15
jun
Seneste opdatering: 15/6-22 kl. 2001
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“En nation kan overleve sine tåber – og tilmed sine hensynsløse stræbere. Men den kan ikke overleve forræderi indefra” (Cicero)

Arne Weinz lægger ikke fingrene imellem her, og jeg er desværre tilbøjelig til at give ham ret. Jeg kommer i tanker om nyligt afdøde Michael Mannheimer, der for nogle år siden citerede Ciceros “Den indre fjende.”

“En nation kan overleve sine tåber – og tilmed sine hensynsløse stræbere. Men den kan ikke overleve forræderi indefra. En fjende foran porten er ikke lige så farlig, fordi han er kendt og fører sit flag, synligt for enhver.

Men forræderen bevæger sig frit indenfor bymuren hans diskrete hvisken sniger sig gennem alle stræder og kan tilmed fornemmes i regeringsbygningerne. Forrædderen optræder ikke som en sådan. Han taler fortroligt, har et tillidvækkende ansigt, benytter velkendte argumenter og appellerer til den misundelse som ligger dybt i ethvert menneskes hjerte.

Forræderen arbejder på at svække nationens sjæl. Han driver sit uvæsen om natten – hemmeligt og anonymt – indtil nationens søjler er undergravet. Han inficerer nationens politiske organer, indtil de taber deres forsvarskraft. Vær ikke bange for en morder. Frygt en forræder. Han er den virkelige pest ! “

Joakim Lamotte giver op

Nordiske politikere har endnu ikke importeret mord på journalister (og politikere vel at mærke) fra den 3. verden, men det er ved at være oppe over. På sin Facebook skriver Joakim Lamotte:

På grund av hot mot min familj måste jag tyvärr härmed meddela att jag avslutar mitt arbete med journalistik.

Jag har jobbat som journalist i knappt 20 år men nu är det över. Ikväll klockan 19:00 kommer jag hålla en livesänd presskonferens på Instagram för att förklara vad som hänt (länk).

Det blir den sista livesändningen jag genomför någonsin. Utöver det kommer jag inte göra några intervjuer.
Tack för allt stöd genom åren!

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Brian Olesen
Brian Olesen
5 months ago

Ja, det er fantastisk..

Og imens kan ulækre, korrumperede liberale/venstrekstreme journalister boltre sig konsekvensløst i kulturradikalismens hellige navn og fortsætte med at smadre ikke bare Sverige og Danmark men som bekendt hele Vesteuropa.

Andreas
Andreas
5 months ago
Reply to  Brian Olesen

“fortsætte med at smadre”

Det er også en måde at statuere eksempler på. Og så er det lovligt!

Brian Olesen
Brian Olesen
5 months ago
Reply to  Andreas

Hvilke eksempler, mener du, der bliver statueret. Og ikke mindst, behager det dig?

Inge Suhr
Inge Suhr
5 months ago

Det er så uhyggeligt, mere og mere bliver den fri tale lukket ned.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago

Joakim Lamotte alt for meget journalist til at give op, han kommer helt sikkert stærkt igen. En danser holder aldrig op med at danse, en forfatter holder aldrig op med at skrive, en musiker aldrig op med at spille, en politiker holder aldrig op med at være korrupt. Lamotte kommer helt sikkert stærkt igen, han er alt for ærlig, alt for meget journalist til at stoppe, en lille tiltrængt ferie mere bliver det sikkert ikke til, inden Lamotte er stærkt tilbage igen. Også i den betragtning at islam synger på allersidste vers, islam er reelt skakmat i nogle få træk,… Read more »

Misinformation
Misinformation
5 months ago

Pastafarianismen har bevist, at i takt med, at antallet af pirater er skrumpet på verdensplan, er den globale opvarmning steget.

Det forholder sig faktisk således, at et land som f.eks. Somalia, der i dag har verdens højeste antal pirater, samtidig er det land i verden, der udleder mindst CO2.

Henderson (pastafarianismens grundlægger) oplyser; at “global warming, earthquakes, hurricanes, and other natural disasters are a direct effect of the shrinking numbers of pirates since the 1800s.

Sjovt nok er ovenstående kendsgerninger ikke noget, vestens politikere eller MSM fortæller skatteyderne! Hvorfor skal det mon skjules?

trackback

[…] Joakim Lamotte giver op  […]

trackback

[…] Joakim Lamotte giver op  […]

Nielsen
Nielsen
5 months ago

Tak for reposting. Et alternativt medie havde dog at være at foretrække. Youtube er googlag.

Andreas
Andreas
5 months ago

Den nye landsforræderkommunistfascistpædagog er fra Aleuterne og hedder Yins Lin Pould Sen. Endnu er han forholdsvis ukendt i Vesten, men det varer ikke ved, for ANU (Australian National University) har beskrevet, hvordan Yins Lin bl.a. står bag det økonomiske kollaps på Sri Lanka.

Det mest idiotiske er dog, at Yins Lin gør som han nu engang gør fordi han ikke kunne få et banklån til indkøb af nye hjul til sin datters cykel.

Stop bankernes fascistiske pengeudlåningsmonopol inden verden går under!

K. Madsen
K. Madsen
5 months ago

Det er søreme et stort tab…

nielsen
nielsen
5 months ago
Reply to  K. Madsen

Det er faktisk temmelig trist. Men det værste af det hele er at det er de svenske politikere og MSM-journalister som er eneansvarlige for denne chikane mod dissidenter.
Brug også en halv time på Del 7 konferens maj 2022 – Magnus Stenlund – En perfekt storm
Hvis nogen kan levere et link til en kopi af Joakim Lamottes livesending senere i aften, ville det være rart. På instagram skal man logge på med enten faecesbook eller googlag. Hvilket ikke er en mulighed for undertegnede.

Nielsen
Nielsen
5 months ago
Reply to  nielsen

Der fik jeg lige overset en vasal.

Dragen
Dragen
5 months ago
Reply to  nielsen

Jeg får også problemer med at se Lamotte. Findes der andre links eller veje at gå.? Det er et stort tab for os , hvis Lamotte må give op. Den vaŕ rigtig grim ,- og overraskende.

K. Madsen
K. Madsen
5 months ago
Reply to  Dragen

Når du skriver, at Lamottes afgang er et stort tab, får du nedadvendte tomler.

Frisk
Frisk
5 months ago
Reply to  K. Madsen

Nej. Kun når du sarkastisk skriver “det er sandelig et stort tab ..” får du et for lille antal nedstemmer

K. Madsen
K. Madsen
5 months ago
Reply to  Frisk

Hvori består sarkasmen? (Jeg troede, at Lamotte var populær).

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 months ago
Reply to  nielsen
K. Madsen
K. Madsen
5 months ago
Reply to  K. Madsen

Er det ikke et stort tab?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 months ago
Reply to  K. Madsen

Det virkede bare, som om du mente det meget sarkastisk 🙄😉

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x