18
aug
Seneste opdatering: 19/8-22 kl. 1240
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vaccine-induced immune thrombotic thrombocytopenia (VITT)

Er Mark Steyn den eneste rigtige MSM journalist i verden? Hvor er de pjok, der befolker Danmarks og Vestens redaktioner? Hvem har købt dem, og hvad var prisen? Jeg har et bud: De er købt af globalister, enten direkte eller gennem de danske politikere, der også er købt af WEF, EU, big tech, big pharma og de hyperrige. Derfor er den tidligere frie presse korrumperet, og uden en fri presse, kan vi ikke længere være et demokrati.

Dette er, at være journalist i dag uanset hvor universitær uddannelsen er blevet, så er det dog bare prostitution lidt højere end gadeniveau. Hvordan kan de leve med sig selv? Fordi lønnen er det dobbelte af tidligere? Det store spørgsmål den enkelte med demokratisk sindelag må stille sig selv i dag, er om man overhovedet bør deltage i det teater, der hedder Folketingsvalg. Man er lige så meget til nar, som de der stemmer til EU’s pseudoparlament, der ingen magt har. Det er narref….. som søfolk siger, og jeg hælder til, at det er slut med at deltage i det teater. –  Se også The biggest US hospital company quietly removed a report on a case of a fatal brain disease following mRNA vaccination from its Website.

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Det kan godt være at MSM er købt af forskellige store virksomheder, men, det er de så sandelig også af forskellige venstre orienterede bevægelser, som f.eks. Redox, AFA, altså Anti Fascistisk Bevægelse mm fra hvilke MSM propoganderer ivrigt. Vi behøver blot at se, hver gang disse holder demonstrationer, så er både DR og TV2 tilstede, så jeg køber ikke påstanden om at medierne kun er lobbyister for private firmaer. Medierne er også ivrige lobbyister for vindmølle industrien.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 year ago

Det værste er, at det i vid udstrækning er skattebetalerne, som ufrivilligt finansierer købet af MSM via mediestøtten. Men det bliver fuldstændig grotesk når vi også skal betale for regimets opkøb af de små provinsblade, der udkommer ugentligt.

Fri presse, min bare…

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Når man, stort set aldrig ser TV, er det endnu mere chokerende at overvære, de få gange, jeg ser et par minutter. Da hjernen ikke er blevet vænnet til det snigende journalistiske sammenbrud, som tilfældet åbenbart er hos flertallet af danskere, er det så meget mere tydeligt. Jeg fik set få minutter af nyhederne på TV2. Jøsses! Det første indslag handlede om den “katastrofale tørke i Europa, som skyldes drivhusgasser!” Straks tonede en “ekspert” frem, som med dirrende stemme slog fast, at denne tørke var “meget værre end i 2018”, hvilket jo er decideret løgn. I 2018 havde vi tre… Read more »

Sebastian
Sebastian
1 year ago
Reply to  Margrethe

Man sætter ord på vanviddet, som du gør, og du gør det godt Margrethe. Har du overvejet at starte din egen blog? 
Styrkeforholdet mellem dem og os er ikke så håbløst endda. 9 ud af 10 følger bare med strømmen, og kan vindes over på samme side som os. 

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Sebastian

Tak for de rosende ord. Nu rødmer jeg. Tak for forslaget om en blog. Men jeg synes jo “Snaphanen” er et brand, jeg ikke ville kunne konkurrere med.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
1 year ago
Reply to  Margrethe

For et par uger siden viste MSM vejrkort, der spåede 40 grader i Danmark i mandags. Kloge hoveder i Amerika havde rigtig regnet den ud! Men blev det 40 grader i mandags? Nej! Kom temperaturen op i nærheden af 40 grader i mandags? Nej! Danske vejrprofeter havde da også travlt med at berette, at spådommen om de 40 grader var baseret på klimamodeller, så man skulle nok ikke lægge for meget i forudsigelsen, hvilket faktisk er grotesk morsomt, for selvsamme genier bruger præcis de samme klimamodeller til at fortælle om, hvordan vejret bliver om f.eks. 40 år. Mit råd til… Read more »

john M
john M
1 year ago
Reply to  Nick Mikkel

når DMI bruger 226 millioner på en super computer. og ikke engang kan forudse vejr i 24 timer ..vejret kig ud af vinduet . men stadig kan forudse klima krisen” SVAR Det mest groteske er dog, at da loven om de facto afvikling af hollandsk landbrug, AD 20/22, blev stemt igennem i det hollandske parlament i maj måned i år, rejste samtlige 18 kvindelige medlemmer af de to ekstremt venstreorienterede partier Nederlandse Justitie og Hollandse Ochtendglorie sig og afsang, spontant og på tværs af partiskel, Internationale. Endnu én af de ting vi bliver forholdt af MSM. Eva-Mari van der Aaseters,… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

o.t:
Nu da valget i Absurdistan nærmer sig, er det måske en idé, at høre lidt om hvordan valgene over there observeres. Onsdagens Liberty Reporttager dette forhold op til diskussion omkring 20 min inde, hvis ikke du gider se og høre det hele.
https://www.bitchute.com/video/q9qj9yJpouk/
Denne uges weekly report, som kan ses på bitchute er heller ikke at foragte.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x