22
jun
Seneste opdatering: 23/6-22 kl. 1440
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Libaniseringen af Sverige i to dele, del 2

Men det bliver det. Islam er et socialt oplĂžsningsmiddel

“Alt er politisk” hed det i de tidligere 70 ere. En opskrift pĂ„ Helvede leveret af unge, der ikke vidste, hvad de talte om. I den islamiske verden er alt politisk, derfor er den en sygdom og et Helvede, mennesker bare Ăžnsker sig bort fra. Grunden til det er, at islam og politik er smeltet sammen fra fĂždselsĂžjeblikket, og aldrig kan adskilles. “Politisk islam” er derfor en pleonasme, der vidner om talerens uvidenhed. Som regel spejlblanke, naive, uerfarne, ubelĂŠste, uberejste og provinsielle politikere.

Masseimporten af islam er pÄ grund af det politiske, allerede pÄ forhÄnd et Helvede. Vi har slet ikke set, hvor meget endnu. Vi sidder pÄ fÞrste parket til Sveriges libanisering og kommende borgerkrig, hvilket mÄ vÊre den ÞjenÄbner, vi er nÞdt til at vente pÄ, inden vores vilje til overlevelse trÊder i kraft. SÄdan fungerer politikken. Noget er 40 Är undervejs, og nÄr det ankommer, er det tjuh hej chock og breaking alligevel. Alt kommer bag pÄ os, selv dÞden.

De muslimske krav og krÊnketheden, er politikkens begyndelse, der viser os, at sameksistensen bliver én lang magtkamp, inden den bliver til borgerkrig. KrÊnketheden er islams krig, mens den er i mindretal. Jeg mistÊnker, SÞrine Godtfredsen forstÄr det, nÄr hun i radioen siger Sikandar Siddique er en personificeret krÊnkelse.

Alt kunne forebygges med lidt omtanke, men vi er selvproducerende i katastrofer, fordi “problemer fĂžrst erkendes, nĂ„r de ikke mere kan lĂžses,” som Machiavelli skrev for 500 Ă„r siden.

Sveriges problemer kan ikke mere lĂžses

Sveriges problemer kan ikke mere lÞses. Danmarks kan, men de er ikke slemme nok endnu, og nÄr de bliver, kan de heller ikke mere lÞses. Det er en af det politiske Helvedes mange frustrationer.

Muslimer er nĂŠppe landet i Vesten, inden de starter en – i begyndelsen – politisk krig pĂ„ ord. Den gĂ„r senere til hĂ„ndgribeligheder, viser al historie. Hos os, er islam et socialt oplĂžsningsmiddel, og om det benyttes bevidst imod Europa, skal jeg ikke kunne sige.

Men hvis det gÞr, er det ondt og intelligent tÊnkt af EU og globalistiske krÊfter, som det mÄ vÊre. OplÞs Vestens kultur og folk, sÄ DE kan gribe den politiske magt over de sÞrgelige rester.

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Socialdemokraterna pĂ„skyndar medvetet integrationsproblemen, ökar radikaliseringen, terrorismen, stora kriminella islamiska familjer pĂ„ offentliga försörjning, gĂ€ngkrig och bostadsomrĂ„den med parallella regler, öppna grĂ€nser, allt recept pĂ„ inbördeskrig. Ryktet om Sverige svenska folkets olycka har spridit sig över hela vĂ€rlden, Sverige Ă€r inte lĂ€ngre ett land kristna flyr till, utan ett land kristna flyr ifrĂ„n, Ă€ven flyktingar frĂ„n Ukraina vill inte frĂ„n ett krig till ett annat krig, de som av misstag kom till Sverige, kommer Ă„ka hem till Ukraina igen. Vi vet mycket vĂ€l att lefle för islam slutar i olycka i döden, islam hör inte alls hemma i Sverige, för… Read more »

Egon
Egon
1 year ago

“utan ett land kristna flyr ifrĂ„n”

Ja, jeg har truffet en del svenske flygtninge i Sydeuropa.

Klodshans
Klodshans
1 year ago

HĂžrte en diskution pĂ„ svensk tv. De talte om hĂ„rdere straffe og mere politi 😅.
Som om det hjÊlper at det svenske dialog politi siger; FYHA det mÄ du ikke!
Politikerne og befolkningen kan hoppe og danse alt de vil, kun en ting hjĂŠlper, og kun en ting. Smid 99% af folk fra MENAPT landene ud af Europa.

Bent Andersen
Bent Andersen
1 year ago

Forbyd islam

Vector BĂžrge
Vector BĂžrge
1 year ago
Reply to  Bent Andersen

MuselmÊndene har omkring 50 muslimske lande de kan boltre sig i, sÄ egentlig er der ikke rigtig nogen god grund til at de skal belemre os andre med deres tilstedevÊrelse.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Joseph Saouk siger det sÄ tydeligt at selv Slette Mette Mink ForrÊderiksen og Elleman Jensen forrÊderen mÄ kunne indse det. Men de er en gigantisk del af den suppedas Europa er lokket ind i. Kort sagt, vi lever i et proditokrasi.

Ingolf
Ingolf
1 year ago

Hvis nu islam kunne nÞjes med at vÊre et almindeligt oplÞsningsmiddel, kunne fÊnomenet i det mindste gÞre lidt nytte. Eksempelvis kunne man sÄ bruge islam til at fjerne malerklatter med.

Realisten
Realisten
1 year ago

SelvfÞlgelig kan Sveriges problemer lÞses: Man kunne for eksempel deportere en stor del af den udenlandske befolkning med kompensation. Man kunne omlÊgge boligmarkedet sÄ svenske kvinder har mulighed for at fÄ flere bÞrn. Man kunne helt stoppe indvandringen, dele byerne op sÄ svenskere kunne bo i fred etc. Problemet kan stadig lÞses.

Robert V. Henriksen
Robert V. Henriksen
1 year ago

Det er lidt underligt at tÊnke pÄ at islamisterne ikke er
rykket ind i Sverige med en hĂŠr. Det er de tusinder af
civile muslimer der gĂžr forskellen. Blot ved at vĂŠre
kantede, bestemte, opfarende, stĂŠdige, truende og
voldelige. Selv om de stort set er ubevĂŠbnede (indtil
videre?), tvinger de de hĂžflige, civiliserede og konfliktsky
svenskere i defensiven. Ganske vist hjĂŠlpes de kultur-
fremmede af politikere og medier, men alligevel. Slaphed
og given efter er Ă„benbart nok til at et folk kan blive
terroriseret og udryddet af lidt mere beslutsomme typer.

Klodshans
Klodshans
1 year ago

Det er ikke kun i Sverige det foregÄr. Mange lande i EU er langsomt ved at drukne i det sorte lort fra MellemÞsten og Afrika.
Hvis ikke det snart stopper….. for helvede jeg er ved at brĂŠkke mig over de satans politikere og mine medborgere i Europa som giver dem legitimitet.

Robert V. Henriksen
Robert V. Henriksen
1 year ago

Awaiting for approval. Hvor lÊnge skal det sÄ vare? Har
ellers skrevet flere gange fÞr, og er helt pÄ Snaphanens side.
Kan man ikke blive godkendt een gang for alle. Det kan man
hos Aamund og Hodja, og det fungerer fint.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x