28
aug
Seneste opdatering: 30/8-22 kl. 0907
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Grunden til, at man bør høre den canadiske læge her, er at han meget kort opremser alt hvad der er farligt ved mRNA sprøjterne på kun seks minutter. Her er, hvad alle burde have fået at vide fra starten – hvis ikke informeret samtykke var skyllet ud med badevandet af læger, politikere og myndigheder.

Dr. Robert Malone: Sprøjterne er nu en eksistentiel trussel

“I represent 17,000+ physicians & medical scientists, we came out with clear, unequivocal press statement that these vaccines are not indicated for any population & should be withdrawn.”

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
1 year ago

Ja, stop vaccinerne! I går var for sent…

UDEN YTRINGSFRIHED INTET DEMOKRATI
UDEN YTRINGSFRIHED INTET DEMOKRATI
1 year ago

Danskere som læser net-aviserne véd
hvad politikerne pønser på, men ellers véd
folk kun lidt om den enorme ondskab og
galskab der er i anmarch. Derfor kan danskerne
være forsvarsløse, hvis en brutal og blodig udryddelse
af dem går i gang, sådan for alvor. En lavintensiv krig
mod danskerne ER jo begyndt. Endnu har hverdags-
terroren ikke helt samme omfang som østpå, men om
2-3 år er der nok ikke forskel. En effektiv oplysning
ud til alle danske hjem må i gang, ellers bliver
København og Århus osv. terror-helveder lige
som de svenske byer.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

“En effektiv oplysning ud til alle danske hjem må i gang” Jeg siger god fornøjelse… Nu var jeg til et større selskab i Næstved. Da vi var bænket op ved et langt bord, fandt en af deltagerne sig kaldet til at gjalde ud over bordet, at hun ikke just glædede sig til det kommende FT valg. Det, der ødelagde hendes humør, var tanken om “den rødhårede heks” og hendes had til muslimske kvinder og deres tørklæde. Hun frygtede den “stigende intolerance” som danskernes aversioner mod det tørklæde, førte med sig. Som den evige hyggedræber, måtte jeg svare tilbage, at jeg… Read more »

Last edited 1 year ago by Margrethe
Preben M.Jacobsen
Preben M.Jacobsen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Helt enig – har oplevet nøjagtig samme uhyggelige grad af ekstrem uvidenhed på højskoler hvor jeg hvert år tidligere tilbragte nogle uger men stoppede 2018 blev sidste besøg for altid pga. det evige modbydelige politisk korrekte socialisme sigment blandt underviser og elever begyndte fylde alt for meget, du skulle blot i en diskussion nævne et forkert politisk parti og du blev straks udråbt være nazist. Underviser redegjorde på tavlen lave og forkerte tal for “muslimske flygtninge” som eneste blandt 80 deltagere påtalte fejlene og kunne med ref. oplyse sandheden – tavshed pause – ingen deltagere sagde et ord og underviseren… Read more »

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
1 year ago
Reply to  steen

Jamen, så er du jo næsten selv overlæge. Stort til lykke! 🙂

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
1 year ago
Reply to  steen

“Overhovedet ikke”

Som familiens misforståede geni og sorte får, men med meget, meget store evner, kender jeg det godt. 😉

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
1 year ago
Reply to  steen

Overhovedet ikke, og desuden holder jeg også af at sole mig i familiemedlemmers fine titler.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

Det har altid været magthaverne, der afgjorde, hvad flertallet skulle mene. En naturlig nysgerrighed som forudsætning for en kritisk sans over for om det, man bliver fortalt, nu også er rigtigt, det har masserne ikke. Og jeg tror ikke på, de nogensinde har haft det eller nogensinde får det. Enten er man født med den nysgerrighed, eller også er man ikke. Før undervisningspligten blev indført var det gennem kirken, at magten dikterede og formede massernes sindelag. Nu er det gennem undervisningssystemet og vor tids “kirke” massemedierne. Det er et vilkår, der ikke kan ændres på. Bliver masserne så pressede på… Read more »

Super B
Super B
1 year ago
Reply to  Margrethe

Sådan går det når man omgås tabere.

Carl Madsen
Carl Madsen
1 year ago

Politikerne pønser da ikke på andet end alt det gode de kan gøre for landets indbyggere. Det er derfor de er blevet valgt og derfor de får så høj en betaling. Det kan der ikke være nogen tvivl om.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

20.mio NYE sprøjter….!!!!. ?. Jeg har en forestilling om , at Mette F , folk på regerings nivaeu o.lign , ER informeret OG vidende om ,”at de her sprøjter er farlige”. Fortsætter “skyderiet”af folk så, fordi sprøjterne er købte og betalte ? Eller , – har man indkøbt til 4. Omgang – MENS man har været klar over farene? ER man informeret om farene men ganske enkelt ikke istand til at tage det ind ?. Mink-sagen er jo i sit omfamg meget tung og omfattende ,- men jeg vil mene , at TRAGEDIEN der idspiller sig med , ødelæggelsen af… Read more »

Carl Madsen
Carl Madsen
1 year ago

Jeg forstår ikke, hvorfor artiklens forfatter synes der er behov for flere livsfarlige vacciner.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x