18
aug
Seneste opdatering: 19/8-22 kl. 1240
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vaccine-induced immune thrombotic thrombocytopenia (VITT)

Er Mark Steyn den eneste rigtige MSM journalist i verden? Hvor er de pjok, der befolker Danmarks og Vestens redaktioner? Hvem har kÞbt dem, og hvad var prisen? Jeg har et bud: De er kÞbt af globalister, enten direkte eller gennem de danske politikere, der ogsÄ er kÞbt af WEF, EU, big tech, big pharma og de hyperrige. Derfor er den tidligere frie presse korrumperet, og uden en fri presse, kan vi ikke lÊngere vÊre et demokrati.

Dette er, at vĂŠre journalist i dag uanset hvor universitĂŠr uddannelsen er blevet, sĂ„ er det dog bare prostitution lidt hĂžjere end gadeniveau. Hvordan kan de leve med sig selv? Fordi lĂžnnen er det dobbelte af tidligere? Det store spĂžrgsmĂ„l den enkelte med demokratisk sindelag mĂ„ stille sig selv i dag, er om man overhovedet bĂžr deltage i det teater, der hedder Folketingsvalg. Man er lige sĂ„ meget til nar, som de der stemmer til EU’s pseudoparlament, der ingen magt har. Det er narref….. som sĂžfolk siger, og jeg hĂŠlder til, at det er slut med at deltage i det teater. –  Se ogsĂ„ The biggest US hospital company quietly removed a report on a case of a fatal brain disease following mRNA vaccination from its Website.

3.7 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
2 years ago

Det kan godt vÊre at MSM er kÞbt af forskellige store virksomheder, men, det er de sÄ sandelig ogsÄ af forskellige venstre orienterede bevÊgelser, som f.eks. Redox, AFA, altsÄ Anti Fascistisk BevÊgelse mm fra hvilke MSM propoganderer ivrigt. Vi behÞver blot at se, hver gang disse holder demonstrationer, sÄ er bÄde DR og TV2 tilstede, sÄ jeg kÞber ikke pÄstanden om at medierne kun er lobbyister for private firmaer. Medierne er ogsÄ ivrige lobbyister for vindmÞlle industrien.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
2 years ago

Det vÊrste er, at det i vid udstrÊkning er skattebetalerne, som ufrivilligt finansierer kÞbet af MSM via mediestÞtten. Men det bliver fuldstÊndig grotesk nÄr vi ogsÄ skal betale for regimets opkÞb af de smÄ provinsblade, der udkommer ugentligt.

Fri presse, min bare…

Margrethe
Margrethe
2 years ago

NĂ„r man, stort set aldrig ser TV, er det endnu mere chokerende at overvĂŠre, de fĂ„ gange, jeg ser et par minutter. Da hjernen ikke er blevet vĂŠnnet til det snigende journalistiske sammenbrud, som tilfĂŠldet Ă„benbart er hos flertallet af danskere, er det sĂ„ meget mere tydeligt. Jeg fik set fĂ„ minutter af nyhederne pĂ„ TV2. JĂžsses! Det fĂžrste indslag handlede om den “katastrofale tĂžrke i Europa, som skyldes drivhusgasser!” Straks tonede en “ekspert” frem, som med dirrende stemme slog fast, at denne tĂžrke var “meget vĂŠrre end i 2018”, hvilket jo er decideret lĂžgn. I 2018 havde vi tre… Read more »

Sebastian
Sebastian
2 years ago
Reply to  Margrethe

Man sĂŠtter ord pĂ„ vanviddet, som du gĂžr, og du gĂžr det godt Margrethe. Har du overvejet at starte din egen blog? 
Styrkeforholdet mellem dem og os er ikke sĂ„ hĂ„blĂžst endda. 9 ud af 10 fĂžlger bare med strĂžmmen, og kan vindes over pĂ„ samme side som os. 

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Sebastian

Tak for de rosende ord. Nu rĂždmer jeg. Tak for forslaget om en blog. Men jeg synes jo “Snaphanen” er et brand, jeg ikke ville kunne konkurrere med.

Nick Mikkel
Nick Mikkel
2 years ago
Reply to  Margrethe

For et par uger siden viste MSM vejrkort, der spĂ„ede 40 grader i Danmark i mandags. Kloge hoveder i Amerika havde rigtig regnet den ud! Men blev det 40 grader i mandags? Nej! Kom temperaturen op i nĂŠrheden af 40 grader i mandags? Nej! Danske vejrprofeter havde da ogsĂ„ travlt med at berette, at spĂ„dommen om de 40 grader var baseret pĂ„ klimamodeller, sĂ„ man skulle nok ikke lĂŠgge for meget i forudsigelsen, hvilket faktisk er grotesk morsomt, for selvsamme genier bruger prĂŠcis de samme klimamodeller til at fortĂŠlle om, hvordan vejret bliver om f.eks. 40 Ă„r. Mit rĂ„d til… Read more »

john M
john M
2 years ago
Reply to  Nick Mikkel

nĂ„r DMI bruger 226 millioner pĂ„ en super computer. og ikke engang kan forudse vejr i 24 timer ..vejret kig ud af vinduet . men stadig kan forudse klima krisen” SVAR Det mest groteske er dog, at da loven om de facto afvikling af hollandsk landbrug, AD 20/22, blev stemt igennem i det hollandske parlament i maj mĂ„ned i Ă„r, rejste samtlige 18 kvindelige medlemmer af de to ekstremt venstreorienterede partier Nederlandse Justitie og Hollandse Ochtendglorie sig og afsang, spontant og pĂ„ tvĂŠrs af partiskel, Internationale. Endnu Ă©n af de ting vi bliver forholdt af MSM. Eva-Mari van der Aaseters,… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 years ago

o.t:
Nu da valget i Absurdistan nÊrmer sig, er det mÄske en idé, at hÞre lidt om hvordan valgene over there observeres. Onsdagens Liberty Reporttager dette forhold op til diskussion omkring 20 min inde, hvis ikke du gider se og hÞre det hele.
https://www.bitchute.com/video/q9qj9yJpouk/
Denne uges weekly report, som kan ses pÄ bitchute er heller ikke at foragte.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x