11
maj
Seneste opdatering: 15/5-22 kl. 1524
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Om main-stream mediernes rolle i politikernes og kapitalens tjeneste og deres forgiftning af den offentlige samtale

Bonnierkoncernens Dagens Nyheter har i flere artikler angrebet det alternative medie Swebbtv over dets Ruslandsdækning, der ĂĄbenbart kommer pĂĄ tværs af deres foresattes interesser. DN’s endelige mĂĄl er naturligvis at fĂĄ Swebbtv lukket, men det umiddelbare er, at sandheden om konflikten ikke skal fĂĄ spredning.

Denne lille konflikt midt i den store, rammer ned i noget, der plager næsten al debat i de vestlige lande i disse ĂĄr. De kalder endnu for “demokratier,” selvom ethvert element i folkestyret er under hĂĄrdt angreb fra deres side. Globalisternes mĂĄl er at gribe den politiske magt, og de tager ethvert middel i brug for det. Ethvert!

Mennesker der er bredere informeret end af MSM – propagandamedierne – kan næsten ikke føre en samtale med os andre, der ikke nøjes med MSM. Propagandamedierne og deres journalister forsøger at styre diskursen – hvad der overhovedet kan siges – fuldstændigt. Hvad der ligger udenfor, trænges ikke tilbage med argumenter, men med censur, algoritmer og fortielse.

Medierne gransker magtens kritikere

De vælger hvad der skal forties helt, og de lyver rutineret om hvad som helst. Hvis man ikke forstĂĄr, hvordan MSN har udviklet sig de senere ĂĄrtier, forstĂĄr man heller ikke som mediebruger, at man er offer for fake news og rene løgne om tidens store spørgsmĂĄl. At medierne – hvis de overhovedet gransker nogen – gransker kritikerne af magten.

De er og har været “klimaet”, Trump, covidvaccinernes farlighed – og ja, hele “pandemien,” og nu om Rusland-Ukraine spørgsmĂĄlet.

Folk tror simpelthen, at der er et klimaproblem, at Trump var gal og farlig og indsat af russerne og senere væltet ved et helt fair valg, at vaccinerne er ufarlige, og at Putin er vor tids Hitler og meget syg. Se enhver dansk avis’ forside hver dag. Mange tror endda stadig, at masseindvandringen til Europa har været nødvendig og gavnlig, og at det drejer sig om rigtige flygtninge.

Selv om det koster mange, mange menneskeliv, har du ikke set disse “journalister” skrive sandheden om vaccinerne eller om USA-NATO’s ĂĄrelange aggression overfor Rusland. De ønsker ikke krigen afsluttet, de ønsker Putin væltet og adgang til Ruslands naturrigdomme for Vestens storkoncerner. De ønsker ikke, at sandheden om vaccinerne kommer ud, af hensyn til medicinalindustrien og dens ejere som billiardvirksomhederne Black Rock og Vanguard.

Det amerikanske statskup – tavshed

Det koster liv, og det er kynisk og ondsindet. De ønsker ikke, at sandheden om svindlen i det amerikanske 2020 valg, der nu kan betegnes som et statskup, kommer frem.

Derfor vil Dinesh D’ Souzas dokumentar om svindlen ikke fĂĄ en linje i dansk presse, og derfor vil almindelige danskere ikke kunne føre en informeret samtale om valget. Det bliver kun til rĂĄben og tĂĄgesnak.

Jeg ville ønske, at nogle storforbrugere af MSM ville lytte til dette og indse, at de er ofre for propaganda, at de ikke kan stole på medierne på samme måde de kunne for 30 år siden. Disse lever videre på et renommé, der er opbygget dengang, ligesom politikerne lever videre på en tillid fra dengang. I dag er deres legitimitet langt mere gedulgt. Hvem er i virkeligheden deres opdragsgivere, når vi nu ved, at der er andre end folket, der bejler til jobbet? Og kommer man overhovedet til tops i Vestlig politik uden at være accepteret af folk som Klaus Schwab? Vi har ikke en journalistik, der vil undersøge det, så meget kan man slå fast.

Tillidstabet i postdemokratiet

Det samme med lægerne, der stadig udskriver disse vacciner, hele Sundhedsvæsnet, ja mange statslige myndigheder. De er ved at pådrage sig et tillidstab, der måske vil vise sig uopretteligt, og da tillid mellem læge og patient er noget af det vigtigste i forholdet, kan enhver sige sig selv, at det måske bliver ødelagt af lægernes rolle i pandemien  i al fremtid.  De menneskelige ofre for denne kynisme, kan sammenlignes med de 60.000 dødsofre, der allerede er i Ukraine. Det samme som Vietnamkrigen havde på alle 11 år.

I dette medieklima mĂĄ man ønske, at enhver samtale mellem mennesker begynder med at klarlægge, hvem deltagerne er informeret af. Denne video med dette lille eksempel kan fĂĄ ‘poletten’ til at trille ned, som svenskerne siger, og jeg hĂĄber, at nogen vil benytte sig af den for at blive klogere pĂĄ sig selv og deres omverden.

Men man mĂĄ ogsĂĄ indse, at den politiske magt ønsker at lukke smĂĄ medier med alternative synspunkter, ja sandheder, og at det en dag vil lykkes under pĂĄskud af “hate speech” og “forebyggelse af ekstremisme.”

Dette er postdemokratiet, som vi allerede har det ene ben langt inde i. Det er derfor, jeg bruger begrebet “teaterdemokratiet.” Demokratiets kulisser vil blive stĂĄende, men det vil ligesom nationalstaterne, være tømt for ethvert tidligere indhold.

Der vil være en nationalsang og et flag, men der vil ikke være nogen nation. Der vil være et parlament, men det vil være for tom snak. Vi har allerede en prototype.

4.6 11 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
1 year ago

Det mest mærkelige er nok, at så mange stoler på Staten og de statskontrollerede medier, når det er så indlysende, at Staten på ingen måde stoler på befolkningen.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 year ago

Glöm inte svindeln i nyliga franska valet.
Dessa ĂĄterkommande svindlar kännetecknas av att under röstsammanräkningarna, sĂĄ blir det plötsligt ett avbrott pĂĄ nĂĄgra minuter, kanske samtidigt med en intervju, och när sändningen ĂĄterkommer till sammanräkningen ser man ett hack i resultatkurvan. Dessa avbrott/hack kan misstänkas uppstĂĄ när globalisternas servrar frĂĄn “Domingion” (lokaliserat i Sydtyskland) kopplas in och snabbt gör sitt jobb.

Nästan alla västerländska val kontrolleras idag av globalistiska röstsammanräkningsservrar. Det skulle sannolikt vara säkrare att INTE använda IT vid röstsammanräkningar numera. Kan t o m vara sĂĄ att “primitivare” samhällen idag har “rättvisare” val än utvecklade västländer.

K. Madsen
K. Madsen
1 year ago

Godt vi har Sverige med ærlige valg.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  K. Madsen

Ha ha ha. Ja stemmeafgivelsen i Sverige sker jo i fuld offentlighed, med mindre man har noget at skjule, og gør man det regner stikkerne fra Syvkløverpartiet med at man har stemt forkert, og iværksætter sanktioner der koster karrierre- og eller forretningsmuligheder.
Går det helt galt er ethvert stykke papir en stemmeseddel, og det letteste er bare at trykke nye med det ønskede resultat og makulere de reelt afgivne stemmer.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Efter 10 års forsøg på at tale med mine omgivelser, kan jeg oplyse om, at det ikke kan lade sig gøre at overbevise nogen om denne virkelighed, hvis de ikke selv har fundet ud af det på nuværende tidspunkt. De vil ikke lytte og de kommer ikke til at forstå det

Robert V. Henriksen
Robert V. Henriksen
1 year ago

Hykleriet er endeløst. Mette F prøver at kuppe et
ja igennem pr. 1. juni. For at “sikre” Danmark.
Mette F plus Jacob fra V, Sofie Carsten fra R osv.
pĂĄstĂĄr at vi skal stemme ja til mere EU, ved at stemme
ja den 1. juni. FORDI det vil skaffe os sikkerhed. Det
skal vi høre på fra politikere som grundigt har undergravet
danskernes sikkerhed med masseindvandring. Sandheden
er at de er ligeglade med vores sikkerhed. De har
i årevis ignoreret indbrud, overfald, røverier, voldtægter,
vanvidskørsler, knivstik, skyderier, mord og påsatte brande.

Robert V. Henriksen
Robert V. Henriksen
1 year ago

Det er rigtigt hvad Steen skriver. Dem som kun læser MSM kan man næsten ikke tale med mere. MĂĄske ogsĂĄ fordi man er født dum, hvis man kun læser MSM. De lidt bedre begavede undersøger selv hvordan det hænger sammen med co2, vacciner, Pfizer, FN, WHO, WEF, krigen i Ukraine, marxisme, Biden og Trump osv. De danner deres egne meninger. TĂĄberne nøjes med hvad DR, TV2 og BT/EB og Pølletiken bilder dem ind. TĂĄberne gør sig selv til tabere pĂĄ den mĂĄde, og de trækker alle med ned i afgrunden, men det forstĂĄr de heller ikke. Eller er de fleste… Read more »

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago

Jeg er holdt op med at klage over politikere, da jeg anser det et større problem at en stor majoritet stemmer de samme fjolser til magten år efter år.
I min enkle optik er der bare en god måde at fjerne deres legitimitet og det er at stemme blankt, forestil jer at 65 % stemmer blankt, hvem kan da hævde sig regere eller tale i folkets navn med legitimitet?

K. Madsen
K. Madsen
1 year ago
Reply to  Peer Pedersen

Ja, der er jo sĂĄ meget man kan forestille sig. Men hvis ens virkelighedsopfattele er blot nogenlunde intakt, ved man ogsĂĄ godt, at der ikke kommer til at findes 65 % blanke stemmer.

Videre!

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  K. Madsen

De findes skam mange steder, afhængigt af hvilken geo-lokalitet du betragter. Har en tilføjet kommentar om det. Det var valgkredse i Hull med stemmedeltagelse på omkring 20%

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Tyskerne tror stadigvæk de var de gode dengang i 40’erne under ll Verdenskrig, at Rusland derfor var de onde dengang under ll Verdenskrig??? Idag er regeringen, ikke mindst de grønne i Tyskland helt historieløse, gĂĄr derfor helt uvidende “ALL IN” støtter fuldt ud nazismen i Ukraine, skulle Joseph Goebbels dukke op den dag idag, dette gælder ogsĂĄ Danmark & Sverige ville følge trop, “Vil I den totale krig ?” (Goebbels 1943) https://www.youtube.com/watch?v=md6lbxsF6J0 ville svaret i vest være et klart JA!!! Vesteuropa har intet lært af hverken l eller ll Verdenskrig, idag en generation af historieløse, naive og uvidende som dyr… Read more »

trackback

[…] her kommer nok et indlæg fra Snaphanen, der rammer hovedet pĂĄ sømmet: Globalisternes propagandaapparat – der udover en skarp tekstanalyse rummer et link til en video om problemstillingen pĂĄ et andet […]

trackback

[…] for alle har gennemskuet bĂĄde klima-alarmismen og corona-bedraget som en del af the Great Reset og Revolution from Above, er det ikke svært at fĂĄ andre briller pĂĄ i forhold til stedfortræderkrigen i Ukraine. Nej, […]

A.B.
A.B.
1 year ago

Iflg Bo Theutenberg er den svenske politiske- og medieelite blevet overtaget af Rusland efter sovjets sammenbrud. Derfor har set medierne te sig.

K. Madsen
K. Madsen
1 year ago

De fleste læser MSM, men endnu har jeg til gode at tale med en person, som også stoler på oplysningerne i MSM.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  K. Madsen

Jeg har desværre venner, som æder propagandaen råt. Særligt én, som tror på at 6. januar var en blodig opstand, at Trump ville have folk til at drikke blegemiddel, ville sende missiler mod Mexico, osv.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x