8
mar
Seneste opdatering: 8/3-22 kl. 1313
52 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Oliver Stones film fra 2014 er forbudt de fleste steder, og er kaldt alt fra “brilliant” til “Putin-propaganda.” I disse tider, hvor EU bestemmer hvilke medier, vi kan tåle at se, fastholder jeg, at de hele må frem på bordet, så stoler jeg på de flestes dømmekraft. Sådan gør vi i demokratier, hvad ikke så mange andre end de der lever af det, beskylder EU for at være. Jeg skal tilføje, at jeg ikke har set den endnu.

Ukraines betændte historie

Af Lars Hedegaard

I filmen “Ukraine on fire” dokumenterer Oliver Stone Ukraines sørgelige, nyere historie. Landet har været tumleplads for voldelige ekstremister af enhver art – kommunister, nationalister, fascister, nazister, folkemordere, jødehadere….

Enhver, der har studeret historie, ved, at store dele af Ukraines befolkning i 1941 hilste Hitlers tropper velkommen, og en del ukrainere deltog med liv og sjæl i jødeudryddelserne. I den forbindelse må man ikke glemme, hvad der var sket 8-9 år før Hitlers invasion, nemlig den såkaldte Holodomor (holod = sult, mor = udryddelse). Oliver Stone springer over Stalins politisk organiserede hungersnød, der medførte, at 3,9 millioner ukrainere sultede ihjel. Den slags begivenheder er vanskelige at fjerne fra et folks bevidsthed, og man kan næppe forvente, at de overlevende bare vil glemme hadet til Rusland.

Stone dokumenterer, at ultranationalistiske, nazistiske og antisemitiske grupperinger var yderst aktive under den såkaldte Maidan-revolution i 2014. Han sandsynliggør også, at kræfter i den amerikanske top gjorde, hvad de kunne, for at styrte den russisk-venlige regering.

Kendsgerningen er imidlertid, at Ukraine i dag har en jødisk præsident, hvilket må betyde, at nazisternes indflydelse er begrænset.

Man forstår pludselig, hvorfor USA’s neo-konservative og Den Dybe Stat havde så travlt med at underminere præsident Trump og forsøge at få ham fjernet med henvisning til frit opfundne beskyldninger om russiske sammensværgelser. Trump ville ikke starte nye krige og havde ikke planer om at underlægge sig fremmede territorier. Hans brøde bestod i, at han ville have et godt forhold til Rusland, og hvis hans politik var blevet videreført, havde vi formentlig undgået de nuværende rædsler.

Men Ukraines triste historie kan ikke undskylde Putins overfald, som ikke har bidraget med andet end nye blodsudgydelser i forlængelse af et århundredes katastrofer.

I øvrigt har Bent Jensen netop slået nedenstående op. Bent er nok den danske historiker, der har bedst kendskab til sovjetisk og russisk historie efter 1917. Han har hele tiden været en hvas kritiker af Sovjetunionen, men nærer ikke animositet mod det Rusland, der opstod efter Sovjetunionens opløsning i 1991. Man bør derfor spidse ører, når han for en time siden skrev:

“NYT FRA ØSTFRONTEN: PUTIN BESLUTTEDE KRIGEN ALLEREDE 18. JANUAR 2022

De ukrainske styrkers Generalstab har meddelt, at det fremgår af erobrede russiske dokumenter, at Putin allerede 18. januar 2022 underskrev et dekret om angrebet på Ukraine. Hele krigen var da planlagt til at vare 15 døgn fra 20. februar til 6. marts.

De erobrede dokumenter er uhyre detaljerede mht. krigens planlagte gang, våben og personel i forskellige militære enheder. De vil blive brugt som dokumentation i en kommende krigsforbryderproces mod de ansvarlige for den uprovokerede krig.” Facebook

Hvis du f.eks. har adgang til bibliotekernes Filmstriben, kan du se den autentiske historie om den walisiske journalist Gareth Jones, der i begyndelsen af 30’erne rejste i Ukraine, og afslørede den ukrainske hungersnød, Holdomor (mord via udsultning) der tog livet af skønnet 3-10 millioner mennesker.

Jones kom hjem til Lloyd Georges London, og ingen troede ham. Han betalte med sit liv, da Stalins lejemordere senere fandt ham i Manchuriet. Han blev kun 30 år gammel. På dansk hedder den Sorte Jord, og den er tilmed et mageløst kunstværk. Filmstriben – Den Sorte Jord.

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
52 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
2 months ago

Mr Jones bör alla se. För övrigt instämmer jag till fullo varför det blev såhär. Korrupta neocons och neolibs har återigen blod på sina händer. Holodomor uppskattas väl för övrigt mellan 4 och 10 miljoner, om man ska vara petig.

OT: Hvordan går det med Steen?

Last edited 2 months ago by Skåning
john M
john M
2 months ago
Reply to  Steen

DU træffer rigtige valg. FOCUS ! .

Let's go Brandon
Let's go Brandon
2 months ago
Reply to  Steen

Det lyder rigtig godt, for du er et vigtigt holdepunkt for mange af os.

Skåning
Skåning
2 months ago
Reply to  Steen

Godt at höre. Jag håber vi kan ta den kop kaffe vid tidspunkt.

Last edited 2 months ago by Skåning
Oslo/Norge
Oslo/Norge
2 months ago

Filmen omhandler hendelser frem til og med 2014, men den er fra 2016.

Per Hansen
Per Hansen
2 months ago

Seneste nyt er at Rusland stod bag 9/11. Det er netop offentliggjort på warinfo.

Blemmebenny
Blemmebenny
2 months ago

EU. diktaturet, har ved det dekret erklæret Russiske medier i EU forbudt:

https://www.danmarksfriefjernsyn.dk/2022/03/09/censur-borgere-i-eu-ma-ikke-laengere-laese-nyheder-fra-russiske-medier-det-siger-eu-kommissionen/?unapproved=1589&moderation-hash=4376a7e11cc9347baaaa24c534c68daf#comment-1589

Vi vil forbyde Kremls mediemaskine i EU. Statsejede Russia Today og Sputnik og deres datterselskaber skal ikke længere kunne sprede deres løgne”

Siger den ikke demokratiske valgte Ursula von der lying

Last edited 2 months ago by Blemmebenny
Bitten
Bitten
2 months ago

En virkelig god idé med ovenstående film, Steen. Historien er alt for kompliceret til at lade sig begrænse til en fremstilling i sort/hvid. Jeg er såååå trættende at høre på DR

Timo Koskinen
Timo Koskinen
2 months ago

Allerede ved Maidan revolutionens start i 2013 var der kampe imellem de ukrainske pro EU partier og de neo fascistiske partier/grupper. Det er herunder værd, at bemærke at Spilna Spravas hovedprioritet under hele revolutionen var, at bekæmpe Svoboda. Da lederen af Spilna Sprava, den tidligere Janukovitj rådgiver, Oleksandr Daniljuk flygtede og søgte sikkerhed i London var det med Putin tro oligarkers hjælp. Da Daniljuk så i 19′ tilslutter sig som rådgiver for Zelenskyj bliver Putin rasende hvilket kunne indikere, at Daniljuk rent faktisk tilbage 13/14 var styret af og på Putins lønningsliste. Det var i øvrigt igennem selvsamme Daniljuk, at… Read more »

Limewoody
Limewoody
2 months ago

Bent Jensen skriver også forord og efterskrift i bogen “Onkel, giv os brød”. Den er skrevet af Arne Strøm, der efter en periode i USA bliver ansat som fjerkræ-“spetzialist” på en hønsefarm i Povorino, der ligger mellem Voronezh og Saratov nordøst for Kharkiv. Øjenvidneberetningen fra Sovjets tvangskollektivisering og den af det kommunistiske partis foranstaltede hungersnød. Læs evt. her om bogen:
Onkel, giv os brød (historie-online.dk)

john M
john M
2 months ago

EUSSR bliver jeres død. 729 parlaments” medlemmer bag et nummer der ikke kan fremsætte lovforslag. mens en “kommussion” ikke folke valgt sidder som i EUSSR sig mig er I alle IDIOTER , vi skal ud af EU

Bitten
Bitten
2 months ago
Reply to  john M

Ja John, rigtigt. Jeg kom vist til at fjerne rød streg, men den kan jo forstås positivt

karl madsen
karl madsen
2 months ago

Den ene artikel efter den anden i msm fortæller, hvordan Putin får klask af Vesten; jeg er dog fudstændig overbevist om, at ikke så meget som et eneste vestligt parlament foretager sig noget som helst, der kan komme til at koste store virksomhedsejere penge.

Så længe regningen kan tørres af på skattebetalerne, så ok, men ellers ikke.

john M
john M
2 months ago
Reply to  karl madsen

hvad tjener man som “påvirknings agent” ?

karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  john M

Aner det ikke. Prøv evt. at høre, om en anden ved det.

(Forresten er jeg temmelig sikker på, at påvirkningsagent staves som et ord)

Timo Koskinen
Timo Koskinen
2 months ago
Reply to  karl madsen

At Putin tager sanktionerne ganske alvorligt er jo åbenbaret ved ham selv i de daglige video pressemeddelelser han sender ud fra Kreml, hvor han kalder sanktionerne for en krigserklæring. Der er sjovt nok også blevet totalt tavshed fra ambassadører, talsmænd og andre Putin tro interessenter, der i dagene op til krigen og dagene umiddelbart efter sagde, at verden bare kunne komme med sanktioner, det var Putin og russerne fuldstændig ligeglade med….

karl madsen
karl madsen
2 months ago

Personligt er jeg helst fri for både russere og amerikanere. Russerne fordi sproget lyder aldeles rædselsfuldt og amerikanerne fordi de tilsyneladende tror, at alle andre mennesker i verden er helt syge efter at være amerikanere, og derfor trænger sig på alle mulige steder, hvor de egentlig burde holde snotten væk. Russerne er ikke flinke når de invaderer Ukraine; på den anden side set giver det vel bare lidt mening, at russerne ikke ønsker amerikanere i baghaven. Men Putin behøver ikke at være nervøs for, at jeg går med tanker om at ville tage kontrollen over Rusland, for jeg kunne ikke… Read more »

Odd S.
Odd S.
2 months ago
Reply to  karl madsen

Jeg tror nu heller ikke lige det er dig, Karl, Putin er bange for.

karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  Odd S.

“ikke lige det er dig, Karl, Putin er bange for”

Er man paranoid nok, kan det sagtens opfattes som et personangreb.

Odd S
Odd S
2 months ago
Reply to  karl madsen

Jeg kender heldigvis intet til dit mentale helbred, men nogle af dine kommentarer her inde kunne godt tyde på at der lidt knas i maskineriet hos dig. F.eks. disse to:

“Jeg spekulerer lidt over, hvor vi på denne noget kolde dag mon har profilerne Træt og BennyBenny, som jo ellers er flittige bidragere til debatten med deres altid indsigtsfulde kommentarer.
I går var vel ikke udbetalingsdag for overførselsindkomster, for så ville deres fravær nemlig give mening.”. Og denne ‘klassiker’:

“Gud forbyde, at de to er blevet kvalt i deres eget opkast siden de sidst gav lyd fra sig.”

trackback

[…] Se også Oliver Stone: Ukraine on Fire […]

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

The puppet masters’ controlled war of bs distraction
WORLD WAR III PART 3 / HUGO TALKS
https://www.bitchute.com/video/FvpU1Vun6roj/

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
karl madsen
karl madsen
2 months ago

Jeg spekulerer lidt over, hvor vi på denne noget kolde dag mon har profilerne Træt og BennyBenny, som jo ellers er flittige bidragere til debatten med deres altid indsigtsfulde kommentarer.

I går var vel ikke udbetalingsdag for overførselsindkomster, for så ville deres fravær nemlig give mening.

karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  karl madsen

Gud forbyde, at de to er blevet kvalt i deres eget opkast siden de sidst gav lyd fra sig.

Odd S.
Odd S.
2 months ago
Reply to  karl madsen

@ Karl Madsen.

Personangreb hører ikke til i en debat. Slet ikke ubehøvlede og direkte modbydelige angreb, som dine to ovenstående. Jeg synes det er noget direkte svineri som slet ikke hører til i et debatforum.

Apropos ‘indsigtsfulde kommentarer’, siger DINE ovenstående kommentarer vist det der behøver at siges om ‘indsigtsfulde kommentarer’.

Det er dog utroligt at Steen bliver ved med at tolerere dit spam og trolleri, og ikke har proppet dig i skraldespanden for længst.

Odd S.

karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  Odd S.

I en anden kommentar har jeg redegjort for min mening om personer, som går ind for censur. Mener jeg sammenlignede sådanne typer med monstre.

Odd S
Odd S
2 months ago
Reply to  karl madsen

I en anden kommentar, netop til dig har jeg skrevet at jeg normalt IKKE går ind for censur. I min verden betyder censur at man forbyder meningsmodstandere at ytre sig, men du er ikke en meningsmodstander eller i opposition med mig. Grunden til at jeg gerne så dig forsvinde her ra snaphanen er at du saboterer Snaphanen med dine perfide personangreb, dumsmarte bemærkninger for ikke at nævne din utilfredshed med alt og alle herinde. Derfor synes jeg ikke du hører hjemme på Snaphanen. Du burde starte din egen blog, så kan du sidde og diskutere med dig selv og skiftesvis… Read more »

john M
john M
2 months ago

nationalisme ER GODT .folket vil vågne. Den amerikanske internationale kriminelle elite skal stoppes, som islam i europa skal stoppes ! I skal vågne op , men nu er det for sent , OPRÅB. bevæbn og hav mad til min. 30. dage. Folk forstår ikke ,at dette er USA elite kriminelle sidste forsøg på , at stjæle,13 NATO “” krige , der har skabt , hvad ? fred , nej den sorte horde du ser dagligt , der dræber voldtager røver danere. igen fra europa. putin bluffer ikke og det gør usa. VI i europa står nu med lgbt hej afrikaner… Read more »

Last edited 2 months ago by john M
karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  john M

“at dette er USA elite kriminelle sidste forsøg”

Et forsøg i alle tilfælde. Som så ofte før. Men om det er det sidste…

(Og, hvis du gerne vil råbe folk op, så undlad at kalde dem for idioter)

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  karl madsen

Idiot er blot et ord, som bistandsklient osv etc mmfl. Det er en del af sproget, det vi bruger til at skrive med

karl madsen
karl madsen
2 months ago

“Idiot er blot et ord”

Det mener du, psykopat. (Psykopat er blot et ord…)

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  karl madsen

Ja, du forstår det jo godt

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

CORONAGATE – THE BIG PHARMA ORGANIZED CRIME PART 1
https://www.bitchute.com/video/yMQVHY3H6SdU/

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

Bemærk, det er samme virksomheder, som laver russisk-roulette-stofferne under betegnelsen psykofarmaka, som omskaber normale mennesker til meget syge klienter af psykiatrien, en anden fupvidenskab, som fremstiller sygdomme over samme skabelon som covid og alle de andre hoax-vira-sygdomme. Postuler uden bevis at der findes et patogen, kald det en kemisk ubalance, men undlad at definere den og undlad at definere en balanceret kemi. Alt sammen blot tomme postulater, som idioter let forledes til at tage som et udtryk for videnskab. Påstå at der findes en lillebitte partikel uden at finde den på en syg patient, postuler den smitter gennem luften uden… Read more »

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

Problemet med medicin og biologi,er at det ikke er naturvidenskab og sikkert aldrig bliver det. Problemet med den underliggende biokemi er sikkert, at de bedste naturvidenskabsmænd bliver ingeniører, dataloger, fysikere, matematikere og kemikere, så der ikke er så mange tilbage til biologien

john M
john M
2 months ago

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
CENSUR – DDR tider x 100

Last edited 2 months ago by john M
Svend Giønge
Svend Giønge
2 months ago
FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  Svend Giønge

Som enhver kan se er folk gladest for at være ignoranter og interesserer sig ikke for information. De interesserer sig for vrøvl og propaganda til verdens ende, men egentlige fakta og skulle lytte eller læse – uha nej. I en verden styret af propaganda og løgn er vi alle bedst stillet ved intet at vide. Hvad der så heller ikke er nogen der gør

karl madsen
karl madsen
2 months ago

Nu er det jo ikke alle de mennesker, der tjener deres egne penge og som over skatten betaler din overførselsindkomst, der har tid til at se oplysende videoer mindst otte timer om dagen, sådan som du hævder at gøre.

Måske skulle du skrue lidt ned for retorikken og begynde at respektere det arbejdende folk.

Limewoody
Limewoody
2 months ago
Reply to  karl madsen

En kan jo godt undre sig over, hvordan Karl Madsen selv får tid til at belemre andre med sine sjældent begavede kommentarer?

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  karl madsen

Jeg betaler skam selv for mit liv. Gætter på jeg også betaler for dig på den ene eller anden måde

Det ville klæde dine skråsikre, idiotiske, Niels O-kommentarer, hvis du vidste noget om noget, men hvis du ikke har tid til at orientere dig i emnerne er du jo selvklart ikke kvalificeret til at have andet end en dum mening

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
Svend Giønge
Svend Giønge
2 months ago

Lige på kornet ! Sådan

karl madsen
karl madsen
2 months ago

“Gætter på jeg også betaler for dig på den ene eller anden måde”

Forhåbentlig! At bo i DK er i forvejen en underskudsforretning for mig, idet jeg skal blive endog meget, meget gammel, før indbetalingen balancerer med udbetalingen, så kan jeg få tilført likvide midler fra andre, er det kun rimeligt.

Svend Giønge
Svend Giønge
2 months ago

Christen M. Kold og N.F.S. Grundtvig forsøgte på hæderlig vis at oplyse en bredere andel af Folket. heldigvis lever deres Ånd endnu, skønt højskolen længe har stået for skud. Ellers desværre enig. Kunne godt lide da du forsøgte at forklare at Psykoligi og Psykiatri blot er Teori, da der aldrig er fundet fysisk bevis for teorien. Hold kæft hvor blev du Kanøflet. Psykiatrikeren Thomas Szasz taler bl.a. om AntiPsykiatri. Vær Vågen derude, Jantelovs tilbederene tror de er i krig med alle inklusiv sig selv. “Krig er Fred” ” Frihed er slaveri” Det er fra en bog hvis der skulle være… Read more »

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  Svend Giønge

Her er lettere fordøjelig information for den brede ekstrabladskonsumerende del af befolkningen:
THE KARENS ENSEMBLE
https://www.bitchute.com/video/C5nGtAFeJNlM/

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
Svend Giønge
Svend Giønge
2 months ago

He he. Tak. Sørgeligt at de ikke laver det for sjov.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

OT – Germ theory in 5 seconds

Ice, ice, Baby
https://www.bitchute.com/video/eGtZFCEzRha4/

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

THE EMPEROR’S NEW VIRUS?
https://www.bitchute.com/video/cr0Pob4WZqE8/

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
52
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x