29
aug
Seneste opdatering: 29/8-22 kl. 1754
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Civilizations die from suicide, not by murder.” (Arnold Toynbee)

“The Great Reset ‘So Destructive You’re Not Going To Be Able to Turn This Around, siger Steve Bannon.’ I Ăžjeblikket er det USA der fĂžrer over EU i selvdestruktion hele cirklen rundt. Ligegyldigt hvilken vej men retter blikket. Moralsk, militĂŠrt, kulturelt, Ăžkonomisk, demografisk. Vi lever i en tid hvor en nulevende Stefan Zweig kunne skrive dens Die Welt von Gestern.

Magthaverne og deres medier skjuler tingenes tilstand, og almindelige borgere har ikke opdaget den endnu, men det kommer med fattigdom, sult, kulde, inflation, indvandreropstande og mere vaccinedĂžd. Som Fjordman skrev i 2011: “Vesten rejser sig ikke igen fĂžr den har vĂŠret igennem et Ragnarok.”  Fjordman: Preparing for Ragnarok.

USA regeres af et forbryderkartel

Af: Lars Hedegaard

“Her er der tale om en virkelig konspiration”

SÄ forsvandt enhver tvivl om, at det amerikanske prÊsidentvalg i 2020 blev stjÄlet, og at Joe Bidens sÄkaldte sejr skyldtes valgmanipulation bedrevet af tech-selskaber som Facebook efter opfordring fra FBI.

Der har lÊnge vÊret spekuleret pÄ, hvad der fik stÞrstedelen af medierne, de trykte sÄvel som de elektroniske, til at begrave historien om Hunter Bidens computer, som New York Post havde afslÞret kort tid fÞr valget. Men nu har Mark Zuckerberg, den administrerende direktÞr for Meta, der ejer Facebook, fortalt, hvordan det gik til og hvorfor.

Til den populÊre radio-vÊrt, Joe Rogan, meddeler han, at han blev kontaktet af FBI, som advarede ham mod at give plads til afslÞringerne af Biden-klanens kriminelle aktiviteter i form af korruption, pengevask og salg af indflydelse til bl.a. Kina, fordi der var tale om russisk desinformation. I dag lader det sig ikke lÊngere skjule, at dokumenterne fra unge Bidens computer er Êgte nok, men i mellemtiden er Joe Biden blevet prÊsident, og hans justitsministerium stÄr naturligvis ikke pÄ spring for at retsforfÞlge Hunter, der har optrÄdt som pengemand for sin gennemkorrupte far.

Hvis Hunter-historien ikke var blevet begravet, ville Joe Biden ikke have vundet valget, for en meningsmĂ„ling offentliggjort den 24. november 2020 – altsĂ„ fĂ„ dage efter valget – viste, at hver sjette demokratiske vĂŠlger ville have stemt anderledes, hvis de havde kendt til skandalen. Og da Biden sikrede sig sejren med blot 44.000 stemmer i svingstaterne Georgia, Arizona og Wisconsin, er der ingen tvivl om, at uden FBI’s valgfusk ville Trump have vĂŠret prĂŠsident.

Vi bliver ofte advaret mod at tro pĂ„ konspirationsteorier. Her er der imidlertid ikke tale om en teori, men om en virkelig konspiration. Det FĂžderale Politi, FBI, har simpelthen optrĂ„dt som det demokratiske partis hĂ„ndlanger og private hĂŠr, ligesom vi kender det fra alverdens diktaturstater, hvor hĂŠr og politi altid bruges til at gennemtvinge magthavernes vilje og holde oppositionen nede. Og sĂ„dan opfatter Justitsministeriet stadig FBI’s rolle, som vi ser i forbindelse med raidet pĂ„ Donald Trumps hjem i Mar-A-Lago. Intet under, at Trump er begyndt at omtale USA som et tredjeverdensland.

Den Dybe Stat prþver end ikke at skjule USA’s omdannelse til en politistat

AfslÞringerne pÄ Hunter Bidens computer og oplysninger fra en af Hunters tidligere forretningspartnere godtgÞr uden for enhver tvivl, at Joes sÞn solgte indflydelse til fremmede regeringer pÄ sin fars vegne. Bl.a. indkasserede de store belÞb fra Kinas Kommunistiske Parti. Man mÄ sÄledes konkludere, at Biden-familien er en forbryderbande.

Stater betaler ikke store belÞb til udenlandske politikere uden at fÄ noget til gengÊld, og her har vi nok forklaringen pÄ Bidens Kina-venlige politik, som tillader den kommunistiske stormagt at udbrede sin indflydelse i det vestlige Stillehav og andre dele af verden

Det mest skrĂŠmmende er nĂŠsten, at Den Dybe Stat end ikke prĂžver at skjule USA’s omdannelse til en politistat. Det kan kun forklares ved, at den mener sig sĂ„ sikker i sadlen, at ingen – end ikke de amerikanske vĂŠlgere – vil kunne vinde over den.

4 8 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Jeg hÄber at fornuften vil sejre i 2024. Donald Trump fortjener genvalg. Trods beskyldninger om snart sagt alt.

h.nielse
h.nielse
1 year ago

Step down Biden

Carl Madsen
Carl Madsen
1 year ago
Reply to  h.nielse

BBC har netop oplyst, at Biden i dag, i sit lokale byggemarked har kĂžbt en wienerstige, fra hvilken han til enhver tid kan trĂŠde ned fra.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Forbryderne holder mÞde hver dag i Washington. Ikke hvert Är i Philadelfia. Og sÄdan udvikler tyranniet sig. The declaration of Independence, en uafhÊngighedserklÊring blev til en grundlov. Som udvikledes til Bill Of Rights. Som endte med 16. amendment: Tyrannens ret til at rage til sig af undersÄtters penge.

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
1 year ago

PrÊcis som MellemÞstens forbrydere i dag vÊlter ind i Europa, indtog Europas kriminelle befolkningsoverskud tidligere Amerika, sÄ det kommer vel ikke ligefrem som en overraskelse, hvis USA regeres af et forbryderkartel.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Rasmus Rodskov

Kartellets navn er Federal Reserve Bank.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x