15
mar
Seneste opdatering: 16/3-22 kl. 1922
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hur kan man vara journalist inom systemmedia?

En god, lang samtale om svensk journalistik, som dansk på de sidste 20-30 år desværre har nærmet sig mere og mere. Og så er nordiske medier endda af en vis kvalitet, når man sammenligner dem med det affald folk spises af med ude i verden. Men ligefrem stole på dem? Et DR der, der uden at blinke citerer  CNN, NYT, eller Washington Post, som om de stadig havde nogen autoritet. Som om, de ikke var systematiseret propaganda, der endda hele tiden bliver værre.

Ingen af dem var sådan for bare tyve år siden. Der er ét interessant spørgsmål: Hvorfor? Man skulle ikke tro, at medier – og politik – først og fremmest handlede om tillid. Måske gør det det heller ikke mere, nu hvor ‘demokrati’ mere og mere er en udhulet facade, kun naivister og  og barnlige sjæle tager bogstaveligt.

Prøv at hør her, hvad Ulkotte, en CNN-ansat og andre har at sige om deres tid som journalister for dem. Endda for Frankfurter Allgemeine. Det er så slemt, at jeg ville holde mig helt fra disse medier, for ikke at risikere at blive smittet af deres løgne, for professionaliseret propaganda har en effekt på selv de mest kritiske.

Vil man afsløre medieløgne, får man mere travlt end nogen kan overkomme

Udo Ulfkotte døde iøvrigt en noget mærkelig død i 2017 som kun 56-årig. Jo nærmere ens kritik kommer den egentlige magt, desto mere får man åbenbart besøg af politiet – eller døden. I Norden foregår den offentlige medieaflivning stadig noget mere diskret, som man kan høre fra fremragende Sandelin og Ström. Her må læren være: Handle with care og den yderste mistænksomhed.

Ærlige, sandhedssøgende personer får en vanskelig tid som ansatte der. De unge idealister der vil være journalister og forandre verden til det bedre, vil finde ud af, at det bliver verden, der forandrer dem. Og vil man afsløre medieløgne, får man mere travlt end nogen kan overkomme. Nu i krigstid, er de naturligvis værre end til nogen andre tider.

Enten bør man foretage sig noget vigtigere med sit korte liv, eller også bør man kun koncentrere sig om de allerstørste løgne. Og få besøg af politiet.

Ukrainsk teenager gruppevoldtaget af iraker og nigerianer

En rigtig 18 årig flygtning bliver i Düsseldorf udsat for politikernes perfekte kulturbombe, og det er mindst anden gang det sker. Samme politikere er “chockerede.” Det er forhåbentlig bare noget, de skal sige, for hvis det passer, er de mere hjernebløde end tysk politi tillader.

Det bliver spændende at se, når der kommer 200.000 ukrainere – hovedsageligt kvinder og børn – til det svenske kalifat, der overvejende lader sig kolonisere af mandlige, muslimske lykkesøgere. Og til det engelske, der dog kun vil tage 100.000 ukrainere. Lad os gætte, at i al fald nogle ukrainerne nok rejser frivilligt hjem, når krigen er overstået:

An 18-year-old Ukrainian refugee has allegedly been gang raped by two men on board a German hotel ship being used to house people fleeing the Russia-waged war.

The woman was reportedly assaulted by two men one after the other on the Oscar Wilde hotel ship. The alleged assailants, aged 37 and 26, are from Iraq and Nigeria but also hold Ukrainian citizenship, Bild reported.

Police launched an investigation into the alleged assault which took place on March 6 and arrested the two men, who remain in custody, Dusseldorf prosecutor’s office confirmed on Monday. Ukrainian 18-year-old refugee ‘is gang-raped by two men’ on board German hotel ship used to house people fleeing war og BILD Ukrainerin (18) von zwei Flüchtlingen vergewaltigt

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
john K i
john K i
2 months ago

hvis bare 50% af folks købekraft forsvinder, ser vi massiv social uro , og med 800.000 muslimer. JA held og lykke din idiot
MSM ” hele verden er imod putin ” NEJ ikke engang halvdelen af verden . Det er de samme internationale kriminelle som startede krige , som fik os den sorte horde son nabo.
FUCK USA

Last edited 2 months ago by john K i
Virologer advarer mod "vaccinerne"
Virologer advarer mod "vaccinerne"
2 months ago

Er der efterhånden nogen forskel på Berlingeren,
Politiken og DRs P1 udsendelser?

john K i
john K i
2 months ago

—-JEG STØTTER IKKE INVASIONEN—- masse psykose spreder sig. medier i vesten spreder de vildeste løgne. Vi er i 2015 igen. USA ledes af en demet 80 årig – og vesten ledes af politikkere der IKKE fordeler til deres borgere , men til afrika , mellemøsten osv. Syrien er helt glemt, DINE PENGE er gået til ISSI , det har MSM glemt, Tyrkiet der ledes af en gal islamist nato medlem , kan åbenbart godt invade et selstændig land. Det drejer sig om det forpulede gas. Syrien irak libyen. PUTIN er 2000% smartere end nogen “leder” i europa de sidste 104 år… Read more »

Last edited 2 months ago by john K i
Jørn Thorbensen Boye
Jørn Thorbensen Boye
2 months ago
Reply to  john K i

John K i – Hvad er så Putin ? Vores ven ?

Virologer advarer mod "vaccinerne"
Virologer advarer mod "vaccinerne"
2 months ago

Dt er rigtig nok at trolle kan udvikle sig til en
plage. Men det bedste middel er at slette dem
hurtigst muligt. Forslagene om at kræve log-in
og en afgift dur ikke, for de netaviser der bruger
den slags, har nærmest ingen debat tilbage.
Folk vil ikke risikere at blive forfulgt, miste deres
arbejde, få besøg af tankepolitiet osv.

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago

OT

@ Steen

Har du en ide om, hvorfor Lone – uden forklaring – har slettet opslaget i går om afgørelsen i U S Supreme Court

/AB

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x