5
aug
Seneste opdatering: 6/8-22 kl. 1157
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Alle husker den første, de gik i seng med. Derefter kom der nogle andre, som man husker mere eller mindre tydeligt eller har glemt. Sådan er det også med andre af livets skelsættende tildragelser. Jeg husker f.eks. tydeligt den dag, da det gik op for mig, at vi har et politiseret retsvæsen. Det var den 3. juni 2015, da Højesteret opdigtede noget, som professor Bent Jensen ikke havde skrevet om KGB-agenten Jørgen Dragsdahl, og dømte ham på dette frit opfundne grundlag. Denne parodi på en retssag kom til at koste professoren 602.700 kr. i tort og sagsomkostninger plus bøder, mens en triumferende Dragsdahl kunne stå uden for Højesteret og vifte med et sovjetisk flag. Så kunne Jensen lære, at man ikke ustraffet generer venstrefløjen.

Man skal heller ikke drive gæk med fredens religion, og nu er hammeren faldet over Jaleh Tavakoli. Tre måneders betinget fængsel har hun fået for at have delt en video, der viser, hvordan en hellig marokkansk kriger skærer hovedet af den danske kvinde, Louisa Vesterager Jespersen, mens hun kalder på sin mor. Det går jo ikke med den slags, når det pæne Danmark indskærper, at islam er en religion som alle andre, og at det derfor er den rene racisme at komme med ufordelagtige oplysninger om Muhamed og hans mænd. Tavakoli har appelleret afgørelsen til Landsretten, som dog sikkert for længst har indhentet instruks fra Justitsministeriet om, hvordan der skal dømmes.

Omkring ti personer er tidligere blevet straffet for at have delt videoen fra Marokko. Debattøren Maj-Britt Krittenstein har fået seks måneders betinget fængsel, og Snaphanens redaktør, Steen Raaschou, venter nu på tredje år på at komme for retten i samme anledning. Enten må det være en meget indviklet sag, eller også har anklagemyndigheden besluttet at ødelægge hans liv.
Intet over og intet ved siden af Allah.

Det er kulturen, dumme

Af Lars Hedegaard

Det var den amerikanske journalist, Andrew Breitbart, der formulerede et af tidens mest ikoniske udsagn: ”Politics is downstream from culture” – Politik udspringer af kultur. En højst tankevækkende påstand i betragtning af, at danske politikere knapt skænker kultur nogen tanke. Og hvis nogen prøver, bliver de udsat for en shitstorm, som da Pia Kjærsgaard ville slå et slag for ”danske værdier”. Hvilke værdier? blev der hånligt spurgt i medierne, som var enige om, at danske værdier ikke findes.

Hvad kan vi bruge Breitbarts bonmot til? Umiddelbart må man give ham ret i, at konkrete politiske beslutninger (tit) bunder i ofte uerkendte forestillinger, som vi godt kan kalde kultur. Men hvor kommer kulturen fra? Hvorfor er visse antagelser om det indlysende rigtige og sande så udbredte, at politikerne end ikke behøver at henvise til dem, for sådan føler jo alle gode og dydige mennesker? Udbredelsen af kulturelle normer udspringer vel ikke af kultur – ellers skulle man sige, at kultur medfører kultur – men må have sin rod i noget andet. Nogen må have en fordel af at fremme visse kulturnormer på bekostning af andre.

Hvorfor forærer Københavns Kommune i tidsrummet 2020-2023 7,1 millioner til et firma, der kalder sig Normstormerne, og som beskæftiger sig med at indoktrinere skolebørn med woke-ideologi om kønsidentitet, seksuel orientering og ”normkritik”, som vist nok går ud på at ophidse de små til had mod samfundsordenen? Hvorfor denne kommunalt betalte propaganda for forskruede sexfantasier, hvormed man vil belemre sagesløse børn, som gik i skole for at lære at læse, skrive og regne? Hvad skal alt dette LGBTQ+ tjene til?

Det korte svar er, at så længe man kan bilde folk ind, at deres vigtigste problemer hænger sammen med deres tissemænd og tissekoner, vil de ikke anfægte venstrefløjens ret til at styre København eller storkapitalens ageren.

Men Normstormerne, anført af den kernedanske kvinde, Monir Mooghen, går også til kamp mod ghettolisten, som de mener undertrykker en bestemt minoritet, dvs. vores gamle ven islam. Og for at tydeliggøre deres hensigt, bringer de et billede af muslimske kvinder udklædt som Sorte Slyngel.

Kultur er et politisk redskab, og man kunne ønske sig, at de dansksindede partier, DF og Nye Borgerlige, lagde større vægt på den – i stedet for at flyde med. Hvis de ikke tager kampen, kan alt andet være ligegyldigt.

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Birger Hansen
Birger Hansen
1 year ago

“som var enige om, at danske værdier ikke findes”

Det er der mange, som mener.

Når jeg støder på sådant et kvajhoved plejer jeg at sige; ok, du får bind for øjnene og når det bliver fjernet igen står du midt i f.eks. Peking, men hvis du får fortalt, at det er Aalborg du er i, tager du det for gode varer, idet du er ude af stand til at se forskel.Eller hvordan..?

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Da jeg var dreng, lærte jeg at der er to køn, han, hun, dreng, pige og intet andet.
I dag hører man at der er, hold fast, 71 køn???!!!.hvor de så kommer fra.
Det påstås også at mænd kan føde børn, hvordan???!!!. Man vil ligeledes foreslå, politisk, at børn helt ned til seks års alderen vil kunne få hormon behandling, hvis de ikke synes om det køn som de er født med.
Spørgsmålet er så bare om de i den alder overhovedet er i stand til at træffe et sådant valg.

Bastardo
Bastardo
1 year ago

Allan,
Jeg mener nu ganske bestemt, at der er 72 køn.
Men det er jo også 10 timer siden, at du skrev dit indlæg.

Mogens Christiansen
Mogens Christiansen
1 year ago
Reply to  Bastardo

Med lidt flid af afvigerne kan vi måske nå 75 i weekenden, da de nu har to dage til at flashe sig selv ved bøsseparaden.

Allan Frederiksen
Allan Frederiksen
1 year ago

Venstreekstremisterne roder bevidst rundt i begreberne køn, kønsopfattelse og seksualitet. Derved kan de pludselig påstå at en seksuel retning er det samme som et køn, da alt er sociale konstruktioner. Det ene tilfælde hvor de hævder at en mand har født et barn, drejer sig om en kvinde som blev delvist kønsskifteopereret efter hun var blevet gravid. De fjernede derfor ikke hendes livmoder, så selvom hun havde fået fjernet bryster og hormontilskuddet gav hende skægvækst kunne hun altså stadig føde et barn. Der er altså ikke tale om en biologisk mand, som har født, selvom nogle ekstremister hævder det modsatte.… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Vi lever i en verden baseret på virksomhedernes, politikernes og specielt marxisternes løgne. Det må snart begynde at dæmre for den almindelige ubegavede individmasse, at det hele er en stor samling ikke særlig avancerede løgne, som kan pilles fra hinanden på få minutter. Specielt er det et uomgængeligt faktum, at venstrefløjen aldrig har vundet en diskussion intellektuelt, men tabt al debat siden Karl skrev alle hans løgnehistorier understøttet af Wall-Street Som jeg har fortalt jer og også bevist ved at henvise til de gennemførte eksperimenter fra 1918 utallige gange herinde, så eksisterer vira ikke DR. MIKE YEADON: “I COULD NO… Read more »

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Uanset 71 eller 72køn, så kan jeg kun se at det er roderi med den måde vi, fra naturens måde er skabt på.
Kønsskifte bør aldrig finde sted, før det fyldte 18.år.
Med hensyn til islam, så kan det sammen med andre religioner og ideologier Aldrig henregnes til begrebet race. Tværtimod.

Svein
Svein
1 year ago

Har noen danskere noen formening om dette terrorangrepet i København, om det var ekte? Videoene til “terroristen” var iallfall tro kopier av Lanza sine videoer. For det i Oslo 2 dager før var false flag, som forklaret her: https://www.flashback.org/sp81094651
Egentlig er poenget, om man ikke avslører dette, hva blir det neste de prøver på?

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x