24
maj
Seneste opdatering: 24/5-22 kl. 0719
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se også Document tv: Vi skal være bange. Om Davos, Klaus Schwab og WHO chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Sognepræst overvældet af dødsfald

Igen og igen ringer bedemanden og varsler nye døde

Jeg er udmattet. Igen og igen ringer bedemanden og varsler nye døde, som er på vej. Beretningen er ikke ny, da medierne har formidlet at krematorierne ikke kan følge med. Jeg har tavshedspligt, og det gælder de konkrete sager og personlige fortællinger, men jeg kan ikke forestille mig at jeg ikke må fortælle om min arbejdsvirkelighed, da det må have offentlighedens interesse at ikke bare krematorierne har travlt.

Jeg har heldigvis dygtige bedemænd at samarbejde med. Det er en støtte, fordi vi står i en situation, ingen af os har prøvet før.

Vi ønsker at favne hver familie / efterladt på den måde, som er den helt rigtige og tilpassede til netop denne situation, men kræfterne begynder at slippe op. Mange forløb har været lange, fordi mange findes døde, og derfor er politiet i sådanne sager ofte involveret ligesom retsmedicinsk også er det. Mange obduceres, før de kan frigives til den kirkelige handling.

Min mistanke er, at den procentuelle stigning i frekvensen af døde er udløst af vaccinen, men jeg ved det ikke på baggrund af evidens, og derfor ønsker jeg at netop dette forhold undersøges. Mit skøn beror alene på en mistanke, men det er min helt klare overbevisning, at man ikke leder efter vaccineskader. Derimod forstår jeg til fulde, at de, som undersøger, kan være biased.

Kunne jeg selv tænke mig at finde “noget” i et afdødt legeme, som jeg selv var injiceret med? Nej, det kræver faktisk et stort mod at efterprøve netop det, som man måske selv er bange for. Imidlertid er det håbløst at sidde med efterladte, og lytte til epikrise, og her vide med sikkerhed at staten i hvert fald ikke ønsker at efterprøve sig selv.

Det er den forpligtet på, altså staten, fordi tal er tal. Langt flere dør, og vi skylder hinanden at forstå hvorfor. Er det nedlukning og oplukningen, der udløser forhøjet dødsrate? Er det psykologisk betinget? Skyldes det forsinkelse i øvrige behandlingsplaner? Skyldes det andre forhold?

Hvorfor? Jeg beder statens ansatte læger redegøre for, hvorfor langt flere mennesker dør nu, og dermed bryder med den statistik for dødsrate, vi ellers kender.”

Facebook. Therese Strand Nielsen er sognepræst i Svanninge Sogn på Fyn.

Hun kan have slettet posten, den er her gengivet fra Connie Ringgaard. Præsten har næppe set interviews med flere engelske bedemænd om forbindelsen mellem overdødeligheden de oplever og Covidsprøjterne. F.eks. her og her.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
skeptiker
skeptiker
1 month ago

Her er lidt tal fra danmarks statistik….. Tolk dem som man vil… men i 2021 er der en merdødelighed i i forhold til det stygge CORONA år 2020 (inden vi fik vaccinen)

År/antal døde totalt
2017 53 261
2018 55 232 (influenza år)
2019 53 958
2020 54 645 (mange gamle døde af Corona/influenza??)
2021 57 152 HURRA FOR VACCINEN vi er alle reddet af Pfizer

link: https://www.dst.dk/da/Statistik/emner/borgere/befolkning/doedsfald

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago

Mit parti. Dem stemmer jeg på, har også været aktiv for dem

Dragen
Dragen
1 month ago

Endelig er der danske stemmer i debatten . ANSATTE – i- statens-tjeneste-stemmer. Breaking news .

Moderator
Moderator
1 month ago
Reply to  Dragen

Måske ikke ligefrem den mest begavede kommentar herover, men med 23 nedadvendte tomler kunne noget tyde på, at en individuel vurdering er nødvendig, præcis som det forholder sig med diverse kommentarer.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x