5
sep
Seneste opdatering: 5/9-22 kl. 1105
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Foto © Snaphanen.dk

Af Lars Hedegaard

Nu vil Biden ‘af hele sin sjĂŠl’ udgrĂŠnse de 75 millioner, der i 2020 stemte pĂ„ Trump

De rĂžster, der spĂ„ede en republikansk jordskredssejr ved det amerikanske midtvejsvalg den 8. november, begynder at forstumme. Republikanerne kan muligvis skaffe sig flertal i ReprĂŠsentanternes Hus, men det ser mere end tungt ud i Senatet. Adskillige meningsmĂ„linger viser fremgang for sĂ„vel det demokratiske parti som for prĂŠsident Biden, der ifĂžlge Rasmussen Daily Presidential Tracking nu nyder opbakning fra 45 pct. af de sandsynlige vĂŠlgere – en klar forbedring sammenlignet med situationen for fĂ„ uger siden.

Hvis det lykkes demokraterne at bevare magten, vil det ikke blot fÄ dybtgÄende og sandsynligvis irreversible konsekvenser for USA, men ogsÄ for Europa. Det vil nemlig blive opfattet som en prÞvesten for, hvordan man skal fÞre politik og med hvilke midler.

Efter at Biden har siddet ved magten i mindre end to Är, har hans administration pÄfÞrt USA den ene ulykke efter den anden: En ustyrlig inflation, en totalt ureguleret indstrÞmning af migranter via grÊnsen til Mexico og en deraf fÞlgende styrkelse af narkokarteller og menneskehandlere, 100.000 dÞdsfald pr. Är som fÞlge af den fentanyl, som kartellerne indsmugler, eksploderende kriminalitet i de demokratisk styrede storbyer og en afsindig udenrigspolitik, der har givet Putin blod pÄ tanden til at invadere Ukraine og opmuntret Kina til at udsende krigeriske signaler og fÞre imperialistisk politik i det vestlige StillehavsomrÄde.

Og for at fuldfĂžre missionen sĂŠtter Biden alt ind pĂ„ at nĂ„ en atomaftale med mullaherne i Teheran, der vil give dem et utal af milliarder, som de kan bruge til at finansiere mere terror, og som vil lette dem vejen til at udvikle kernevĂ„ben – hvilket med stor sandsynlighed vil tvinge Israel og dets arabiske allierede at fĂžre en prĂŠventiv krig.

NĂ„r man pĂ„ den baggrund kan nyde stĂžtte fra op mod halvdelen af den amerikanske befolkning, mĂ„ det skyldes, at demokraterne og deres allierede i medierne og storkapitalen har haft held til at dĂŠmonisere Donald Trumps ”Amerika FĂžrst”-flĂžj i det republikanske parti i en sĂ„dan grad, at hadet til den tidligere prĂŠsident er blevet den altoverskyggende politiske faktor. Det er formentlig ogsĂ„ baggrunden for Justitsministeriets raid mod Trumps hjem i Mar-A-Lago.

Man kan opfatte denne handling som et eksperiment, der skulle vise, om Den Dybe Stat og dens demokratiske hÄndlangere kunne slippe af sted med at bruge FBI mod politiske modstandere. Og det ser forelÞbigt ud til at vÊre gÄet godt. Der er endog fremtrÊdende republikanere, som enten har valgt at forblive tavse eller som tidligere justitsminister Bill Barr benyttet anledningen til at angribe Donald Trump.

Det mĂ„ bl.a. vĂŠre den vellykkede politiaktion og de bedre meningsmĂ„linger, der har animeret Biden til sidste torsdag at holde en rablende tale, hvis formĂ„l var at udspy et ubĂŠndigt had til den sĂ„kaldte MAGA-flĂžj i det republikanske parti, dvs. mod Donald Trump, hvis motto lyder ”Make America Great Again”.

Bidens ordvalg var sĂ„ ekstremt, at det endog er blevet mĂždt med forsigtig kritik i nogle normalt anti-republikanske medier. I New York Post, der kalder sig konservativt, men ogsĂ„ hader Trump, skrev kommentatoren Michael Goodwin (3.9.), at det ikke giver noget dĂŠkkende indtryk blot at kalde talen hadefuld. Den var ”forfĂŠrdelig” og i sin kerne en ”krigserklĂŠring mod de amerikanere, der ikke stĂžtter ham” (Biden). Hele tretten gange gjorde Biden udfald mod MAGA-republikanere, som han betegnede som farlige og undergravende.

Det er en helt anden Biden end ham, der i januar 2021 holdt indséttelsestale som président ved at love at forene amerikanerne. ”Af hele min sjél vil jeg bringe Amerika sammen, forene vort folk og forene vor nation.”

Nu vil han af hele sin sjÊl udgrÊnse de 75 millioner, der i 2020 stemte pÄ Trump, og mobilisere statens magtapparat mod dem. Og for at ingen skulle vÊre i tvivl om hensigten, havde Biden udkommanderet to marineinfanterister til at stÄ vagt bag sig. Denne politiske brug af militÊret er blevet mÞdt med forsigtig kritik, men hvorfor tage sig af kritik, nÄr man har magt til at gÞre, hvad man vil?

USA’s begyndende omdannelse til et autokrati bliver naturligvis nĂžje studeret i de europĂŠiske hovedstĂŠder. Hvis Bidens bagmĂŠnd fĂ„r held til permanent at udgrĂŠnse og undertrykke de ”undergravende” elementer, der holder med Trump, er vejen banet for noget lignende i Europa.

Robert Spencer: Biden Declares War on Those Who Want to Make America Great Again. Killing the Republic in the name of saving “our democracy.”

(PÄgrund af rejseaktivitet m.m. gÄr kadencen pÄ Snaphanen ned de nÊste cirka 14 dage)

4.3 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ensporet
Ensporet
1 year ago

Hvad der sker i Amerika, sker ogsÄ i Danmark. Med lidt forsinkelse.

SÄ hvornÄr bliver dette frie medie lukket af dette lands fascistiske elite?

Og hvor skal sandheden sÞges, ikke hvis, men nÄr det sker?

Carl Madsen
Carl Madsen
1 year ago

Og nu vi er ved udgrÊnsning bliver det uhÞrt spÊndende at se, hvilke kriminelle handlinger den svenske regering vil begÄ for at bevare magten, nÄr det pÄ sÞndag stÄr klart, at SD kan danne flertalsregering pÄ mandag.

At SD fÄr et jordskredssejr ved valget vides, fordi lÞgnagtige danske mainstreammedier ikke nÊvner det svenske valg med et ord.

Ensporet
Ensporet
1 year ago

MÄske ved manden slet ikke, hvilke konsekvenser hans beslutninger forÄrsager. Indimellem virker han faktisk noget tÄget.

Klodshans
Klodshans
1 year ago
Reply to  Ensporet

Jeg tvivler pÄ, han tager sÊrlig mange beslutninger, om nogen overhoved.
Den senile idiot bliver styret af woke-folk i kulissen.

Ensporet
Ensporet
1 year ago
Reply to  Klodshans

Manden har vetoret og bestemmer alt i den frie verden. Ligesom paven og Mette F.

Ensporet
Ensporet
1 year ago
Reply to  Klodshans

Tror du har ret, og i sÄ fald kan der ikke vÊre den fjerneste tvivl om, at woke-segmentet er farlige for dem selv og deres uskyldige og frihedselskende omgivelser.

Hvis blot nogle flere ville se lyset!

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Med de udsigter ser det ikke sÊrligt rosen rÞdt ud for nogen af os. Men jeg hÄber stadig pÄ at Biden kollapser inden hans embedsperiode er slut. Nej lad os fÄ Trump tilbage, inden det gÄr helt galt!!.

H. Halvorset
H. Halvorset
1 year ago

Ja, lad os fÄ Trumpen tilbage pÄ dansegulvet. Han er sjovere end Brandon.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Det er ikke ligefrem studenterhuen som trykker mener H Halvorsen, nej det er muligt, Men uanset det eller ej, sÄ skal det ogsÄ vÊre muligt for ,ikke akademisk uddannede, at ytre sig. Fodfolk.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Fodfolket.

H. Halvorset
H. Halvorset
1 year ago

Det kan da ikke dreje sig om ret mange, som lÊser med her og kommenterer. Niveauet tyder stÊrkt pÄ, at det ikke ligefrem er studenterhuen, der trykker.

H. Halvorset
H. Halvorset
1 year ago
Reply to  steen

Jeg ved. Ellers udtalte jeg mig ikke.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x