25
maj
Seneste opdatering: 1/6-22 kl. 1226
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(klik på hovedlink for at se Yeadon-video)

“Det handler ikke om folkesundhed, og vi lever ikke længere i et demokrati”

“Det er ikke en tilfældighed, at folk dør, Det er ikke en tilfældighed, at øknomien er ved at blive ødelagt.” Hvem der har iagttaget Biden-regimets perlerække af katastrofale beslutninger, tror at de er tilfældige uheld? Det er meningen, økonomien skal ødelægges, at der skal være fødevaremangel, og at små virksomheder skal gå under. Og formentlig – at krig skal bryde ud.

“Det er ondskab”

Her kan de mennesker, som Vestens ledere har bedraget,  orientere sig så de ikke skal rage rundt i mørket. Der er vel 20 procent danskere, der godt ved det, der siges her, resten er viljesløse ofre for løgnene, presse og politikere fodrer os med hver dag, og som læger ikke tør afsløre. De ved ingenting. Michael Yeadon var “a scientific researcher and vice president at drugs giant Pfizer Inc.” Slå ham op på Google, og se hvor gennemført Google lyver. Brug en ikke-propagandistisk søgemaskine bagefter f.eks. Duck Duck Go.

Se eventuelt hans Tolv løgne om Covid. Bagefter vil dit syn på verden, du hidtil har kendt, være forandret for altid. Du kan også lade være, og blive det som de fleste mennesker altid har været gennem historien: et viljesløst offer for ondskab og omstændigheder. Den næste Covid sprøjte kommer efter sommerferien, du får en chance til, for at tage dit liv i egne hænder, hvis staten – nu via kinesisk dominerede WHO – ikke vælger at bruge vold og tvang imod dig.

Statens førergreb på lægerne

Norsk læge fyret for at oplyse patienter om bivirkninger ved Covid-sprøjte. Informeret samtykke for patienterne?

Er Vestens politikere underbegavede, købte, korrupte eller kriminelle eller en skønsom blanding? De har nu mange døde og skadede mennesker på samvittigheden, og der venter en regning på dem. Lad os få et svar, inden WHO/EU begynder at behandle vores “pandemier,” udstede digitale pas, der skal detailkontrollere vores liv, og tvangsvaccinere os med farlige forsøgsvacciner for den næste influenza eller forkølelse. For det er snart.

DADL er lægernes forening. Kunne den organisere et kollektivt lægeoprør, der samtidigt beskyttede lægerne mod repressalier, kunne en del af regeringen Frederiksen skifte taburetten i Folketinget ud med en lignende i Østre Landsret. Det ville gøre folkesundheden en fantastisk tjeneste, og bringe sygsomsbehandlingen tilbage, hvor den hører hjemme: Hos fagfolkene.

Allmennlege Sjur Even Aunmo fikk sparken som fastlegevikar fordi han fortalte pasienter at COVID-19-vaksinen kan gi bivirkninger. Dette er noe han plikter å gjøre ifølge Pasient- og brukerrettighetsloven § 4. Aunmo har satt seg grundig inn i forskningen på disse vaksinene, og påpeker at de for det første er eksperimentelle på dette stadiet.

Videre er det Pfizer selv som har finansiert sin studie, en ansatt fikk sparken fordi hun varslet om at blindingen (anonymiseringen) var brutt, personer har blitt tatt ut av studien uten at det er oppgitt noen god grunn og rådataene for studien er ikke offentliggjort.

Selv har han sett flere bivirkninger, som kraftige menstruasjonsblødninger, hjerteproblemer og alvorlige nevrologiske bivirkninger. Han frykter at underrapportering kan medføre at bivirkningstallene fra Statens legemiddelverk er for lave. Hør podden: Sjur Even Aunmo – fikk sparken for å snakke om bivirkninger

Meget høreværdigt. Lægen kommer også ind på de helt forkerte kostråd, staten giver os, og på hemmeligholdte bivirkninger ved unødvendige og skadelige statiner, der bliver udskrevet som var det vitaminpiller. De er big pharmas største sællert, derfor slipper sandheden om den ikke ud.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
2 years ago

Jeg er en af dem, der har sovet i timen, når det gælder at se og gennemskue “The Great Reset”. Jeg kan høre på mange i Frihedsbevægelsens Fælleråd, at de har vidst det og set det komme i årevis, ja årtier. Men jeg har haft blikke stift rettet mod katastrofen islam, som vores fjende nummer ét. Ikke at den trussel er blevet mindre med dette WHO vanvid. Nu er der bare endnu en åben front i krigen mod os. Der er så et fænomen, der undrer mig ved de “tidligt vågne” i forhold til The Great Reset. De samme klartskuende… Read more »

Misinformation
Misinformation
2 years ago
Reply to  Margrethe

“The Great Reset” lyder da ellers tiltalende. Jeg har brugt 6 – 7 år på at oversætte vendingen og er kommet frem til “Den store nulstilling”.

Alle er pludselig fri for gæld, rygerlunger er pludselig blevet rene, bilen er pludselig blevet spritny osv. osv.

Du ejer intet, men er glad! Der har sgu heller ikke været nogen videre fidus i at være boligejer de sidste mange år, men resetterne skal snart skynde sig, hvis de skal nå det inden 2030, for ellers vil der være nogle dommedagsprofeter, som står tilbage med røde ører.

ino
ino
2 years ago
Reply to  Margrethe

Hvor finder man din rapport, Margrethe?

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  ino

Jeg havde også lagt den ind på FBFs FB-væg, men det er en lukket gruppe, og de er strikse med, hvem der bliver lukket ind, da der har været problemer med nogle, der viste sig at være meddelere med ureelle hensigter. På twitter kunne jeg ikke lægge den ind, Men du kan evt sende en pm på FB.

ino
ino
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg er smidt ud af FB

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  ino

OK. Jeg har nu lavet en Gettr konto, men desværre kan man ikke lægge PDF filer ind der. Det, jeg har skrevet er nu heller ikke interessant for de, der selv har fulgt med. Den er målrettet alle dem for hvem de barske realiteter bliver et nyopdaget chok.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

Nej der er ikke. Link knappen er død.

Dragen
Dragen
2 years ago

Breaking news : tendensen fortsætter. Læge i offentligt financieret stilling efterlever lægeløftet . Sætter patientens helbred over egen job-mæssig bekvemmelighed og risikerer fyring. Mageløst. Ikke set i nyere tid. Videoen med den engelske undertaker gav et blik ind i en virkelighed , flere os aner eksistensen af.( det er mærkelige kilder man idag skal opsøge for at få “medicinske råd ” og vejledning når man forsøger at tage vare på sit helbred )

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Jeg har skrevet en rapport på knap 23 sider, fyldt med luft imellem afsnittene, store grafer og billeder for at sikre, den er så let læst, som muligt. Mine meningsfæller, som jeg har bedt om at vurdere den, uden “flinkefilter”, siger “flot arbejde – så kan selv de dummeste forstå det! ” Selv om den ser simpel ud, har den kostet mig alle ledige minutter det seneste halve år. Samtidig med jeg skrev lød “ding,ding” lyden fra PC’en hver gang et nyt nyhedsbrev fra Epoch News, Americas Frontline Doctors, osv tikkede ind. Med en lind strøm af stadig mere gruopvækkende… Read more »

Dragen
Dragen
2 years ago
Reply to  Margrethe

Jeg vil gerne se din rapport i let forståeligt dansk , og overskueligt sat op. Hvor kan man se den / finde adgang til den?

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Vestens politikere er underbegavede, købte, korrupte eller kriminelle eller en skønsom blanding! JA, det er mildt sagt. Der går ikke lang tid, før en eller rabiat nyvalgt politiker falder mere eller mindre til patten, når vedkommende først er i folketinget. Så bliver man så helvedes forstående og politisk korrekt. Man skulle jo gerne have en fed fremtid!

K. Madsen
K. Madsen
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Det handler om kontrol!

K. Madsen
K. Madsen
2 years ago

“Er Vestens politikere underbegavede, købte, korrupte eller kriminelle eller en skønsom blanding?”

Ikke underbegavede, men købte og kriminelle. Med hensyn til korrupte kommer det an på, hvordan man definerer begrebet korruption

Klodshans
Klodshans
2 years ago
Reply to  K. Madsen

K.Madsen, hvilken straf synes du mennesker skal have, hvis de er medskyldige i mange hundrede af voldtægter, tusindvis af voldelige overfald, terror, titusindvis af hverdags terror “ trusler og chikane “, misbrug af tusindvis af milliarder kr?

K. Madsen
K. Madsen
2 years ago
Reply to  Klodshans

Det kommer meget an på, hvor i verden disse forbrydelser har fundet sted og hvem, der er ofrene. Jo længere borte des mindre interesserer det mig.

Klodshans
Klodshans
2 years ago
Reply to  K. Madsen

Jeg tænker på de danske politikere, som gør sig skyldige, på grund af deres venner fra MENAPT landene!

K. Madsen
K. Madsen
2 years ago
Reply to  Klodshans

Ok. Danske politikere, som findes skyldige af en folkedomstol, skal idømmes et liv på varig kontanthjælp, have beslaglagt al formue og ejendom samt fradømmes retten til beskæftigelse, men alligevel tvinges til at søge jobs de ikke må tage, hvis de får dem tilbudt. De skal endvidere idømmes livsvarigt ophold i Danmark, i et boliområde beboet af især muslimer.

Dragen
Dragen
2 years ago
Reply to  K. Madsen

Det er en god straf.

Klodshans
Klodshans
1 year ago
Reply to  K. Madsen

K. Madsen, dit svar fortæller mig, at alt er tabt.
Du minder mig om de dommere som igen og igen dømmer udlændinge betingede udvisninger, påtrods af knivstikkeri voldtægter osv på danskere!
At politikere dagligt tager røven på danskere, overrasker mig ikke længere. Det har ingen konsekvenser, og hvis det får konsekvenser bliver det højst en “ næse “.
PS: Til alle herinde; ang massedød vedr vac. Hvor bliver den af?

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Var hittar jag GULDMYNTFOTEN?

K. Madsen
K. Madsen
1 year ago

Som allerede nævnt hedder det ikke ”awaiting for approval”, men ”awaiting approval”. At kommentarfeltets administratorindstillinger måske kun giver muligheden; ”awaiting for approval” må skyldes, at én eller anden er analfabet. På dansk siger man jo heller ikke ”afventer på godkendelse”, men ”afventer godkendelse”.

teknisk ustabil ? opgiver
teknisk ustabil ? opgiver
2 years ago

Er systemet blevet mere stabilt siden sidst? Erdet
nu muligtatskrivefle
næh

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x