17
aug
Seneste opdatering: 17/8-22 kl. 1537
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et orgie af sund fornuft. SVT klarede at omtale det muslimske attentat uden overhovedet at nævne I-eller M-ordet. Det klarede Uffe Elbæk og hans Twittervenner også, han er en af de feje liberale, der optræder i denne samtale. Det er dem, der hjælper islam med at sætte vores ytringsfrihed til. Ja,ja, de der farlige mormoner og pinsekirkefolk, ikke?

The Unvaccinated Will Be Vindicated

Thank You to the Citizen Heroes of Our Time

Det er nok for  optimistisk endnu, at erklære kampen mod etablissementet vundet, alt alt for mange i Vesten mødte op og stak armen frem fordi politikerne og pressens skræmmekampagne virkede. Det store flertal af menneskeheden er nogle kyllinger, og desuden er de ikke så intellektuelle, at de sætter sig ned og undersøger, hvad staten påbyder dem.

I Norden er tilliden på en gang vores største aktiv, og største hæmsko når vi ikke kan stole på myndigheder og presse. Det har vi virkelig ikke kunnet, og mange har ikke opdaget det. De har ikke set, at Covid-skandalen har vist os det totalitære Vesten, der ikke har noget at lade andre høre. Men de døde og de skadede kan ikke forties af magten og dens lakejer i pressen for evigt, og de næste sprøjter de vil lokke i os, vil få en anden modtagelse end for halvandet år siden. Videoen her giver mod til resten af kampen,  om ikke andet.

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 month ago

Kvinnen som så brutalt blir lagt i bakken hadde såvidt jeg kan huske faktisk en medisinsk erklæring fra lege om at hun var unntatt fra pålegget om bruk av maske, men… på spørsmål om hvorfor hun ikke brukte maske svarte hun kun med å gi panseren fuckfinger og da gikk han amok som vi kan se. Politifolk går ofte amok etter ordre og at de primært tjener statsmakten og ikke folket bør være overtydelig nå, men her ser vi først og fremst resultatet av å gi fuckfinger som svar på et spørsmål fra australsk politi. At hun hadde legeattest men… Read more »

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 month ago
Reply to  Oslo/Norge

I disse tider er der mange offentligt ansatte, herunder politifolk, som helt har glemt, hvem der betaler deres løn.

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Oslo/Norge

Rejsebegrænsningerne startede efter USAs false flag operation i 200, som brugtes til at lokke godtroende stater til at deltage i USAs grundlovstridige angreb påmellem østen lande. Da blev TSA nemlig dannet. Endnu en statsentitet som aldrig burde have set dagens lys havde USAs politikere overholdt The Consyitution. Eneste resultat af denne ondskabsfulde handling (WTC) fra welfare-warfare deep state, er at muhammedanerne har fået endnu mere vind i sejlene, hvilket retfærdigvis ikke er dået USA forbi.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 month ago

Angående overfaldet på Salman Rushdie, finder jeg at det er på tide at verdens opinionen tager et længe tiltrængt opgør med den muslimske svøbe, som er på vej til at kvæle os alle sammen.

Sebastian
Sebastian
1 month ago

The Unvaccinated Will Survive

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 month ago

J, jeg har set videoen, og jeg mener at den viser hvor grotesk at hysteriet kan udvikle sig. Jeg har, og vil altid nægte at bære mundbind da jeg ikke tror på påstanden om den beskyttende virkning, så derfor skal der være fuldstændig frihed til at undlade at bære den. Jeg har selv, frivilligt, ladet mig vaccinere, men, kunne ALDRIG, drømme om at stille spørgsmål til andre om de gør det samme, da det er mig uvedkommende. Derfor er jeg også modstander af Corona pas, da det er nedværdigende overfor folk. Som sagt, har jeg selv besluttet mig for vaccination,… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x