29
maj
Seneste opdatering: 4/6-22 kl. 1058
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ti en halv times nekrolog over et døende land

It took me several weeks to watch all of this, because it’s so chocking and upsetting what they have done to Sweden and the rest of the West. I urge you to watch it, little by little. (Ingrid Carlquist)

”Before they can be brought to trial they must be exposed to the world.”

Dette er en ordentlig mundfuld. Jeg har set første afsnit og græsset rundt i de andre fem. Den er smækfuld af chockerende og vigtige filmklip, hvoraf jeg kendte de fleste i forvejen, men som dokumentar er det svært at finde en overordnet ide endsige en klar linje i den.

Jeg kan kun anbefale filmen til de sikkert mange danskere, der ikke tror det er alvor når jeg siger: “Sverige er færdigt, borgerkrigen er plantet allerede, og den bryder ud i anden halvdel af dette århundrede. Hvis du ikke tror på mig, bliver det værst for dig, for bagefter kommer turen til resten af Vesteuropa.”

Det så jeg for tyve år siden, nu kan de sidste nå at komme ajour på det spørgsmål. I en rationel verden ville den debat være overstået, og man ville gå videre for at forhindre de katastrofer, der har åbenbaret sig efter de sidste 40 års politiske bestræbelser.  VIDEO State of Sweden – 1-6.

 

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Oslo/Norge
Oslo/Norge
2 months ago

Den mest sannsynlige borgerkrigen i Sverige blir nok mellom fremmede stammer som sloss om «slagget av det som finns kvar…», ikke at svensker selv skal reise seg i noe forsøk på voldelig motstand og gjenerobring.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
2 months ago

Tror ikke at vi nødvendigvis må vente 30 år eller mer på borgerkrigen.

På den andre siden tviler jeg også på at denne eventuelle borgerkrigen er det verste som kan hende Sverige og vesten forøvrig, at utviklingen bare fortsetter og at motstanden blir svakere og svakere ettersom årene går er nok både det verste og det mest sannsynlige alternativet.

Nå høres jeg vel supermilitant ut men nei, jeg ønsker ikke krig av noe slag. Bare at denne galskapen bremses, stoppes og aller helst reverseres.

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
2 months ago

hvad bestiller militæret? Hvorfor er de altid usynlige?

K. Madsen
K. Madsen
2 months ago

Flere dommedagsprofetier. Ærgerligt vi ikke kan tales ved om 100 år og drøfte, hvordan det gik i virkeligheden.

Som nævnt i en anden kommentar, sker der altid et eller andet, der vælter korthuset. Og endnu er intet gået 100 % som planlagt. Nogen steder!

Misinformation
Misinformation
2 months ago
Reply to  K. Madsen

Vi bliver simpelthen nødt til at finde på noget, så det forbliver muligt at bevare pessimismen. F.eks. kunne man snuppe sig en tår eddike af og til.

Misinformation
Misinformation
2 months ago
Reply to  steen

“Saknaden efter det Sverige som nyss fanns”

Jeg savner, hverken det nutidige Sverige eller det Sverige som aldrig har været. Og så må der jo forresten også være en årsag til, at 1,5 mio. svenskere emigrerede til Amerika. I antal personer, ti gange så mange som fra Danmark.

Og svenskernes evige øregas om neutralitet under WWII giver jeg heller ikke meget for.

Misinformation
Misinformation
2 months ago
Reply to  steen

“er vi til gruppemøde i Enhedslisten her?”

Slet ikke. Jeg har bare ikke vildt meget tilovers for svenskere eller Sverige.

Du har vel ikke glemt, hvad der skete med Skånelandene og deres indbyggere?!

Misinformation
Misinformation
2 months ago
Reply to  steen

“min animositet rækker ikke 400 år tilbage”

Det er nu heller ikke nødvendigt. Nogle årtier rækker; fri passage for tyske tropper gennem Sydsverige, svensk deltagelse i Vinterkrigen, på tysk side, “nattogene” gennen Sverige, manglende retsopgør efter WWII. Sverige har altid været en militaristisk og småfascistisk stat.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
2 months ago
Reply to  Misinformation

Oi! Tyskland deltok overhodet ikke i Vinterkrigen 30/11-39 til 13/3-40. Stalin og Hitler avtalte å dele Polen og østeuropa mellom seg, Finland var sovjetisk interessesfære etter denne avtalen men forsvarte seg så intenst at de til dagen i dag står som et eksempel for hele Norden. Du forveksler altså Vinterkrigen med Fortsettelseskrigen mens du lenger ned i feltet her våger å kalle meg historieløs fordi jeg ikke hater dagens svensker av gamle historiske grunner. Har du hørt om Lapplandskrigen 15/9-44 til 27/4-45? Finnene jaget da tyskerne ut av nordkalotten sin og dette førte til at Finnmark og Troms fra Pasvik… Read more »

Oslo/Norge
Oslo/Norge
2 months ago
Reply to  K. Madsen

Dommedagsprofetier?
Sammenligner jeg byen jeg vokste opp i på 70-tallet med idag nærmere 50 år senere må jeg innrømme at for eksempel Vivi Krogh (1919-2014) fikk 100% rett i sine advarsler,
så hvor gammel er du?
Husker du Skandinavia for f.eks 40 år siden? og føler du i så fall at utviklingen går riktig vei?

Misinformation
Misinformation
2 months ago
Reply to  Oslo/Norge

Ja, jeg husker udmærket. Og det jeg ikke husker personligt, kan jeg læse mig til. F.eks. at du som norsk har al mulig grund til at ønske Sverige derhen, hvor peberet gror.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
2 months ago
Reply to  Misinformation

Er du K.Madsen? Uansett: alle europeiske land har mer eller mindre forferdelige historier, alle har vi kriger mot naboer å minnes og gammel bitterhet å vedlikeholde. Idéen om at jeg skal hate Sverige og svensker pga historiske forhold, og det i den grad at jeg ønsker dem under tyrken, forekommer meg som galskap om ikke forræderi…det vil bli vår (Europas) død. I det store bildet er dansker, svensker og nordmenn nær sagt samme folk og vi bør på alle måter forsøke å hjelpe hverandre. Svensker av i dag har ikke mer skyld i erobringen og undertrykkelsen av Skåne enn jeg… Read more »

Misinformation
Misinformation
2 months ago
Reply to  Oslo/Norge

Jeg forstår. Det gælder om at være komplet og fuldstændig historieløs.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
2 months ago
Reply to  Misinformation

…og det sier du, som mener at det var feil å støtte Finland under vinterkrigen.
🤮

Misinformation
Misinformation
2 months ago
Reply to  Oslo/Norge

Det jeg siger er, at Sverige meget gerne placerer sig på en piedestal bygget på moralisme. Og dér hører landet bestemt ikke hjemme.

Nielsen
Nielsen
2 months ago
Reply to  Oslo/Norge

Helt enig Oslo/Norge.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x