28
maj
Seneste opdatering: 28/5-22 kl. 2042
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rand Paul: This is the danger of a one-world government – a nightmare

Omkring halvdelen af Folketinget har en eller flere forbindelser til World Economic Forum. Deres vælgere burde spørge dem, om de gĂĄr ind for en ikke-demokratisk valgt verdensregering og andre af WEF’s paradegrene. De lægger ikke skjul pĂĄ dem, sĂĄ hvorfor skulle danske Folketingsmedlemmer. Vælgerne bør spørge dem inden de stemmer pĂĄ dem.  Ved de, hvad de støtter, som den velinformerede Rand Paul, eller aner de det ikke? Det kan vel næppe ligge indenfor deres mandat at afskaffe en demokratisk valgt, dansk regering.

“Tager du til Davos, køb en enkeltbillet!”

I Canada er der en enkelt poltiker med samvittighed, hæderlighed og hĂĄr pĂĄ brystet. Kandidaten til formandsposten for det konservative parti, Pierre Pollievre, vil forbyde ministre og embedsmænd i at deltage i World Economic Forum møder, hvis han bliver valgt. “Tager du til Davos, er det en enkeltbillet ud.” I et tweet siger han: As Prime Minister, I will ban ministers and other top officials from involvement with the World Economic Forum. You must work for Canada, not for a policy that is against the will of the canadian people.

Sveriges voldsspiral

Indtil nu i 2022 er 29 mennesker skudt ihjel. Et skuddrab hver 5. dag. Det danske tal er 12.5

Svenskerne er et meget tĂĄlmodigt folk, hvis man ikke ligefrem skal kalde det politisk indolent. I 1975 var Sverige lige sĂĄ rigt som Schweiz, og Europas fredeligste land. I 2022 er Sverige drattet til nr. 28 pĂĄ OECD listen, samtidigt med, at det er blevet Europas farligste, mest voldelige land.

Et sĂĄdant politisk mismanagement skulle man tro, vælgerne ville straffe, men nej. Befolkningen tager det til sig og betaler, hvad det koster. Sverige har en slags demokrati, men viljen til at benytte det, er nærmest usynlig. Politikerne kunne naturligvis godt komme det meste til livs, hvis de ville bruge de nødvendige midler – men det vil de  ikke. Antagelig ville det blive sĂĄ voldeligt, at det ikke ville gøre sig pĂĄ TV.

4 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peer Pedersen
Peer Pedersen
2 years ago

At gĂĄ ud og spise pizza i Sverige, er som at holde picnic pĂĄ en skydebane ved mĂĄltavlen.

K. Madsen
K. Madsen
2 years ago

“Det kan vel næppe ligge indenfor deres mandat at afskaffe en demokratisk valgt, dansk regering”

Det er desværre sådan, at når først folketingsmedlemmer er valgt, så er de af den opfattelse, at de har mandat til alt (ALT!). Og ved næste valg har vælgerne fuldstændig glemt, hvad politikerne mente de havde mandat til. Og ellers kan der jo altid regeres og lovgives uhæmmet i ly af én eller anden krise, så ingen rigtig opdager, hvad der foregår.

Misinformation
Misinformation
2 years ago

“Et skuddrab hver 5. dag. Det danske tal er 12.5”
Jeg vidste godt nok ikke, at det stĂĄr sĂĄ slemt til i Danmark. Det er jo mere end to om dagen!

Misinformation
Misinformation
2 years ago
Reply to  steen

Det er for tør læsning, men med 12,5 skuddræbte om dagen nærmer vi os vist sydafrikanske tilstande.

Træt
Træt
2 years ago
Reply to  Misinformation

Det er jo nok to pr femogtyvende dag eller cirka det halve af Sverige, som jo har knap dobbelt sĂĄ mange indbyggere som vi har.

Misinformation
Misinformation
2 years ago
Reply to  Træt

Jeg forholder mig til det, der står skrevet. Ikke til gætterier.

Tissedreng
Tissedreng
2 years ago

Meeeen, det er jo nok meningen at vi ikke skal kunne lide Bill Gates og Klaus Svaber!

Mon ikke der er tænkt lidt mere over tingene end at globalisterne bare vil have deres klamme elitære hyper-teknokratiske “new world order” lige bum i vores fjæs?

Mon ikke disse super-eliter skal blive godt gammeldavs upopulære og bane vejen for en slags populær-demokratiske revolte hvis resultat bliver præcis den sociale-økonomiske samfundsomstilling vores magthavere reelt vil have.

Teknologien er jo trods alt løbet fra den klassiske borgerlige-kapitalistiske model og vejen til det øko-socialistiske ferie-samfund umulig at undvige.

K. Madsen
K. Madsen
2 years ago
Reply to  Tissedreng

Hvis du tror, at magthaverne er i stand til at planlægge ret langt ud i fremtiden, tillægger du dem mere hjernekapacitet end de besidder. Der sker nemlig altid noget uforudset, som vælter korthuset.

Politikere ved, at deres tid her pĂĄ Jorden er kort, sĂĄ for dem gælder det bare om at rage sĂĄ mange af borgernes penge til sig som muligt, hvilket de sjovt nok mener at have mandat til. Prisen for denne adfærd er, at de snakker bĂĄde magthaverne og vælgerfĂĄrene efter munden; de skal som “bufferzone” mellem magthaverne og skattekvæget bĂĄde snoppe opad og nedad.

Tissedreng
Tissedreng
2 years ago
Reply to  K. Madsen

Jeg tænker bestemt at de har lidt flere bolde i luften end de lader os små grødbønder vide. Helt sikkert nogle relativt langsigtede mål for hvor de gerne ser samfundsudviklingen bevæge sig hen.

K. Madsen
K. Madsen
2 years ago
Reply to  Tissedreng

De eneste bolde vores egne parlamentarikere har i luften er at komme op i hierarkiet. Topministrene vil være kommissærer i EU, de mere ukendte vil være partiformænd og de helt ligegyldige, fyldet, ser sig selv som fremtidige ordførere. Og hele vejen igennem skal alle naturligvis aflønnes fyrsteligt af skattekvæget.

Ikke så svært at se!

Finn A. Skov
Finn A. Skov
2 years ago
Reply to  Tissedreng

De politikere der tænker langsigtet, er enten døde, eller bor i Kina.

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  K. Madsen

Snobberi er uden p, Karla.
Ellers ikke helt uenig i dit fejlbehæftede skriv.

K. Madsen
K. Madsen
2 years ago
Reply to  Anders

Stave- og grammatikfejl er bevidst medtaget af hensyn til underholdningsværdien.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x