4
jul
Seneste opdatering: 4/7-22 kl. 0729
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Erik Enby, der er læge og har kikket på blodprøver i 50 år, har også taget et kik på Pfizers såkaldte vaccine. Han viser, at vaccinen indeholder mærkværdige ting og sager – blandt andet levende partikler, der bevæger sig ved egen kraft, og som han kun kender fra kronisk syge menneskers kropsvæsker. Endnu en video, som er lang og krævende, efterlader ingen i tvivl om, hvilken forbrydelse der er begået med “vaccinerne.” THERE IS NO VARIANT – NOT NOVEL – NO PANDEMIC.

Læge: Hydroxychloroquin er et af de smarteste præparater

og Vesten har forbudt den billige, virksomme medicin med det udløbne patent. Ganske mærkeligt, ikke?

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Andres
Andres
1 month ago

Det er da påfaldende, at hver eneste gang det begynder at brænde på for diktatoren, Mette Frederiksen, sker der meget belejligt noget, der kan flytte fokus. Det være sig skyderi i Field’s eller andet.

Og svigter “heldet” kan en poitisk modstander jo altid fængsles.

Rasmus Modsat
Rasmus Modsat
1 month ago

Nej, det er ikke mærkeligt, at Vesten har forbudt et måske virksomt præparat til fordel for Pfizer. Sidsnævnte foretagende skal nemlig tjene penge nu! Mange penge, og måden at gøre det på er at tømme Vestens velfærdskasser. Andre virksomheder har fået de senere år og nu er turen kommet til Big Pharma, våbenproducenterne og energiselskaberne. Det har vi bl.a. EU til at sørge for.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 month ago

Fungerar Ivermectine på motsvarande sätt? Någon som vet?

Vicktor Børge
Vicktor Børge
1 month ago

Ivermaktin skulle være ligebra.
Jeg har fundet mig en læge, der har udskrevet det til mig.

A. Peabody
A. Peabody
1 month ago
Reply to  steen

Jeg fik 500 Mectizan (Ivermectine, MSD) 3 mg tabletter fra Nigeria, sjovt nok fremstillet i Frankrig, 30 Plaquenil 200 mg (hydroxychloroquine sulphate) fra Tyrkiet. Men det, der er mere interessant er, at jeg har benyttet en forstøver (nebulizer) fra Omron til at forstøve 10 ml NaCl 0,9% (B. Braun) med 1-2 dråber brintoverilte 3% (peroxide) samt 1-2 dråber 5% jod (Lugol’s Iodine Solution). Dette er en opskrift jeg så hos Dr. Mercola tidligt i 2020, og hver gang jeg har været forkølet har jeg inhaleret en dosis af ovenstående opskrift, og hver gang er alle symptomer på forkølelse/corona forsvundet indenfor… Read more »

Vicktor Børge
Vicktor Børge
1 month ago
Reply to  A. Peabody

Det lyder som et godt mix du har der. Det eneste der mangler er angeldust.

Spøg til side – det er en katastrofe, at vi er nød til at købe medicin på nettet, steder hvor vi ikke har skyggen af chance for at vurderer om man køber rottegift eller ægte medicin.

Tænk, at vi er kommet dertil, hvor afrikanerne er bedre stillet end vestlige borgere.

A. Peabody
A. Peabody
1 month ago
Reply to  Vicktor Børge

Jo Vicktor, jeg vidste præcist hvad jeg købte. Jeg hentede selv på et apotek i Istanbul når jeg nu var der alligevel, og en ven købte på et apotek i Nigeria (med foto af ubrudt emballage osv.).

Prisen var ca. 20kr i Istanbul og ca. 60kr i Nigeria, begge steder i håndkøb og helt uden tilskud af stjålne penge fra staten.

Vicktor Børge
Vicktor Børge
1 month ago
Reply to  A. Peabody

Du kunne lave en parallelimport og blive byens største pusher.

Utroligt, at vi skal opføre os sådan for at få em medicin, som er tilgængelig i hele den 3. verden

Fhv. Vicktor Børge
Fhv. Vicktor Børge
1 month ago
Reply to  Vicktor Børge

Carla ser ud til at være på spil igen og misbruger andres navne, for det er ikke mig, der har skrevet ovenstående kommentar.

Fhv. Vicktor Børge
Fhv. Vicktor Børge
1 month ago

Vaccinen indeholder en stor procentdel væske, og resten er noget udefinerbart krimskrams.

Casper
Casper
1 month ago

Hvis han kun har undersøgt én prøve, så er den nærliggende forklaring nok at den er kontamineret med bakterier. De bevægelige partikler er altså bakterier (men kan også være forskellige urenheder). Hvor har patienten skaffet vaccinen fra? Hvis det er resterne af et halvt brugt hætteglas, som er fisket op af en skraldespand på en lægeklinik, og derefter har ligget i patientens lomme eller stået på køkkenbordet eller i et køleskab, så vil den naturligvis være blevet kontamineret med bakterier. Hele samtalen indeholder da nogle interessante tanker, men det er meget uvidenskabeligt. Erik Enby var kendt som en yderst alternativ… Read more »

Last edited 1 month ago by Casper
kurt (aka Vicktor Børge)
kurt (aka Vicktor Børge)
1 month ago
Reply to  Casper

Nu skal du ikke tvivle på videoen, Casper.

Vicktor Børge
Vicktor Børge
1 month ago
Reply to  Casper

Vaccinerne er nemlig vores “supervåben” og de er perfekte, selvom opfinderen af selve Mrna-teknologièn, Robert mallone, advarer mod dem – han ved nemlig slet slet ikke noget om mrna-tech overhovedet. – ha der fik i den!

Off Topic
Off Topic
1 month ago

Gerningsmanden, som i går skød i København er sindslidende. Jeg mener; det er man da, hvis man render rundt og skyder i alle retninger.

Off Topic
Off Topic
1 month ago
Reply to  Off Topic

En minus-tommel må betyde, at én eller anden psykopat finder det helt ok at skyde til højre og venstre i en menneskemængde. Der er ikke andre måder at opfatte det på!

Brian Olesen
Brian Olesen
1 month ago
Reply to  Off Topic

Interessant kommentar.. Har du ligget under en sten de sidste 30 år?

B. Olsen
B. Olsen
1 month ago
Reply to  Brian Olesen

Hvad mener du Brian Olesen?

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x