24
feb
Seneste opdatering: 24/2-22 kl. 0742
50 kommentarer - Tryk for at kommentere!

CDC (Centers for Disease Control and Prevention) der er ansvarlig for beskyttelse af folkesundheden, har tilbageholdt indsamlede data om Covid vacciner, indlæggelser, vaccineeffektivitet, dødsfald og bivirkninger. Sandheden nærmer sig, som jeg skrev i anledning af big pharmas børsfald. CDC is refusing to publish data it has collected on booster effectiveness for 33 MILLION Americans aged 18-49 over fears it might show the vaccines as ineffective’.

Forsikringsselskab: Voldsom underrapportering af bivirkninger

“Mindst ti gange flere bivirkninger end hidtil meddelt af staten”

A large German health insurance provider revealed on Wednesday that Covid-19 vaccine side-effects are vastly underreported, according to Welt. After analyzing data from over 10 million individuals, BKK ProVita board member Andreas Schöfbeck, over a 7.5 month period beginning in early 2021, 216,695 policyholders out of 10.9 million were treated for vaccine side-effects. This compares to 244,576 reports out of 61.4 million reported by the Paul Ehrlich Institute – a German federal agency.

“The data available to our company gives us reason to believe that there is a very considerable under-recording of suspected cases of vaccination side-effects after they received the [COVID-19] vaccine.”“If these figures are applied to the year as a whole and to” the entire population of Germany, Schöfbeck estimated, then “probably 2.5-3 million people in Germany been under medical treatment because of vaccination side effects after [COVID-19] vaccination.”

Another letter that was sent out by BKK (pdf) suggested that vaccination side effects reported across Germany are at least 10 times more common than what was reported by the Paul-Ehrlich Institute, reported the Nordkurier newspaper on Wednesday. German Health Insurer Reveals ‘Alarming’ Underreporting Of Vaccine Side-Effects.

Vaccinen praktisk talt virkningsløs

Den tyske stat forsøger at redde æren ved at påstå, at “de gode sider ved vaccinen opvejer de dårlige,” men en undersøgelse fra Wien konkluderer, at vaccinen i det store hele er virkningsløs:“Praktisch kein Schutz” – diese Impf-Studie schockiert.

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

50 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dranker Jørgensen
Dranker Jørgensen
1 year ago

Og sjovt nok kommer denne artikel på DAGEN, hvor Rusland angriber Ukraine.
De har siddet længe på denne glødende kogeplade og bare ventet på en mulighed for at få oplysningerne frem – nu kom den.

Om et år giver de sig selv pulitzer prisen for fremragende graver journalistik.

Dranker Jørgensen
Dranker Jørgensen
1 year ago

Forræderiksen, kaldte vaccinen et “supervåben” – nu bliver der travlt ved håndvasken

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
1 year ago

Udover at jeg godt selv kan være en smule i tvivl, så siger min logik, plus den omstændighed at krig meget længe har været en måde at kriminelt svindle de naive befolkninger på, og fastholde de sædvanlige i deres magtpositioner, at: Ukraine, Rusland og Putin er en del af globalisterne og krigen er en del af planen for the great reset. https://www.bitchute.com/video/LgOjBNipRfvZ/

Last edited 1 year ago by FucktheWorldEstablishment
karl madsen
karl madsen
1 year ago

Off-topic: Forvirringen er stor her, idet jeg fra først og fremmest MSM ved, at Rusland nu har invaderet Ukraine, men da det jo samtidig en en uomtvistelig kendsgerning, at MSM er fulde af løgn, kan det jo ikke rigtig passe, at Rusland har indledt en krig. Hvorfor skulle denne fredselskende nation i øvrigt også gøre det?! Bemærk imidlertid, at jeg skrev først og fremmest, for nogenlunde samme oplysninger om krig figurerer faktisk også på flere bundhæderlige alternative medier, som naturligvis kun har interesse i at berette om sandheden. Ingen skjulte dagsordener på de alternative medier! Kun sandhed, sandhed og atter… Read more »

Dranker Jørgensen
Dranker Jørgensen
1 year ago
Reply to  karl madsen

Karl Smart, ser det hele klart!

Du har en dårlig vane med at fremture med påstande, som er udokumenterede. Du mener, som jeg læser dig, at det er en generel tendens – vi har brug for min 3 links – tak

Dranker Jørgensen
Dranker Jørgensen
1 year ago

For mit eget vedkommende, er han intet idol. Han opfører sig som andre diktatorer og korrupte vestlige politikere. Ligesom Obama, Macron/Hollande og Frederiksen bekæmper han egen opposition og politiske modstandere med statens mægtige apparat. Da Ruslands rigeste mand og ejer yukos oil Mikhail Khodorkovsky bestemte sig for at gå ind i politik, fik han besøg af skattevæsenet – han har siddet i fængsel siden. Marine le Pen fik også besøg af skattevæsenet efter hun lånte penge af Rusland, vel at mærke fordi ingen banker i Frankrig ville låne hende penge. – en sag der selvfølgelig prægede sidste valg. Trump fik… Read more »

Last edited 1 year ago by Dranker Jørgensen
karl madsen
karl madsen
1 year ago

Jeg kan ikke rigtig få øje på, hvilke udokumenterede påstande du harcelerer over, men ellers læser jeg kolossalt meget på nettet, og skulle jeg kunne linke til bare en brøkdel af det ville det kræve, at jeg ansatte en sekretær til at holde styr på tingene.

Generelt kommenterer jeg på baggrund af et overordnet indtryk af dette elller hint, og holder mig som oftest fra at give udtryk for, at noget er mejslet i sten.

Så hvad “vi” har brug for af dokumentation, interesserer mig faktisk ikke alverden.

Dranker Jørgensen
Dranker Jørgensen
1 year ago
Reply to  karl madsen

Måske én eller anden kan forklare mig”

Du lægger op til debat, men men har intet at komme med andet en løse mavefornemmelser/løs mave

karl madsen
karl madsen
1 year ago

“Du lægger op til debat”

Ikke rigtigt. Jeg ser det som et dybfølt ønske, om at forstå, hvad det drejer sig om. Jeg rækker ud efter de kloge høveder, som føler sig ophøjede til til at forklare…

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  karl madsen

Tror ikke Karl Madsen behøves være urolig, Putin virker at have alt under kontrol.

karl madsen
karl madsen
1 year ago

“Putin virker at have alt under kontrol”

Åh, mange tak. Jeg havde ellers besluttet mig for, i protest, at holde vejret indtil der var kontrol over sagerne.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  karl madsen

Nu kan du ånde lettet op, alt under kontrol.

I virkeligheden den tyske Kanzler der i sidste uge kom på besøg hos Putin, efterfølgende på pressemødet gjorde han opmærksom på at onsdag er en dårlig dag at starte en krig!

Tyskland har fra tidligere stor erfaring alt sådant med at starte krige, bør derfor ses i den betragtning at onsdag er en dårlig dag, altså derfor Putin først starter krigen idag på en torsdag.

karl madsen
karl madsen
1 year ago

“Tyskland har fra tidligere stor erfaring alt sådant med at starte krige” Jamen plejer krige ikke at starte om efteråret? Høsten er i hus, markerne er tørre og bønderne er frigjort fra markarbejde og kan anvendes som kanonføde. Nu er det ved at være forår, og i Ukraine er alt snart pladder og søle som ikke rigtig går at køre i. Jeg kan godt regne ud, at fly samt raketter nok er temmelig ligeglade med mudrede marker, men skal et land og dets befolkning makke ret, skal der også en besættelsesmagt til, og så har vi balladen med ufremkommelige veje… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  karl madsen

Endnu en krig til efteråret ?

Danmark har endnu sine styrker på Østfronten, så endnu en krig til efteråret er også mit bud.

karl madsen
karl madsen
1 year ago

“Danmark har endnu sine styrker på Østfronten”

Danmark er et enormt land og netop derfor ser vi styrker fra “Forsvaret” alle mulige steder, hvor det ikke umiddelbart giver mening.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  karl madsen

Danmark kan endnu nå at kalde alle sine styrker hjem fra Østfronten, den rigtige fjende: islam står allerede mere end talstærkt i landet. Dansk militær sætter land og rige over styr på Østfronten, istedet for dags dato at rydde Danmark for islamisk vold og terror. Uacceptabelt at det danske folk skal tvinges søger tilflugt i et andet land udenfor islams rækkevidde,at dansk militær glimrer ved sit fravær, istedet udlever sine våde drømme på Østfronten. Vi danske har brug for mere end nogensinde at stå samlet imod islam, derfor en gåde at dansk militær søger sin egen undergang på Østfronten, for… Read more »

karl madsen
karl madsen
1 year ago

“Vi danske har brug for mere end nogensinde at stå samlet imod islam”

Snaphanerne, der i sin tid var at betragte som en slags modstandshær, var jo at finde i både Skåne og på Sydsjælland. Deres gradvist dalende succes skyldtes, at de lagde sig ud med de lokale indbyggere i de områder, som de hævdede at kæmpe for. Egentlig lidt det samme, som ses i dag, hvor enkelte snaphaner anvender lidet flatterende ord om “lokalbefolkningen” i Danmark.

Man kan vel med nogen ret hævde, at historien gentager sig.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  karl madsen

Uanset at dansk militær ikke er med det danske folk imod islam, det var de aldrig for så ville Danmark den dag idag være ryddet for islamisk vold og terror, og Danmark frit.

Uanset, islam kommer ned med nakken og Danmark frit, med eller uden den danske hær.

Let's go Brandon
Let's go Brandon
1 year ago

Se Dr. Hodkinson om deres bio-våben ‘vaccine’ – https://twitter.com/breesanna/status/1380558105877094401?lang=en-GB

Poul
Poul
1 year ago

Jeg fandt det her link på uriasposten: https://www.tv2lorry.dk/lorryland/nyeste-coronatal-antallet-af-indlagte-falder-med-38

Med en mildt sagt interessant grafik:

676B1643-3CF3-4E97-9C1C-3675643806C1.jpeg
Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

klik på billedet for at se det i stort format, og spørg derefter jer selv hvorfor det ikke er breaking news overalt!? Jeg er godt klar over at der også foregår andre ting i dag, men den graf siger direkte at regeringen (og pfizer og mange mange andre) har løjet for os gennem to år da de anbefalede vaccinen imod smitte, og så har jeg ikke engang medregnet alle bivirkningerne. PS: Hvis jeg spænder sølvpapirshatten lidt kunne jeg måske godt undre mig lidt over timingen med at udsende den oplysning næsten samtidig med at rusland invaderer ukraine, men det er… Read more »

karl madsen
karl madsen
1 year ago
Reply to  Poul

Jeg har engang læst et sted, at man aldrig skal stole på en graf eller en statistik, man ikke selv har manipuleret.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Poul

Der har du gjort et godt arbejde. Fræk som altid, sakser jeg den uden vederlag til pædagogisk brug over for de stadigt fornægtende og fatsvage. Det er ikke tid til at slappe af, tværtimod. Nu skal alle oplysningskampagner op i højeste gear, nu hvor flere er bragt ud af den hypnotiske trance, fordi de tror, at nu er alt godt og glemt. Især det seneste år, har jeg oplevet en snert af fornemmelse af, hvad det vil sige at have været jøde i 30’ernes Tyskland. Hængt ud af den såkaldte statsminister, og en stålvæg af propaganda som skyld i smitte,… Read more »

karl madsen
karl madsen
1 year ago
Reply to  Margrethe

“få centimeter fra frivillig tvangsvaccinering”

Lige dér vil jeg nok give dig ret.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Margrethe

Husk også at gemme selve linket til tv2 hvor den kommer fra, og understreg at det er den samme kanal de plejer at stole på.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

TV2 har ihvertfald slettet historien fra deres hjemmeside nu, så noget må der være med den…

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Gem det screenshot jeg nåede at tage, for det må sgu næsten være en historie i sig selv at den er væk. Hvem bad TV2 om at fjerne det? Var der en fejl i artiklen, eller var offentliggørelsen fejlen? Artikel eller ej, så burde tallene stadig være til at tjecke hos statens serum institut medmindre de også har fået et opkald.. Og måske kan i se pointen med et stort højreorienteret medie med selvstændige journalister nu.. For det er præcist den slags her der burde nå ud til hele danmark, istedet for at statens lakajer bare kan tænde og slukke… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Nå linket til tv2lorry fra uriaspostens side virker stadig, mystisk: http://www.uriasposten.net/archives/125213

Måske er det gemt på en anden måde, det er så langt min tekniske ekspertise rækker. Uanset hvad burde de oplysninger give anledning til debat, mildt sagt.

Last edited 1 year ago by Poul
FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
1 year ago
Reply to  Poul

Poul, alt foran det tredje backslash kaldes domænet og definerer serveren, som rummer data

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
1 year ago
Reply to  Poul

Var det ikke SSI, der på en regnvejrsdag da Lars Uløkke og resten af folkemordstinget ikke havde andet at lave, blev solgt for minus 13 millioner til en ISIS-general i Saudi Arabien? (Til trods for at værdien af deres grundforskning med mere må anslås på den anden side af 1 mia IMHO)

Last edited 1 year ago by FucktheWorldEstablishment
karl madsen
karl madsen
1 year ago

Jeg forstår vist, hvad du mener, men kan ikke acceptere eller respektere dit selvopfundne vokabularium, hvormed du ødelægger mere end du bygger op.

Nej, jeg krænkes ikke som så mange andre; jeg væmmes.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
1 year ago
Reply to  karl madsen

Nå, det var synd. Spørg Antifa om de vil hjælpe dig med at banke mig

karl madsen
karl madsen
1 year ago

“Spørg Antifa”

Hvem er Antifa? (Det lyder som om du kender Antifa)

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
1 year ago
Reply to  karl madsen

Du er Antifa, min uven

karl madsen
karl madsen
1 year ago

“Du er Antifa, min uven”

Måske uven, men jeg hedder altså ikke Antifa.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
1 year ago
Reply to  karl madsen

Find en anden at flame. Jeg er så bedøvende ligeglad med jer psykoer

karl madsen
karl madsen
1 year ago

“Find en anden at flame”

Siger du af alle…

Man kan være dum, snotdum, platfodet osv. Men jeg har godt nok aldrig før hørt om, at man kan være Antifa. Ordet er nok et selvopfundet adjektiv, når det kommer til stykket.

Og så skal du nok også lige arbejde lidt med din udtryksform; drop f.eks. vendingen “jer psykoer”. Bare et godt råd, hvis du gerne vil udbrede dit budskab til en bredere skare af læsere.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
1 year ago
Reply to  karl madsen

Hør her din lille spasser. Hvad du mener, rager mig til verdens ende. Jeg er ikke her for at vinde en popularitetskonkurrence, popularitet rager mig nemlig også skråt op

Hvis du vil påstå du ikke ved hvem Antifa er, så er du jo bare en løgnagtig abe uden nogen form for integritet

Last edited 1 year ago by FucktheWorldEstablishment
karl madsen
karl madsen
1 year ago

“Hør her din lille spasser”

Jamen, det er da helt utroligt som du ligefrem nyder at rulle rundt i sølet og udstille et gadedrengesprog.

Jeg gætter på en barndom i en dysfuntionel familie, ingen grænser og måske endda en manglende faderfigur.

Som du dog kan tage på vej!

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
1 year ago
Reply to  karl madsen

Du er og bliver en troll. Gå dog ind på redaktionen og spis en tudekiks

karl madsen
karl madsen
1 year ago

“Du er og bliver en troll. Gå dog ind på redaktionen og spis en tudekiks”

Jeg foretrækker Mariekiks, men præcis som din kollega Træt, forsvinder du også nu. Puf!

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
1 year ago
Reply to  karl madsen

Jeg går sgu ingen vegne, men du skrider tilbage på ebbebladet og sludrer videre med resten af Antifa

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
1 year ago
Reply to  steen

Er det kun mig, du taler til? Du kan ikke læse af ovenstående, hvem der starter med at “væmmes” i stedet for enten: A: læse og være uenig eller B: skrive noget meningsfuldt?

Poul
Poul
1 year ago

I er begge nogle tumper at høre på, antifa eller ej. Jeg har lige vist jer at regeringen har løjet for jer og alle andre gennem 2 år, og i reagerer ved at kæfte op som to arrige køtere om et eller komplet ligegyldigt. En meget stor del af det jeg ofte kritiserer højrefløjen for, er det permanente mangel på fokus. Tak for at understrege det igen-igen, men det er virkelig ikke nødvendigt. Men nu vi er i gang, så lad mig da lige flytte fokus en gang også: Gad vide hvem der kommer til at protestere imod krigen foran… Read more »

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
1 year ago
Reply to  Poul

For frihed lavede faktisk nogle demonstrationer af den karakter du efterlyser, men Antifa generede os jo voldsomt, hvilket politiet ikke interesserede sig så meget for. Angreb på demonstrationsretten, forsamlingsfriheden og ytringsfriheden er ikke alvorlige forbrydelser i Danmark
https://www.bitchute.com/video/ETcSwnMbpkGt/

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
1 year ago
Reply to  Poul

Du behøver ikke bevise noget for mig om løgnerne på Borgen. Det har jeg skrevet om til UP og Snaphanen i 2 år, men det kom aldrig rigtig frem på bloggene af en eller anden grund.

Mere kontekst om det danske bidrag til NATOs ekspeditionsstyrke styret af folkemordstinget under Bilderberg:

https://www.bitchute.com/video/rgbbOMdMIn8j/

Last edited 1 year ago by FucktheWorldEstablishment
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Og nu begynder det så småt at blive moderne ikke at ville bruge vaccinerede fodboldspillere. De, der allerede er døde på banen, kan selvfølgelig være ligeglade. Men resten, endnu flere mennesker, som mister deres levebrød, fordi de i første runde var tvunget til at lade sig injicere, hvis de ville beholde deres levebrød. Nå. Alt i alt, det vi nu er vidne til, kan næsten ikke andet end at gå fra massepsykose til et global masseraseri før eller siden. Ikke i Danmark selvfølgelig, men blandt de folkeslag, de har bevaret lysten til at leve.

https://www.dailymail.co.uk/sport/sportsnews/article-10542765/Romanias-famous-football-team-Steaua-Bucharest-announce-ban-VACCINATED-players.html

50
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x