3
sep
Seneste opdatering: 3/9-22 kl. 1924
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“USA har nu 1.27 mio excess deaths…..Dette vanvid vil vare et årti eller mere”

Der er en del ellers troværdige mennesker, der mener at Covid-19 er et biologisk våben. Denne canadiske professor i fysik, mener det ikke. Han peger på, at der ikke var nogen overdødelighed i begyndelsen af “epidemien”, hvor ‘døde’ blev ‘samlet op på gaderne i Bergamo,’ og at den først kom efter vaccinernes introduktion. Her mener han til gengæld, at den overdødelighed vi ser nu, udelukkende er vaccinefremkaldt, hvor andre kalder den ‘multifaktoriel.’

Det interessanteste er det sidste kvarter fra minut 44:40, hvor han sætter Covid ind i sin politiske sammenhæng: Globalismen og USA’s økonomiske krig mod Rusland og Kina, der går ud på at forhindre Kina i at blive verdens førende magt. I denne krig ser han alle menige borgere i verden som ofre, i det den også går ud på at smadre små og mellemstore virksomheder, der befordrer medejerskab og demokrati. Folk skal blive fattige, besiddelses- og politisk viljesløse, så de ikke modsætter sig det tyranni, der nu sænker sig over Vesten. Indtil videre går det glimrende

Sammenfattende ser han den som en krig mod demokratiet, og ser man hvad der allerede sker med Vesten, ikke mindst med medierne, forekommer det en meget rimelig antagelse.  Hvordan skulle man ellers forklare, at Vesten ødelægger sig selv så ivrigt som muligt? Denis Rancourt, professor i fysik, Ottawa.

WEF er arkitekterne bag pandemien og krisen – den værste siden 1929

Økonomiprofessor Michel Chossudovsky taler blandt andet om vaccinen og de fire unge læger på samme hospital, der døde lige efter at være blevet sprøjtet. Man ser iøvrigt nu, at de der dør af vaccinen, enten gør det den første uge efter, eller efter 6 måneder, hvor der igen er en øgning af kurverne.

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Verdens mindste minoritet er individet. Hvis du kalder dig minoritetsrettighedsaktivist på vegne af jøder, muhammedanere, negre, “arbejdere”, bønder, journalister og statsansatte er du en utroværdig persona. Familie er den eneste minoritet, som retfærdigvis kan gøre krav på rettighed.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

I millionvis af uskyldige døde på grund af WEF, deres skurkestreger afsløret som regulært fup og svindel, islamisk “berigelse” og “vaccinen” som en dødelig gift, i gamle dage blev sådanne lystmordere, banditter som dem i WEF erklæret fredløse, og deres ejendom konfiskeret.

Det WEF har gang i er organiseret udplyndring og massemord sat i system, det mindste nationalstaterne kan gøre at konfiskere deres ejendom, vel at mærke inden WEF destruere og nedlægger nationalstaten og konfiskere vores ejendom, altså er vi/nationalstaten oppe imod en deadline, et kapløb nu inden vores tid stille men sikkert løber ud.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  steen

Også det Lars Bern ganske tidligt var inde på at uvaccinerede skulle beskyttes imod de covidvaccinerede, smitterisiko for den del at komme i kontakt med spikeproteinet. Selv vores egen statsminister var ude at skylde på de uvaccinerede, altsammen vores fejl om vi takker nej til en dødelig covidvaccine, det var også oppe at vende at nægte uvaccinerede hospitalbehandling, men ikke for sjovt når selveste Lars Bern ude at advarer de uvaccinerede imod de vaccinerede, at de uvaccinerede bør beskyttes, så bestemt noget om snakken, ellers ville Lars Bern ikke bringe det op. Lars Bern advarer især imod at omgås nyvaccinerede,… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Noget lign. Fortalte Dolores Cahill om. At spike proteinet ville spredes også til den u-vaxxed / ikke -” vaccinerede” del af befolkningen.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Det er nemt for dig at gøre world economic forums medlemmer fredløse. Men hvad med attentatmanden til Theo van Gogh? <hvor fredløs er han i sammenligning? Jeg kan nævne flere hvis du har lyst.

Spørgejørgen
Spørgejørgen
1 year ago

Hvad med rækken af lastbiler i Italien som angiveligt
kørte covid-dræbte patienter væk fra et hospital. Det
blev vist i TV kort tid før Mette Mink gik i gang med sine
mange befalinger som angiveligt skulle redde os alle
sammen. Var de TV-billeder i virkeligheden bare en
række tomme lastbiler, og var “hospitalet” bare en
tilfældig stor bygning, eller et hospital som ikke
havde noget at gøre med de militære lastbiler med
pressenning-ovetræk? Var det et TV-bedrag?

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x