24
maj
Seneste opdatering: 24/5-22 kl. 2110
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Weaponized public health-related propaganda. Media are again spreading public health fearporn.

Denne sidste uge er medier verden over eksploderet med meldinger om den sjældne sygdom abekopper (Monkeypox). At udbruddet er næsten på dagen sammenfaldende med en øvelse som Nuclear Threat Initiative (NTI) arrangerede i 2021, kan selvsagt være en tilfældighed, men meget tyder på at vi her har at gøre med et akut tilfælde af Monkey Business.

Øvelsen, som ble arrangeret i samarbejde med The Munich Security Conference – en anden prestigefyldt tænketank for globalister og ledere fra hele verden, blev præsenteret således på NTIs hjemmesider: Læs videre – (Monkey business: snyd, bedrag abekattestreger)

Dr. Robert Malone skriver på sin substack: Monkey Pox Truth versus Fearporn.

Rebel News in Davos BEFORE the “official” cameras arrive

Manstream medierne er med som inviterede gæster

Avi Yemini and Real Rukshan arrived a couple of days early to get over the jet-lag. And we’re so glad they did. WATCH & SHARE what they found. Full story: https://rebelne.ws/3PzcaOd SUPPORT: http://WEFReports.com

Fuld deltagerliste for Davos 2022 Fra Danmark deltager miljøminister Lea Wermelin (S) og erhvervsminister Simon Kollerup (S). Fra 2021 Miljøminister Lea Wermelin er ny Young Global Leader. Jeg synes, vælgerne skal spørge dem, hvad de har gang i med WEF. En ikke demokratisk institution der vil omstyrte demokratiet.


Se også Avi Yeminis egen You Tube kanal

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 month ago

Flemming Blicher ( St.Steensen Blichers tiptipoldebarn) Har lavet en god video på dansk, der forklarer WHOs igangværende magtovertagelse.

https://www.youtube.com/watch?v=qEXlUwkgnB8&t=3s

ino
ino
1 month ago
Reply to  Margrethe

Særdeles interessant, tak, Margrethe.

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  steen

Ja du har noget at være stolt af. Jeg havde ikke kunne dy mig for at prale her og der og alle vegne, hvis det var mig. Jeg har altid været særlig vild med “Sig nærmer tiden, da jeg må væk” til at lægge stemningen de mørke vinterdage.

En lang ubrudt kæde af fordrukne skræddere, sømænd og bøvede bønder – det hitter ikke rigtig nogen steder…

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x