25
aug
Seneste opdatering: 25/8-22 kl. 1235
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De seneste statistikker for overdødeligheden i EU-området og alle de unge døde. Sundhedsstyrelsen advarer på You Tube imod videoen med denne reklame. At derfor droppe sin tidligere tillid til medier, Sundshedstyrelse og politikere, og tage ansvar for sit eget liv, er nu blevet et rent overlevelsesspørgsmål. Så er du klædt på til at overleve det kommende efterår/vinter.

Official Government Reports prove the COVID Vaccines cause Cancer

Unfortunately, it appears the cancer may be on the rise thanks to the experimental Covid-19 injections. Because official U.S. Government data confirms the risk of developing cancer following Covid-19 vaccination increases by a shocking 143,233%. Official Government Reports prove the COVID Vaccines cause Cancer

Se også Doctors discover Graphene is being transmitted from the COVID Vaccinated to the Unvaccinated, destroying Blood Cells & causing Blood Clots (se videoer)

Taking The COVID-19 Vaccine “Was The Biggest Mistake Of My Life!”

Dan Bongino henviser til Tucker Carlssons hæderlige oplysningsforsøg Vaccinerne undertrykker immunforsvaret

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Og så fortsætter “vaccineringen” ellers. Uden den mindste skelen til døde og invaliderede. Die Endlösung og lignende gode ideer stopper ikke sig selv. De skal stoppes. Men af hvem? De allerede injicerede har mere travlt med at fornægte den lige linje mellem punktet A, injiceret, til punktet B, syg. De er ellers de eneste, der kan stoppe det ved ganske simpelt at blive væk. Meget kan man sige, men kedelige tider – dét lever vi ikke i…

https://www.facebook.com/groups/254316146390428/?multi_permalinks=591407966014576&notif_id=1661442470934191&notif_t=group_highlights&ref=notif

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Jeg er blevet vaccineret imod adskillige sygdomme igennem mit 72 årige liv, og har overlevet hver gang, så jeg regner også med at jeg overlever denne vinter. Jeg har tidligere gjort rede for, hvorfor jeg, efter eget valg, lader mig vaccinere. (Alvorlig sygdom).

T. Snorrason
T. Snorrason
1 year ago
Reply to  steen

 Sten, det er fint, at du holder fast i de såkaldte “vacciner”, reelt tvangsordinerede dødssprøjter anvendt i primært “demokratiske” vestlige stater. Herhjemme har regering, sundhedssystem og ikke mindst sundhedsstyrelse svigtet totalt og svigter bevidst stadig. Tidligt i 2020, før der overhovedet var tale om “pandemi”, oplyste den engelske efterretningstjeneste, at Covid 19 var et biologisk våben! Det vil sige, at dansk efterretningstjeneste og vor regering har haft samme oplysninger! Amerikansk forbudt forskning blev fortsat i Kina, hvor Covid 19 “slap ud”. Reelt er Covid 19 en ufarlig influenzatype, selv om det er forsøg på at overføre en dyresygdom til mennesker via”gain of… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

De har i salgsøjemed misbrugt ordet “vacciner” for disse mRNA injektioner, fordi de vidste, at det rette navn og virkemåde ville få mange til at takke nej. Det svarer lidt til at sælge psykofarmaka under navnet vitaminpiller.

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Margrethe

De har ikke “misbrugt” ordet “vacciner”. De har derimod ændret på definitionen af ordet “vacciner”.
Før det, ændrede de på ordet “pandemi”.
Og nu har de ændret på definitionen på ordet “recession”.

Og hvordan er det nu lige man definerer en “kvinde” idag. Eller “demoktrati” og “frihed”.

Politikerne idag, består af uvederhæftige og korrupte fladpander som “italesætter” en indbildt virkelighed fra helvede.
Vi må stoppe dem, for de stopper ikke sig selv.

Dragen
Dragen
1 year ago

Covid – injektionerne er ikke vacciner. Det er derimod betinget nødgodkendt eksperimentel medicin – givet som injektioner. Vi bliver fortalt , at det er vacciner. Det er så det ,- det ikke er.

Sebastian
Sebastian
1 year ago

Ordet “pandemi” blev redefineret for at luske covid ind i puljen, men også ordet “vaccine” måtte redefineres for at inkludere denne eksperimentale genterapi. 

Disse mRNA-‘vacciner’ er stadig medicinske eksperimenter, endnu ikke gennemtestede og godkendte ligesom rigtige vacciner. 
Alle der har ladet ‘vaccinere’ med medicin på et forsøgsstadie uden denne viden har været udsat for en forbrydelse jævnfør Nürnbergkonventionen (slå den op!).
Hvordan kan du træffe dit “eget valg” uden vide hvad du vælger mellem? 
Nürnbergkonventionen fastlagde med eftertryk at medicinske eksperimenter altid fordrer informeret samtykke, u- eller fejl-informeret samtykke er ikke samtykke, men svindel – og i nogle tilfælde mord. 

Ham der gad at læse pfizer-rapporten
Ham der gad at læse pfizer-rapporten
1 year ago

Har du noget som helst belæg for at vaccinerne “virker”?..

Jeg og bekendte som ikke er vaccineret har enten ikke haft covid eller har maks haft det en enkelt gang. (ingen døde eller indlagt)

Derimod har de fleste vaccinerede på mit arbejde haft covid 3+ gange – efter 2-3 “vacciner” og flere af dem havde alvorlige symptomer både under og efter covid.

Har du i dine 72 år nogensinde taget en utestet vaccine som påvirker din dna?

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Jeg gentager, jeg har fået tre vaccinationer mod Corona, og jeg har ikke hidtil haft bivirkninger af dem, så jeg tager, om nødvendigt den fjerde. Fup eller ej.. det med mundbind er noget helt andet, da jeg ikke tror at det har nogen gunstig virkning, tværtimod. Det ødelægger lungerne p.gr. af det kondensvand som vi gentagne gange ånder ud og ind igen. Som sagt, så lider jeg af sacroadose, en sjælden bindevævs sygdom som bl.a. går på lungerne, og som kan få fatale følger for mig, hvis jeg får høj feber. Så derfor.

Sebastian
Sebastian
1 year ago

Jeg gentager, du har misforstået hvad vacciner er Allan, og du har også misforstået Corona. Slå det op selv! Stol ikke blindt på dit TV. Misforståelsen er ikke din, du er blevet fejlinformeret, til dels bevidst. 

Det er nok stadig for tidligt at sige noget kvalificeret om hvor mange og hvor alvorlige bivirkninger er, men jeg vil tro at milliarder af mennesker kan se frem til årtiers fortrydelse, og her tænker jeg både på ofre og gerningsmænd M/K. 

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x