30
aug
Seneste opdatering: 31/8-22 kl. 1350
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Europa er nu i historisk tilbagegang. Jeg husker kommunismen, men jeg havde ikke drømt om noget værre. “Global cooling is what will kill your grandmother”

Europa begynder nu at opvarme med træ og kul. “Den grønne omstilling” kan sammen med de andre faktorer, jeg jævnligt skriver om, bringe EU og nationale parlamenter til fald, og i så fald ville det ikke være så ringe. Jeg fryser og sulter gerne lidt for det.

Man må altså til Tucker for at få at vide, hvad der sker på vores eget kontinent. Hvad siger dette om vores egne “frie medier?” Jeg har skrevet så ofte om dem, at jeg ikke gentager, hvilke politiske propagandakanaler for staten vores er blevet til.

De har mistet meget legitimitet, og politikere skal vide, at sult og kulde ikke bare kan, men vil starte folkelige opstande, der vil feje dem på historiens mødding. Denne vinter bliver interessant. Germany: Stockpiling wood in fear of gas shortage.Hør Stig Berglund i Swebbtv: NATO er ikke længere en forsvarsalliance.I Sverige gør man en dyd ud af nødvendigheden: SVT: Värme under vintern en lyx tidigare generationer inte behövt

Demokraterne: Trump opfandt Covid-19 vaccinen

Dette er jo opløftende, for det tyder på, at der begynder at blive trængsel ved håndvasken. Hvornår holder Sundhedsstyrelsen og danske politikere og presse op med at ville slå danskere ihjel?

5 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
T. Snorrason
T. Snorrason
2 months ago

Mette Makrel og vort “sundhedsvæsen” synes at ville fortsætte den bevidste ødelæggelse af befolkningen, idet hun for nyligt forlængede aftalen med WHO, om at Danmark f ølger WHOs retningslinjer for behandling af influenza,læs Covid 19, med skadelige “vacciner”.

Nielsen
Nielsen
2 months ago
Reply to  T. Snorrason

Bogstaverne i WHO står for World Homocide Organizatiom -sagde afdøde Vladimir Zalenko.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
2 months ago

Nej EU bliver vores allesammens undergang. Vesten er som en flok lemminger vi”kaster os allesammen i havet”. Nu vil. Danmark og Tyskland i fælleskab, formentligt rejse over 50 tusinde vindmøller i Østersøen til stor gene for Bornholmerne. Rønne havn skal fungere som udgang basis. Hvad tænker de politikere dog på?. Vi kunne forlængst have haft kernekraft her i landet, men det ville venstrefløjen ,dengang i halvfjerdserne ikke høre tale om. Og nu må vi slås med forsynings problemer p.gr. krigen i Ukraine.

Brian Olesen
Brian Olesen
2 months ago

Fulsstændig enig.

Det kan ikke siges ofte og råbes højt nok, at venstrefløjen har ødelagt alt!

Carl Madsen
Carl Madsen
2 months ago
Reply to  Brian Olesen

“venstrefløjen har ødelagt alt”

Nemlig! De sande samfundsbyggere skal findes et helt andet sted.

Felix Krull
Felix Krull
2 months ago

Jeg har mistanke om at energikrisen har et element af corona: ja, energikrisen er reel, selvskabt og langvarig, men det globalistiske regime pisker et krisecirkus op for at hensætte befolkningen i panik, for det tillader dem at indføre nye, grundlovsstridige frihedsovergreb.

At give forretningsdrivende besked om at lyset i vinduet skal slukkes kl. 22, lugter langt væk af et folkepædagogisk tiltag. P.t. meldes det at Danmark’s naturgasreserver er på normalt niveau, men lur mig om ikke vi vil få tilsvarende spektakulære symbolrestriktioner her til lands. Personligt ville jeg grine lige fra jul til påske, hvis ladestanderne til elbiler blev lukket.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago
Reply to  Felix Krull

Sverige: Kärnkraftverket Ringhals 4 kommer inte att kunna startas som planerat efter sommarens årliga underhåll. ( 6 % af Sveriges forventede elproduktion forsvinder! ) https://www.expressen.se/ekonomi/ringhals-4-ur-drift-under-hosten/ Sverige kan se frem imod en ny istid skyhøje priser på elektricitet, elprisen i forvejen skyhøj, mon ikke dette bliver nakkestødet for Sveriges vedkommende, svensk industri må lukke og slukke, den lovede klimaændring kom aldrig nogensinde, aldrig, aldrig nogensinde. Sverige behøver naturligvis ikke at lukke og slukke selv nu Sverige kørt helt i bund, kan koble sig på Nordstream 2 ligger udenfor Sveriges kyst, livsnødvendigt at dags dato starte en massiv återvandring af alt relateret… Read more »

Last edited 2 months ago by Jan Ulrik Friis
Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  Felix Krull

Den med lade-standerne , ville også holde mit smil gående ,- længe.

Dragen
Dragen
2 months ago

Kan man få stoppet danske myndigheders sprøjte-skadende adfærd mod sagesløse og uvidende danskere ,- ved at give skylden for opfindelsen af covid-“vaccinen” på ONDE Trump? Hvis det er den vej – det skal for , at stoppe sprøjterne …..ja så må det vel gå den vej . Absurditet på absurditet = Normalitet ?. Sandheden kommer frem for en dag , – anyway.

Nielsen
Nielsen
2 months ago

Off topic:
DanMaex Ramadanradio er en flok kultur- radikale og marxistiskistiske sataner, som promoverermuhammedanisme hvor end de kommer. Muhammedanernes gerninger skal for enhver pris undskyldes. elv om det drejer sig om mord og voldtægt.
https://identitaer.dk/2022/dr-grebet-i-ny-loegn-om-den-identitaere-bevaegelse

LarsS
LarsS
2 months ago

At EU/NATO/USA vælger at tage dam- og møllebrikkerne frem og tro, at de med dem, selv om de i diversitetens tegn både er sorte og hvide, kan vinde en skakmatch mod Putin er vel nok det mest idiotiske og virkelighedsfjerne man overhovedet kan forestille sig! Men Ursula, Joe, Stoltenberg, Boris og alle de andre elite-tåber gjorde det sågu! Sagde nej til at stoppe udvidelsen af Nato direkte op mod Rusland (Shhh, nævn ikke at Monroe doktrinen er helligdom for USA!), beslaglagde 300 mia. US dollar i vestlige banker af russisk ejerskab, nægtede at afregne til Gazprom for gas/olie i Rubel,… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago

Alt sammen aftalt spil. Krigen er ligeså fake, som covid. Putin er også med i WEF. Det hele er planlagt imod befolkningerne

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
2 months ago

A pro po sprog, så så jeg gerne tekster bragt, også på tysk, da det er et let forståeligt sprog. Jeg har det problem at jeg p. Gr. Af dårlige engelsk kundskaber må opgive mange af de forskellige , udmærkede artikler, men bedst vil det være at få dem oversat til dansk. Jeg taler selv et , næsten, fejlfrit tysk.

Carl Madsen
Carl Madsen
2 months ago

Nej, tingene er ikke ved hurtigt at falde fra hinanden. Det skal bare se sådan ud.

Del og hersk!

(Og nogle medvirker gladeligt i forestillingen som nyttige idioter)

Rasmis Modsat
Rasmis Modsat
2 months ago

Altså, alle de der overskrifter og videoer på udenlandsk! Er det virkelig så svært at skrive Sverige i stedet for Sweden?

Rasmus Modsat
Rasmus Modsat
2 months ago
Reply to  steen

Fransk, tysk, mandarin, vietnamesisk og til nød russisk, ja tak, men regn ikke med andre læseres bifald.

Engelsk har aldrig min stærke side…

Rasmus Modsat
Rasmus Modsat
2 months ago
Reply to  steen

Det er rigtigt.

Mit engelske ordforråd (det aktive) er optalt til beskednde 42.000 ord, og det er jo ikke meget når man tænker på de 180.000 ord sproget består af.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x