28
jul
Seneste opdatering: 31/7-22 kl. 1437
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvordan mRNA sprĂžjterne ĂždelĂŠgger immunforsvaret

Det kan vĂŠre svĂŠrt at fĂ„ folk til at forstĂ„, hvorfor ‘vaccinerede’ bliver sygere jo flere sprĂžjter, de fĂ„r, og hvorfor de bliver mere sĂ„rbare overfor alle de andre sygdomme, som immunforsvaret holder i skak. Som f.eks. krĂŠft, som vi allerede nu ser en eksplosion i. Her bliver det anskueliggjort let fra minut 9:10, hvis man ikke vil se det hele.

Immunforsvaret er bredspektret. Det angriber alle ikke-specifikke fjender. Efter mRNA sprÞjten retter forsvarer sig kun imod specifikke antistoffer. Alle andre vindes af den virus, der nu vil trÊnge ind og forÄrsage sygdom. Jo flere sprÞjter du fÄr, desto mere ÞdelÊgges det naturlige immunforsvar, derfor er de der bliver syge og dÞr nu, vÊre vaccinerede for over 90 procents vedkommende. Vaccinerede har 1300 procents forÞget risiko for at blive inficeret med kommende mutationer af SARS Covid-19. NÄr Danmark nu begynder vaccinering igen (se nedenfor), nÊrmer det sig kriminalitet. Til alle: FÄ ikke flere sprÞjter. Tre er vÊrre end to, fire er vÊrre end tre.

Mark Steyn on vaccinations: Misinformation, fakey fake news

Mark Steyn fortsÊtter sin temmelig ensomme kamp som rigtig journalist i et af de fÄ ikke globalistopkÞbte medier

4 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Jeg fatter ikke, at folk tĂžr tage disse giftsprĂžjter, der helt Ă„benbart ikke virker efter hensigten.
I stedet for at tage giften, som er hyldet ind i utallige lÞgne og bedrag, har Hustru fÄet mig pÄ en vitaminkur med sigte pÄ forbedring af immunforsvaret. Normalt er jeg altid lidt smÄsnottet, men nu har jeg det sidste Ärs tid ikke vÊret snottet endsige haft hals onde m.m. Det tror jeg, det er bedre for mig at holde mig til.

Birger Hansen
Birger Hansen
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Og skulle du mod forventning alligevel gÄ hen og blive syg, er der naturligvis sÄ meget mand i dig, at du ikke belaster den offentlige sygesikring. (BrÊkkede lemmer er selvsagt undtaget).

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago
Reply to  Birger Hansen

Jeg tÞr sgu ikke henvende mig pÄ et off. sygehus. Her om en uges tid, tager jeg til Tyskland, for at fÄ foretaget en operation uden relation til dette her. Den betaler jeg naturligvis selv for.

Goosfraba
Goosfraba
1 year ago

Hvorfor fÄr vi ingen nye tal fra den kriminelle danske regering?
De fĂžrste tal der kom ud viste at der var dobbelt sĂ„ mange der dĂžde af Mette’s bio-vĂ„ben sprĂžjte, men hvad er tallet nu?
Sidste nyt er at ‘monkeypox’ er endnu en bĂžsse virus ligesom HIV var i firsernehttps://s.w.org/images/core/emoji/13.1.0/svg/1f92c.svg

H.nielse
H.nielse
1 year ago

Thanks Mark Steyn

Birger Hansen
Birger Hansen
1 year ago

Det mest fornuftige er sikker at tro pÄ noget. PÄ et eller andet, altsÄ at have en overbevisning.

Der er vel en Ärsag til, at isÊr religion er blevet sÄ stort et hit.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x