10
jun
Seneste opdatering: 12/6-22 kl. 0811
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Sudden adult death syndrome.” Tror de vi er dumme?

Sunde unge mennesker dør pludselig af et mystisk syndrom kaldet SADS.“The corporate media,” også kaldet “løgnemedierne,” har haft de mest fantasifulde forklaringer på alle de yngre mennesker, der er faldet døde om af hjertestop. De bliver vildere og vildere, og pressen høvler mere og mere af deres lasede troværdighed af. Også i Danmark er pressen dog nødt til at bemærke overdødeligheden: Læger alarmeret: Stor stigning i antal hjertestop for unge under 30 år.

Magnus Heunicke har i dag annonceret, at efterårets coronaepedemi bliver værre end sidste år, og det tror pokker, da det er de vaccinerede der multiplicerer smitten takket være bla. Heunicke, hans regering og hans presse. (se nedenfor). Til den tid skal I få overfyldte hospitaler at se, og magtesløse læger der ikke må sige sandheden, hvis de vil have en karriere.

Den sande forklaring vil naturligvis være, at de vaccineskadede- og døde, vil blive ekspederet ind under kategorien “Covid-døde.” Så kan bedraget af en vildledt og ikke alt for opvakt befolkning fortsætte. I Norge er Folkhelseinstituttet allerede igang med statistik-bedraget: FHI gjemmer vaksinedødsfall i Covid-19 dødsstatistikk.

Lars Bern om Davos, globalisterne og demokratiets svanesang

Lars Bern er værd at høre i dag. Der er også andre emner, men det hele er en fornøjelse af klarsyn

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

Lægernes forklaring ifølge linket” “Der er flere årsager til, at dette sker, men det er især stillesiddende livsstil, usunde spisevaner, stress og fedme, der er de primære årsager til, at unge udvikler hjerteproblemer.” Og det var så på det tidspunkt at en rigtig journalist KUNNE have spurgt om det også gælder for de mange top atleter og unge fodboldspillere i perfekt fysisk form, som er faldet om på banen med hjertestop? Men jeg tror efterhånden at der eksisterer flere enhjørninger end egentlige journalister. Bemærk at de ikke engang kan placere et komma rigtigt i den korte tekst, så at bede… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Jeg har iøvrigt lige læst i BT at sundhedsministeriet nu siger at danskerne skal indstille sig på en ny omgang corona til efteråret. Det bliver interessant at høre deres forklaring på hvorfor en fuldt vaccineret befolkning nu skal igennem det igen.. Edit: Jeg så lige bagefter at det allerede stod i snaphanens artikel. Uanset, så kan det jo være gode nyheder hvis man gerne ser en ende på bedraget. Der er vel trods alt grænser for hvor mange danskere der bare æder det råt hvis deres tv siger at smittetallet på et tidspunkt hvor alle er vaccinerede, er det samme… Read more »

Last edited 1 year ago by Poul
Nils
Nils
1 year ago

Gaar vi 50 aar tilbake i tid ville argumentene for vaksinen fremstaatt som rasjonelle, for da var den vestlige verden rasjonell. I dag er den vestlige verden irrasjonell og defor er argumentene for vaksinen anakronistiske.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x