14
jun
Seneste opdatering: 16/6-22 kl. 1547
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er ikke én journalist i ‘Vestens frie medier,’ der ikke ved hvilke historier, han ikke kan skrive

Og det er ødelæggende for den tillid, der endnu måtte være til MSM. Ligesom tilliden til Sundhedsvæsen og læger. Tilliden til politikerne efter Covid-19 behøver vi næppe tale om.

Det er synd for Bieber, at han har fået Ramsey Hunt Syndrome, for det er alvorligere end Bells Palsy, som man også får af Covid vaccinerne, og han vil være mindre tilbøjelig til at blive rask. Hans karriere er formentlig forbi.

Oven i købet har hans 26-årige kone haft en blodprop i hjernen, også vaccineforårsaget. Hvis du tror på, hvad pressen skriver om Biebers sygdom, så går det over hvis du er rationel og læser Steven Kirsch’s argumentation. Det endelige bevis på, at den er sand, er vel at du bliver sanktioneret, hvis du sætter den på Twitter. Big Tech og pressen er blevet en skændsel, for ikke at sige: En demokratisk gift:

Was it vaccine related? That’s what the math says. Here’s my calculation. And I give six reasons why he will never admit this publicly.

The VAERS data shows that Ramsay Hunt Syndrome (RHS) is 160 times more likely after a COVID vaccination than for all the other vaccines combined in any given year. And if you exclude the anthrax vaccine from that comparison, the likelihood is simply too high to calculate (0 cases in 32 years).

So the COVID vaccine should definitely be considered as a possible cause for this rare disease because when you’ve been vaccinated, it’s no longer rare. For example, one doctor tweeted he say 4 cases in a month, but had never seen any cases before in the 32 years he’s practiced medicine. All the cases had gotten the COVID vax 3 to 4 months earlier. This anecdote alone implies that it is over 32*4=128X more likely that RHS was caused by the vax than occurring naturally. It’s impossible to explain any other way.

I show below that the estimated rate of RHS after COVID vaccination is likely at least 338 cases per 100,000. The medical literature says it occurs naturally in 5 cases per 100,000. Therefore, because it is much more likely after vaccine than by chance, it is 99% likely that Justin’s RHS was caused by the vaccine, and only 1% chance that he got “unlucky.”

Sadly, it’s unlikely Bieber’s doctors will ever acknowledge that so it’s unlikely he’ll get the care he needs (treat both the RHS and the vaccine injury). He’ll simply assume he is just unlucky.

The mainstream press isn’t doing its job if they don’t report this (which they won’t). Læs videre Why I’m 99% certain that Justin Bieber’s facial paralysis was caused by the COVID vaccine

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
5 months ago

Det kan måske netop gå hen og blive psykopaternes Waterloo. Havde de tænkt sig lidt om, havde de selvfølgelig nøjedes med at injicere sports- og popstjerner med saltvand.(Som Max Schmeling lige, indirekte, har påvist var en af de tre injektioner Pfizer havde sendt i omløb) Men i deres storhedsvanvid har den kørt på Anything Goes. Med net- og mediecensur har de også kunne komme langt med at invalidere og myrde nok så mange jævne Linda’er og Stephen’er. Men når alle teenagepigers våde drøm og Onslows fodboldstjerner pludselig forsvinder fra skærmen – alle med de samme mystiske symptomer – hvor længe… Read more »

Margrethe
Margrethe
5 months ago
Reply to  steen

Jeg kan ikke engang huske, hvor fra jeg vidste, det var der. Måske var der ikke gjort meget ud af annonceringen, hvis Max Schmeling har set det som en form for generalprøve. Der manglede ikke publikum af den grund og alle virkede næsten euforisk begejstrede. Måske en vor tids “Kaj Munk”.

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago

Menneskets værste egenskab er dets flokmentalitet

Last edited 5 months ago by Cat Girl
Poul
Poul
5 months ago

“Der er ikke én journalist i Vestens frie medier, der ikke ved hvilke historier, han ikke kan skrive”. Sikkert ikke, men hvem på “vores side” gør det istedet for? I danmark mener jeg, hvem med en større offentlig stemme taler om bivirkninger af vaccinen eller andet corona relateret? Politikere, medier, hvem som helst? Find din personlige favorit politiker på facebook, den du stoler allermest på, og tjeck selv hvor meget den person har skrevet om noget af det du læser på snaphanen. Held og lykke.. De rider alle deres små kæpheste for at fremme deres karriere, og af samme grund… Read more »

28F54B06-EB20-4562-BC1E-ECA22D335E30.jpeg
Vicktor Børge
Vicktor Børge
5 months ago
Reply to  Poul

Det undrer mig, at vi aldrig har hørt spørgsmålet til en politiker:
“hvem er Klaus schwab”?
“er du enig i the great reset og verdensregeringen”?

Poul
Poul
5 months ago
Reply to  Vicktor Børge

Eller bare har set det billede af løkke med ham i noget medie, jeg så det på snaphanens twitter. Hvilken dansk avis ville bringe det? Det er det samme med george soros. I meget lang tid, årevis, havde jeg kun hørt navnet sporadisk, som en del af et eller andet alex jones-agtigt rableri, og jeg troede faktisk ikke at soros overhovedet eksisterede i virkeligheden, men bare var sådan en bøhmand som de skøreste konspirations teoretikere ævlede om. For jeg havde jo aldrig set eller hørt noget om manden i medierne, selvom han ifølge disse konspirationsteoretikere havde en finger med i… Read more »

Poul
Poul
5 months ago

Jeg så lige dette, i canada (af alle steder) har de åbenbart et program som hjælper ofre for vaccine skader: https://youtu.be/axK3SyuBuYw

Jeg ved ikke om det program er statsstøttet eller drevet af en fond eller lignende, men hvis det er staten der står bag, så er det jo en indrømmelse der burde være forsidestof verden over!

Sebastian
5 months ago

Spurgte i dag min læge om han ville anbefale mig at blive covid-vaccineret. Det ville han helt bestemt. 
Nogen der kender til en praktiserende læge i København som fraråder folk at blive covid-vaccineret? 

K. Madsen
K. Madsen
5 months ago

I det mindste kommer Bieber næppe til at lide økonomisk.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x