3
aug
Seneste opdatering: 3/8-22 kl. 2203
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“We must protect the people of Australia”

Jeg tænker ofte på, hvordan det er at være læge i disse år, hvor sygdomme er blevet til storpolitik og deres behandling henligger under Statsministeriet og ikke-valgte EU Kommissionen. Her er en læge, der ikke kunne holde det ud længere og handler som drengen i Kejserens nye Klæder. Forskellen fra eventyret er, at den forsamlede sal tier, når han føres bort som en gal til den lukkede afdeling. Jeg formoder, nogle pines af deres samvittighed og at resten ingen har.

Det kommer ikke til at gå dr. William Bay godt karrieremæssigt: Dr William Bay facing immediate suspension by AHPRA (videointerview med dr. Bay) og ‘I’ve thrown my career away’: GP’s anti-vax tirade witnessed by medical board chair. Ellers er der ikke meget om episoden i medierne. De vælger den sædvanlige fremgangsmåde, at tie den ihjel.

Aussie Doctor Hijacks The Australian Medical Association Meeting, Where Fauci Was Making a Guest Appearance! You have been warned! First, it’s the VACCINE, stupid! He was tossed out but his statements were BANG on, this guy is brave and he called out the Aussie failed doctors, he slammed Fauci! Dr. Paul Alexander

Svensk overlæge: ‘Turbokræft’ hos vaccinerede

Dr. med. og overlæge Ute Krüger har 18 års erfaring som patolog inden for det onkologiske område dvs. kræftområdet, med særlig fokus på brystkræft.

Ute Krüger er bekymret. Hun har siden C19-va((inernes udrulning observeret en mærkbar stigning i tilfældene af turbo-brystkræft. Kræft, der opstår ud af intet og som vokser med lynets hast. Hun ser nu størrelser på tumorer, hun kun sjældent stødte på tidligere, og det hos yngre og yngre kvinder.

Hun har som patolog desuden foretaget obduktioner, hvor dødsårsagen var en følge af vaccinen.

Det, hun ser, er inflammatoriske tilstande i kroppens celler – hjerte, lunger, lever, hjerne, etc. – der fører til døden. C-va((inerne kan udløse autoimmune sygdomme, inflammation og kræft. Hos tidligere kræftpatienter, hvor sygdommen med succes er blevet behandlet, og de er erklæret raske for mange år siden, har hun observeret, at kræften pludselig bryder ud igen. Mere aggressiv denne gang.

Hun er ikke alene om sin bekymring, men ligesom andre lægekolleger, der har observeret det samme og meldt deres observationer til myndighederne, bliver hun mødt med modstand og modvilje.
Hvorfor denne modstand?

Ja, det er ubehageligt, hvis hendes observationer er rigtige, for det har uoverskuelige konsekvenser. Men har hun ret, så skal det frem i lyset og vi skal turde tale om bivirkningerne efter mRNA-va((inerne, så vi kan afhjælpe dem i tide og redde liv, og frem for alt stoppe de injektioner.

Ute Krüger, 25.7: “Nobody is Listening to What I’m Saying”

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
3 months ago

“Hvorfor denne modstand?” Fordi der er penge og store interesser i lortet. Jeg har selv været ude for det selvsamme for 13 år siden, da jeg erfarede at statiner, kolesteroldæmpende medicin, kunne ædelægge muskler og i særdeleshed led. Den gang var der intet om disse bivirkninger, og jeg blev afvist, da jeg anmeldte denne bivirkning. Siden er det kommet med under bivirkninger. Det var altså ikke mig, der var idiot, men lægerne ville gerne tjene på det unødvendige skidt. Jeg lever stadig her 13 år efter uden nogen særlig påfaldende kolesteroltal, men stadig med invaliderende smerter i led og muskler… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago
Reply to  Knud Madsen

Denne læge anbefaler aldrig at få målt kolesterolindholdet, da du altid har den korrekte mængde i blodet
https://www.bitchute.com/video/VAM1mYxlFHg9/

Knud Madsen
Knud Madsen
3 months ago
Reply to  Cat Girl

Det lyder som en klog læge. Hun er dog ikke udpræget let at forstå, men jeg tror i særlig grad på hendes betragtninger om D-vitaminer er rigtige. Jeg æder betydelige mængder D-vitaminer + store mængde af C-vitaminer + forskelligt andet krims krams! 🙂

Dragen
Dragen
3 months ago

Den læge er en helt. Så enkelt kan det gøres. Jeg håber videoen bliver delt og delt. Stort stort TAK til Steen for at bringe videoen her.

Per Mide
Per Mide
3 months ago

Mette Frederiksen har netop meddelt, at hun ikke udskriver valg selvom de Radikale udsteder et mistillidsvotum i oktober. Statskuppet er hermed en realitet!

Demokratiet i Danmark er helt afskaffet og hæren bør sættes ind for at genskabe ro og orden!

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago
Reply to  Per Mide

Gætter på at den eneste alvorlige opgave hæren involverer sig i, er de astronomiske mængder barium, strontium og aluminium den poster ud i den danske del af atmosfæren dagligt, som man ved at bøje nakken en smule bagover kan se, hvis man altså åbner øjnene

Last edited 3 months ago by Cat Girl
Dragen
Dragen
3 months ago

Det ER ikke en dreng der optræder i H.C Andersens eventyr . Det er et BARN.

Kim Madsen
Kim Madsen
3 months ago
Reply to  Dragen

En “hen” måske?

Hugo Larsen (Nykøbing)
Hugo Larsen (Nykøbing)
3 months ago

Uanset, hvor man befinder sig henne gælder det om at stikke fingeren i jorden og rette bare lidt ind efter omgivelserne, så derfor vil jeg gerne vide, om det er flere af verdens lande, som har været ualmindeligt tålmodige med amerikanerne de seneste år eller det forholder sig stik modsat. Bare så jeg ved, hvem jeg skal heppe på.

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago

USA kan kun destrueres indefra. Det er så også det der sker. Jeg og de fleste amerikanere er overbeviste om, at militsen mod kongressen nu er nødvendig og uundgåeligt indenfor kort tid

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x