28
jul
Seneste opdatering: 31/7-22 kl. 1437
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvordan mRNA sprøjterne ødelægger immunforsvaret

Det kan være svært at få folk til at forstå, hvorfor ‘vaccinerede’ bliver sygere jo flere sprøjter, de får, og hvorfor de bliver mere sårbare overfor alle de andre sygdomme, som immunforsvaret holder i skak. Som f.eks. kræft, som vi allerede nu ser en eksplosion i. Her bliver det anskueliggjort let fra minut 9:10, hvis man ikke vil se det hele.

Immunforsvaret er bredspektret. Det angriber alle ikke-specifikke fjender. Efter mRNA sprøjten retter forsvarer sig kun imod specifikke antistoffer. Alle andre vindes af den virus, der nu vil trænge ind og forårsage sygdom. Jo flere sprøjter du får, desto mere ødelægges det naturlige immunforsvar, derfor er de der bliver syge og dør nu, være vaccinerede for over 90 procents vedkommende. Vaccinerede har 1300 procents forøget risiko for at blive inficeret med kommende mutationer af SARS Covid-19. Når Danmark nu begynder vaccinering igen (se nedenfor), nærmer det sig kriminalitet. Til alle: Få ikke flere sprøjter. Tre er værre end to, fire er værre end tre.

Mark Steyn on vaccinations: Misinformation, fakey fake news

Mark Steyn fortsætter sin temmelig ensomme kamp som rigtig journalist i et af de få ikke globalistopkøbte medier

4 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Jeg fatter ikke, at folk tør tage disse giftsprøjter, der helt åbenbart ikke virker efter hensigten.
I stedet for at tage giften, som er hyldet ind i utallige løgne og bedrag, har Hustru fået mig på en vitaminkur med sigte på forbedring af immunforsvaret. Normalt er jeg altid lidt småsnottet, men nu har jeg det sidste års tid ikke været snottet endsige haft hals onde m.m. Det tror jeg, det er bedre for mig at holde mig til.

Birger Hansen
Birger Hansen
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Og skulle du mod forventning alligevel gå hen og blive syg, er der naturligvis så meget mand i dig, at du ikke belaster den offentlige sygesikring. (Brækkede lemmer er selvsagt undtaget).

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago
Reply to  Birger Hansen

Jeg tør sgu ikke henvende mig på et off. sygehus. Her om en uges tid, tager jeg til Tyskland, for at få foretaget en operation uden relation til dette her. Den betaler jeg naturligvis selv for.

Goosfraba
Goosfraba
1 year ago

Hvorfor får vi ingen nye tal fra den kriminelle danske regering?
De første tal der kom ud viste at der var dobbelt så mange der døde af Mette’s bio-våben sprøjte, men hvad er tallet nu?
Sidste nyt er at ‘monkeypox’ er endnu en bøsse virus ligesom HIV var i firsernehttps://s.w.org/images/core/emoji/13.1.0/svg/1f92c.svg

H.nielse
H.nielse
1 year ago

Thanks Mark Steyn

Birger Hansen
Birger Hansen
1 year ago

Det mest fornuftige er sikker at tro på noget. På et eller andet, altså at have en overbevisning.

Der er vel en årsag til, at især religion er blevet så stort et hit.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x