23
aug
Seneste opdatering: 24/8-22 kl. 0659
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har beskæftiget mig med den overdødelighed, vi ser i de vestlige, vaccinerede lande fra USA over Europa til New Zealand. Den ligger overalt på skræmmende 10-20 procent. Senest i England/Wales, hvor læger forgæves har appelleret til politikernes opmærksomhed i “12.500 Excess Non-Covid Deaths. Alarming trend.” Her når vi til Danmark med statistikeren Max Schmeling.

“Vi ser en konstant og stigende overdødelighed måned efter måned siden maj 2021”

Af Max Schmeling

Siden maj 2021, få måneder efter Covid-19 vaccinationskampagnens start, kan man i Danmark observere en signifikant og konstant overdødelighed. Sammenligner man tidligere år før 2020 med gennemsnittet, kan man se, at dødeligheden svinger meget fra måned til måned. Man observerer samtidig en tydelig årlig cyklus for dødeligheden.

Denne cyklus er vist som et populationskorrigeret gennemsnit for 2015-2019, da dette var sidste 5årige periode før Sars-COV-2 ramte Danmark. Gennemsnittet fungerer som baseline i de følgende grafer og overdødeligheden kan udregnes som forskellen i dødelighed for de enkelte måneder og gennemsnittet.

For tidligere år kunne man observere at dødeligheden for et år, omtrentligt fulgte gennemsnittet, eller svingede heromkring, hvilket også er fuldstændigt hvad man ville forvente.

Normalt vil en overdødelighed i en vinter typisk medføre underdødelighed i tiden efter, af den simple og kyniske grund at når der dør flere svage og ældre i en periode, så dør der færre i den efterfølgende tid fordi at den resterende befolkning nu gennemsnitligt set er stærkere.

Siden maj 2021 ses dog en konstant og statistisk højsignifikant overdødelighed. Hvilket er helt uset. Det faktum, at vi måned efter måned observerer overdødelighed er fuldstændigt uforklarligt ud fra almindelige betragtninger og må derfor tilskrives en ikke tidligere set påvirkning af dødelighed.

Statistisk signifikans angives som en sandsynlighed fra 0-1 (0-100%). Normalt siger man at sandsynligheden for noget ikke er tilfældigt er signifikant, hvis sandsynligheden er under 0,05 (5%), man kalder det højsignifikant, hvis sandsynligheden er under 0,01 (1%).

Det højeste sandsynlighedstal vi har ord for på dansk er 1024, som kaldes en kvadrillion. Her snakker vi om 1098

Sandsynligheden for at den siden maj 2021 observerede overdødelighed er tilfældig er: 2,0455*10-99 eller 1 ud af 4,8888*1098. Normalt kan man udtrykke sandsynligheder som f.eks. 1 ud af en million, men der findes slet ikke ord for den sandsynlighed vi ser. Det højeste tal vi har ord for på dansk er 1024, som kaldes en kvadrillion. Her snakker vi 1098
.
For alle praktiske formål kan vi altså, sige at den overdødelighed vi ser, ikke er tilfældig. De begivenheder som siden 2020 har adskilt sig fra tidligere er Covid-19 og Vaccination mod Covid-19. Covid-19 ramte i januar 2020, men kun i de sidste to måneder af 2020 ses reelt overdødelighed.

Vaccination mod Covid-19 kom først ordentlig i gang i 2021 omkring april og siden maj 2021 ses der signifikant overdødelighed. Prøv at kigge på graferne og bedøm selv hvilke årsager du tror der er til overdødeligheden.

I den sidste graf er overdødeligheden vist i tal og procenter, samt akkumuleret. Bemærk, at trenden for den akkumulerede overdødelighed ikke er aftagende, men konstant stigende. Det betyder at vi faktisk ser en konstant overdødelighed måned efter måned, siden maj 2021, som ser ud til at fortsætte.

*****************

Fra Max Schmelings Telegram-konto Han har kontaktet Folketinget flere gange om vaccinernes farlighed, men er stort set blevet ignoreret.

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
UDEN YTRINGSFRIHED INTET DEMOKRATI
UDEN YTRINGSFRIHED INTET DEMOKRATI
1 year ago

Vi danskere står overfor en kommunistisk og
globalistisk ondskab, korruption og galskab
som er næsten uden grænser. Det er på
tide at opruste med ærlig og saglig folkeoplysning.
Snaphanen er et eksempel på hvordan ærlige
og saglige informationer kan bringes ud til
borgerne. Men det er indtil videre oplysninger
som kun når ud til få procent af danskerne.
Alle fremsynede danskere bør støtte at flere
danskere bliver underrettet om hvordan vi
er på vej til at vores land, demokrati, frihed,
folkesundhed og fremtid går tabt.

Fortsætter den nuværende udvikling vil vi
danskere miste alt, virkelig ALT.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Uden demokrati er der intet flertalsdiktatur. Uden flertalsdiktatur har vi ingen til at lede os.
Uden den store lederinde er vi på fruens mark. Vi er og bliver de fortabte.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Ikke nok med, at medierne har en stor del af ansvaret for disse myrderier, med deres passive mangel på vilje til at afsløre den underliggende agenda bag disse dødssprøjter. Ifølge denne artikel fra fbf, deltager de aktivt i at skjule disse dødstal. DR har åbenbart fjernet det afsnit af deadline, hvor ovedødeligheden blev diskuteret.

https://fbf.one/overdoedeligheden_i_danmark_stiger/

Dragen
Dragen
1 year ago

Jeg tror det er i kommentarsporet her , at covid injektionerne er blevet kaldt : “De injektiøse gaskamre”. Det kunne vise sig , at være en meget præcis benævnelse. Er det egentligt hvad vi gennemlever lige nu? Injektiøse gaskamre ?.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 year ago

M a o, de organisationer som ligger bakom Agenda 2021/30 håller vad de lovat! Vi vet namnen på flera av de SKURKAR, som verkställer Agenda 2030. Dags att aktivera ett Nurnberg 2,0!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Vi har brug for hospitaler, rigtige hospitaler, rigtige læger de der ikke i koldt blod slår uskyldige folk ihjel, med mindre formålet netop er at slå folk ihjel, så mange døde som overhovedet muligt hurtigst muligt, men det skal ikke ske på hverken plejehjem eller hospital, der må globalisterne og klimaaktivesterne finde et andet sted, hospitalet skal være et fristed, et trygt sted at komme, et sted hvor folk endda kan blive raske, hvor utestet covidvaccine evigt er bandlyst, hvor lægeløftet gælder, kun effektiv og testet behandling og medicin, uden tvivl er formålet idag at slå uskyldige ihjel, men vores… Read more »

trackback

[…] på det seneste bragt en række artikler, der viser, hvilke uheldige bivirkninger vaccinerne har. Her fortæller man således om forholdsvis troværdige oplysninger om overdødelighed i Danmark, en […]

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

<i>Det højeste tal vi har ord for på dansk er 1024, som kaldes en kvadrillion. Her snakker vi 1098</i>

?!?!

En kvadrillion er en million i fjerde potens, en kvintillion en million i femte, en sextillion en million i sjette osv. En million i hundredene potens kaldes en centillion, og er, hvis man skal tro Guiness’ Rekordbog, det største navngivne tal.

Med koloniernes primitive talsystem, er det lidt mere bøvlet:

1 billion = 1 million x 1000^1,
1 trillion = 1 million x 1000^2
1 kvadrilion = 1 million x 1000^3

Osv.

Last edited 1 year ago by Felix Krull
Den undrende
Den undrende
1 year ago

Det er meget tendentiøse for at sige det mildt – der mangler i det mindste datasæt for hvor mange døde der forventeligt ville have været, hvis covid19 ikke var blevet imødegået.

UDEN YTRINGSFRIHED INTET DEMOKRATI
UDEN YTRINGSFRIHED INTET DEMOKRATI
1 year ago
Reply to  Den undrende

Meget tyder på at covid19 ikke blev bekæmpet.
“Vaccinerne” har været virkningsløse eller
direkte skadelige. Iflg. en lang række læger og
virologer. Covid ser ud til at have været en
almindelig influenza. Eller bluff til fordel for
Big Pharm. Se tilbage i Snaphanen eller Hodja.
Eller se dr. Malones videoer.

Sebastian
Sebastian
1 year ago
Reply to  Den undrende

Din undren undrer mig. 
Du har et datasæt for døde før covid19 blev “imødegået” og et datasæt efter at covid19 blev “imødegået”. 
Tendensen er uhyggelig klar – for at sige det mildt. 

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Den undrende

Kroatien modstod, næsten, korrupte rådgivere, hvis du mangler noget at sammenligne med:

https://www.youtube.com/watch?v=yx__rBMWecg

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg så ikke at både du og Sebastian havde svaret Den undrende.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Den undrende

Imødegå din mangel på videbegær.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x