12
jul
Seneste opdatering: 13/7-22 kl. 0940
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“94% of all Covid-19 Deaths in April and May, and 90% of those deaths were among the triple/quadruple vaccinated population.”

“A report that was quietly published by the UK Government, just hours before Prime Minister Boris Johnson announced his resignation, reveals that Covid-19 deaths have risen dramatically among the triple vaccinated population in England over the past couple of months whilst declining drastically among the unvaccinated population.

With the most recent figures showing the vaccinated population in England accounted for a shocking 94% of all Covid-19 Deaths in April and May, and 90% of those deaths were among the triple/quadruple vaccinated population.”  Alexander Substack og The Exposé

Det er UK Health Securitys rapporter fra uge 3, uge 7 og uge 13. Man ser, at det er ved den tredje sprøjte, det begynder at blive virkelig farligt:

Se også fra engelsk, national statistik: Whilst you were distracted by Boris resigning the UK Gov. published a report confirming Fully Vaccinated Children are 13,633% more likely to die of COVID than Unvaccinated Children.

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago

Mon ikke det går som når korn genmodificeres, pludseligt tilhører vores korn, vores ris, vores afgrøder ikke længere os, men Monsanto og Bayer og andre GMO spekulanter.

Nu vi mennesker genmodificeres, pludseligt tilhører vi, vores børn, vores genmasse ikke længere os, men WHO, Pfizer, Moderna, AstraZeneca, spekulanterne i New World Forum & EU, et “liv” på deres betingelser, på deres nåde!

At forvente dagen kommer hvor vi, vores børn, vores genmasse ikke længere tilhører os!

Margrethe
Margrethe
2 months ago

Denne sætning er skrevet i mit, navn, men det er så ikke mig, der har skrevet den: “Hist og her ejer spekulanterne også drikkevandet. Betal eller dø af tørst!”

Den udsultede psykiatri hærger igen.

Peter Krogsten
Peter Krogsten
2 months ago

Tilsvarende tal findes for Danmark, og i Skotland steg antallet af aborter og spædbørnsdødsfald meget, da man begyndte at vaccinere gravide. Seruminstituttet holdt op med at vise de danske tal med udgangen af maj 2022. I dag så jeg så en plakat, i Sundhedsstyrelsens typografi, der proklamerer “Sammen klarer vi det”. Vorherrebevares. Vi hører heller ikke meget til de voksne mænd der pludselig falder om med alvorlige hjerteproblemer. Toptrænede idrætsmænd, ingen kvinder, i deres bedste alder der uden varsel falder om som ramt af et skud. I en helt anden boldgade hører vi heller ikke noget til de voldsomme protester… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
2 months ago

Netop fordi forstandige mennesker, som jeg har tillid til, forudsagde dette scenarie og det der er værre, skulle jeg og Hustru ikke nyde noget af deres modbydelige giftsprøjter. Hvorfor er der så mange ellers raske inkl. sportsudøvere, der pludselige får alvorlige hjerteproblemer og blodpropper?
Min store frygt i disse tider er, hvis jeg pludselig, evt. efter en ulykke, skulle få en blodtransfusion!.
Det er mig ubegribeligt, hvorfor så mange kaster sig ud i dette vanvittige medicineksperiment uden at opnå noget positivt.

Limewoody
Limewoody
2 months ago

Hvordan ser tallene ud, hvis man sætter dem i relation til hele befolkningen? Hvis f.eks der er 33% u-“vaccinerede” og 66% “vaccinerede” (citationstegn om “vacciner” – da covid19-behandlingen ikke er en vaccine). Altså f.eks.: hvis der i befolkningen er 33% u-“vaccinerede” og denne viser 321 dødsfald, mens der blandt de resterende 66% “vaccinerede” er 3736 dødsfald så vil dette ændre tallene relativt. Og jo færre u-vaccinerede i befolkningen vil denne relative skæve fordeling forstørres. Men det ændrer naturligvis ikke på at “vaccinerne” er uprøvede og eksperimentelle. Heller ikke med hensyn til de krav der normalt stilles af myndighederne til godkendelse… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x