12
sep
Seneste opdatering: 12/9-22 kl. 1528
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Å bli statsminister i Sverige nå er som å bli kaptein på Titanic etter at de traff isfjellet”

Man kan med en vis ret sige, at Sverigedemokraterna er landets største parti, da lige omtrent 10 procent af socialdemokraternes vælgere, er tilvandrede, importerede, nysvenskere eller hvad man vil kalde dem. Ja men er de da ikke lige så meget svenske…..og alt det der?

Nej, de 2 mio mennesker er påført svenskerne kupartet og hen over hovedet på, hvad der ville have været et ægte folkestyre. De har endda fået statsborgerskab i rekordtempo og helt unødvendigt. Det er det faktum, der tales allermindst om, fordi det er det mest kompromitterende for den skyldige “elite.” Alle ved det, men ingen nævner det, for ingen ønsker det diskuteret.

Ikke én i befolkningen blev nogensinde spurgt, for politikerne vidste bedst, og i dag står vi med et delresultat. Derfor er der lagt i kakkelovnen til, at projekt multikultur aldrig får en fredelig og vellykket slutning, og skylden vil være kupmagernes og ingen andres. Man kan sætte navn, tid og sted på de ret få skyldige, og det ved de naturligvis udmærket.

Jeg har ventet gennem 5-6 Riksdagsvalg på, at demokratiet tog sig sammen og forebyggende løste de problemer, politikerne nu har skabt så solidt, at det svenske folk rent numerisk kan frygte for sin eksistens i sit eget land. Det gjorde det så ikke. Så længe der er liv, skal der naturligvis være håb, men jeg er grundlæggende enig med min pessimistiske ven, Peder Fjordman Jensen:

Jeg er bare middels engasjert i det svenske valget. Sverige er fucked uansett. Sverigedemokratene blir nest største parti, men det hjelper lite hvis det blir 4 nye år med sosialdemokratisk statsminister støttet av venstrepartier. Da er det ikke mye igjen av Sverige i 2026. Det spiller egentlig ingen rolle. Å bli statsminister i Sverige nå er som å bli kaptein på Titanic etter at de traff isfjellet.

Jeg kan tilslutte mig, hvad Gunnar Sandelin skrev i går, og følelsen er ikke god: Tänk om makthavarna lyssnat till vad som sades om migrationen för 33 år sedan.

5 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

20,6 procent til SD. Who cares? Det skulle have været 79,4 procent, hvis Middelsvenson ellers havde gjort sig bare tre selvstændige tanker om egen overlevelse. Demokrati er som socialisme to glimrende teorier. De fungerer bare ikke i praksis, da flertallet er skruet sammen, som flertallet nu engang er. Den socialistiske utopi er der ingen grund til at spilde flere ord på. Her er forklaringen på demokratiet som utopi. 1: Magt har samme magnetiske effekt på psykopater, som fordærvet kød på spyfluer. Psykopater har eksisteret lige så længe som mennesket. Eskimoerne kaldte dem ” Ham der godt ved, hvad man skal… Read more »

Abel Eigaard
Abel Eigaard
1 year ago
Reply to  Margrethe

“Det store flertal er født mentalt nærsynede”

Det store flertal orker ikke at deltage i løjerne når de kommer hjem efter en arbejdsdag, hvor en ikke uvæsentlig del af deres surt tjente penge går til at brødføde “visse typer”, som har allerhelvedes travlt med at kaste op over de mentalt nærsynede.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Abel Eigaard

Udover at knokle langt ud over, hvad de fleste kan holde til og i tidens løb have sendt uendelig mange penge efter de godhjertede enkeltpersoner, foreninger, og partier, der rent faktisk har forsøgt at gøre noget ved invasionskatastrofen, og derudover troligt stillet op til demoer i hele landet, uddelt flyers osv, osv, osv, hvad har du så bidraget med i samme tidsrum andet end lidt syrligt gylp? Fortæl fortæl.

Abel Eigaard
Abel Eigaard
1 year ago
Reply to  Margrethe

For “visse typer” er fænomenet arbejde et fremmedord. Som regel er der tale om personer, der hele livet har levet af andre menneskers penge.Men de er altid fremme i skoene når det gælder om at bilde sig selv ind, at de er pokkers arbejdsomme.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Abel Eigaard

Du har stadig ikke svaret på mit spørgsmål: Hvad har du selv bidraget med, helt konkret, til kampen mod den altødelæggende invasion, som flertallet støtter, om det er aktivt eller passivt, det er sådan set ligegyldigt, resultatet er det samme. Hvad har du gjort for at forhindre det?

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Gammelsvenskerne ønsker så tydeligvis at komme under muhamedansk overherredømme med alt hvad det medfører af ulykker, død, fallit og undertrykkelse. Desværre vil deres ulykke komme til at påvirke os qua personalunionen vi ulykkeligvis har med Sverigstan.

Abel Eigaard
Abel Eigaard
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Jeg kender nogle gammelsvenskere, gamle svenskere, som ved valg efter valg stemmer socialdemokratisk. For det har de jo altid gjort!

Realisten
Realisten
1 year ago

Det er nok nærmere 50% af socialdemokratiets vælgere der er udenlandske.. Sverige er trods alt omkring 30% udenlandsk/blandet nu, og indvandrere får statsborgerskab og stemmeret ret hurtigt.. Omkring 20-30% af vælgerkorpset kunne have en anden etnisk baggrund end etnisk svensk, og det influerer selvfølgelig på deres politiske holdninger.

Realisten
Realisten
1 year ago
Reply to  steen

Jo, men såfremt det er baseret på svenske optegnelser over “indvandrere”, så må det tages med et gran salt, eftersom udlændinge hurtigt bliver forsvensket og fordansket når de får statsborgerskab, eller når de gifter sig ind i befolkningen og får børn. Mange med 2. generations baggrund bliver for eksempel ikke regnet som indvandrere i officielle optegnelser, selvom de anses som indvandrere i folkets mentalitet..

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Realisten

Der er mellem 2.5 og 3.0 mio perkere i Sverige plus uregistrerede. De er sikkert i flertal blandt mænd i militæralder

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Jeg mener at de senere års til andring har været alt for massivt. det er sådan at mange føler at det er noget som er blevet trukket ned over hovedet på dem. Ikke mindst den muslimske til andring. Desværre har mange muslimer den opfattelse at de bare kan skalte og valte med den oprindelige del af befolkningen. Det kan ikke give andet end bagslag.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Bare rolig, sieg heil prtiiet er stadig det største i Absurdistan.
Og det vokser sig større i takt med muhammedanernes indtrængen

Harry
Harry
1 year ago

Sverigedemokraterna er svenskernes største parti.
Socialdemokraterna er Sveriges største parti.

Borgen forvandler Danmark til en terror-stat
Borgen forvandler Danmark til en terror-stat
1 year ago

Hej hvad med at bruge samme system som Hodjas blog
eller Aamunds, hvor man bliver godkendt, hvorefter man
kan skrive frit. Det fungerer glimrende begge steder. Her
risikerer man at der går 12-16 timer før ens kommentar
kommer på. Det bevirker at man næsten ikke gider være
med i debatterne. Og du får nok et fald i antallet af læsere,
fans og tilhængere. Din net-avis er fremragende, super
og helt på toppen, og bør opnå maksimal succés. Så
hvad med at overveje at forbedre dit system? MVH

Abel Eigaard
Abel Eigaard
1 year ago

Forskellige landes MSM er gået sammen om at kalde SD for det næststørste parti. Så kan Magda nemlig ulovligt fortsætte som statsminister.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x