6
jul
Seneste opdatering: 6/7-22 kl. 0933
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Demokratiambassadør” taler ud

siger denne kry repræsentant for herrefolket til partilederen for AfD Gustav Kasselstrand. Belal Safi, som han hedder, tror allerede at han har erobret landet, men det må han vente 30-40 år med endnu. På to minutter siver modet dog ud af den veltalende ungersvend, og det er vidunderlig komik at overvære.

Han er forresten udnævnt til “demokratiambassadør” af statslige  SVT. Der er ingen grænse for, hvor gennemført idiotisk svensk Pravda er. Der er nogle, der stadig tror, at dette kommer til at gå godt. Svenske politikere tror det åbenbart ikke selv, de arbejder på en “exitskat” for de personer og formuer, der vil forlade Sverige. For tiden er det godt 50.000 om året, halvdelen af hvad der kommer ind i landet.

Prof. Paul Lillrank: Sverige bliver en farlig nabo

Lillrank har været her på bloggen flere gange før. Han har blandt andet regnet ud, hvornår svenskere kommer i midretal i Sverige, og også siden hvornår islam kommer i majoritet, og Sverige altså bliver et teokrati a la Iran. (Det er engang i den sidste tredjedel af dette århundrede, som jeg husker det.)

Her er han sommertaler på Swebbtv, og han har sandelig lugtet sig frem til tidens vigtigste spørgsmål,  blandt andre Covid, “klimaet” og mediernes gennemførte løgne, konspirationer, samt Rusland-Ukraine, hvad der er naturligt for en finne.

Det er ellers bemærkelsesværdigt i hvilken grad, det er lykkedes at lukke munden på danske akademikere og få dem til at samarbejde om den pågående forbrydelse, der foregår imod befolkningen via forsøgsvaccinerne. Lillrank mener ikke, forbrydelsen vil føre til en undersøgelseskommission i vores levetid, hviket er en ringe trøst at kunne give de ramte og deres pårørende. Iøvrigt også vores nation, for vores tillid til øvrigheden – og desværre lægerne – styrter mod bunden.

Feje, dovne, bestukne og autoritære intellektuelle

Der er dog tilstrækkeligt med modige fagfolk på nettet, som enhver der gider og har en internetforbindelse, kan gøre sig bekendt med den indtil videre kendte sandhed om vaccinerne. Problemet er, at kun cirka ti procent af danskerne har gidet, heriblandt mange om hvem man ellers ville have troet, de var intellektuelle. At de er så dovne, feje og eller autoritære, som det har vist sig, er bare endnu en lektie denne tid har givet mig, selvom jeg allerede var advaret af Orwell da jeg var 19 år gammel. Da havde jeg læst hvert eneste ord, han har skrevet. Hvert brev til forlæggeren, hver anmeldelse. Det viste sig siden viste sig at være en bedre ide, end jeg anede dengang, for jeg var ikke politisk af baggrund og tilbøjelighed.

Den største er og bliver mediernes fuldstændige ynk og magttro løgnagtighed, den har overhalet min fantasi med flere længder. Alligevel møder jeg mange, der stadig tror på Vestens medier, jeg ved ikke, hvor jeg skal begynde med dem. Jeg læser dem knapt mere, for på emnerne af den største betydning, er de ikke længere andet end plat propaganda. De har intet at lade Rusland høre. Vejrudsigten og tipsresultaterne står nok stadig til troende. Politikernes ynk havde jeg skam opdaget.

Alle partier i Folketinget har i to år ladet folk dø og blive skadet for livstid uden at fortrække en mine. Også NB og DF. De har nogle herrer, der betyder langt mere for dem, end folket i “folkestyret.” Men tror jo næsten, at det blandt andet er medicinalindustrien. En lille prolog til en kommende abekastning, kommer idag fra Østrig: Austrian Minister of Health Confirms – Doctors Are Responsible for Vaccine Damage. Givetvis, hr. politiker, der for mindre end et år siden, ville tvinge østrigere med gigantiske bøder til uvaccinerede. I realiteten tre gange 20.000 kroner om året.

“COVID- vacciner” – er du også træt af at blive løjet for?

Advokatfuldmægtig Mikkel Kaastrup og Thomas Soltau

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kirsten Damgaard, kulturpsykolog
Kirsten Damgaard, kulturpsykolog
1 month ago

Det bliver farligt for Norge og Danmark, fordi vi har en aftale om at statsborgere frit kan flytte mellem landene. Man kan nemt forestille sig at “de nederste” etniske svenskere søger til bedre velfærd i NO. og DK efterhånden som goderne udhules i Sverige pga. for mange ikke arbejdende og syge tilflyttere. Desuden kan tilflyttere, der er nationaliserede og har fået svenske pas, hvilket man i Sverige fik/får meget hurtigt, flytte til de mere fredelige nabolande DK og NO. ,hvis bandelivet bliver for svært i Sverige. Det gælder så både de krimnelle og de ikke-kriminelle. Summa summarum : Danmark får… Read more »

Anders
Anders
1 month ago

Man forstår tydeligt hvorfor svenskerne har udnævnt ham til “demokratiambassadør”.
Det handler jo om at løfte niveauet i samfundet.
Vi går sandelig en lys og lykkelig fremtid i møde.

T. Diamond
T. Diamond
1 month ago

Geniet må så hjertens gerne “knulla” hele min familie. Men jeg tror desværre, at det bliver en noget blandet fornøjelse eftersom de fleste af mine familiemedlemmer har været døde de sidste 30 år.

Men “be my guest”!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x