13
maj
Seneste opdatering: 14/5-22 kl. 1653
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The Family Business

Ud fra disse musimske voldtægtsmænds selvforståelse, fører de krig imod os, men dem der i virkeligheden fører krig mod os, er de personer, politikere og institutioner, der har anbragt alle disse muslimer i vore lande: De bekriger os. De er de hovedskyldige, dem skal vi gøre op med for at vores civillisation skal overleve. De “voldtager” vore lande, hvorfor Robinsons dokumentar da også hedder The Rape of Britain. Man kan se første afsnit her.

I England har arbejderklassen ingen værdi

2. del af dokumentarserien The Rape of Britain giver ikke blot et billede af årtiers overgreb på engelske piger og myndighedernes svigt. Det bliver også mere og mere tydeligt, hvorfor alle disse overgreb har kunnet finde sted: i England har arbejderklassen ingen værdi.

Lørdag den 7. maj udsendte Tommy Robinson 2. del af sin dokumentarserie The Rape of Britain på platformen Gettr. The Rape of Britain er en hårrejsende dokumentation i 5 dele o, hvordan engelske piger helt ned til 10-års alderen systematisk er blevet groomet, voldtaget og terroriseret af pakistanske mænd. Første del af dokumentaren var centreret omkring et af de mange ofre i byen Telford, Nicole, og hendes beretning om årelang udnyttelse, voldtægter og mishandlinger fra pakistanske mænd, hvoraf en af dem gjorde hende gravid som 13-årig – og om et korrupt politi, der var i lommen på de pakistanske bagmænd og som henlagde hendes og hendes families anmeldelser af voldtægtsmændene, der aldrig er blevet opklaret, endsige efterforsket.

2.del af dokumentaren, som havde premiere lørdag, tager også udgangspunkt i vidnesbyrd, denne gang et anonymt offer, og som i 1. del er også denne – nu voksne kvindes – beretning hård kost og ikke for de sarte. Men man skylder både sig selv og ikke mindst ofrene for disse på en gang primitive og udspekulerede overgreb at lytte til dem. Ikke kun for deres mod og for at få forbrydelserne frem i lyset, men måske især fordi deres beretninger i kombination med Tommy Robinsons grundige research og vedholdenhed vidner om, at det engelske samfund for længst er holdt op med at være en retsstat – hvis det nogensinde har været det. læs videre på Trykkefrihed.dk

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
2 days ago

Muhammedanere skal ud af landet!

K. Madsen
K. Madsen
2 days ago
Reply to  Nielsen

Det skal de nemlig! Men det bliver temmelig svært at slippe af med de muselmænd, som er danske statsborgere. Nogle af dem har faktisk fødselsret til at være her, så hvad gør vi?

Videre!

Træt
Træt
1 day ago
Reply to  K. Madsen

Børn født i Danmark af udlændinge får ikke dansk indfødsret, i modsætning til den vanvittige lov i USA. Man vinder sædvanligvis ikke hævd på ejendom som man har fået ved procedurefejl hos det offfentlige. Vi begynder derfor med at tilbagekalde flygtningestatus fra de 99,9% der dels ikke var personligt forfulgte, dels var rejst gennem flere sikre lande inden de søgte asyl i Danmark. Uden flygtningestatus i Danmark bortfalder grundlaget for den lemfældige tildeling af indfødsret, der tilbagekaldes. Afkommerne, der ikke har nogen danske forfædre, har derefter heller ikke dansk indfødsret. Hele bundtet kan dermed udvises. Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol kan skide… Read more »

K. Madsen
K. Madsen
1 day ago
Reply to  Nielsen

Og det klarer vi, hvordan..? (Konstruktive og realistiske forslag ønskes)

trackback

[…] om klimahykleren Agnete Vienberg her. Se også Tommy Robinson: The Rape of Britain 2Læs også Rasmus Paludans demonstrationer stad för stad denna vecka med Stram Kurs Sveriges […]

Klodshans
Klodshans
1 day ago

Slaget er tabt! Den unge generation er hjernevasket gennem medier og uddannelsescentre osv!
Os der kan se hvor syg verden er blevet, er for få!

Bastardo
Bastardo
2 days ago

Pakistanere er de værste. Tæt fulgt af Somalier (som de dog ikke har så mange af i UK).
Tyrker på en delt tredjeplads med Marokkanere.

Djævlereligionen bliver bare ved med at give.

trackback

[…] er på 312 sider og koster 295 kr + porto. (Porto Danmark 44 kr og Udland 79 kr)-Bestil på [email protected] og husk navn, adresse og telefonnr. og modtag bogen bilagt […]

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x