsen
2 months ago

“så jeg forventer ikke nogle svar”

Et godt råd: Stil et spørgsmål ad gangen i stedet for et hel byge. Så er sandsynligheden for et svar langt større.

P. S. Det hjælper uden tvivl også, hvis du undlader at omtale andre som tosser. Du skal nemlig ikke forvente, at der er nogen, som gider at bruge tid på at skrive en ph.d.blot fordi du får lyst til at udspy galde over dem.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  karl madsen

To spørgsmål, refererer direkte tilbage til den kommentar Træt reagerede på. Det er ikke en byge af spørgsmål, men de to spørgsmål Træts kommentar selv drejede sig om, og det er en stråmand, at mene at jeg forventer professorniveausvar

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

WORLD WAR 4 HAS BEGUN! POWERFUL GLOBAL CORPORATIONS HAVE SET IN MOTION THEIR PLAN FOR WORLD DOMINATI
bitchutehash:
rPd9IIch27Md

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

At I ikke kan lide Alex Jones er som når bombemaskiner modtager flak naturligt, da de fleste der gider bruge tid på at kommentere i større stil er sock puppets for etablissementet

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x