5
jul
Seneste opdatering: 5/7-22 kl. 1221
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Nedenunder alt ligger sandheden, og den vil altid sejre”

Det kommer vidt omkring, men handler hele tiden om tidens helt overgribende spørgsmål, som næppe over ti procent af danskerne har forstået: Globalisternes pågående kup imod nationer og demokratier. Dette med alle de ting det indebærer, Covid-vaccinerne, digital valuta, statens og globalisternes medier, WHO’s pandemitraktat med betydelig suverænitetsafgivelse, nogle lande heldigvis forkastede men Magnus Heunicke uden videre underskrev, universel overvågning og social kredit system. Anbefales meget.

Klaus Schwab og Ida Auken

Ejendomret og demokrati hænger intimt sammen. Informerede borgere må også have økonomisk og politisk magt, for at kunne udøve indflydelse. Når Ida Auken siger, at jeg skal være lykkelig når jeg intet ejer, men skal leje alt (som er ejet af meget få andre), er hun så klar over, hvad det indebærer? Er alle de mange politikere i Folketinget, der spiser af World Economic Forums hånd klar over, hvad det er for antidemokratiske ideer, de flirter med?

Se også fra marts: Da Schwab erhvervede Auken

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 month ago

“Nedenunder alt ligger sandheden, og den vil altid sejre” Den holdning er funderet i et Kristent/kulturkristent verdensbillede. I muslimske lande, som Europa er på vej til at blive med stormskridt, er sandheden, defineret som hvilke løgne, der gavner min sag mest i dag. I morgen kan det meget selv være det modsatte, og så fremturer jeg lige så indædt og overbevisende for dét. Uden de mindste skrupler over et livslangt slalomløb uden om, ja netop en stræben efter at søge sandheden. Det er, hvad der gør mig mest pessimistisk, når jeg betragter de fleste grene af de nye frihedsbevægelser, som… Read more »

Ingolf
Ingolf
1 month ago
Reply to  Margrethe

Måske fatter muslimerne bare ikke, at Vestens magthavere udnytter dem. Eller også er de komplet ligeglade. Kan vi andre lære noget deraf?

A. Peabody
A. Peabody
1 month ago
Reply to  Margrethe

Brug af immigranter er en gammel taktik, der er mere en 2000 år gammel. Det samme er brug af korrupte politikere og en doven befolkning, der nægter at se tingenes tilstand i øjnen pga. af ideologier og frygt for at generalisere.

FJdksX6XoAMCOtL.jpg
Rasmus Modsat
Rasmus Modsat
1 month ago
Reply to  A. Peabody

Den med immigranterne og de 2000 år holder til dels vand, men at dovne befolkninger også i 2000 år har nægtet at se realiteterne i øjnene, er noget sludder. Vi skal ikke ret langt tilbage før borgerne i de forskellige lande overhovedet ikke anede, hvad der foregik så tæt på som i nabolandsbyen, men havde rigeligt et gøre med at knokle for at holde sig i live.

A. Peabody
A. Peabody
1 month ago
Reply to  Rasmus Modsat

Ikke helt det har aldrig været dyrere at forsørge sig selv og sin familie. De fleste af vores nære slægtning red på herremandens træhest, og levede under kummerlige kår og kendte ikke meget til omverdenen, primært fordi deres transportmuligheder var begrænsede, men også fordi systemet, det vi i dag kalder stat og kommuner var så voldsomt restriktive, at man ikke behøvede pas for at rejse. Der var ganske enkelt kun meget få, der rejste rundt og endnu færre rejste til udlandet. Det var stort set kun sømænd og soldater, der kom udenlands.   Hvis du eller kender til Romerriget vil… Read more »

IMG_4755.jpeg
Brian Olesen
Brian Olesen
1 month ago
Reply to  Margrethe

Du har helt ret, Margrehte. Vi er dog nok også en del, der godt er klarover- og det er de uheldige af os), at der venter to kampe og altså ikke kun én.

Ingolf
Ingolf
1 month ago

En fælles ydre fjende er virkelig noget magthavere kan bruge. Krige, sygdomme, fremmede magthavere “vi” ikke synes om, inflation osv. Det bedste er naturligvis konstant at flytte fokus fra den ene fjende/krise til den anden, så folk aldrig får mulighed for at samle tankerne og det får diverse diktatorer god hjælp til af medierne.

Vesten uddør 2025
Vesten uddør 2025
1 month ago

Lad da være med at klynke, vi skal da tage kampen op. Jeg underkastet mig da ikke en eller anden fed tyskers perverse planer eller en person med efternavnet Aukens marxisitske teori.
De skal få kamp til stregen

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x