22
jun
Seneste opdatering: 23/6-22 kl. 1440
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Libaniseringen af Sverige i to dele, del 2

Men det bliver det. Islam er et socialt opløsningsmiddel

“Alt er politisk” hed det i de tidligere 70 ere. En opskrift på Helvede leveret af unge, der ikke vidste, hvad de talte om. I den islamiske verden er alt politisk, derfor er den en sygdom og et Helvede, mennesker bare ønsker sig bort fra. Grunden til det er, at islam og politik er smeltet sammen fra fødselsøjeblikket, og aldrig kan adskilles. “Politisk islam” er derfor en pleonasme, der vidner om talerens uvidenhed. Som regel spejlblanke, naive, uerfarne, ubelæste, uberejste og provinsielle politikere.

Masseimporten af islam er på grund af det politiske, allerede på forhånd et Helvede. Vi har slet ikke set, hvor meget endnu. Vi sidder på første parket til Sveriges libanisering og kommende borgerkrig, hvilket må være den øjenåbner, vi er nødt til at vente på, inden vores vilje til overlevelse træder i kraft. Sådan fungerer politikken. Noget er 40 år undervejs, og når det ankommer, er det tjuh hej chock og breaking alligevel. Alt kommer bag på os, selv døden.

De muslimske krav og krænketheden, er politikkens begyndelse, der viser os, at sameksistensen bliver én lang magtkamp, inden den bliver til borgerkrig. Krænketheden er islams krig, mens den er i mindretal. Jeg mistænker, Sørine Godtfredsen forstår det, når hun i radioen siger Sikandar Siddique er en personificeret krænkelse.

Alt kunne forebygges med lidt omtanke, men vi er selvproducerende i katastrofer, fordi “problemer først erkendes, når de ikke mere kan løses,” som Machiavelli skrev for 500 år siden.

Sveriges problemer kan ikke mere løses

Sveriges problemer kan ikke mere løses. Danmarks kan, men de er ikke slemme nok endnu, og når de bliver, kan de heller ikke mere løses. Det er en af det politiske Helvedes mange frustrationer.

Muslimer er næppe landet i Vesten, inden de starter en – i begyndelsen – politisk krig på ord. Den går senere til håndgribeligheder, viser al historie. Hos os, er islam et socialt opløsningsmiddel, og om det benyttes bevidst imod Europa, skal jeg ikke kunne sige.

Men hvis det gør, er det ondt og intelligent tænkt af EU og globalistiske kræfter, som det må være. Opløs Vestens kultur og folk, så DE kan gribe den politiske magt over de sørgelige rester.

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago

Socialdemokraterna påskyndar medvetet integrationsproblemen, ökar radikaliseringen, terrorismen, stora kriminella islamiska familjer på offentliga försörjning, gängkrig och bostadsområden med parallella regler, öppna gränser, allt recept på inbördeskrig. Ryktet om Sverige svenska folkets olycka har spridit sig över hela världen, Sverige är inte längre ett land kristna flyr till, utan ett land kristna flyr ifrån, även flyktingar från Ukraina vill inte från ett krig till ett annat krig, de som av misstag kom till Sverige, kommer åka hem till Ukraina igen. Vi vet mycket väl att lefle för islam slutar i olycka i döden, islam hör inte alls hemma i Sverige, för… Read more »

Egon
Egon
1 month ago

“utan ett land kristna flyr ifrån”

Ja, jeg har truffet en del svenske flygtninge i Sydeuropa.

Klodshans
Klodshans
1 month ago

Hørte en diskution på svensk tv. De talte om hårdere straffe og mere politi 😅.
Som om det hjælper at det svenske dialog politi siger; FYHA det må du ikke!
Politikerne og befolkningen kan hoppe og danse alt de vil, kun en ting hjælper, og kun en ting. Smid 99% af folk fra MENAPT landene ud af Europa.

Bent Andersen
Bent Andersen
1 month ago

Forbyd islam

Vector Børge
Vector Børge
1 month ago
Reply to  Bent Andersen

Muselmændene har omkring 50 muslimske lande de kan boltre sig i, så egentlig er der ikke rigtig nogen god grund til at de skal belemre os andre med deres tilstedeværelse.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Joseph Saouk siger det så tydeligt at selv Slette Mette Mink Forræderiksen og Elleman Jensen forræderen må kunne indse det. Men de er en gigantisk del af den suppedas Europa er lokket ind i. Kort sagt, vi lever i et proditokrasi.

Ingolf
Ingolf
1 month ago

Hvis nu islam kunne nøjes med at være et almindeligt opløsningsmiddel, kunne fænomenet i det mindste gøre lidt nytte. Eksempelvis kunne man så bruge islam til at fjerne malerklatter med.

Realisten
Realisten
1 month ago

Selvfølgelig kan Sveriges problemer løses: Man kunne for eksempel deportere en stor del af den udenlandske befolkning med kompensation. Man kunne omlægge boligmarkedet så svenske kvinder har mulighed for at få flere børn. Man kunne helt stoppe indvandringen, dele byerne op så svenskere kunne bo i fred etc. Problemet kan stadig løses.

Robert V. Henriksen
Robert V. Henriksen
1 month ago

Det er lidt underligt at tænke på at islamisterne ikke er
rykket ind i Sverige med en hær. Det er de tusinder af
civile muslimer der gør forskellen. Blot ved at være
kantede, bestemte, opfarende, stædige, truende og
voldelige. Selv om de stort set er ubevæbnede (indtil
videre?), tvinger de de høflige, civiliserede og konfliktsky
svenskere i defensiven. Ganske vist hjælpes de kultur-
fremmede af politikere og medier, men alligevel. Slaphed
og given efter er åbenbart nok til at et folk kan blive
terroriseret og udryddet af lidt mere beslutsomme typer.

Klodshans
Klodshans
1 month ago

Det er ikke kun i Sverige det foregår. Mange lande i EU er langsomt ved at drukne i det sorte lort fra Mellemøsten og Afrika.
Hvis ikke det snart stopper….. for helvede jeg er ved at brække mig over de satans politikere og mine medborgere i Europa som giver dem legitimitet.

Robert V. Henriksen
Robert V. Henriksen
1 month ago

Awaiting for approval. Hvor længe skal det så vare? Har
ellers skrevet flere gange før, og er helt på Snaphanens side.
Kan man ikke blive godkendt een gang for alle. Det kan man
hos Aamund og Hodja, og det fungerer fint.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x