23
maj
Seneste opdatering: 24/5-22 kl. 0258
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mark Steyn holder humøret oppe i en kronisk, politikerskabt krisetid

Der er som bekendt hele hundrede tilfælde i Europa af en meget lidt smitsom og dødelig sygdom. Mark Steyn synes at være en af de meget få journalister, der tør stole på sinegen dømmekraft, og som ikke er bange for at blive fyret for at sige sandheden i “de frie vestlige medier.”

Steyn berører også WHO’s “Machtergreifung” der foregår netop i disse dage. Danskerne ved inet om det, for man kan ikke informere sig om deres trick på dansk. Jeg har ikke kunne findet noget om det på danske medier. Læser man engelsk, er der masser af muligheder for at vide lidt om omverdenen: The WHO’s Death Trap for the US .Act Fast: They Vote Next Week.

Der vil altså mellem den 22 og den 28 maj ske en betydelig magtoverførsel fra danske politikere til ikke-valgte personer i FN systemet,  og EU vil foretage den. Det bliver dette, der kan bane vejen for tvangsvaccinationer og digitale pas, således at danske politikere kan sige: “Det har vi desværre ingen indflydelse på,” når danskere vil klage over overgreb. Vores såkaldte demokrati bliver om muligt endnu mere udhulet. Se World Health Assembly agrees to launch process to develop historic global accord on pandemic prevention, preparedness and response

3.8 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
K. Madsen
K. Madsen
1 month ago

Først Covid19, så en krig i et komplet uinteressant land og nu abekopper. Det ene afløser det andet, men til sidst gider folk ikke længere at lade sig skræmme fra vid og sans og at blive drevet rundt i manegen, så sker der endelig noget virkelig alvorligt, nytter det ikke meget, at magthaverne igen skriger “ulven kommer”.

Misinformation
Misinformation
1 month ago
Reply to  K. Madsen

Og varmechecken til de “fattige” er bare penge til energiselskaberne, men for ikke det skal se for åbenlyst ud skal pengene lige først indover folks konti. Det samme gælder de 5000 kroner til pensionisterne. Dette beløb kan jo ikke så godt udbetales direkte til fødevareproducenterne. Der bliver for tiden overført velfærdskroner til storkapitalen som aldrig før. Verdenshistoriens største tyveri!

K. Madsen
K. Madsen
1 month ago
Reply to  steen

Ingen tvivl om det. Sådan styres vælgerfårene nemmest.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x