28
feb
Seneste opdatering: 1/3-22 kl. 1220
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forleden brændte Rasmus Paludan en koran i Gøteborg-forstaden Frölunda. Der bor stort set kun mennesker, der har invaderet Sverige med politikernes accept.

De havde svært ved at kontrollere deres følelser, som videoer viser, og polisen var vældig bange for at ophidse dem yderligere. De dødstruede Lamotte og Paludan uden at det fik følger. Helena Edlund skriver Truslene mot journalisten: «Du är svensk. Du är gris!». Dens log in ophæves inden et døgn.

Blandt vaccinerede er der nu flere smittede, indlagte og døde end blandt uvaccinerede

“Covid Deaths in the Vaccinated Rise While Those in the Unvaccinated Fall”

Man kan roligt regne med, at en ny virus og nye restriktioner vender tilbage til efteråret. Så begynder tvangsvaccinationerne så Covid-passet kan indføres alligevel. Tvangsvaccination blev iøvrigt foreslået i det første, danske udkast til pandemilov. Påskuddet vil være, at de indlagte, smittede og de dødsfald vi ser, skyldes denne virus og ikke vaccinationerne. Men mere og mere i data tyder imidlertid på, at de netop skyldes vaccinationerne, der har ødelagt deres immunsystem.

Vi vil blive påtvunget forsøgsvacciner til trods for, at de ikke virker og er livsfarlige. Det skal EU og korrupte WHO nok sørge for, da den danske regering og presse har vist, at de ingen selvstændig vilje har på området. Dette bliver senest bekræftet i den engelske regerings UKHSA Vaccine Surveillance Report uge 8. Et par pluk her. Et flertal af de smittede er nu vaccinerede:

In this week’s UKHSA report the story is much the same as prior weeks – infection rates are still highest in the triple vaccinated except for individuals aged under 18 or over 80; the data for those aged under 18 continue to shift towards decreasing vaccine protection, while there’s not much change in vaccine performance for those aged over 80. At least infection rates are declining across the board as this January’s Omicron wave recedes into history.

The protection offered by the vaccines against death perhaps shows the most worrying trend, with a rather significant downwards slope deeper into negative territory for one or two doses of vaccine, and a lower but nevertheless prominent slide in vaccine effectiveness for those triple jabbed.

It is the deaths (within 60 days of a positive test) data that shows the most worrying trend. The vaccines still appear to offer protection against death. However, while the death rate in the unvaccinated has been in a strong trend downwards since the start of the year, the death rate in the vaccinated has been trending upwards.

These data are very concerning as they suggest that serious Covid disease is now behaving differently in the vaccinated than in the unvaccinated; since the start of the year hospitalisations have reduced markedly in both the vaccinated and unvaccinated, but while deaths have decreased in the unvaccinated, they have increased in the vaccinated and remain relatively high. It isn’t clear why this should be the case. Se det hele Covid Deaths in the Vaccinated Rise While Those in the Unvaccinated Fall, UKHSA Data Show og

The UK Gov. released a Report confirming the Fully Vaccinated now account for 9 in every 10 Covid-19 Deaths in England

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
2 months ago

Jeg talte med min frisør i dag om den situation, vi var havnet i. Hun fortalte, at efter hun var blevet vaccineret, var hun begyndt at få svampeinficeret udslæt, som ikke kunne slås ned igen. Uanset hvad lægen havde ordineret. Min spontane tanke var et ødelagt immunforsvar, men sagde det ikke højt. Det svarer lidt til at sidde med en håndgranat og overveje, skal jeg trække splitten ud og overrække den til folk eller lade være? Jeg pakkede mit svar ind i forblommet snak om at “Tro mig. Den virus er ikke så farlig, som de har bildt dig ind.… Read more »

N. Eger
N. Eger
2 months ago
Reply to  Margrethe

Udtrykket “dum som en gås” kan bruges om mange og mange steder.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  N. Eger

Husk at bruge den rigtige konto når du kommenterer som “dig”

N. Eger
N. Eger
2 months ago

Hvad mener du?

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  N. Eger

THE VEIL BETWEEN THE COMPUTER-GENERATED DREAM WORLD AND REALITY IS DISAPPEARING BY TRUTHSTREAM MEDIA
https://www.bitchute.com/video/05xfRfEeJLOy/

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
H.nielse
H.nielse
2 months ago

Meget belejligt med Putins invasion så fik folk noget andet at pege på de covid -ansvarlige !!!!!!

karl madsen
karl madsen
2 months ago

Det er velkendt, at gæs skræpper op, hvis de observerer en fremmed; det være sig et dyr eller et menneske, der af gæssene opfattes som en ubuden gæst. Det samme sker, hvis gæssene hører en høj og for dem ukendt lyd. De skræpper op, for derefter hurtigt at falde til ro igen. Det er en ren automatreaktion fra gæssenes side. Enhver som har overværet en TV-transmitteret debat fra det britiske underhus ved også, at når eksempelvis en minister har ordet, bliver vedkommende konstant afbrudt af oppositionen, som buher. Det er en ren automatreaktion fra oppositionens side. Gæs og oppositionspolitikerne larmer… Read more »

Limewoody
Limewoody
2 months ago

Jeg forstår ikke, hvordan man kan foreslå “tvangsvaccination” uden at det vil være i modstrid med menneskerettighederne eller tortur-konventionen? Vil det betyde, at en vaccine (der ikke er en egentlig vaccine i normal forstand), der er utestet, eksperimentel og som man ikke kender langtids- endsige korttidsvirkningerne af kan blive injiceret af myndighederne efter forgodtbefindende? Hvem skal give disse injektioner og i hvilken udstrækning er disse personer (sundhedspersonale) ansvarlige for skader? Og hvem skal bistå med at bringe injektions-værgere til kanylen? Militæret, politiet, hjemmeværnet eller…? Og i hvilken grad kan disse samfundsmæssige institutioner og enkeltpersoner gøres ansvarlige for deres handlinger. Og… Read more »

Bitten
Bitten
2 months ago
Reply to  Limewoody

Når en bestemt slags mennesker kommer til roret, kan alt ske, og så gælder diverse rimelige og fornuftige regler – besluttet demokratisk af intelligente mennesker – ikke. Læs historien, læs om nazi Tyskland.
Og hvad er det så for en virus, vi skal forvente til efteråret? Endnu en våd mus sendt på markedet med en splinter ny virus? Skulle ikke undre mig, om farmaindustrien fabrikerer dem selv. Verden regeres af syge mennesker.

N. Eger
N. Eger
2 months ago
Reply to  Steen

Der kan ikke være mange penge i en vaccine, der spreder sig selv.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago

Problemen relaterade till islamisk verksamhet är oändliga, självförstärkande problem som från början inte ens hör hemma i Sverige! Alldeles för många islamiska bekvämlighetsflyktingar som är omöjliga att integrera! Socialdemokraterna på islams sida och skördade frukterna av förstörelsen, Socialdemokraterna accelererar medvetet alla möjliga integrationsproblem, ökande radikalisering, terrorism, stora kriminella islamiska familjer på offentliga försörjning, gängkrig och stadsdelar med parallella regler, öppna gränser, allt recept på inbördeskrig! Döden har sedan länge gått vid folkets sida, genom att mycket väl veta vart denna lefle för islam leder, Sverige måste stänga kassan helt och hållet för islam all islamrelaterad verksamhet på svensk mark, riva… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 months ago

Hvis nogen skulle være i tvivl om at vi er minoriteter i vores egne lande, skulle de tage og se denne Joakim Lamotte film.
Og hvad laver de svenskere blandt skadedyrene (læs: muslimer) ?

Let's go Brandon
Let's go Brandon
2 months ago

Rasmus Paludan, the last hero.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

Massive, gerne totale hjemsendelser. Hellere i dag end i morgen

N. Eger
N. Eger
2 months ago

At være svensk, og samtidig at være en gris. Pyt med det, men hvad hedder mon en gedekne**r på svensk?!

karl madsen
karl madsen
2 months ago

”THE VEIL BETWEEN THE COMPUTER-GENERATED DREAM WORLD AND REALITY IS DISAPPEARING BY TRUTHSTREAM MEDIA” https://www.bitchute.com/video/05xfRfEeJLOy/ Last edited 10 hours ago by FucktheWorldEstablishment I en anden kommentar anvendte jeg ord og vendinger som ”automatreaktion”, ”flittig brug af caps lock”, ”tastaturkrigere” og ”dum som en gås”. Citatet øverst i denne kommentar er et glimrende eksempel på, hvilket persongalleri disse udtryk er rettet mod. Dertil kommer, at det er almindeligt vedtaget, at vedholdende brug af store bogstaver i en kommentar eller i et forumindlæg, sidestilles med råben. Nu kan der jo være mange årsager til at råbe. Én kan f.eks. være at blive… Read more »

trackback

[…] Blandt vaccinerede er flere smittede, indlagte og døde […]

trackback

[…] Source link […]

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x