6
jul
Seneste opdatering: 6/7-22 kl. 0831
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Intet i løgnemedierne. Den universelle krise vi går ind i nu, er politisk fabrikeret. Derfor tier magtens megafoner. Vi skal have en forsynings- og fødevarekrise oven i den financielle, derfor vil dette også komme til at ramme dansk landbrug. Gonzalo Lira sidder og taler fra Ukraine, og han er god.

Den nye adel
Af Lars Hedegaard

Der var engang en grundlov

Det er nu officielt: Mette Frederiksen og Mogens Jensen får “næser”.

Hvis en “blå” minister bryder loven, kommer hun i fængsel. Hvis hun er rød, får hun en næse og kan fortsætte, som om intet var hændt. Hermed er der indført et nyt samfundssystem, som indebærer særlige privilegier for socialister og deres støtter. I Grundlovens §83 står der ganske vist:

“Enhver i lovgivningen til adel, titel og rang knyttet forret er afskaffet.”

Grundlovens givere kunne ikke have forudset, at der senere med Folketingets samtykke ville blive indført forrettigheder for den røde adel, der kan kendes på, at den altid har magten uanset regeringens sammensætning. Om regeringen er “rød” eller “blå” kan være ét fedt, for den nye adel vil altid beherske Den Dybe Stat og sidder på alle samfundets institutioner.

I dagens Berlingske skriver Bertel Haarder:

“Det danske parlamentariske ministerstyre går ud på, at der altid er en minister, der kan drages til ansvar. I Minksagen bør ministrene, inklusive statsministeren, som sad for bordenden, selvfølgelig tage det fulde ansvar, både for de udførte ulovligheder og for den mangelfulde begrundelse for den kostbare udryddelse af alle mink inklusive avlsdyr uden for sikkerhedszonen. Det gør ikke den store forskel, om ministrene vidste, hvad de gjorde. Det er deres ansvar under alle omstændigheder.”

Ja, sådan var det engang, men vi lever i nye tider.

******************

Jeg skal opereres i fuld narkose ved middagstid i dag. Det vides ikke, hvornår jeg kan godkende kommentarer. Måske fra telefonen i aften. (Steen)

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peder Pedersen
Peder Pedersen
1 month ago

Så sent som i tirsdags gentog den kontroversielle professor Curt Swandon fra UoA (University of Australia), at man altid skal tage den slags oplysninger alvorligt i medierne, da man ellers riskierer at blive særdeles overrasket.

Peder Pedersen
Peder Pedersen
1 month ago
Reply to  Peder Pedersen

Når blot en kommentar ser ud som om den kan miskreditere fjenden, ryger den glat igennem censuren, men sorry, hverken UoA eller Curt Swandon eksisterer, og den gode professor kan således ikke have gentaget noget som helst.

Peder Pedersen
Peder Pedersen
1 month ago
Reply to  Peder Pedersen

Enten forholder det sig sådan, at den ene hånd ikke ved, hvad den anden hånd foretager sig. Eller også er den assisterende censor simpelthen snotdum.

Peder Pedersen
Peder Pedersen
1 month ago
Reply to  Peder Pedersen

Som antydet: Snotdum!

N. Darling
N. Darling
1 month ago

“I Minksagen bør ministrene…”

Læg mærke til ordvalget! Bertel skriver bør. Ikke skal. Men så ved vi da i det mindste, hvor vi har ham.

Off Topic
Off Topic
1 month ago

Fra B.T. online: ”Ferieplanerne hænger i en tynd tråd for mange af de SAS-passagerer, hvis flyafgang bliver aflyst på grund af pilotstrejken i selskabet.” Med en gennemsnitsløn på sølle 70000 kroner om måneden og en ugentlig arbejdstid på uhyrlige 18 timer forstår jeg sandelig godt, at de venstreekstreme piloter hos SAS strejker. Vi så det samme for år tilbage, hvor ekstremfascistiske sømænd altid strejkede på færgerne i ferietiden. Jeg går ind for, at sende visse typer på ophold i genopdragelseslejre i Afrika! Hårdt fysisk arbejde 10 – 12 timer dagligt under tropesolen skal nok få gjort dem lidt ydmyge. Man… Read more »

PIotr
PIotr
1 month ago
Reply to  Off Topic

OFF TOPIC! Det ikke let for dig at få fakta rigtigt.
De der primadonnaer med slips arbejder mere end 18 OM UGEN!
OG, en del af tjenere langt over DKK 100.000,- om måneden.
Bedre research næste gang!

Stem NB! SIAD! P.

Off Topic
Off Topic
1 month ago
Reply to  PIotr

Ikke dem jeg kender.

Off Topic
Off Topic
1 month ago

Forleden så jeg en video, hvor et russisk missil vendte om i luften og vendte tilbage til affyringsstedet, hvilket naturligvis må have været noget rigtig skidt for russerne.

Det fik mig desværre til at tænke på, hvor røvrendt de danskere, der voksede op under den kolde krig i virkeligheden blev, for hvis russerne i 2022 ikke har bedre styr på deres isenkram end tilfældet lader til at være, så har de da absolut intet kunne præstere for 40 – 60 år siden.

Hvorfor skulle folk dengang gå rundt med hjertet oppe i halsen af frygt for russerne?!

Peter Krogsten
1 month ago
Reply to  Off Topic

Simpelt Off Topic: En skræmt befolkning er nem at styre og kan bildes hvad som helst ind. Folk stod i kø og tiggede om at få et skud af de “vacciner” der var blevet kasseret.

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Peter Krogsten

Præcis. Ved hjælp af frygten manipuleres alt igennem. Frygt baner vejen for selvdestruering og udslettelse af sig selv og sine egne. Helt frivilligt.

Off Topic
Off Topic
1 month ago
Reply to  Peter Krogsten

Jeg mindes ikke, at borgere her i landet tiggede om at blive vaccineret med noget, som var blevet kasseret. Er “vi” ved at omskrive historien en lille smule? Forsøger “vi” at plante falske erindringer?

Det jeg husker er vacciner, som blev hastegodkendt, og her kan man så begynde at spekulere over, om det evt. gik for hurtigt.

Ingolf
Ingolf
1 month ago

Naturligvis skal vi have en forsyningskrise. Så længe gulddrengene kan tjene penge på kriser, så bliver kriserne skabt. De frie markedskræfter er måske ikke altid af det gode.

Ingolf
Ingolf
1 month ago
Reply to  Ingolf

Måske skulle jeg have skrevet “så længe magthavernes villige lakajer kan spinde guld”, med det lyder som noget vi har hørt for nogle årtier siden.

Noget andet er alle de medier, som er helt fantastiske til at tale diverse kriser op. Ingen nævnt, ingen glemt!

H. nielsen
H. nielsen
1 month ago

Der er intet demokrati

Når de røde globalist tosser er “anklagemyndighed”, så findes tredelingen af magten ikke. Rigsretssag er føres kun når det er for at træde indvandringskritiske NED

De har ødelagt vores land og overtrådt grundloven

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 month ago

Nu bruger Islam Net bilangrebet i Norge imod koranafbrænderne fra SIAN til at hidse muslimer op til endnu mere had, undskylde deres eventuelle kommende voldshandlinger på forhånd og udstede slet skjulte trusler imod det norske samfund.

Er “kulturberigelsen” ikke bare vidunderlig? 🙄

https://fb.watch/e6vblXKDJg/

Egon
Egon
1 month ago

“ndskylde deres eventuelle kommende voldshandlinger på forhånd og udstede slet skjulte trusler imod det norske samfund”

Nu til dags er det meget normalt at linke til diverse påstande. Ellers kommer der nemlig altid et ræverødt svin og forlanger det.

Felix Krull
Felix Krull
1 month ago

Det hollandske angreb på landmænd har også til formål at gøre plads for flere muslimer.

https://www.youtube.com/watch?v=6-dw8pLkbrI

Margrethe
Margrethe
1 month ago

Jeg må nok revidere mit syn på hollandske landmænd, som jeg, ved mødet med dem, mere betragter som forretningsmænd end landmænd. Og det er ikke positivt ment. Selvfølgelig indeholder danske landmænd også en “indre kræmmer”. Ellers kunne biksen bare ikke løbe rundt. Men jeg husker engang, hvor vi var i Holland og faldt i snak med nogle hollandske landmænd over en øl i en bar. De var i gang med også at investere i produktion af roser i Afrika, udflyttet fra Holland. Hele deres tilgang til landmands/gartnererhvervet var så forretningsfikseret, at jeg faktisk blev lidt chokeret. Dén der “ånd”, kærligheden… Read more »

Rasmus Modsat
Rasmus Modsat
1 month ago
Reply to  Margrethe

“mere betragter som forretningsmænd end landmænd”

Når hollandske bønder forgifter vores fødevarer med kemikalier for at opnå næsten ubegrænset holdbarhed kaldes det for “godt købmandskab”.

Kan hollandske bønder ikke få det til at løbe rundt økonomisk, er det samfundets skyld!

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Margrethe

Jeg undgår også hollandsk producerede fødemidler. Pga det tårnhøje kemiske forbrug/sprøjtemidler og, at dyrevelfærd er en by på månen, der meget sjældent kommer den hollandske bonde ved. Det sætter mig i et dilemma nu, iforb. m de hollandske bønders oprør. Eu-kommissærenes ensidige tænkning( magt/kontrol) ligger ikke voldsomt langt fra en tilsvarende ensidighed( KR./gylden/euro) hos de hollandske fødevarePRODUCENTER.

H. D. Vind
H. D. Vind
1 month ago

The Great Reset!
Forklædt som klimahensyn.

Ruud deltager også i det.
Som Macron, Merkel, Biden, “The Fellow Down Under”, Trudeau og mange, mange flere.

De penetrerer vore parlamenter; for at benytte Klaus Schwabs egne ord.
Demokratiet, som man kendte det, er snart stendødt.

Bastardo
Bastardo
1 month ago

Så længe over halvdelen af befolkningen, direkte eller indirekte, bliver forsørget af statskassen, kan vi nok ikke få genindført demokrati.

“Hver krone, betalt i skat, er en krone til fædrelandets fordærv” (Glistrup).

Konrad Poulsen
Konrad Poulsen
1 month ago
Reply to  Bastardo

Kun tabere betaler skat.

Rasmus Modsat
Rasmus Modsat
1 month ago
Reply to  Konrad Poulsen

Så betaler du altså ikke skat med glæde…

Vicktor Børge
Vicktor Børge
1 month ago

God vind Steen!

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 month ago

Slette Mette “minken” Frederiksen tillades lyve upåtalet?
Hvor länge varer det för England tvinges ind i EU igen?

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago

Præcis! 5 stjerner!!!!!

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x