8
mar
Seneste opdatering: 8/3-22 kl. 1147
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se også Dr. Robert W. Malone on Pfizer Documents “A huge list of adverse events of interest.” Listen har forbindelse til de ‘whitsleblowers’, der øger nu.

Nu accelererer oprulningen af det store bedrag

“That is the largest and most comprehensive breach of journalistic ethics that has ever occurred,” siger Emerald Robinson, kvinden på videoen. Historien er så stor, at denne post risikerer at vokse i løbet af dagen.

Amerikanske medier var ikke så forskellige fra danske hvad angår vaccinerne, så hvem eller hvad har mon smurt dem? Begge tav om alvorlige skader og en uantagelig mængde dødsfald (der skønnes kan løbe helt op til 1.5 mia på verdensplan) foruden at de helt tav og løj om truckerne i Canada, for ikke at tale om en fireårig, synkron anti-Trump kampagne.

Medierne sjakrer med menneskeliv

Men det vil blive opklaret, hvad der fik dansk journalistik til at tie om et livsvigtigt helbredsspørgsmål, og mit gæt er, at hele skandalen – der også indeholder anklager om mord – vil begynde at blive rullet op her inden sommeren. Når det først for alvor er igang, kan skandalen fylde de pludseligt vågnede, danske medier i årevis, mens vi alle glemmer hvor uanstændigt politiserende de er blevet. Nu sjakrer de også stort med menneskeliv.

“Ubrugelige” skulle der vel have stået. Jeg bruger dem stort set ikke, læser et par overskrifter, der bekræfter mine fordomme om deres “agendajournalistik:” Røde journalister der staver dårligt og er temmelig blanke på historie og almen viden. (Da jeg sidst lå på hospitalet, havde min sidemand, en gammel sømand, besøg af sit journalistbarnebarn i 30 erne. Hun vidste ikke, hvor Østersøen lå, “jeg er ikke så god til geografi.”)

In response to a FOIA request filed by TheBlaze, HHS revealed that it purchased advertising from major news networks including ABC, CBS, and NBC, as well as cable TV news stations Fox News, CNN, and MSNBC, legacy media publications including the New York Post, the Los Angeles Times, and the Washington Post, digital media companies like BuzzFeed News and Newsmax, and hundreds of local newspapers and TV stations. These outlets were collectively responsible for publishing countless articles and video segments regarding the vaccine that were nearly uniformly positive about the vaccine in terms of both its efficacy and safety.

Hundreds of news organizations were paid by the federal government to advertise for the vaccines as part of a “comprehensive media campaign,” according to documents TheBlaze obtained from the Department of Health and Human Services. The Biden administration purchased ads on TV, radio, in print, and on social media to build vaccine confidence. The Blaze der fandt historien. og Biden Paid One Billion Dollars to Mainstream Media to Promote Vaccine Propaganda.

Kvinden på Bannonvideoen er Emerald Robinson. Hendes Substackhistorie er her: Fox News & Newsmax Took Biden Money To Push Deadly COVID Vaccines To Its Viewers.

Betalt af amerikanske skatteydere

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
1 year ago

Danske skatteydere gav 4 milliarder i 2020 og 2021 til vaccinepropaganda

BlemmeBenny
BlemmeBenny
1 year ago

Ja i Danmark er det ikke nogen hemmelighed, at pressen er købt og betalt

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

For det viste sig at i 2021 da Document.no skulle komme på at nævne sand og troværdig dansk nyhedsformidling, frit valg på alle hylder, kunne Document.no kun komme i tanke om at nævne: Snaphanen som eneste danske nyhedsformidling der ikke går af vejen for at fortælle sandhed. Store bladhuse som Berlingske – Politiken – Jyllands Posten – Kristeligt Dagblad alle forbigået i dybeste tavshed. Det kom naturligvis ikke som en overraskelse for os der dagligt læser og skriver her på Snaphanen med den advarsel at det vi skriver er sandt, for det viste sig, det ved vi nu at Document.no… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  steen

Ja vedrørende islamisk immigration og tvangs vaccination, MSM har overladt dig Steen hele spillepladen, i virkeligheden ganske dybt tænkt når man tænker efter at hele spillepladen, tror også Hans Rugstad ved at forstå at han i Norge har hele spillefeltet for sig selv, MSM trives nemlig bedst hvor alt er dunkelt, obskurt og bælgmørkt, sammen med sådanne som nazister – islamister – medicinalindustri – våbenindustri – godhedsindustri – EU – NATO & New World Forum alle sådanne lyssky typer med blod på hænderne propaganderes af MSM 24/7. En god guide linje de som endnu er i tvivl, tænke det stik… Read more »

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
1 year ago

Når man taler om alle de ejede medier og deres indflydelse må man ikke glemme at majoriteten overhovedet ikke interesserer sig for hverken medier eller politik

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Det danske og det svenske folk om ikke snart de vågner er hastigt men sikkert ved at blive udskiftet, som da folket i Tyskland råbte: “Vi er folket!” Og Merkels svar: “Det er I ikke længere!” Sikkert også derfor Steen 2001 ene mand tog på sig opgaven, indtil den dag om nogensinde folket vågner, ellers vil det gå det danske og det svenske folk som det gik det tyske folk “Det er I ikke længere!”, som taget ud af en SAS reklame hvor der end ikke længere findes noget folk kun sorte negermænd springer omkring, Davos magteliten godt igang med at… Read more »

Thomas Nydahl
1 year ago

“jeg er ikke så god til geografi.”
Ha ha, det kunde ha varit en svensk journalist också. Varje dag i alla medier!

Bastardo
Bastardo
1 year ago

Kan vi snart blive fri for det misvisende og politisk manipulerende ord “skatteyder”?
At “yde” betyder “at <subjektet> (frivilligt) afgiver noget (godt, værdifuldt) til <objektet>.

Ordet antyder altså, at subjektet af sit gode hjerte betaler skat, uden at være bedt om det.

Derfor bør fænomenet “skatteyder” retteligt hedde:

  • skattebetaler (objektivt, neutralt)
  • skatteborger (objektivt, neutralt, jur. sprog, antyder borger som del af samfundet)
  • beskatningsperson (objektivt, neutralt, antyder person som individuel skabning)
  • personskatteobjekt (objektivt, neutralt, men lidt tungt)

Man må foretrække det helt ufarvede SKATTEBETALER.

karl madsen
karl madsen
1 year ago
Reply to  Bastardo

“Man må foretrække det helt ufarvede SKATTEBETALER”

Skattebetaler er vist også en noget misvisende betegnelse, for ingen betaler skat, men derimod beskyttelsespenge til banden på Hoppeborgen.

Prøv at lade være med at betale f.eks. ejendomsskat og se så, hvad der sker.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  karl madsen

Det er jo en fin mening, du har lånt til lejligheden, Norius Umulius

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Bastardo

Trælbundet skaffedyr lyder rigtigt.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Og jeg skal da lige love for, at propagandaen har virket! Jeg var i forårshumør og cyklede ned til den lokale cykelhandler for at få efterspændt den hurtigtgående til de længere ture ud i landskabet, nu hvor foråret for alvor brænder igennem. Han beklagede, at der ville gå flere dage, før den var klar igen, da deres cykelsmed var alvorlig syg “på grund af corona”. Jeg kender udmærket cykelsmeden, en ung, sund veltrænet mand. Så jeg kom desværre til at sige “Ingen sunde og raske bliver alvorligt syge af corona. Det er jo bar et et forkølelsesvirus. Det er vaccinen… Read more »

Russerne kommer på torsdag
Russerne kommer på torsdag
1 year ago

Vi går endnu en gang mod mørke tider. Et er de direkte vaccineskader, men hvad med på lidt længere sigt. Selvmordsraten vi stige kontinuerlig de kommende årtier.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Findes der aspekter af menneskelivet, som de dødssprøjter ikke får ødelagt? Fødeklinik i Göttingen siger nej til mRNA injicerede på grund af forøget risiko for komplikationer, som blodpopper, forårsaget af “vaccinen”. Så kan NDR have nok så meget en snert af fornærmet vinkel:

https://www.ndr.de/nachrichten/niedersachsen/braunschweig_harz_goettingen/Goettingen-Geburtshaus-lehnt-Geimpfte-ab,geburtshaus148.html

Last edited 1 year ago by Margrethe
Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er direkte sørgeligt hvor mange danskere som tror på de løgne som poitikere ud over hele verden udspyr over befolkningerne ved hjælp af løgnepresssen og løgneradio og løgne TV. Ja og censurerende såkaldte sociale medier. Desværre kan man møde mange af dem i hverdagen,selv om vi her om kakkelbordet ikke har megen omgang med andre mennesker. Det må være jævnt ulideligt at være i et job hvor man kommer i kontakt med godtroende fjolser hele arbejdsdagen.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Jeg tænker ofte på, de der er lykkedes med , at undgå sprøjterne og samtidigt beholde jobbet. Hvordan gjorde de? At undgå at reagere på alle de ” nonsens efterplaprerer” , som cykelhandleren Margrethe fortæller om ,- er også en belastning af det generelle stress- level. Men det glæder mig , at Margrethe tager udfordringen på sig. Jeg føler mig ikke klædt på til det.Men det fortæller en historie at cykelhandleren reagerer med en sådan vrede. Mange er drevet og tvunget og blændet via propaganda og lyvepressen , ind i fælden , at træffe valg de reelt ikke har sig… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago

Jeg tror ikke , den almindelige journalist og delvis mange læsere ,- idag kender eller genkender forskellen mellem propaganda, journalistik eller egentlig information og oplysning. Det er efterhånden flere generationer siden , at medierne var holdningsbåret eller undersøgende ,- men hvor det var tydeligt.
Vi har flere generationer med dårlig kvalitet- undervisning bag sig , og den kultur- marxistiske induktrinering ,- i sig.
Jeg tror ikke de kender eller forstår forskellen. Hverken de der producerer indholdet eller de der læser/hører/ser stoffet.

karl madsen
karl madsen
1 year ago
Reply to  Dragen

“Jeg tror ikke de kender eller forstår forskellen”

Man skal vare sig for at drage forhastede konklusioner, og bestemt ikke lade sig narre af, at nogle personer måske ser lidt fjogede ud. Det viser sig nemlig igen og igen, at mange mennesker fantisk godt kan tænke selv.

Og journalisterne har jo blot solgt sig til højestbydende. Deraf udtrykket “luderjournalistik”.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  karl madsen

Det er jo en fin mening, du har lånt til lejligheden, Norius Umulius
Men hvad er din egen?

karl madsen
karl madsen
1 year ago

Hvis skandalen virkelig er så omfattende som det antydes i artiklen, har medierne da for alvor grund til at fortie og fordreje. Forresten blev de også reddet på målstregen af Ukraine og Rusland, eftersom det efterhånden var blevet lidt af en uoverkommelig opgave at skulle hitte på nye virusmutationer. Folk gad vist ikke rigtig spille med mere, så der måtte findes noget nyt at koge suppe på.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  karl madsen

Hvor har du kopieret den tekst fra, Notarius Umulius, for det er jo ikke din egen holdning?

karl madsen
karl madsen
1 year ago
Reply to  Træt

Jamen, dér har vi jo Træt, igen, igen. Og så nok et par gange eller tre… Det kan undre, at et intelligent og opvakt menneske som dig, utrætteligt og næsten ordret bliver ved med at stille det samme spørgsmål under adskillige af mine kommentarer, men selvfølgelig bliver det på den måde så meget desto nemmere for mig at svare, idet jeg kan nøjes med at skrive et enkelt sted. Én af dine kolleger, som sjovt nok har det med at udtrykke sig på samme måde som dig, og som i øvrigt for længst har konstateret, at jeg ingen meninger har,… Read more »

karl madsen
karl madsen
1 year ago

Der findes brushaner, brøleaber, fløjkryb, åndsamøber, stinkdyr, slimede uhyrer, ekstremistiske svin, dumme svin, lede svin, med underarten smatsoen, hejrer hyæner, kamæleoner samt mange andre udyr, men da det ikke vil være fair overfor blogejeren at afspore debatten i kommentarsporet, skal personer, som eventuelt har et ønske om at åbne en dyrepark med en bestand af de nævnte arter, opfordres til selv at søge information om disses adfærd på nettet. Det kan dog røbes, at de er nemme at fodre og villigt lader sig spise af med ensformig kost. Der er et væld af steder, hvor du kan læse om dem.… Read more »

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  karl madsen

Det er jo en fin mening, du har lånt til lejligheden, Norius Umulius
Men hvad er din egen?

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x