17
aug
Seneste opdatering: 17/8-22 kl. 1537
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et orgie af sund fornuft. SVT klarede at omtale det muslimske attentat uden overhovedet at nÊvne I-eller M-ordet. Det klarede Uffe ElbÊk og hans Twittervenner ogsÄ, han er en af de feje liberale, der optrÊder i denne samtale. Det er dem, der hjÊlper islam med at sÊtte vores ytringsfrihed til. Ja,ja, de der farlige mormoner og pinsekirkefolk, ikke?

The Unvaccinated Will Be Vindicated

Thank You to the Citizen Heroes of Our Time

Det er nok for  optimistisk endnu, at erklÊre kampen mod etablissementet vundet, alt alt for mange i Vesten mÞdte op og stak armen frem fordi politikerne og pressens skrÊmmekampagne virkede. Det store flertal af menneskeheden er nogle kyllinger, og desuden er de ikke sÄ intellektuelle, at de sÊtter sig ned og undersÞger, hvad staten pÄbyder dem.

I Norden er tilliden pÄ en gang vores stÞrste aktiv, og stÞrste hÊmsko nÄr vi ikke kan stole pÄ myndigheder og presse. Det har vi virkelig ikke kunnet, og mange har ikke opdaget det. De har ikke set, at Covid-skandalen har vist os det totalitÊre Vesten, der ikke har noget at lade andre hÞre. Men de dÞde og de skadede kan ikke forties af magten og dens lakejer i pressen for evigt, og de nÊste sprÞjter de vil lokke i os, vil fÄ en anden modtagelse end for halvandet Är siden. Videoen her giver mod til resten af kampen,  om ikke andet.

4 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 year ago

Kvinnen som sĂ„ brutalt blir lagt i bakken hadde sĂ„vidt jeg kan huske faktisk en medisinsk erklĂŠring fra lege om at hun var unntatt fra pĂ„legget om bruk av maske, men
 pĂ„ spĂžrsmĂ„l om hvorfor hun ikke brukte maske svarte hun kun med Ă„ gi panseren fuckfinger og da gikk han amok som vi kan se. Politifolk gĂ„r ofte amok etter ordre og at de primĂŠrt tjener statsmakten og ikke folket bĂžr vĂŠre overtydelig nĂ„, men her ser vi fĂžrst og fremst resultatet av Ă„ gi fuckfinger som svar pĂ„ et spĂžrsmĂ„l fra australsk politi. At hun hadde legeattest men… Read more »

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 year ago
Reply to  Oslo/Norge

I disse tider er der mange offentligt ansatte, herunder politifolk, som helt har glemt, hvem der betaler deres lĂžn.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Oslo/Norge

RejsebegrÊnsningerne startede efter USAs false flag operation i 200, som brugtes til at lokke godtroende stater til at deltage i USAs grundlovstridige angreb pÄmellem Þsten lande. Da blev TSA nemlig dannet. Endnu en statsentitet som aldrig burde have set dagens lys havde USAs politikere overholdt The Consyitution. Eneste resultat af denne ondskabsfulde handling (WTC) fra welfare-warfare deep state, er at muhammedanerne har fÄet endnu mere vind i sejlene, hvilket retfÊrdigvis ikke er dÄet USA forbi.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

AngÄende overfaldet pÄ Salman Rushdie, finder jeg at det er pÄ tide at verdens opinionen tager et lÊnge tiltrÊngt opgÞr med den muslimske svÞbe, som er pÄ vej til at kvÊle os alle sammen.

Sebastian
Sebastian
1 year ago

The Unvaccinated Will Survive

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

J, jeg har set videoen, og jeg mener at den viser hvor grotesk at hysteriet kan udvikle sig. Jeg har, og vil altid nĂŠgte at bĂŠre mundbind da jeg ikke tror pĂ„ pĂ„standen om den beskyttende virkning, sĂ„ derfor skal der vĂŠre fuldstĂŠndig frihed til at undlade at bĂŠre den. Jeg har selv, frivilligt, ladet mig vaccinere, men, kunne ALDRIG, drĂžmme om at stille spĂžrgsmĂ„l til andre om de gĂžr det samme, da det er mig uvedkommende. Derfor er jeg ogsĂ„ modstander af Corona pas, da det er nedvĂŠrdigende overfor folk. Som sagt, har jeg selv besluttet mig for vaccination,… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x