9
maj
Seneste opdatering: 10/5-22 kl. 1705
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars  Hedegaard kommenterer Dinesh D’Souzas dokumentar 2000 Mules

Dinesh D’Souzas dokumentar, ”2000 Mules”, beviser uden for enhver tvivl, at det amerikanske prĂŠsidentvalg i 2020 blev stjĂ„let, og at Donald Trump var den sande vinder, som han hele tiden har sagt.

Det foregik pĂ„ denne mĂ„de: En rĂŠkke sĂ„kaldte non-profit organisationer, finansieret af pengestĂŠrke demokratiske bagmĂŠnd, der for enhver pris ville af med Trump, betalte mindst 2000 og sandsynligvis mange flere for at proppe stemmesedler i de drop-bokse, der var opstillet uden for stemmelokalerne, og som Mark Zuckerberg havde betalt 419,5 millioner dollars for. Zuckerberg sagde, at han pĂ„ helt privat basis – og som en samfundsgavnlig og uegennyttig indsats – blot ville sĂžrge for, at alle fik mulighed for at stemme.

Muldyrene (mules) var altsĂ„ betalte aktĂžrer, som ved nattetide drog fra drop-boks til drop-boks og hĂŠldte stakke af stemmesedler i. Det skete ikke over alt i USA, men kun i udvalgte valgkredse, som man vidste ville blive afgĂžrende for valgets udfald. Det drejede sig om valgkredse i stater, som Joe Biden ”vandt” med snĂŠvert flertal: Georgia, Arizona, Wisconsin, Michigan og Pennsylvania, der uden megen tvivl ville vĂŠre gĂ„et til Trump, hvis der ikke var blevet snydt.

Hvordan kan man vide, at der fandtes muldyr? Det kan man, fordi man i vore dage har mulighed for ”geo-tracking”, hvorved man kan spore, hvor en person befinder sig pĂ„ et bestemt tidspunkt. Og hvis en person gĂ„r fra drop-boks til drop-boks klokken 2 om natten, kan det afslĂžres. Vi kender det alle sammen. Hvis man befinder sig i en lille flĂŠkke i det sydlige Tyskland, kan man pludselig opleve at fĂ„ underlige beskeder pĂ„ sin telefon eller computer, der godtgĂžr, at nogen ved, hvor man er. Firmaer indsamler disse data, og man kan kĂžbe dem. Det var prĂŠcis, hvad non-profit organisationen True the Vote gjorde. Ved et omfattende arbejde lykkedes det at matche geo-trackingen med optagelser fra de videokameraer, der var opstillet ved hver boks. Man kunne derfor se, at den og den person – genkendelig pĂ„ f.eks. tĂžjet, hĂ„ret eller kropsbygningen – besĂžgte de og de bokse.

Hvordan kunne nogen fÞle sig berettiget til at forfalske valget? Her skal man se pÄ baggrunden. Gennem fire Är var Donald Trump blevet fremstillet som en trussel mod USA. Han var racist, nazist, tilhÊnger af hvidt overherredÞmme samt kÞbt og betalt af Vladimir Putin. Der var den historie, der blev udbredt af stort set hele mainstream-pressen i USA, i Europa og i Danmark. Over for en sÄdan mand var ethvert middel moralsk forsvarligt og legitimt. Trumps fjender havde derfor ingen betÊnkeligheder ved at undergrave demokratiet, for det skete i en hÞjere sags tjeneste.

Millioner af amerikanere er fortsat overbeviste om, at 2020-valget var forfalsket, og det er kommet til flere retssager, som domstolene – sĂ„vel de fĂžderale som HĂžjesteret – har nĂŠgtet at behandle. De har simpelthen ikke villet tage stilling til klagernes anbringender. Derfor kan demokraterne fortsat hĂŠvde, at der ikke foreligger beviser pĂ„ snyd, hvilket jo er rigtigt, fordi de eventuelle beviser aldrig er blevet bedĂžmt i en retssal.

Flere ledende republikanere, bl.a. Trumps justitsminister William Barr, tror ikke pÄ beskyldningerne om valgsvindel og opfordrer Trump til at holde op med at hÊvde det. Det er svÊrt at forklare disse republikaneres holdning i lyset af, hvad der er kommet frem. Sandsynligheden taler for, at de ganske enkelt er bange for, hvad der kan ske dem, hvis de lÊgger sig ud med de demokratisk-styrede massemedier. De har jo set, hvordan det er gÄet Trump.

I mellemtiden bliver Joe Biden og hans hĂ„ndgangne kvinder og mĂŠnd ved med at bedyre, at 2020-valget var det sikreste i USA’s historie. Og det er sĂ„dan, man skal gĂžre. Hvis man vil lyve, skal det ikke vĂŠre om smĂ„ting. Man skal lyve stort, for sĂ„ har man stĂžrre chance for at blive troet. JĂŠvne mennesker lyver hele tiden, men fĂ„ ville opfinde monumentale lĂžgne, og de kan derfor ikke tro, at landets mest magtfulde institutioner kunne finde pĂ„ det.

Det kan man lĂŠse i en gammel bog med titlen Mein Kampf.

Se instruktĂžren

Dinesh D’Souza: Enough Fraud Was Committed to Steal 2020 Election

SĂ„dan politiserer Facebook mod filmen

4 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Normal dansk mand, hvid og i arbejde ej binĂŠr elle
Normal dansk mand, hvid og i arbejde ej binĂŠr elle
1 year ago

Biden vinder ogsÄ i 2024, de nye valgmaskiner styres nu direkte fra Nastys iPhone

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Morsomt Lars Hedegaard nĂŠvner Hitler, Mein Kampf, i den tro det ville skrĂŠmme livet ud af globalisterne, livet ud af vores egne folkevalgte, lige modsat, idag stĂžtter USA & EU ja selv Danmark og Sverige nazisterne i Ukraine med hĂžjlydt solidaritet, penge og vĂ„ben i et vĂŠk! Havde Hedegaard istedet henvist til sig selv, ville det skrĂŠmme livet ud af vores folkevalgte & globalisterne, intet de frygter mere end sandhed, ingen de frygter mere end vores allesammens hĂŠdersvĂŠrdige Lars Hedegaard! Nu Hedegaard alligevel vĂŠlger at henvise til Hitler, Mein Kampf, skrĂŠmmer det livet ud af os der lĂŠser og skriver… Read more »

K. Madsen
K. Madsen
1 year ago

Det eneste, der skrÊmmer er sÄmÊnd personer, som uafladeligt trÊkker nazikortet.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x