30
aug
Seneste opdatering: 30/8-22 kl. 1201
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Det er kvinderne, der i stor stil har forrådt Sverige”

Ingrid Carlqvist, Swedish journalist on the crisis in Sweden, their new documentary, State of Sweden and a warning to the world.

Russisk Roulette: Repremiere den 15/9-22

Af Philip Brandt

Er du frisk på endnu en omgang gambling med dit eget og dine børns helbred i dette vanvittige eksperiment, inden næste sæsons snue rammer landet? Med den højest mulige indsats?

Indsatsen er lige (31/7-21) hævet med 150.215 officielt indrapporterede bivirkninger efter udrulningen af stik 1,2 og 3 (se link i kommentarsporet). Og det er iøvrigt, givetvis, kun toppen af isbjerget, idet den slags ubekvemme kendsgerninger plejer at lide under markant underrapportering.

Danskerne har  i alt lagt arm til mindst en halv mio. potentielt livsfarlige skud

Der er pt. allerede uddelt ialt godt 13 mio skud i Danmark på Heunickes og Brostrøms vagt. Statistiker Max Schmeling har påvist, at godt 4% heraf er særligt skadelige ift. bl.a. dødsfald, pludselig livstruende sygdom og permanent invaliditet – hvilket betyder, at danskerne allerede ialt har lagt arm til mindst en halv mio. potentielt livsfarlige skud.

Max Schmeling og andre har desuden gennem et halvt år forgæves forsøgt at alarmere Folketinget og vores myndigheder om en dokumenteret overdødelighed på ca. 10% i den samlede befolkning. Desværre kun med enkelte skuldertræk som reaktion.

Så, alt i alt: spændingen stiger for alvor den kommende sæson. Hvornår ligger der en kugle i kammeret og venter på netop dig eller dine kære?

BT er som sædvanlig leveringsdygtig i ukritisk propaganda for vaxindustrien og dens håndlangere, hvor de velkendte, købte eksperter har ordet.

Artiklen i linket kompletteres endda med en læserundersøgelse, som – hvis den har blot skygge af troværdighed – giver et aldeles forstemmende indtryk af det generelle oplysningsniveau og evne til selvstændig tænkning hos vores kære medborgere.
Man må da virkelig ikke håbe, at hele 60% af danskerne stadig er klar til frivilligt at sætte pistolen til tindingen!!??

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Carl Madsen
Carl Madsen
1 year ago

“Det er kvinderne, der i stor stil har forrådt Sverige”
Det sker alle steder, hvor kvinder får noget at skulle have sagt.

Hvorfor?

Fordi kvinder ikke er skabt til politik eller topposter i erhvervslivet, men til avl, pasning af yngel og madlavning.

Når kvinder får muligheden for at fedte for alfhannen og eventuelt at overtage hans plads, går det galt. (Ludergenet)

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  steen

Jeg ved ikke om du har lagt mærke til det, men der er et rigtigt godt interview med Claes Hedberg ovre på swebbtv. Den hedder Claes Hedberg om sin nya Palmebok i Fjärde Statsmakten 141.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  steen

Det er som om at truslerne hober sig op. Hvis vi ikke godtager det af journalisterne fortalte virkelighedsbillede, bliver vi “avstängt från” nærmeest alt vi ejer og har.
Er det ikke “polisen” der banker på døren, er det skattevæsenet, biblioteket, DSB og alle de der gør krav på vores liv og levned. Men bankerne ved du hvor du har. De ejer nemlig for en stor dels vedkommende dine penge. Og de kan gøre udlæg i dem nærmest som det passer dem. Det har Mads Palsvig gjort udmærket rede for.

Dragen
Dragen
1 year ago

Er der ingen ,- partier eller enkelt personer – i folketinget der er til “vække” mht de her forhold ?. HVIS sprøjterne er farlige ,- potentielt set – så må det være af interresse for NOGEN af de folkevalgte vi har. Både for deres eget helbred , deres børns, families og venners helbred . Eller er fortrængnings- behovet , – opdragelsen til lemminge mentalitet igennem systemet virkelig så stærk? ( ja , det tog jo mange år for Urhskov at nå igennem med sine tal om kulturberigelsen og demografien , meeeen…) Jeg oplever hverdag mange flere udrykninger med Ambulancer. Med… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Wau, 2 kvinder opdager noget vi har diskuteret i 50 år
JOHN MCAFEE TELEGRAM
https://www.bitchute.com/video/tEtKAzOwB3wy/

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

Steen, jeg sendte to kommentarer vedrørende David Ickes seneste podcasts. Var det dig som ikke syntes det var relevant, eller er der filtre før dig som sletter mine kommentarer pga links?

DAVID ICKE – THE ILLUMINATI END GAME
https://www.bitchute.com/video/i8szpZpawZtl/

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  steen

Det er helt ok. Mange ting sorteres fra af selskaberne på mobiltelefon f.eks. Ligesom bitchutevideoer blokeres af teleselskaberne (Eriksson? :)) David Icke er den store profet, han er altid fornuftig at lytte til

Last edited 1 year ago by Cat Girl
13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x