28
aug
Seneste opdatering: 30/8-22 kl. 0907
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Grunden til, at man bĂžr hĂžre den canadiske lĂŠge her, er at han meget kort opremser alt hvad der er farligt ved mRNA sprĂžjterne pĂ„ kun seks minutter. Her er, hvad alle burde have fĂ„et at vide fra starten – hvis ikke informeret samtykke var skyllet ud med badevandet af lĂŠger, politikere og myndigheder.

Dr. Robert Malone: SprĂžjterne er nu en eksistentiel trussel

“I represent 17,000+ physicians & medical scientists, we came out with clear, unequivocal press statement that these vaccines are not indicated for any population & should be withdrawn.”

4.5 8 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
1 year ago

Ja, stop vaccinerne! I gĂ„r var for sent…

UDEN YTRINGSFRIHED INTET DEMOKRATI
UDEN YTRINGSFRIHED INTET DEMOKRATI
1 year ago

Danskere som lÊser net-aviserne véd
hvad politikerne pÞnser pÄ, men ellers véd
folk kun lidt om den enorme ondskab og
galskab der er i anmarch. Derfor kan danskerne
vĂŠre forsvarslĂžse, hvis en brutal og blodig udryddelse
af dem gÄr i gang, sÄdan for alvor. En lavintensiv krig
mod danskerne ER jo begyndt. Endnu har hverdags-
terroren ikke helt samme omfang som ÞstpÄ, men om
2-3 Ă„r er der nok ikke forskel. En effektiv oplysning
ud til alle danske hjem mÄ i gang, ellers bliver
Kþbenhavn og Århus osv. terror-helveder lige
som de svenske byer.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

“En effektiv oplysning ud til alle danske hjem mĂ„ i gang” Jeg siger god fornĂžjelse… Nu var jeg til et stĂžrre selskab i NĂŠstved. Da vi var bĂŠnket op ved et langt bord, fandt en af deltagerne sig kaldet til at gjalde ud over bordet, at hun ikke just glĂŠdede sig til det kommende FT valg. Det, der Ăždelagde hendes humĂžr, var tanken om “den rĂždhĂ„rede heks” og hendes had til muslimske kvinder og deres tĂžrklĂŠde. Hun frygtede den “stigende intolerance” som danskernes aversioner mod det tĂžrklĂŠde, fĂžrte med sig. Som den evige hyggedrĂŠber, mĂ„tte jeg svare tilbage, at jeg… Read more »

Last edited 1 year ago by Margrethe
Preben M.Jacobsen
Preben M.Jacobsen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Helt enig – har oplevet nĂžjagtig samme uhyggelige grad af ekstrem uvidenhed pĂ„ hĂžjskoler hvor jeg hvert Ă„r tidligere tilbragte nogle uger men stoppede 2018 blev sidste besĂžg for altid pga. det evige modbydelige politisk korrekte socialisme sigment blandt underviser og elever begyndte fylde alt for meget, du skulle blot i en diskussion nĂŠvne et forkert politisk parti og du blev straks udrĂ„bt vĂŠre nazist. Underviser redegjorde pĂ„ tavlen lave og forkerte tal for “muslimske flygtninge” som eneste blandt 80 deltagere pĂ„talte fejlene og kunne med ref. oplyse sandheden – tavshed pause – ingen deltagere sagde et ord og underviseren… Read more »

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
1 year ago
Reply to  steen

Jamen, sĂ„ er du jo nĂŠsten selv overlĂŠge. Stort til lykke! 🙂

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
1 year ago
Reply to  steen

“Overhovedet ikke”

Som familiens misforstĂ„ede geni og sorte fĂ„r, men med meget, meget store evner, kender jeg det godt. 😉

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
1 year ago
Reply to  steen

Overhovedet ikke, og desuden holder jeg ogsÄ af at sole mig i familiemedlemmers fine titler.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

Det har altid vĂŠret magthaverne, der afgjorde, hvad flertallet skulle mene. En naturlig nysgerrighed som forudsĂŠtning for en kritisk sans over for om det, man bliver fortalt, nu ogsĂ„ er rigtigt, det har masserne ikke. Og jeg tror ikke pĂ„, de nogensinde har haft det eller nogensinde fĂ„r det. Enten er man fĂždt med den nysgerrighed, eller ogsĂ„ er man ikke. FĂžr undervisningspligten blev indfĂžrt var det gennem kirken, at magten dikterede og formede massernes sindelag. Nu er det gennem undervisningssystemet og vor tids “kirke” massemedierne. Det er et vilkĂ„r, der ikke kan ĂŠndres pĂ„. Bliver masserne sĂ„ pressede pĂ„… Read more »

Super B
Super B
1 year ago
Reply to  Margrethe

SÄdan gÄr det nÄr man omgÄs tabere.

Carl Madsen
Carl Madsen
1 year ago

Politikerne pÞnser da ikke pÄ andet end alt det gode de kan gÞre for landets indbyggere. Det er derfor de er blevet valgt og derfor de fÄr sÄ hÞj en betaling. Det kan der ikke vÊre nogen tvivl om.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

20.mio NYE sprĂžjter….!!!!. ?. Jeg har en forestilling om , at Mette F , folk pĂ„ regerings nivaeu o.lign , ER informeret OG vidende om ,”at de her sprĂžjter er farlige”. FortsĂŠtter “skyderiet”af folk sĂ„, fordi sprĂžjterne er kĂžbte og betalte ? Eller , – har man indkĂžbt til 4. Omgang – MENS man har vĂŠret klar over farene? ER man informeret om farene men ganske enkelt ikke istand til at tage det ind ?. Mink-sagen er jo i sit omfamg meget tung og omfattende ,- men jeg vil mene , at TRAGEDIEN der idspiller sig med , ĂždelĂŠggelsen af… Read more »

Carl Madsen
Carl Madsen
1 year ago

Jeg forstÄr ikke, hvorfor artiklens forfatter synes der er behov for flere livsfarlige vacciner.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x