17
aug
Seneste opdatering: 17/8-22 kl. 1543
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Stoffet hedder chitin, og jeg kan ikke vide, om manden har ret. Det lader sig undersøge.

Mette Frederiksen har en plan for regulering af kønslivet

Af Lars Hedegaard

“Regeringen vil give børn ned til 0 år lov til juridisk kønsskifte”, meddeler DR.dk. Ifølge Statsradiofonien forestiller Mette Frederiksen sig altså, at børn, der endnu hverken kan tale, gå eller sidde på potten, på en eller anden måde kan bede om at skifte køn.

Til oktober vil regeringen fremsætte lovforslag om at fjerne aldersgrænsen for juridisk kønsskifte. Forslaget indgår i Mette Frederiksens nye LGBT+-plan, der blev offentliggjort mandag. Socialdemokratiet mener altså, at tissemænd og tissekoner udgør et påtrængende anliggende. De har ganske rigtigt optaget menneskeheden, siden vore forfædre kravlede ned fra træerne i Afrika. Men det er først nu, at kønsorganernes brug bliver en politisk politisk sag.

Mange af mine læsere har sikkert undret sig over, at jeg skriver så meget om USA, men svaret er, at hver eneste vanvittige ide, der udklækkes af det yderste amerikanske woke-venstre, hurtigt finder vej til Danmark. Og hvis Socialdemokratiet skal være et moderne parti og med på noderne, går det ikke længere an at reklamere for frihed, lighed og broderskab som i gamle dage. Nu gælder det, som man kan finde i underbukserne.

Mette Frederiksens nye seksualpolitik skal nok vække begejstring blandt de politikere, der mener, at mænd kan føde børn, og at kvinder kan have en penis. Det er nok mere tvivlsomt, om folk i Jylland er med på LGBT+ ideologien. Det kræver nok en del opvarmning. Så noget kunne tyde på, at Mette Frederiksen har aftalt med Sofie Carsten Nielsen, at der alligevel ikke bliver udskrevet valg før Folketingets samling første tirsdag i oktober.

Så får regeringen mere tid til at præparere befolkningen med sidste skrig fra Amerika.

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 month ago

Forbyd muslimer. Smid dem ud.
Hadi Matar er libaneser, og ikke iraner, som jeg fejlagtigt troede, fortæller Jespersen-Pittelkow. Det ændrer dog ikke det faktum, at han skal lyses i band, som van Goghs morder. Og alle de der muhammedanere, som går rundt og terroriserer.
Med andre ord: Forbyd islam i Danmark.

Margrethe
Margrethe
1 month ago

Apropos:

Magnus Heunicke.JPG
Limewood
Limewood
1 month ago

Noget af det første bolsjevikkerne/kommunisterne gjorde efter deres kup mod det russiske folk i 1917 – var at angribe den herskende kønsmoral d.v.s. først og fremmest familien/ægteskabet som institution i deres kamp mod religionen dvs. primært kristendommen. Socialdemokratiet som før fremstod som en barriere og et bolværk mod kommunismens samfundsundergravende virksomhed har overgivet sig og arbejder nu politisk for den kommunistisk sag. I mindst Mette-I-am-not-a-crook-Frederiksen og politiske venners ansvarsfraskrivelse og foragt for Danske Riges Grundlov og retsstaten i forbindelse med afskaffelsen af minkavler-erhvervet burde være grund nok til bekymring for den fornuftige. Men nu kommer så Socialdemokratiet med dette forslag.… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
1 month ago

<i>Mette Frederiksens nye seksualpolitik skal nok vække begejstring blandt de politikere, der mener, at mænd kan føde børn, og at kvinder kan have en penis.</i>

Formålet med lovforslaget er at sætte børns seksualitet til “debat”, dvs. give skolelærerne fripas til at snakke sex-snak og vise porno i de små klasser.

Anders
Anders
1 month ago
Reply to  Felix Krull

Sodoma og Gommora. Børnenes statsminister i aktion.
Tanken er vel at de pædofile fungerer bedst iblandt børn.
Og så belaster de jo heller ikke retssystemet imens de underviser.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 month ago
Reply to  Felix Krull

Spekulerer på, hvordan det bliver modtaget af kulturberigerne. Måske bliver de i mangfoldighedens hellige navn fritaget.

Margrethe
Margrethe
1 month ago

Og nu skal alle “testes” igen med disse vatpinde, der er steriliseret med ethylenoxid, i hals og snudeskaft. For det første er ethylenoxid ekstrem giftig og kræftfremkaldende. Det hedder sig ganske vist, at resterne af ethylenoxid i de pinde er “under grænseværdien”. Derfor er der ingen risiko. Nej, det var der heller ikke ved de “sikre vacciner”. For det andet kan man praktisk taget ikke være rask smittebærer. Det vil sige, nu bliver lige så mange som sidst testet falsk positive, uden de fjerneste tegn på symptomer. Så sendes de hjem i flere dage og må derfor undværes i et… Read more »

Jones
Jones
1 month ago
Reply to  Margrethe

Hej Margrethe. Er stor fan af dine indlæg. Ville bare lige høre om du fik jobbet som poder? Vh

Margrethe
Margrethe
1 month ago
Reply to  Jones

Jeg har kun fået et “autosvar” om at de har modtaget den. Venter med spænding…

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 month ago
Reply to  Margrethe

Jamen det er skam trængt ind gennem kalkaflejringerne hos størstedelen af det store flertal. Problemet er dog ofte, at når regimet har brug for det, hæves grænseværdierne simpelthen. Var det før 6 ppm er det nu 6.000.000 ppm, og derefter er alt naturligvis i sin skønneste orden.

Torstein
Torstein
1 month ago

Fantastisk innsikt fra Steen dette, vi nordmenn leser også gjerne her for å finne det vi mangler i Norge!

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 month ago

Ja,mænd og kvinder bytter roller, mænd bliver mødre og kvinder bliver fædre, jo verden er skør. Hvorfor kan børn ikke få lov til at være børn, uden at de absolut skal tage stilling til voksen problemer. Det gælder snart sagt alt. Jeg mener at det med køn, hører voksenliv et og dermed skal man først tage stilling til sig køn, når man er myndig(18 år). Der har også været forslag fremme om at børn fra 6 års alderen skulle kunne få hormonbehandling, lad nu lige børnene blive gamle nok til at kunne vide hvad sådan et indgreb indebærer. Det hele… Read more »

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 month ago

“mænd bliver mødre og kvinder bliver fædre”

Det bliver interessant at se kvinder som f.eks. kloakarbejdere.

Bastardo
Bastardo
1 month ago

Hun er tosset. Og prøver hysterisk at fiske stemmer hvorsomhelst.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago

Inden der fandtes covidvaccine var medicinalindustriens allerstørste økonomiske malkeko “medicin” imod kolesterol, endnu den helt store kassesucces, resulterer i en lang række følgesygdomme, i alt for tidlig død. “Medicin” imod kolesterol indeholder chitin, noget tyder på at manden har ret, kolesterol er nemlig ikke farligt, tværtimod en del af dit naturlige immunforsvar, det farlige begynder først fra det øjeblik medicinalindustrien din egen læge ordinerer dig “medicin” imod kolesterol, resulterer i den ene følgesygdom efter den anden, som vi også kender det fra covidvaccinen. Medicinalindustriens “medicin” imod kolesterol indeholder chitin, tyder på at noget om snakken, klogest at holde sig fra… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
1 month ago
Reply to  steen

Jeg stoppede med de satans piller for 13 år siden og lever nu med eftervirkningerne. Det er fandens forbandede opfindelse. Da jeg forsøgte at anmelde bivirkningerne, blev jeg hånligt afvist af sundhedsmyndighederne. Nu i dag er der dog kommet meddelelser op om, at der kan være bivirkninger ved det forbandede lort. Hvis jeg havde flere kræfter og penge, ville jeg søge erstatning, men det har jeg ikke og må blot lide i stilhed.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago
Reply to  steen

Synd de sagesløse gamle der havner på et plejehjem, oftest fyldes de med piller specielt den imod kolesterol (indeholder chitin), lynhurtigt går det ned ad bakke med helbredet, et smertefuldt sted at havne, ikke at nogensinde havne et sådant sted, skulle det ske at skylle pillerne de giver dig ud i toilettet, den internationale medicinalindustri ikke at begræde den tjener store penge uanset, that business go down the toilet, money down the drain.

medicinalindusti.jpg
Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 month ago
Reply to  steen

Og jeg har aldrig før hørt om statiner.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 month ago
Reply to  steen

Wikipedia er kendt for at være et kommunistisk “opslagsværk”, så oplysningerne kan nok ikke bruges.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

m.h.t. chitin
Max Igan er en australier, som er flygtet fra den australske regerings terror mod den australske befolkning.
Sidst jeg hørte hans excellente podcasts, ytrede han ønske om at vende tilbage. Men var ikke sikker på om det nogensinde lader sig gøre.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 month ago
Reply to  Nielsen

Igen en australier, som foretrækker det skønne danske vejr.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Mette Forræderiksens plan er at mine og dine børn skal være statens ejendom. Det er sådan set derfor så mange homoseksuelle får lov til at have børn. Selv om det er en umulighed.
De får lov til at drømme sig til at eje de menneskefostre de ikke selv magter at gøre.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 month ago

Cellulosa (‘kostfiber’) kan ej heller smältas av den mänskliga kroppen, men det anses ändå nyttigt – för mättnadskänslan, blodsockerbalansen, tarmperistaltiken och som mat för bakterierna i en sund tarmflora. Hur det är med kitin vet jag ej, men enligt The Merck Index är det cellulosaliknande.

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x