29
aug
Seneste opdatering: 29/8-22 kl. 1754
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Civilizations die from suicide, not by murder.” (Arnold Toynbee)

“The Great Reset ‘So Destructive You’re Not Going To Be Able to Turn This Around, siger Steve Bannon.’ I øjeblikket er det USA der fører over EU i selvdestruktion hele cirklen rundt. Ligegyldigt hvilken vej men retter blikket. Moralsk, militært, kulturelt, økonomisk, demografisk. Vi lever i en tid hvor en nulevende Stefan Zweig kunne skrive dens Die Welt von Gestern.

Magthaverne og deres medier skjuler tingenes tilstand, og almindelige borgere har ikke opdaget den endnu, men det kommer med fattigdom, sult, kulde, inflation, indvandreropstande og mere vaccinedød. Som Fjordman skrev i 2011: “Vesten rejser sig ikke igen før den har været igennem et Ragnarok.”  Fjordman: Preparing for Ragnarok.

USA regeres af et forbryderkartel

Af: Lars Hedegaard

“Her er der tale om en virkelig konspiration”

Så forsvandt enhver tvivl om, at det amerikanske præsidentvalg i 2020 blev stjålet, og at Joe Bidens såkaldte sejr skyldtes valgmanipulation bedrevet af tech-selskaber som Facebook efter opfordring fra FBI.

Der har længe været spekuleret på, hvad der fik størstedelen af medierne, de trykte såvel som de elektroniske, til at begrave historien om Hunter Bidens computer, som New York Post havde afsløret kort tid før valget. Men nu har Mark Zuckerberg, den administrerende direktør for Meta, der ejer Facebook, fortalt, hvordan det gik til og hvorfor.

Til den populære radio-vært, Joe Rogan, meddeler han, at han blev kontaktet af FBI, som advarede ham mod at give plads til afsløringerne af Biden-klanens kriminelle aktiviteter i form af korruption, pengevask og salg af indflydelse til bl.a. Kina, fordi der var tale om russisk desinformation. I dag lader det sig ikke længere skjule, at dokumenterne fra unge Bidens computer er ægte nok, men i mellemtiden er Joe Biden blevet præsident, og hans justitsministerium står naturligvis ikke på spring for at retsforfølge Hunter, der har optrådt som pengemand for sin gennemkorrupte far.

Hvis Hunter-historien ikke var blevet begravet, ville Joe Biden ikke have vundet valget, for en meningsmåling offentliggjort den 24. november 2020 – altså få dage efter valget – viste, at hver sjette demokratiske vælger ville have stemt anderledes, hvis de havde kendt til skandalen. Og da Biden sikrede sig sejren med blot 44.000 stemmer i svingstaterne Georgia, Arizona og Wisconsin, er der ingen tvivl om, at uden FBI’s valgfusk ville Trump have været præsident.

Vi bliver ofte advaret mod at tro på konspirationsteorier. Her er der imidlertid ikke tale om en teori, men om en virkelig konspiration. Det Føderale Politi, FBI, har simpelthen optrådt som det demokratiske partis håndlanger og private hær, ligesom vi kender det fra alverdens diktaturstater, hvor hær og politi altid bruges til at gennemtvinge magthavernes vilje og holde oppositionen nede. Og sådan opfatter Justitsministeriet stadig FBI’s rolle, som vi ser i forbindelse med raidet på Donald Trumps hjem i Mar-A-Lago. Intet under, at Trump er begyndt at omtale USA som et tredjeverdensland.

Den Dybe Stat prøver end ikke at skjule USA’s omdannelse til en politistat

Afsløringerne på Hunter Bidens computer og oplysninger fra en af Hunters tidligere forretningspartnere godtgør uden for enhver tvivl, at Joes søn solgte indflydelse til fremmede regeringer på sin fars vegne. Bl.a. indkasserede de store beløb fra Kinas Kommunistiske Parti. Man må således konkludere, at Biden-familien er en forbryderbande.

Stater betaler ikke store beløb til udenlandske politikere uden at få noget til gengæld, og her har vi nok forklaringen på Bidens Kina-venlige politik, som tillader den kommunistiske stormagt at udbrede sin indflydelse i det vestlige Stillehav og andre dele af verden

Det mest skræmmende er næsten, at Den Dybe Stat end ikke prøver at skjule USA’s omdannelse til en politistat. Det kan kun forklares ved, at den mener sig så sikker i sadlen, at ingen – end ikke de amerikanske vælgere – vil kunne vinde over den.

4 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Jeg håber at fornuften vil sejre i 2024. Donald Trump fortjener genvalg. Trods beskyldninger om snart sagt alt.

h.nielse
h.nielse
1 year ago

Step down Biden

Carl Madsen
Carl Madsen
1 year ago
Reply to  h.nielse

BBC har netop oplyst, at Biden i dag, i sit lokale byggemarked har købt en wienerstige, fra hvilken han til enhver tid kan træde ned fra.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Forbryderne holder møde hver dag i Washington. Ikke hvert år i Philadelfia. Og sådan udvikler tyranniet sig. The declaration of Independence, en uafhængighedserklæring blev til en grundlov. Som udvikledes til Bill Of Rights. Som endte med 16. amendment: Tyrannens ret til at rage til sig af undersåtters penge.

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
1 year ago

Præcis som Mellemøstens forbrydere i dag vælter ind i Europa, indtog Europas kriminelle befolkningsoverskud tidligere Amerika, så det kommer vel ikke ligefrem som en overraskelse, hvis USA regeres af et forbryderkartel.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Rasmus Rodskov

Kartellets navn er Federal Reserve Bank.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x