11
aug
Seneste opdatering: 11/8-22 kl. 2146
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Alarmerende overdødelighed”

Her pĂĄ siden, hvor vi efterhĂĄnden ved noget om ‘vaccinerne’, har vi nok et bud pĂĄ, hvad ĂĄrsagen kunne være. Da vaccinerne desuden giver flere Covid-tilfælde, fordi de ødelægger immunforsvaret, tror jeg tallet er endnu mere alarmerende. Holland har en lignende overdødelighed, Danmark givetvis ogsĂĄ.

Oxford-professorerne Dr. Carl Heneghan og Dr. Tom Jefferson har appelleret til politikerne om at interessere sig for det, men de er ikke sĂĄ underligt ganske ligeglade. De vil, som alle Vestens politikere, nægte indtil de sidste – for det gør sig ikke pĂĄ tryk, at de slĂĄr tusinder af mennesker ihjel, hvor de kunne have valgt noget andet.

Politikerne trækker en hale af knuste liv efter sig, døde og mange flere svært invaliderede. Medierne vil tie og lyve, det er det, de bliver betalt for. Dette er sandheder, der venter på et retsopgør, for så vidt Vesten stadig består af tilregnelige retssamfund, hvad man nok ikke skal føle sig ganske overbevist om med de globalister, der svinger taktstokken via EU og vores egne forrædere.

Læs hele artiklen grundigt, dette er det vigtigste, der sker lige nu, og som næsten ingen opdager takket være “Vestens frie, uafhængige medier og deres sandhedssøgende journalister.”

Dette er tusinder af mennesker, der kunne have levet. Det er en forbrydelse og medierne bærer på en svær skyld, der bliver tungere uge for uge, og de der har en slags faglig stolthed, ved det naturligvis udmærket.

There have been 12,517 excess non-Covid deaths registered in England and Wales in the 14 weeks since April 23rd, according to the latest official data from the Office for National Statistics, released on Tuesday.

In the week ending July 29th, the most recent week for which data are available, 11,013 deaths were registered in England and Wales, which is 1,678 (18%) above the five-year average for the week. Of these, 810 mentioned COVID-19 on the death certificate as a contributory cause and 531 mentioned COVID-19 as underlying cause, leaving 1,147 deaths from a different underlying cause.

If all of these deaths were a result of the spring boosters (of which 4,201,990 have been delivered up to July 29th) it would be a rate of one every 336 doses. That figure is likely an upper bound, as not all the additional deaths may be due to the boosters (some may be due to the pressures on hospitals and emergency services, for example). We saw last week that these U.K. data are broadly in line with data from the Netherlands analysed by vaccine scientist Dr. Theo Schetters.

“Largely related to diseases of the heart and blood vessels”

As noted in previous weeks, the cause of the deaths appears to be largely related to diseases of the heart and blood vessels. Cancer deaths are, perhaps surprisingly given the withdrawal of healthcare access during the pandemic, broadly at normal levels, suggesting there is something other than lack of access to healthcare going on.

Oxford Professor of Evidence-Based Medicine Dr. Carl Heneghan and his colleague Dr. Tom Jefferson have now joined the call for the Government to investigate these thousands of unexplained excess deaths, noting “we are not aware that the causes for the variations identified have been investigated, nor that there is a recognised threshold to trigger such an investigation”.

“This suggests a lack of interest,” they add, “and begs the question of why such data are collected in the first place. Nevertheless, the signals in the data suggest something is not quite right.” Excess Non-Covid Deaths Top 12,500 in 14 Weeks As Oxford Professor Joins Call for Government to Investigate Alarming Trend.

Se ogsĂĄ Why it’s time to Investigate Excess Deaths in England and Wales

Man kan også følge den amerikanske bivirkningsrapport Open VAERS. Det ser ikke godt ud:


4 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ino
ino
1 year ago

Se https://www.dst.dk/da/Statistik/nyheder-analyser-publ/nyt/NytHtml?cid=40193
Færre fødsler i 2. kvartal 2022, flere døde og mere end dobbelt sĂĄ mange indvandrere som vi plejede at fĂĄ. Det gĂĄr skisme hu-hej – elendigt.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

En af NB’s spidskandidater, Vibeke Molise Rigmors, har nu skrevet om WEF og deres skadelige hensigter pĂĄ FB og Pernille Vermund har linket til det. Den Frie Presse, skriver om det her. Jeg ved sĂĄ ikke om jeg deler begejstringen. Hvor tit har man ikke været lettet over, at politikerne endelig italesatte problemet med den muslimske invasion. Men har de nogensinde gjort noget ved det? NB benytter sig ogsĂĄ af et vist frisprog, nĂĄr det gælder problemet med muslimer, men ser samtidig intet problem ved veluddannede muslimer, “der forsørger sig selv”. Ja men de er jo netop de farligste. Nej.… Read more »

Brian Olesen
Brian Olesen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Du har som udgangspunkt ret, Margrethe. Jeg stemmer selv efter devisen, ‘det bedste af det værste’.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Jeg har ellers trukket stikket i denne debat, men jeg kunne godt have lyst til at spørge”ham, der gad at læse Pfizer rapporten” hvordan han kan tillade sig at undervurdere andres IQ pĂĄ den mĂĄde. Jeg gider i hvert fald ikke debattere pĂĄ det plan. Jeg lader mig fortsat vaccinere,frivilligt, forstĂĄs.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Ja, hvem er Redox?. Det er, så vidt jeg er orienteret, en organisation på den yderste venstrefløj, som kæmper for den totale indførsel af kommunisme i Danmark.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 year ago

Det nemlig fuldstændig rigtigt, at vaccinen ødelægger immunforsvaret. Efter jeg blev vaccineret har jeg f.eks. oplevet at være temmelig skidt tilpas morgenen efter en polterabend, som jo ellers skulle være en glædelig begivenhed. Hvis ikke det skyldtes vaccinen, ved jeg altså ikke, hvad det kan have været.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

Præcis. Jeg oplever ofte folk, der har sagt ja til injektionerne, blive mere og mere skingre, og endda rĂĄbende, nĂĄr jeg forklarer og dokumenterer problemet for dem. Selvfølgelig kun, hvis de selv har lagt op til en diskussion ved at forsvare injektionerne, eller oftere, gøre grin med de paranoide sølvpapirshatte. Det sidste er jeg bedøvende ligeglad med. Hvis det kan stive egoet lidt af, sĂĄ værsgo. Men jeg fastholder min ret til at fortælle dem sandheden, nĂĄr de fastholder deres ret til at underholde mig med løgnen. Det er utrolig synd for dem. Deres reaktion vidner jo om en bagvedliggende… Read more »

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg ved, at mine genboer holder utysket for døren ved flittig bibellæsning og bøn.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 year ago
Reply to  steen

Desværre var det ikke nok med zink og c-vitamin. Det, der virkelig kurerede mig var et par kolde elefantbajere og en halv flaske Gl. Dansk, som herefter varmt kan anbefales mod middel mod Corona.

Jeg holdt op med at ryste, havde ikke længere koldsved på panden, blev fri for kvalme osv. osv. Kort sagt et mirakelmiddel.

Ham der gad at læse pfizer-rapporten
Ham der gad at læse pfizer-rapporten
1 year ago
Reply to  Nick Mikkel

Redox mangler dig til at klappe dem pĂĄ ryggen og du vil ikke blive savnet her.

At du kan begå dig på snaphanen og stadig være så naiv vidner om en ufattelig lav IQ eller en virkeligt stærk indoktrinering forud for.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 year ago

Hvem er Redox?

(Pfizer-rapporten lyder som om det er et digert værk, som kun personer, der lever af andre menneskers skattekroner har tid til at læse…).

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 year ago

Efter at have genlæst din kommentar ser jeg ikke andet end, at det du mener er, at personer, som kommenterer på Snaphanen har en ufattelig lav IQ. Det vil folk nok blive glade for at erfare.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x